- 14 Ocak 2013
- 172
- 31
- 48
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.941
günaydın ...
az önce yoğun bakım çocuk dokktroumuz geldi...deniz solunum cihazından çıkmış.kendi kendine oda havasında nefes alıyor.hafifi bi sarılık başlamış öğleden sonra ölçümüne göre ışın tedavisi yapıcalar.bugün geel denize dokun kucağına al dedi:)
derin biraz daha zorda..gece 2 de gelip akciğerlerine tüp takmışlar.normalde heem büyük olduğu için hemde kız bebeklerdaha dirençli olduğu için ondan beklemiyorduk ama büyük ihtimalle doğumuda başlatan oydu derin anneden bi enfeksiyon almış olabilir dedi..büyk ihtimallede idrar yolu enfeksiyonu...ama doktor keendinden çok emindi ve ben enndişelmeyin diyorsam sakin olun eğer ben endişeliysem zaten sizinle paylaşırm dedi...bana sen babadan daha sakinsin bundan sonra herşeyi sana anlatıcam dedi...sakin olmaktan başka çarem var mı sanki..ben böyle riskli durumlar ihtimaline karşı evimi barkımı bırakıp geldim 1,5 aydır kuzenimde kalıyorum...bu hastaneye güvendiğim için..yokssa sezaryanı burda olayım diye gelmedim..anne yüreği hissediyor demekki eğer balıkesirde olsaydım bu kadar ilgilenirlermiydi doktorlar..çok şükür bugünüme.....
bugün çıkıyorumm hastaneden ..14,30 da çağırdılar denizi kucağıma alıcam..emzirmeyi deniycem...ikiside burda kalıcaklar...derin en az 10 gün diyorlar ama deniz in bugünki performansı önemli daha erken çıkabilirmiş...bisürü çorap ve prematüre şapka istediler...2 şer çorap koymuşum yanıma aklıma böle şeyler gelmezdi tabi.2de şaapka ama şapkalar benim miniklerime büyük geldi..alsam yıkayıp ütülenmeden giydirmiyorlarda...sıkıntı oldu artık üstlerindekileri alıp yıkıayıp yarına getircem tekrar..
mrb kızlar 7 haftalık ikizlerime hamileyim kanamalarım oluyo çok korkuyorum benim gibi olan varmı 5 günde bir iğne vurulcam
hoşgeldin aramıza. bu saatten sonra yapacağın bol bol yatmak, uzanmak olacak. ben de 32. haftamda bu şikayetlerle gittim doktora. aynı şeyler yapıldı bana da.şimdi erken doğum olmasın diye yatıyorum. 2 arkadaşımız bu şikayetlerle doğum yaptı. geçmişte yazdıklarımızı okuyabilirsin. bol bol konuştuk bunları.
Hoşgeldiniz
Yaş , Son adet tarihi , Beklenen doğum tarihi , Kaçıncı doğum , Bebelerin cinsiyetleri , Belliyse bebeklerin ismi , Tek yumurta-Çift yumurta , Hamile kaldığın kilo & şimdiki kilo , Şehir bilgilerinizi yazarsanız listeye ekleriz...
Merhaba canım hoşgeldin...
Geçmiş olsun öncelikle...Ben söylediklerine ilave olarak haftada bir proluton depot iğne kullanıyorum.
Bol bol dinlen,bol su iç,protein ağırlıklı beslen...
Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
mrb kızlar 7 haftalık ikizlerime hamileyim kanamalarım oluyo çok korkuyorum benim gibi olan varmı 5 günde bir iğne vurulcam
Rabbim sağlık ve mutlulukla kavuştursun bebişlerinize inşallah.
Facebook ta dolaşırken bu videoya rastladım, çok şekerler maşallah.
İkizlerin emzik savaşı:
Sevimli İkizlerin Emzik Savaşı | Kadın Her Yerde
canım geçmiş olsun. bende 6. haftamdayım ikiz benimde
canım hoşgeldin.benimde kanamam olmuştu ve dr iki gün üst üste proluton depot vurdu.ondan sonra da haftalık devam ettim.aynı zamanda bir ay boyunca yatak istirahati yaptım.kanaman olduğu sürece sen de tuvalet harici kalkma.bol su iç.bir de kendini strese sokma,her şeyin düzeleceğini düşün.
canım kıyafetleri neden istediler? çıplak kalmıyorlar mı küvezde. giydiriyorlar mı? sadece şapka ve çorap mı istediler?bugün çıkıyorumm hastaneden ..14,30 da çağırdılar denizi kucağıma alıcam..emzirmeyi deniycem...ikiside burda kalıcaklar...derin en az 10 gün diyorlar ama deniz in bugünki performansı önemli daha erken çıkabilirmiş...bisürü çorap ve prematüre şapka istediler...2 şer çorap koymuşum yanıma aklıma böle şeyler gelmezdi tabi.2de şaapka ama şapkalar benim miniklerime büyük geldi..alsam yıkayıp ütülenmeden giydirmiyorlarda...sıkıntı oldu artık üstlerindekileri alıp yıkıayıp yarına getircem tekrar..
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Tek yumurta ikizi bekliyorum 22 hafta 5 günlük olduk. Benim gibi tek yumurta ikizi bekleyen diamniyotik monokoryonik anne adayları var mı?
Bende aranıza katılmak isterim 10. haftaya girdik ikizlerimlebiraz zor geçiyor benim sürekli mide bulantısı ve kasık agrısı cekıyorumm ama bebişlerimi düşününce geçiyor sizler nasılsınız
hoşgeldiniz yeni ikiz anne adaylarımız. kasık ağrılarınızın olması çok normal. umarım mide bulantılarınız kısa zamanda sona erer. paylaşımlarınızı bekliyoruz.mrb kızlar 7 haftalık ikizlerime hamileyim kanamalarım oluyo çok korkuyorum benim gibi olan varmı 5 günde bir iğne vurulcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?