2013 ikiz anne adayları buraya

Sağolun kızlar.Birbirimizi tanımadan bile gösterebildiğimiz şu hassasiyeti 4 yıldır en iyi şekilde çalıştığım okulumdakiler gösteremiyor işte.İnsanlık meselesi herhalde.Mayısta doğum iznim başlayacak o zamana kadar tekrar rapor alıcam bu dönem hiç gitmicem.Gittiğimde öyle strese giriyorum ki bu tavırlardan kesin erkenden doğururum yoksa.

mergen teşekkür ederim beni listeye eklemişsin. canım bilgilerimi eksik vermişim sat 02.01.2013 ilk gebeliğim çift yumurta ikizi kilom 61 beklenen doğum 10 ekim 2013 ANKARA

Son düzenleme:
kızlar maşallah iki gün girmiyorum geçmişi yakalamak 1 saatimi alıyor :) çok hızlısınız
canım bizimde dün kontrolümüz vardı, kızım 60 gr oğlum 140 gr almış 1 haftada doktor çok az dedi, ben normalde sadece süt veriyordum, arada doymadıklarında mama takviyesi yapıyordum ama doktor sütümün yetmediğini, o yüzden emzirdikten 2 saat sonra mama takviyesi yapmam gerektiğini sötledi, prematil mama aldık, dünden beri bir mama bir süt veriyorum, doktor en az gögüsünde 3-4 saat süt birikmesi lazım dedi, benimkiler saat başı emdiklerinden süt müt kalmıyordu, haftaya yine kontrol var, inşallah kilo alır kuzularım
canım bizim doktor çırcıbıl soyuyor öyle tartıyor bazen korkuyorum benim oğlan işeyecek üstüne diye
tatlım ikizlerde kesin sonuç çıkmıyor o üzden bize doktorum yaptırmadı, sadece ayrıntılı ultrasonla ense kalınlığı, burun kemiği ölçümü, organ kontrolü lan yaptı, ama tabiki senin tercihin, yaptırayım kafama takılmasın diyorsan yaptır
Bayanlar doğum yapan arkadasların kiilolarına baktım da yırmı kilo alınıyo demek ben kendımı hiç seksen lilo duşunemiyorum boyda kısa bı top olacam dmek))
tatlım ben 20 kilo aldım, doğum yapalı 15 gün oldu ama şimdi hamilelik öncesinden sadece 6 kilo fazlayım, çok kafana takma hemen gidiyor doğumdan sonra
çök iyiyizz merak etmeyin....
32+6 da derin 2230 gr,deniz 2005 gr geldiler..3 saniye gördüm.. iyiler ama küvözdeler..ilk sütlerimi yolladım..10cc saarı bi sıvı geldi...çok şükür...
canım gözün aydın, Rabbim hayırlısıyla yavrularını kucağına almayı nasip etsin, acil şifalar versin, biliyorum çok zor bir durum ama geçecek ve hep birlikte yuvanıza gideceksiniz annesi, dualarımız hep sizinle...
tatlım hakkında hayırlısı olsun inşallah, Hulusi hoca bekle diyorsa bir bildiği vardır kesin, ne seni ne bebekleri riske atmaz, bak ne güzel yarın doğacaklar inşallah, sevgililer gününde en güzel hediyeyi vereceksin inşallah, bende 14 şubatta doğurmak istiyordum ama bizim kuzular dayanmadı işte
Oncelikle bu kadar habersiz biraktigim icin hepinizdn ozur dilerim inanin bole hayal etmemistim
ben ve bebeklerim iyi...
Hilbur gozunaydin canim hayirli olson
gecmise az bi goz attim sadece sen varsin sanirum en kisa zamanda evde olmaniz dilegiyle

Canım iyi olmanıza çok sevindim, sarılığı kafana takma, benimkiler de de vardı, 2 gün fototerapi gördük ama sonra değer düştü, sen düzgün beslersen ona bile gerek kalmaz geçer, benimkilerde hala biraz var ama doktor beslendikçe geçer dedi, yalnız dikkat et benim gibi sütün yetmiyor olabilir, mama takviyesi yapmayı ihmal etme canım
ben genelde bi mama bi sut seklinde bedliyorum
cok uzun suruyor ama yinede sagmiyordum ama bu sabah kiz memeyi Almayinca sagip verdim uyudu
benim oglanda kucuk..kucuklar aglamayla her isi yaptiriyorlar
benim kızda küçük acıktımı bir çıyaklıyor, ortalık sallanıyor valla, benimkiler sağılmış sütü de beğenmiyor,taze olacak illa ki...

canım inşallah hayırlı haberler gelir, Rabbim senin ve avlatlarının yar ve yardımcısı olsun, dualarımız seninle

canım maşallah biz ikiz anne adaylarının istediği haftaya gelmişsin.bebeklerini hayırlısıyla kucağına alıp iyi haberlerini bizlerle paylaşırsın inşallah.dualarımız sizinle olacak

amin canım teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallah...

yarın kendime gelir gelmez haber vermeye çalışıcam canım,dualarınızı eksik etmeyin....

canım çok sağol,ben tam karar veremedim süs işine,belkide son dakika vazgeçer yaptırırım hayırlısıyla bi sabah olsunda ...fotoğrafçıyı düşünmüyorum bende.

canım ALLAH'ın izniyle derin de atlatıcak herşeyi,doktoruna güvenmen çok güzel,maşallah sen doğuma girerkende soğukkanlıydın,inşallah bende senin gibi olabilirim...
sarılık neredeyse bütün bebeklerde görülebiliyor,inşallah çabuk atlatırlar...

Geçmiş olsun cnm. Benim okul senin gibi değil ama ben de insanlardan kaçıyrm. Çünkü kalabalık ortam beni boğuyor. Sürekli zümrede kendi başımayım. Bu beni oldukça mutlu ediyor. Eğer meslektaşların veya idareciler seni bu dönemde mutsuz ediyorsa, tabi ki de rapor al. Sonuçta hamilelik sürekli yaşayabileceğimiz kolay birşey değil. Tekrar geçmiş olsun.

Bende aranıza katılmak isterim 10. haftaya girdik ikizlerimle biraz zor geçiyor benim sürekli mide bulantısı ve kasık agrısı cekıyorumm ama bebişlerimi düşününce geçiyor sizler nasılsınız

Mide bulantısı ve kasık ağrısı bende de oldu. Fakat şu anda hiç kasık ağrım yok ve bulantılar da bitti. Özellikle diş macunu beni bulandırırdı. O yüzden, bu sende de varsa, dişlerini yemek yedikten 1 saat sonra fırçalamanı tavsiye ederim. Kokulu yerlerden uzak dur ve yaptırabiliyorsan yemeğini başkalarına yaptır ya da dışarıdan idare et. Bol bol dinlen ve kafanı hiçbir şeye takmamaya çalış. 14. haftaya gelince rahatladım ama bunda da sırt ve bel ağrılarım başladı. Bu bir süreç ve herşeyi yaşamak gerekiyor demek ki. Bakalım ilerleyen haftalarda neler olacak? Sana rahatlıklar diliyrm cnm.

benim bugün detaylı ultrasonum vardı, erken olduğunu düşünüyordum ama herhangi birşey söylenmedi bununla ilgili. kızlarım çok iyi, doktor gelirken tatlı yedin mi dedi, yoo neden ki göstermiyolar mı dedim hayır yerlerinde durmuyolar ,eller ayaklar birbirine karıştı dedi :) aralarında 1-2 gün varmış ortalama 250 gr civarındalar, boyları da ayaklarıyla birlikte kaba olarak 23-25 cm civarı. herhangi bir sıkıntı yok dedi cd ve raporu yarın verecek, cumartesi de doktoruma gidicem muayeneye. benden bu kadar herşey yolunda şükür.

şimdi hamilelik sürecine gönlün rahat devam edebilirsin. detaylı ultrason verileri öenmli çünkü. umarım bundan sonra da sorun yaşamazsın.

şimdi hamilelik sürecine gönlün rahat devam edebilirsin. detaylı ultrason verileri öenmli çünkü. umarım bundan sonra da sorun yaşamazsın.

inşallah,teşekkür ederim. zaten doktor her randevumu zor bekliyordum yaşıyorlar mı, bir şey oldu mu diye. şimdi içim daha rahat olur eskiye nazaran. inşallah diğer arkadaşlarım da hep iyi haberler alsın.

maşallah kuzucuklarına inşallah hep böyle devam eder :)

canım hastaneye götürmene gerek yok
zaten hemen emzirmen için gelip yardımcı oluyorlar
ısrarla emzirtiyorlar yani :))
sonrasında ise mama veriyorlar yani sağma işi bende olmadı
ben evde kullanmaya başladım makinayı
zaten çok sağmak kısmet olmadı... emince bende süt kalmıyor malesef (
ama bugün dr.a gittim giderken sağıp koydum çok işe yaramış

canım eve geldiğim gün yatarak emzirdim ama uyuyakaldım... zaten çok yorgundum ... ve yüzleri kapanır diye çok korktuğum için hiç yatarak emzirmiyorum .... sanırım ben biraz korkağım
yastık benim kolayıma geldi

canım maşallah bebişlerine... çok çabuk toparlayacaklar annesi...
onlar mmücadeleci annenin mücadeleci bebikleri...
iyi bi hastanede olmanıza çok sevindim

evet yıkamadan bişey kabul etmiyorlar ...
kızlar aklınızda olsun herşeyi yıkayın

bugün kendi kontrolüm vardı
bebeklerimi anneme ve eşime bıraktım heyecanlarını görmeniz lazımdı
süt sağıp bıraktım
dr.um rahim toparlamamış dedi... ikizlerde beklenen bi durummuş ama sorun yok dedi...
rahimde pıhtılar görünüyo bu nedenle kan sulandırıcı iğneyi kullandırmıyo normalde benim gibi kullananlar doğumdan sonrada kullanmaları gerekiyormuş...çok kanamadan korktu...
kırkımızda bi daha görecekmiş beni... smear testi ve kontrolüm var
kan hapı omega3 ve b12 ye devam ediyorum
eve hemen döndüm kuzularım maşallah akıllı durmuşlar
korktukları gibi olmamış bende onları çooook özledim
benden bu kadar

Herkese merhabalar, birkaç gündür giremedim yazışmaları takip etmek epey zaman aldı:)

Biz son 3 gündür üst solunum yolu enfeksiyonu ile uğraşıyoruz, çoğunluk zamanımız hastanede geçti, CRP değerim 18 çıktı, ateşim düzenli yükseldi, ateş düşürücü ve sürümler ile başa çıkılmadı ve dün antibiyotik başlamak zorunda kaldık. En son dün akşam ki hast macerasından sonra bugün ateşim yok, antibiyotiğe devam ediyorum evde istirahat edip. Ağır bir hikaye atlattıkçok şükür, kızlar olumsuz etkilenecek diye ödüm koptu ancak doktorlar ateşin yükselmesine izin vermediğimiz için, artık büyüdüklerinden ilaçların olumsuz etkisi olmayacağı için endişelenmeyin diyorlar. Daha çok ben risk altındaymışım... Hiç olmasaydı iyiydi tabi çok üzüldüm çok, dün akşam bebekler kontrol edildi ara ara NST ye de bağlandım kasılma vs.. Yok çok şükür, ben halen toparlanmış değilim her yerim tutuldu öksürükten serumlardan... Son iki haftadır olmayan kalmadı yani...

Allah'tan herşeyimi hazırlamıştım vaktinde, 30. Haftadan sonraya hiçbirşey yapamazdım, hamileliği yeni olan arkadaşlar tavsiyem hazırlıklarınızı geciktirmeyin...

İnşallah bu hafta biraz rahat ederiz ve hızlıca toparlarız... Allah yardımcımız olsun.

Bebişlerinin iyi olmasına sevindim, maşallah diyeyim kuzulara.

Senin bebişlerine de maşallah, uslu durup kimseyi üzmemişler.
Acil şifalar dilerim canım, çok dikkat et kendine, bol bol dinlenmeyi de ihmal etme. Zamanla toparlanırsın Allah'ın izniyle.

Ne çok yeni katılan arkadaşımız olsun hepsine güzel, sorunsuz bir hamilelik dilerim.Buraya sürekli bakma ihtiyacı hisseder oldum kızlar nasıl bir değişiklik var mı diye merak ediyorum.Keşke aynı şehirde yaşıyor olsak görüşürdük yata yata gün yapardık

Hilbur canım Allah yardımcın olsun, inşallah iki bebeğine de en hayırlı ve sağlıklı şekilde kavuşacaksın, biraz sabır. Senin sütün, dokunuşların onlara çok çok iyi gelecektir eminim. Sabırlı ve Askin kalmanı da büyük takdirle karşılıyorum, yaşadıklarımda son günlerde moralimin dibe vurduğu çok zaman oldu, senin durumun da ne yapardım bilmem. Dualarımız seninle, herşey güzel olacak ve bu günler unutulacak canım... Güzel haberlerini bekliyoruz.

Dosbacım ne güzel sen bebeklerinle birliktelik maşallah en heyecanlı ve güzel günlerinizi yaşıyorsunuz, her an daha da keyifli olacak eminim. Hilbur un yaşadıklarını düşününce bebeklerini gözün gibi sakın valla kim ne derse desin... Kendi kontrollerini bakımını da ihmal etme, resimlerinizi ve güzel haberlerinizi bekliyoruz:))

Sinemisen beklediğine değiyor bak pek romantik bir günde gelmeyi seçmiş bebeklerin:)) onlardan büyük sevgili mi var... İnşallah herşey yolunda gidecek ve senin güzel haberlerini alacağız canım. Bebeklerinle en güzel şekilde evinize kavuşacaksınız. Çok heyecanlı, kalbimiz ve dualarımız seninle:)

Bu arada topik inanılmaz kalabalık oldu, 2013 ikiz annelerinde patlama var:) hepimize Allah kolaylık versin hayırlı kavuşmalar nasip etsin. Yolun başındaki arkadaşlar bizde nasıl geçecek diyorduk öyle böyle her dönem farklı heyecanlar içinde geçiyor işte... İlk başı ve son kısmı ayrı bir zorlu dönem onu söyleyebilirim...
Herkese sevgiler

inaşşalh toparlarsın kendini en kısa zamanda.hastane de olsa dışarı çıkmak iyi gelmiştir sana. inşallah sütün daha da bollaşır.
geçmiş olsun nehir. ateş tehlikeli. ama şimdilik atlatmışa benziyorsun. bebeklerin etkilenmez inşallah bu durumdan doktorunda dediği gibi. bence de 30. hafta dan sonra hiç bir şey yapılmıyor arkadaşlar. ihtiyaçlarınızı 30. haftadan önce tamamlayın.
hiç sorma ya gün olayı mükemmel olurdu. hem de doğumlardan sonra. çocuk bolluğu bereketliği içinde değil mi? bundan 2-3 ay önce haberlere çıkmıştı. prematüre doğan bebeklerin aileleri biraraya gelmiş deneyimlerini paylaşmak için bir gün düzenlemişlerdi. ve haber konusu olmuştu. prematüre bebeklerin %80 i de ikiz ve üçüzdü. o kadar insanın bir araya gelip paylaşımda bulunmaları güzel. aynı şehirde olanlar bunu yapabilir.

Allah şifalar versin canım, moralini bozma daha iyi olacaksın inşallah. Biraz zor bir süreç geçiriyoruz ama bebişlerimizi kucağımıza alınca bu sıkıntıların hepsi silinecek, geriye tatlı hamilelik anıları kalacak Rabbimin izniyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…