2013 ikiz anne adayları buraya

canım çok geçmiş olsun
evet dr.lar ne yapacaklarını ii biliyorlar kendini onlara bırak ... en yakın zamanda toparlayacaksın eminim
önemli olan kafa dinginliği... bunu doğum yapınca anladım
ne çok noolcak diye düşünüyormuşum ben yaaa
biliyorum belki ben söylüyorum ama kendimde yapamamıştım ...
Rabbim seni ve bebeklerini korusun

Senin bebişlerine de maşallah, uslu durup kimseyi üzmemişler.
Acil şifalar dilerim canım, çok dikkat et kendine, bol bol dinlenmeyi de ihmal etme. Zamanla toparlanırsın Allah'ın izniyle.
dinlenmek :))
çok istiyorum ama zaman olmuyo
ama ilk bi kaç güne kadar sanki daha çok vaktim oluyor

çok şükür canım evde bebeklerle olmak gibisi yok
benimde en büyük korkum buydu...
ama bebklerim şu an sarılık ve kızım küveze girebilir
inanın eskisi kadar takmıyorum ... tabii Rabbim büyük sınavlar vermesin
hilburun bebekleri de iyi olduğu için içini rahat tutsun ...ben inanıyorum onun bebekleri umduğundan çabuk toparlayacak
darısı tüm hamişlerimize olsun

ayyy sorma tugbacım evden çıkarken eşim kıskandı bile beni :))
keyfim çok yerindeydi... dışarı çıkmak kilo vermiş olmak çok iyi geldi ama inanın ki eve dönerken bebeklerimi çooook özlediiimmm

**bonny** dediğini yapıyorum olmuyor...özel gün türü formata uygun değil diyor ,
biz 14 .02.2003 te evlendik aynı bu şekilde yazıyorum kabul etmiyo .
bide bir no seç diyo ya onu rasgele seçiyoz demi canım...

**bonny** dediğini yapıyorum olmuyor...özel gün türü formata uygun değil diyor ,
biz 14 .02.2003 te evlendik aynı bu şekilde yazıyorum kabul etmiyo .
bide bir no seç diyo ya onu rasgele seçiyoz demi canım...

Canım tarihi 14-02-2003 şeklinde tire işaretiyle yazman gerekiyor. Görsel nosunu seçtiğin yerin altında kırmızı yazıyla "görsel" yazıyor, oradan inceleyip hangi numaradaki şekli istiyorsan o numarayı seçiyorsun. Bir de ben deneyeyim.(Bak oldu benimki)

Son düzenleme:

sağol canım artık başım ağrıdı yaptım bakalım oldumu . akşam eşimle yaptık olmadı.o yüzden taktım kafaya..

**bonny** bi tanesin yaa...süpersin valla,teşekkürler olmuşşşş....bakıp bakıp duruyomda tire*yi görmüyom,şimdi rahat rahat biraz kestirebilirim,bugün bütün ablamlar biryere toplanmıştık gündüz uyumadım ya, başım dönüyo fena,1 le 5 arası başdönmesini uyumakla geçiriyom. dok.m doğuma kadar geçmez demişti.şuan sarhoş gibiyim,dua ediyomda iyiki kızım büyük ya küçük bebek olsaydı napardım bilmiyom,olanlarada allah yardım etsin.....

Rica ederim canım benim, lafı bile olmaz. Sana iyi uykular. Allah iyilikler versin, baş dönmesi de zor bir olay, Allah'tan çok az yaşadım baş dönmesini hamileliğim boyunca. İnşallah bundan sonra olmaz.

Olmuş olmuş, canının içi' yle bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

aaammmiinnn .....hepimize inşallah.....
biz benim aileme karşı yinede evlendik şükürler olsun rabbime yanılmadım..herkesinki kendine başkadır ama gerçekten sanki dün evlenmişiz,gibiyiz ve bazen diyorum 3 çocuklu oluncada böyle olurmuyuz...**inşallahh**
allahım bizler gibi sevenleri ayırmasın inş.neyse romantiğe bağladım bide yarın özel günümüz....

Herkese iyiakşamlar,bende forumu sessizce takip edenlerdenim,ikiz kızlarımı heyecanla bekliyorum,hepimize sağlıklı gebelik ,yeni annelerimize bol sütlü günler diliyorum :)

Allah mutluluğunuzu daim etsin , ikizlerin de mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah.(Tabi bu dileklerim hepimiz için geçerli).

Herkese iyiakşamlar,bende forumu sessizce takip edenlerdenim,ikiz kızlarımı heyecanla bekliyorum,hepimize sağlıklı gebelik ,yeni annelerimize bol sütlü günler diliyorum :)

Hoş geldin canım, Allah sağlık ve mutlulukla kavuştursun bebişlerine. Paylaşımlarını bekliyoruz.

Son düzenleme:
Dün geceden beri karnımın üst kısmında sertleşme ve sertleşmenin olduğu bölgede ağrı var. 4 saatte bir ilaç almama rağmen. Dosba ve Hilburdan sonra bayrağı ben devraldım sanırım (

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun. Allahtan hemen önlemi almış doktor, vücut direncin düşmüştür ama bebişlerin iyidir merak etme. Moralini bozmamaya çalış. Zor günler geçiriyoruz evet ama bebeklerimizi sağlıkla kucaklayınca unutacağız inşallah

Dosba ve Hilbur; hayırlı ugurlu olsun kızlar, allah analı-babalı büyütsün inş, darısı sağlıkla bizlerin başına inş.
Benim de bugün dr kontrolüm vardı, rahim duvarında incelme olduğu için dr haftaya almak istiyor bebeklerimi, tabii ben de en azından haftaya kalması konusunda ısraracı olacagım, 2 yaşındaki kızıma annem bakacak, benim yanımda da bakıcımız bulunacak ve bir süre de hastanede yatacağım amacım kızlarımın mümkün olduğunca geç doğması olacak, dr dönüşü planımı yaptım, tabii bakalım dr ne diyecek bu düşünceme, cuma tekrar gel dedi.
Sizlere bir sorum olacak epidural anes. ile ilgİli, bizi detaylı aydınlatabiir misiniz bu konuda, öncesi-sonrası??? Kimi uyuşukluğun bütün gün sürdüğünü söylüor, işlem sırasında da rahatsız olanlar varmış, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Dün geceden beri karnımın üst kısmında sertleşme ve sertleşmenin olduğu bölgede ağrı var. 4 saatte bir ilaç almama rağmen. Dosba ve Hilburdan sonra bayrağı ben devraldım sanırım (

Allah yardımcın olsun canım, moralini yüksek tut. Dualarımız seninle. Sizin için en hayırlı vakit ne ise o vakitte gelsinler inşallah kuzucukların.

ben de bugün itibarı ile 32+2 de ikiz hamileyim.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Amin canım , cümlemizin yardımcısı olsun inşallah. Allah tamamına erdirsin hamileliğini.

nehircim ben de hala sürünüyorum
iyileşmek hiç bu kadar zor olmamıştı
ama ben ilaç almamakta direniyorum
doktor kontrolüm de cuma günü
o zamana kadar iyileşmezsem ilaca başvuracam mecburen

kızlar midemin ağrısı,boğazımdaki asit ve yanma hissi boğazımda,8den beri mahvetti beni....renio artık fayda etmiyo .eşimle hastanenin yakınına kadar gittik,ama yarın kendi dok.randevüm var diye gitmedim...oraya kapı süsü almaya gittik çok güzel bitane aldık 55 tl pembe şekli çok güzel..kameralı foto makinesi almıştım ama buraya resim koymayı beceremiyom inş.kızlarım doğana kadar öğrenirim....onlar için aldım çünkü....bide ben çiçekcilerden süs yapabileceğim tül vb. bişeyler alıp kendimde bişeyler yapcam olursa.bide ben hazır yazılmış isim aradım ,,tuğçe,merve,,diye bulamadım .kendim yapsam neyle yapabilirim fikriniz varrmı...

Bebişlerimin bugün banyo günüydü,güzelce yıkadık sonrasında emzirdim ve mışıl mışıl uyudular maşallah...

Bazı tecrübelerimden bahsedeyim sizlere.Uyku düzenleri çoğunlukla 2 saat bazen 2,5 ve üstü oluyor geceleri.Ama gündüzleri 2 saate 1 ayarlanmış gibiler maşallah

Arada uyku sırasında mızırdandıklarında emziklerini veriyorum tekrar uyuyorlar.Doğum yapacak olan arkadaşlar sizlerde emzik kullandırmaya çalışın,özellikle uykuya dalarken veriyorum ben sadece işe yarıyor...
Altlarını değiştirirken ıslak mendil hiç kullanmadım,ılık suyla pamukla temziliyorum.Pişik kremi 4-5 tane aldım ama zeytinyağı kullanıyorum şuan için popolarına ve bacak aralarına sürüyorum...

Yazarken bebişler uyandı,birine sağdığım sütü diğerine mamasını verdim altlarını değiştirdim.Babaları yanlarında,bende yarım kalan yazımı yazmaya geldim.Aynı öğünde ikisine birden yetmiyor sütüm.Oyüzden birine süt diğerine mama veriyorum...
Özellikle çift yumurta ikizi olduklarından galiba,çok farklı bebişlerin özellikleri maşallah

Birde bez konusuna değineyim aklıma gelmişken.Prime premium care kullanıyorum.1 pakette milupadan gelen hediye çekiyle huggies almıştık ama ondan hiç memnun kalmadım.Hep sızdırdı,bebişlerin kıyafetleri ıslandı..Prime premium care devam ediyoruz ve çok memnunum.Kızlar şimdilik bukadar yazabildim.Bebişlerin yanına gideyim.Görüşmek üzere...

Son düzenleme:
Süt içmeyi denedin mi belki faydası olur.Soda da aynı şekilde belki mideni rahatlatır ve iyi gelir midene.Aldıkların hayırlı olsun.Güle güle kullanmak nasip olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…