- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.841
slm kızlar bende 33 haftalık ikiz gebişim.nete girme imkanım olmamıştı.gebelik haftam ilerledi ancak girebildim:)geçmişe dönük yazılarınızı okudum.bu arada 28 yaşındayım bebişlerimin biri kız diğeri erkek.
günaydın..aylar sonra derin bi uyku uymuşum..şimdi uyandım akşam epidural uyuşukluğum geçince yürüttüler..çok ağrımolmadı bir gece önceki sancılara naazaran müthiş rahat bi geceydi diyebilirim.epidural gerçekten çok rahatmış..bebeklerimin sesini hiç bişeye değişmeme.hala göremedim sesslerinin hayali var sadece...dün gec çocuk doktoru geldi solunum desteğine bağlamışlar ikisinde..ciğerlerini %100 açmaya çalışıyorlarmış...allah yardımcımız olsun...ben öle üzülüp ağlamıyorum..sütüm kesilmesin diye sakin davranıyorum...zaten gelene sütte denirmi bilmem o koyu sarı sıvıdan 10 cc geliyor o kadar.ama hemşireler sanki çok önemli bişey başarmışım gibi seviniyorrlar...aklıma baaşka bişey gelmiyor şimdilik...odada tek başına oturmak yürek burkuyor tabii diğer odalarda bebek ağlamaları geliyorbi gelişme olursa yazarım gene..allah hepinize kolaylık versin..
Maşallah canım, hamilelik sürecinin sonuna doğru yaklaşmışsın. Sağlık ve mutlulukla kavuşursun bebişlerine inşallah. Doktorun doğumun nasıl ve ne zaman olacağını söyledi mi?
bebeklerimin ikiside başaşağı geliyor.dr um rahatlıkla normal doğum yapabileceğimi söyledi ama ben biraz korkuyorum..doğum zamanım için herhangi birşey söylemiyor 36. haftaya geldiğinde konuşuruz diyor.şimdilik herşey yolunda şişlik ve ağrılar dışında.
Canim masallah haklisin sut nazara gelir
benim daha cok az
artirmak icin beslenmeme cok dikkat ediyorum
Benim 31. Hafta sancim baslafi 35 de dpgurdum
nidilati duzenli al bol bol donlen ve dua et
stres yapma duracaklardir
dosba maşalah sana ve bebeklerine.doğum yapanları okudukça imreniyorum.hemen göbeğimi açıp okşamaya başlıyorum kuzularımı.Allah nazarlardan korusun tüm bebekleri, annelerini ve biz anne adaylarını:)benim bebiklerimi sadece bezi ile tartıyorlar... daha sağlık ocağına gitmedik ama dün arayıp bilgilerini verdim
dr.um ilk hafta kilo kaybı bekliyorum dedi ve dediği gibi kilo verdiler...
%14 den fazla kilo vermedikçe sorun yok dedi... benimkilerde idealmiş
kızlar hamileliğinizde yattınız mı? ikiz olunca insan korkuyor
Maşallah canım, doktorun da öyle uygun görüyorsa en güzeli normal doğum yapmak. Az bir zaman kalmış biraz daha dayan, Allah' ın izniyle çektiğimiz ağrılara değecek. Hayırlısı olsun hakkınızda, hamilelik ve sonrası paylaşımlarını bekleriz.
Bonny, karyolalarını almışsınız bebişlerin ... Allah güle güle kullanmayı nasip etsin .... Hayırlı olsun ... Ben henüz karar veremedim ... Bir gün büyüyen karyola diyorum, bir gün normal asansörlü ve sallanan karyola ... Terazi burcuyum zor karar veririm karar verene kadar 20 haftayı bulacağım sanırım ... :) Ancak alınması gereken zamanlara ulaşağım artık sonunda ...
Nezlem biraz hafifledi; bol su ve ıhlamur çayıyla kurtulmaya çalışıyorum tabi portakalı da arttırdım... Bunun dışında Allah'a şükür şimdilik başka bir sorunum yok... Sizin haftalarınıza ulaşmayı beklemekten başka ... Cumartesi kontrolüm var inşallah .... Bebişlerin son durumunu çok merak ediyorum ...
Görüşmek üzere ... Selamlar ve sevgiler ...
hoşgeldin aramıza. bu saatten sonra yapacağın bol bol yatmak, uzanmak olacak. ben de 32. haftamda bu şikayetlerle gittim doktora. aynı şeyler yapıldı bana da.şimdi erken doğum olmasın diye yatıyorum. 2 arkadaşımız bu şikayetlerle doğum yaptı. geçmişte yazdıklarımızı okuyabilirsin. bol bol konuştuk bunları.Merhaba kızlar Sata göre 29+4 ikiz bebeklerime hamileyim. bir kaç gündür ağrım vardı dün sabah doktoruma gittim. ultrasona girdiğimde rahim uzunluğu 2.3 e kadar incelmiş. nst de sancı çıktı. doktor hemen ciğer geliştirici iğne yaptı ve günde 6 tane nidilat içmeye başladım. magnesyum falan zaten içiyorum. bol bol dinlen dedi. sizce yapmam gereken başka bişey varmı??? Birde başına böyle bişey gelip daha ilerki haftalarda doğum yapanlar var mı aranızda??? şimdiden teşekkür ederim.
slm kızlar bende 33 haftalık ikiz gebişim.nete girme imkanım olmamıştı.gebelik haftam ilerledi ancak girebildim:)geçmişe dönük yazılarınızı okudum.bu arada 28 yaşındayım bebişlerimin biri kız diğeri erkek.
hoşgeldin aramıza. bu saatten sonra yapacağın bol bol yatmak, uzanmak olacak. ben de 32. haftamda bu şikayetlerle gittim doktora. aynı şeyler yapıldı bana da.şimdi erken doğum olmasın diye yatıyorum. 2 arkadaşımız bu şikayetlerle doğum yaptı. geçmişte yazdıklarımızı okuyabilirsin. bol bol konuştuk bunları.
sen de hoşgeldin. seni de ekleriz listeye. hazırlıkların tamam mı? inşallah süreç normal seyrediyordur. herhangi bir sorunun yoktur.
Merhaba kızlar Sata göre 29+4 ikiz bebeklerime hamileyim. bir kaç gündür ağrım vardı dün sabah doktoruma gittim. ultrasona girdiğimde rahim uzunluğu 2.3 e kadar incelmiş. nst de sancı çıktı. doktor hemen ciğer geliştirici iğne yaptı ve günde 6 tane nidilat içmeye başladım. magnesyum falan zaten içiyorum. bol bol dinlen dedi. sizce yapmam gereken başka bişey varmı??? Birde başına böyle bişey gelip daha ilerki haftalarda doğum yapanlar var mı aranızda??? şimdiden teşekkür ederim.
Canım merhaba hoşgeldin
Yaş , Son adet tarihi , Beklenen doğum tarihi , Kaçıncı doğum , Bebelerin cinsiyetleri , Belliyse bebeklerin ismi , Tek yumurta-Çift yumurta , Hamile kaldığın kilo & şimdiki kilo , Şehir bilgilerini yazarsan listeye ekleriz canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?