- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.981
Herkese merhabalar, birkaç gündür giremedim yazışmaları takip etmek epey zaman aldı:)
Biz son 3 gündür üst solunum yolu enfeksiyonu ile uğraşıyoruz, çoğunluk zamanımız hastanede geçti, CRP değerim 18 çıktı, ateşim düzenli yükseldi, ateş düşürücü ve sürümler ile başa çıkılmadı ve dün antibiyotik başlamak zorunda kaldık. En son dün akşam ki hast macerasından sonra bugün ateşim yok, antibiyotiğe devam ediyorum evde istirahat edip. Ağır bir hikaye atlattıkçok şükür, kızlar olumsuz etkilenecek diye ödüm koptu ancak doktorlar ateşin yükselmesine izin vermediğimiz için, artık büyüdüklerinden ilaçların olumsuz etkisi olmayacağı için endişelenmeyin diyorlar. Daha çok ben risk altındaymışım... Hiç olmasaydı iyiydi tabi çok üzüldüm çok, dün akşam bebekler kontrol edildi ara ara NST ye de bağlandım kasılma vs.. Yok çok şükür, ben halen toparlanmış değilim her yerim tutuldu öksürükten serumlardan... Son iki haftadır olmayan kalmadı yani...
Allah'tan herşeyimi hazırlamıştım vaktinde, 30. Haftadan sonraya hiçbirşey yapamazdım, hamileliği yeni olan arkadaşlar tavsiyem hazırlıklarınızı geciktirmeyin...
İnşallah bu hafta biraz rahat ederiz ve hızlıca toparlarız... Allah yardımcımız olsun.
canım çok geçmiş olsun
evet dr.lar ne yapacaklarını ii biliyorlar kendini onlara bırak ... en yakın zamanda toparlayacaksın eminim
önemli olan kafa dinginliği... bunu doğum yapınca anladım
ne çok noolcak diye düşünüyormuşum ben yaaa
biliyorum belki ben söylüyorum ama kendimde yapamamıştım ...
Rabbim seni ve bebeklerini korusun
dinlenmek :))Senin bebişlerine de maşallah, uslu durup kimseyi üzmemişler.
Acil şifalar dilerim canım, çok dikkat et kendine, bol bol dinlenmeyi de ihmal etme. Zamanla toparlanırsın Allah'ın izniyle.
çok istiyorum ama zaman olmuyo
ama ilk bi kaç güne kadar sanki daha çok vaktim oluyor
çok şükür canım evde bebeklerle olmak gibisi yokHilbur canım Allah yardımcın olsun, inşallah iki bebeğine de en hayırlı ve sağlıklı şekilde kavuşacaksın, biraz sabır. Senin sütün, dokunuşların onlara çok çok iyi gelecektir eminim. Sabırlı ve Askin kalmanı da büyük takdirle karşılıyorum, yaşadıklarımda son günlerde moralimin dibe vurduğu çok zaman oldu, senin durumun da ne yapardım bilmem. Dualarımız seninle, herşey güzel olacak ve bu günler unutulacak canım... Güzel haberlerini bekliyoruz.
Dosbacım ne güzel sen bebeklerinle birliktelik maşallah en heyecanlı ve güzel günlerinizi yaşıyorsunuz, her an daha da keyifli olacak eminim. Hilbur un yaşadıklarını düşününce bebeklerini gözün gibi sakın valla kim ne derse desin... Kendi kontrollerini bakımını da ihmal etme, resimlerinizi ve güzel haberlerinizi bekliyoruz:))
Sinemisen beklediğine değiyor bak pek romantik bir günde gelmeyi seçmiş bebeklerin:)) onlardan büyük sevgili mi var... İnşallah herşey yolunda gidecek ve senin güzel haberlerini alacağız canım. Bebeklerinle en güzel şekilde evinize kavuşacaksınız. Çok heyecanlı, kalbimiz ve dualarımız seninle:)
Bu arada topik inanılmaz kalabalık oldu, 2013 ikiz annelerinde patlama var:) hepimize Allah kolaylık versin hayırlı kavuşmalar nasip etsin. Yolun başındaki arkadaşlar bizde nasıl geçecek diyorduk öyle böyle her dönem farklı heyecanlar içinde geçiyor işte... İlk başı ve son kısmı ayrı bir zorlu dönem onu söyleyebilirim...
Herkese sevgiler
benimde en büyük korkum buydu...
ama bebklerim şu an sarılık ve kızım küveze girebilir
inanın eskisi kadar takmıyorum ... tabii Rabbim büyük sınavlar vermesin
hilburun bebekleri de iyi olduğu için içini rahat tutsun ...ben inanıyorum onun bebekleri umduğundan çabuk toparlayacak
darısı tüm hamişlerimize olsun
inaşşalh toparlarsın kendini en kısa zamanda.hastane de olsa dışarı çıkmak iyi gelmiştir sana. inşallah sütün daha da bollaşır.
geçmiş olsun nehir. ateş tehlikeli. ama şimdilik atlatmışa benziyorsun. bebeklerin etkilenmez inşallah bu durumdan doktorunda dediği gibi. bence de 30. hafta dan sonra hiç bir şey yapılmıyor arkadaşlar. ihtiyaçlarınızı 30. haftadan önce tamamlayın.
hiç sorma ya gün olayı mükemmel olurdu. hem de doğumlardan sonra. çocuk bolluğu bereketliği içinde değil mi? bundan 2-3 ay önce haberlere çıkmıştı. prematüre doğan bebeklerin aileleri biraraya gelmiş deneyimlerini paylaşmak için bir gün düzenlemişlerdi. ve haber konusu olmuştu. prematüre bebeklerin %80 i de ikiz ve üçüzdü. o kadar insanın bir araya gelip paylaşımda bulunmaları güzel. aynı şehirde olanlar bunu yapabilir.
ayyy sorma tugbacım evden çıkarken eşim kıskandı bile beni :))
keyfim çok yerindeydi... dışarı çıkmak kilo vermiş olmak çok iyi geldi ama inanın ki eve dönerken bebeklerimi çooook özlediiimmm