2013 ikiz anne adayları buraya

slm kızlar bende 33 haftalık ikiz gebişim.nete girme imkanım olmamıştı.gebelik haftam ilerledi ancak girebildim:)geçmişe dönük yazılarınızı okudum.bu arada 28 yaşındayım bebişlerimin biri kız diğeri erkek.

Maşallah canım, hamilelik sürecinin sonuna doğru yaklaşmışsın. Sağlık ve mutlulukla kavuşursun bebişlerine inşallah. Doktorun doğumun nasıl ve ne zaman olacağını söyledi mi?

yazdıklarını okudukça çok heyecanlandım:) moralini yüksek tutmana sevindim..benim en büyük korkularımdan biri de ameliyat sonrası olabilecek ağrılardı.okuunca rahatladım.Allahım bize de göstersin o günleri,tez zamanda bebeklerini de kucağına almayı nasip etsin.sağlıklı ve mutlu bir şekilde tez vakitte yuvanıza dönersiniz inşallah

Kızlaaarr ya benim ne çok soracağım varmış?

Özellikle almalısın dediğiniz şeyler var mı? Mesela emzirme yastığı gördüm bir arkadaş tavsiye etmiş. Peki ya başka neler almalıyım. benim ilk bebeğim ve sülalenin ilk ikizleri.. Bu ayın 25 inde cinsiyetlerini öğreneceğim fazla ağırlaşmadan alışverişlerini yapıp eksikleri almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorummmm..

Ayrıca tüm anne adayları. Bebeklerimiz inş. son ana kadar dayanırlar.. Dayanmayıp bebekleri küvözde olan arkadaşlar. Hepsi iyi olacak sağlıkla kucağınıza alacaksınız merak etmeyin. Allahım evlatlarınıza güç versin..

Maşallah canım, hamilelik sürecinin sonuna doğru yaklaşmışsın. Sağlık ve mutlulukla kavuşursun bebişlerine inşallah. Doktorun doğumun nasıl ve ne zaman olacağını söyledi mi?

bebeklerimin ikiside başaşağı geliyor.dr um rahatlıkla normal doğum yapabileceğimi söyledi ama ben biraz korkuyorum..doğum zamanım için herhangi birşey söylemiyor 36. haftaya geldiğinde konuşuruz diyor.şimdilik herşey yolunda şişlik ve ağrılar dışında.

Maşallah canım, doktorun da öyle uygun görüyorsa en güzeli normal doğum yapmak. Az bir zaman kalmış biraz daha dayan, Allah' ın izniyle çektiğimiz ağrılara değecek. Hayırlısı olsun hakkınızda, hamilelik ve sonrası paylaşımlarını bekleriz.

Canim masallah haklisin sut nazara gelir
benim daha cok az
artirmak icin beslenmeme cok dikkat ediyorum

Benim 31. Hafta sancim baslafi 35 de dpgurdum
nidilati duzenli al bol bol donlen ve dua et
stres yapma duracaklardir

teşekkür ederim cvp verdiğin için

dosba maşalah sana ve bebeklerine.doğum yapanları okudukça imreniyorum.hemen göbeğimi açıp okşamaya başlıyorum kuzularımı.Allah nazarlardan korusun tüm bebekleri, annelerini ve biz anne adaylarını:)

şubat sonuna kadar dayanırım inşallah.dün kontrolde bebeklerim 2 kg civarındaydı.şöyle 2.5 kilo olsalar sanki daha iyi olucak.ALLAHım hepimizin yardımcısı olur inşallah.

Çok sağ ol Uraniacım daha güzelleri sizlere olsun inşallah. Ben balıkım, çok detaycıyım maalesef, bu da kararsızlığa yol açıyor...

Allah şifa versin, nezlenden tamamen kurtulursun inşallah. C vitaminini birden tüketmek yerine 2-3 saat aralıklarla tüketmeye çalış. Çünkü C vitamini vücutta ancak iki saat falan kalabiliyormuş, bir öğünde fazla da yesen vücut sadece ihtiyacını depolayabiliyormuş.

Kontrolün inşallah güzel geçer, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

hoşgeldin aramıza. bu saatten sonra yapacağın bol bol yatmak, uzanmak olacak. ben de 32. haftamda bu şikayetlerle gittim doktora. aynı şeyler yapıldı bana da.şimdi erken doğum olmasın diye yatıyorum. 2 arkadaşımız bu şikayetlerle doğum yaptı. geçmişte yazdıklarımızı okuyabilirsin. bol bol konuştuk bunları.

sen de hoşgeldin. seni de ekleriz listeye. hazırlıkların tamam mı? inşallah süreç normal seyrediyordur. herhangi bir sorunun yoktur.

Merhaba arkadaslar nassilsinz? Guzel haberlerinizı okdukca insan dahada iyi oluyor. Hilal ım inşallah bbeklerine kavuşursun en kısa zmanda.
Bugun.şeker yuklemem vardı aç karnına gıttım hastaneye herşey yolundaydı kanımı aldılar şekerli suyu içti. Yine bişey yok. Kalktı. Dısarıda beklerken başım dondu midem bulandı kendımı wcde buldum. Tabı iptal oldu birkaç gun sonra kandan baktırcam. Ultrosanada girdım prensler iyi dedi. İlaçlara devam bir ay sonra tekrar gideceğim . kanımda iyiymiş kan ilacına baslamadık. Benden bukadar arkadaşlar...doğum için konuşmadık 32 ye bı gelelim de diyo hayırlısı inşallah. İyi düşünelim iyi olsun ...

Hoşgeldiniz

Yaş , Son adet tarihi , Beklenen doğum tarihi , Kaçıncı doğum , Bebelerin cinsiyetleri , Belliyse bebeklerin ismi , Tek yumurta-Çift yumurta , Hamile kaldığın kilo & şimdiki kilo , Şehir bilgilerinizi yazarsanız listeye ekleriz...

Son düzenleme:

hoşbulduk canım.hazırlıklarım tamam sayılır ufak tefek eksiklikler var tabi.süreçte dr umun dediğine göre normal gidiyor herhangi bir sorunum yok şimdilik.

Merhaba canım hoşgeldin...

Geçmiş olsun öncelikle...Ben söylediklerine ilave olarak haftada bir proluton depot iğne kullanıyorum.

Bol bol dinlen,bol su iç,protein ağırlıklı beslen...

Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

hoşbulduk canım.
BDT:sanırım şubat sonu(dr. dediğine göre)
ilk doğum olucak inşallah
isim:derin-deniz
çift yumurta
kilo:67-80

merhabalar doğum yapan arkadaşların bebişlerini allah bağışlasın onları okudukça benide heycan basıyor kendimi sizler gibi hayal etmeye başladım sağlıkla biz kalanlarda o günleri görürüz inşallah benim dr um 36. haftada alcak bebekleri öyle söyledi nisanın 2. haftası ama ben korkuyorum küvezde kalırlarmı diye gittiğim yer özel hastane ama yeni doğan servisi yok 4 yıllık dr um ona çok güvendiğim için başka dr ada gitmek istemiyorum ciğer geliştirici iğne oldunuzmu hepiniz kaçıncı haftada yapılıyor önlem olarak sancım falan yok çok şükür sadece yatıp kalkmakta zorlanır oldum koca göbüşümden birde 7 kilo aldım normal mi haftama göre bebeklerde 24 haftalıkken 740 ve 720 gr dılar iyimi kilolarımız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…