2013 ikiz anne adayları buraya

sinemisen seni ve haberlerini bekliyordummmmmmm

kızlar bugün kontrolüm vardı,doktorum yarın doğum yaptırmayı düşünüyordu ama nst de sancı çıkmadı,suları ve hareketleride iyi çıktı bebişlerimin o yüzden 1 gün daha erteledi ve perşembe sabah hazır gelmemi söyledi....
tuhaf bi heyecan var içimde,dua edin benim için...

duygucum aslında hulusi hoca bugün filiz hocaya gönderdi ultrason için,filiz hoca da herşeyi şimdilik normal buldu.ben filiz hocaya 31.haftada tansiyon problemi yaşadığımı söyleyince 37 den sonra beklemesin dedi ve telde konuştular tekrar.nst ye girdim sancı yok ultrason ölçümleri de çok şükür normal çıktı.perşembe doğuma alalım dedi hulusi hoca,beni de bi heyecan aldı bilmiyorum ne yapacağım.
bu arada hastaneyle görüştüm zorunlu sezeryan 450 _500 tl arası
doğum fotoğrafçısı 650 tl
oda süsleme 250 tl
özel oda 500 tl
ben henüz ne yaptıracağıma karar verebilmiş değilim...
bu arada bizi hastanede süt pompası kiralanmıyormuş...

dosbacım maşallah sana da yavrularınada
güzel paylaşımların için teşekkürler...delikızın,senin,hilalin paylaşımlarına çok ihtiyacımız olacak...tabi perşembeye kadar sıramız şaşmazsa:)

ayyyyyy şimdi her şeyleri normalken bebekleri almak zor gelmiştir sana
inşallah her şey yolunda gider canım
dualarım seninle

sezaryen için ücret iyi de fotoğraf pahalı ya
oda süsleme yaptıracak mısın
kaç gece yatacağız sinemisen bir bilgin var mı o konuda
ben süt pompamı almıştım canım
medela,
inşallah memnun kalırım
aslında sadece fotoğraf istiyordum ama ne bileyim bu kadar masrefın içinde fotoğrafın ücreti çok geldi bana

aaaayyyyy ben bile çok heyecanlandım
seni tahmin bile edemiyorum canım ya
sorunsuz geçsin her şey inşallah

Hakkınızda hayırlısı olsun canım, bundan sonra 14 şubatın iki farklı anlamı olacak senin için. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz, rahat olmaya çalış , dualarımızda olacaksınız.

çok sağol canım benim birazdan deniycem...

Kızlar "Annelerimiz ve Bebeklerimiz" listesinde;doğal yolla ya da tedaviyle hamile kalındığı bilgisimi yer alsın?Doğum şeklimi yer alsın?
Listeye dair önerileriniz varmı?

canım sen kafana göre takıl siz nasıl yapsanız biz uyarız,doğum şeklinide eklersen geriden gelenlere fikir olur.mesela ben epiduraldan çok korkuyorum....

amin canım inşallah,darısı senin başına...ALLAH hakkımızda hayırlısını versin...
sorma ben yarın doğum olursa diye bi panik yaptım hastanede anneme ve eşime diyorum ki onlar benim karnımda rahatlar rahatsız etmesinler,biraz daha beklesinler falan derken perşembeyi duydum ve tabiki çok değişik duygular yaşıyorum ama ne bileyim canım ya ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah,hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsinler...
ben daha pompa almamıştım ablam da avent vardı o getirecek artık bakalım,fotoğrafçı bana da çok pahalı geldi,gerçi ablam normal diyor onların orda 2000 tl imiş ama ne bileyim bir sürü masrafımız oldu ve olacakta.hulusi hoca eşime fotoğraf makinenizi getirin orda biri var onla konuşursun o çeker demişti ama bakalım nasıl olacak bilmiyorum.oda süslemesini dışarıdan yaptıramıyormuşuz,anlaşmalı bi firma var o yapıyormuş oda bana pek mantıklı gelmedi,belki bebekler küvezde kalabilirler hiçbir şey belli olmuyor ki...o zaman o odayı kime niye süsleteyim ki...bende evdeki odalarını süsletmeyi düşünüyorum.
Bakalım yarın tekrar görüşücem fiyatlarla ilgili ama sanırım şimdilik sadece özel oda istiycem gibi geliyor,ha bu arada özel odada köşede ve cadde manzaralı istiyorsan 650 tl oluyormuş:) bende o halimle çok manzara izleyecek durumda olurum ya:)
eğer sorunsuz bir doğum geçirirsek 1 ya da 2 gün kalacakmışız ama biliyorsun gidişat belli olmuyor pek.
bu arada senin branşın neydi,ilksan üyelerine %10 indirim uygulanıyormuş,ben sınıf öğretmeniyim muayenede doğumda faydalanabiliyorsun.

sinemisen,canım hadi allahtan hayırlısı..inş. sağlıcakla yavrularına kavuşcan...14 şubat bizimde evlilik yıldönümümüz,,,,vede o gün bebişlerimizi görcez inş. randevüm var.hepimiz icin hayırlısını versin rabbim...

amin canım inşallah,dualarınızı eksik etmeyin,darısı sizlerin başına...inşallah herşey yolunda giderde bizde çifte kutlama yaparız eşimle...

maşallah burda herkesin doğumu yakın nerdeyse
bende ikiz bekliyorum ,ama ben tüp bebekle hamile kaldım ilk bebeklerim olcaklar inşallah sonumuzda gelir sağlıkla...

amin canım inşallah,dualarınızı eksik etmeyin,darısı sizlerin başına...inşallah herşey yolunda giderde bizde çifte kutlama yaparız eşimle...

amin canım sağlıcakla inşallah
makinayı veririz problem değil de nasıl olurki fotoğraflar
yapacak bir şey yok, inşallah güzel olur
ben de hastane odasını süsletmeyi düşünmüyorum
o ağrının sızının içinde o süsleri göreceğimi hiç sanmıyorum
ayyyyyyy sinemcim ne manzarası var ki oranın
bir tarafı yola bakıyor, bir tarafı anıtkabirin ağaçlarına

aaaaaaaaa ilksana uygulanıyorsa bana olmaz canım ben edebiyat öğretmeniyim
inşallah güzel haberlerini alacağız buradan
kiloları gayet güzel bebeklerinin, küveze girmez bebeklerin senin
her şey yolunda gitsin inşallah
sorunsuz atlat tüm aşamaları

sinemisen inşallah bebeklerinizle sağlıcakla çıkın ameliyattan. fotoğrafçı pahalıymış evet. ben hastane ile değil de bir fotoğrafçıyla görüştüm, virinde görmüştüm fotoğrafları. sordum yaklaşık 25- 30 fotoğraflık bir albüm için 350 lira istedi. hastane karışmıyor yani. biz istersek organizasyonu hastane yapıyormuş. sen ankardasın tabi değişir hastane hastane. ama ben özel e mi gidiyorsun anlamadım. sezaryen ücretiniz düşük geldi bana. benim hastanem fark olarak 1100 lira alacak.
aslında biliyor musunuz hastanelerde müthiş pazarlık olayları dönüyor. medikal muhasebeye gidip bahsettiğimiz ücretler konusunda indirim yaptıranlar var. hem sezayen hem oda süsleme, fotoğrafçı hemde özel oda için.
ben de en başlarda odamı süslemek istedim ama bebekler yanımda olmazsa ne anlamı var diye düşündüm. benimkiler çok küçük oldukları için de yanımda olmayacaklar büyük bir ihtimal zaten. bir de size de sorayım. bu durumda fotoğrafçı alayım mı doğuma? dediğim gibi doktorun görüşü küçük oldukları için bebekler küveze girerler şeklinde. ne bileyim onların sağlık endişesi varken doğumda fotoğrafçı bulundurmak saçma mı ki?
bence sinemisen senin her şeyin normal seyrediyor, bence bebeklerin yanında olacaklar. hastaneye çok ziyaretçin gelecekse odanı süslet. ama gelemeyecekse süsletme derim. evinde yaparsın. özel odaya bence de intiyaç var. iki bebek olacak. başka bir hasta ile zor olur bence.
güzel haberlerini bekliyoruz.

amin canım inşallah,darısı sizlere...
bizim hastane özel üniversite hastanesi o yüzden fiyatlar biraz farklı,bizim hastanede anlaştığı firmalara yaptırıyomuş fotoğraf ve süsleme işini o yüzden fiyatları pahalı sanırım.ama bende pek gerekli görmüyorum,içerde kendi makinemizle çekim yaptırabiliyomuşuz öyle idare edicem artık.
evet canım benim herşey normal görünüyor ama doğum bu ne olacağı belli olmuyor,delikızda da bi sorun yoktu ama bebekleri yanlış hatırlamıyorsam 2_3 gün küvözde kaldı.o yüzden emin olamıyorum,ALLAH hepimize hayırlı bir zamanda sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah...bebeklerimiz ve biz sağlıklı olalımda küvöze girselerde bekleyeceğiz ne yapalım...
dualarınızı eksik etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…