- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.861
Kızlar bir haftadır çok şiddetli sırt ve bel ağrılarım var. Bunu sürekli çeken var mı aranızda? Ne olur biriniz geçecek desin.
merhabalar doğum yapan arkadaşların bebişlerini allah bağışlasın onları okudukça benide heycan basıyor kendimi sizler gibi hayal etmeye başladım sağlıkla biz kalanlarda o günleri görürüz inşallah benim dr um 36. haftada alcak bebekleri öyle söyledi nisanın 2. haftası ama ben korkuyorum küvezde kalırlarmı diye gittiğim yer özel hastane ama yeni doğan servisi yok 4 yıllık dr um ona çok güvendiğim için başka dr ada gitmek istemiyorum ciğer geliştirici iğne oldunuzmu hepiniz kaçıncı haftada yapılıyor önlem olarak sancım falan yok çok şükür sadece yatıp kalkmakta zorlanır oldum koca göbüşümden birde 7 kilo aldım normal mi haftama göre bebeklerde 24 haftalıkken 740 ve 720 gr dılar iyimi kilolarımız ?
bnm 21.haftada 500 gr dı kız ,erkek 496 gr. seninkide normal bence.bn 23.haftaya girdim 7 kilo aldım toplamda.Bu arada yenidoğan ünitesi olan bir hastane araştır derim çünkü ikizlerde durum malum.
İlgilenen olursa e-bebekte mycey in emzirme minderi 49.90 TL den satışta. Gerçi tek bebek için ama bir göz atın isterseniz.
MYCey Emzirme ve Destek Minderi Bulutlu Mavi - e-bebek.com
süte nazar değiyor o yüzden söylemeyelim :18:
ama ilk baştaki sütten çok çok fazla gelecek zamanla sütün merak etme
3 saatte bir sağıyorum ben
sezeryanlı ilk 2 gün 20 cc geliyordu her sağdığımda
hastaneden çıktıktan sonra günden güne sağdıkça arttı sütüm ,stün artması sağdıkça olur zaten
bi kere ara verirsen bile süt azalıyor hemen o yüzden 3 saate bir mutlaka sağmalısın
sağdıkça zamanla çoğalıyor
Kızlar "Annelerimiz ve Bebeklerimiz" listesinde;doğal yolla ya da tedaviyle hamile kalındığı bilgisimi yer alsın?Doğum şeklimi yer alsın?
Listeye dair önerileriniz varmı?
sat 25.06.2012
BDT:02.04.2013 ( şubat sonu dr. dediğine göre)
ilk doğum olucak inşallah
isim:derin-deniz
çift yumurta
kilo:67-80
maşallah senin bebeklerinede benimde bir kız bir erkek allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 20 sinde kontrol var bakalım ne diyecek dr korkuyorum ama inşallah gerek kalmaz başka hastaneye sen ciğer geliştirici iğne oldunmu yada olcakmısın ?
Kızlar "Annelerimiz ve Bebeklerimiz" listesinde;doğal yolla ya da tedaviyle hamile kalındığı bilgisimi yer alsın?Doğum şeklimi yer alsın?
Listeye dair önerileriniz varmı?
**bonyy** şu evlenme yılını gösteren yazı varya nerden giriyoruz canım .hani öküzüm ile evleneli.....şaka şaka ben hayatım yazıcam...şimdiden teşekkür,bide bişeyi bulamadığımda artık içim çok rahat kızlardan biri mutlaka bilir diyorum, ** geogle**
da bile olmayan burda var,tek dileğim doğumdan sonrada sizlerle bağım kopmasın.sahi doğumdan sonra yine burdan mı görüşcez....
kızlar bişey sorucam sizin bebeklerinizde hıçkırıyormu?benim günde 5-6 kez hıçkırıyorlar.yaklaşık 5-10 dk. sürüyor.
**bonyy** şu evlenme yılını gösteren yazı varya nerden giriyoruz canım .hani öküzüm ile evleneli.....şaka şaka ben hayatım yazıcam...şimdiden teşekkür,bide bişeyi bulamadığımda artık içim çok rahat kızlardan biri mutlaka bilir diyorum, ** geogle**
da bile olmayan burda var,tek dileğim doğumdan sonrada sizlerle bağım kopmasın.sahi doğumdan sonra yine burdan mı görüşcez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?