2013 ikiz anne adayları buraya

seni çok iyi anlıyorum.benim her şey yolundaydı. bir sabah tuvalete giderken birden kanama başladı ki öyle böyle değil,bebeklerimi kaybettiğimi düşünüp ağlamaya başladım.hemen dra gittik.çok şükür onlar iyiydi.dr içerde bir hematom var dedi,zamanla geçti.biz drun dediklerine uyup dua edecez gerisi Allaha kalmış.

uyku tutmuyor değil mi canım?
az önce aklıma geldin, ayyyy ne yapıyordur, neler düşünüyordur, nasıl hissediyordur diye neler neler düşündüm.
saat kaçta hastanede olacaksın canım?
inşallah güzel haberlerini alacağız

canım ne yapacağım bilmiyorum valla,uykum var mı yok mu anlamıyorum.tatlı bi heyecan var içimde,inşallah herşey yolunda gider de size güzel haberlerini verebilirim.sabah 7.30 da hastanede olacağım inşallah,kendime gelince aramaya çalışırım seni,arıyamasam da msj atarım sana.dualarınızı eksik etmeyin canım....darısı en hayırlı zamanda sizlerin başına inşallah...

içini ferah tut canım, inşallah her şey yolunda gidecek
dualarımızdasın canım, bunu sakın unutma
duan için de amin

Sinemisen hadi hayirli olsun... Ben hamileligimin son gunlerinde hic uyumadim ama doguma gittigim gun misil misil uyudum
nerden bilirdim son kaygisiz ve uykusuz gecem oldugunu
rahatla dusunu al yat... Sabah cpk guzel olacak ins

Sinemisen hadi hayirli olsun... Ben hamileligimin son gunlerinde hic uyumadim ama doguma gittigim gun misil misil uyudum
nerden bilirdim son kaygisiz ve uykusuz gecem oldugunu
rahatla dusunu al yat... Sabah cpk guzel olacak ins

nasılsın dosbacım?
bebeklerin bakımı nasıl gidiyor?
anlattıklarını ilgiyle okuyorum valla
benziyor mu bebeklerin birbirine?

Bebeklrim hem benziyo hem benzemio
Karakterlri simdiden farkli
bakimlari ne istedigini anlarsan kolay ama cok emek istyo
mesela simdi oglumu emziriyorum
yani akillida olsalar surekli bakim lazim cok zevkli cok tatli... Huzurlu bebekletr diliyorum

Bebeklrim hem benziyo hem benzemio
Karakterlri simdiden farkli
bakimlari ne istedigini anlarsan kolay ama cok emek istyo
mesela simdi oglumu emziriyorum
yani akillida olsalar surekli bakim lazim cok zevkli cok tatli... Huzurlu bebekletr diliyorum

bol bol sütün olsun ve güzel güzel emip büyüsün miniklerin
mutluluğunuz daim olsun canım
duan için de aminnnnn diyorum

iyi geceler...bu akşam çıktık hastaneden..denizle derin ordalar ama...denizi kucağıma aldım bugün.o kadar küçük o kadar güzel kokuyorki...ama emzirmeme izin vermdiler enerjisini harcamasını iistemiyorlarmış.deniz küvözde hala ama kendi kendine nesef alıyor mema aranıyor kuzum...hiç kaşı kirpiği yok:) sanırım babası gibi sapsarı bişşey olucak..
derin e dokunmam bile yasak..yoğun bakımda o.sarılık tedaviside başlamış..ama denizden daha toplu..ve büyük...bugünki bütün anne sütlerini derine vermişler..ona torpil geçiyoruz diyor hemşireler...akşam 22,30 da ve 01,30 süt sağdım 40cc çıktı ,aradım hastaneyi yollamamı istermisiniz diye çok iyi olur dediler.babaları bu saatte 40cc sütleyollaara düştü...ahh dedim içimden allahım ne büyüsün onunda evladı işte...o daha stressli zaten ben ona moral veriyorum diyorum üzülme sütün kesilir:)

epidurali sormuşsunuz...bence çok rahattı.ben öyle iğneden falan canı yanan bi tip değilim anlamadım bile ..yani elbette bişey atıyor hissediyorsunda zaten heyecanısın ve acımasını bekliyorsun çok 2-36 sn bi acıyo ve bitiyor bu kadarmı diyorsun..uyuşuyor zaten.ben 16,30 doğumahaneye girdim,17,30 gibiodamdaydım..gece 23,00 gibi yürüyordum..kanamam aman aman çok olmadı..ayağa ilk kalkış biraz zor ama allah kuvvet veriyor ya...benim çektiğim böbrek ağrısının yanında bu ağrı devedde kulak..

süt sağma makinasını alal acele lashinoh ikili aldım..2 kez kullandım bu gece epey iyiydi..hastanede medela vardı illa ondan istiyordum ama acil almam gerekince ilk mağazadan aldık..2si aynı anda daha kolay sanki.170 tl ya aldım mothercare den ama e-bebekte 140 tl malesef kalmamıştı..50 metre aralıklı 2 mağazada yedik kazığı)

küvözde sadece çorap ve şapka giydiriyorlar o yüzden çok isstediler.bugün de ben çıkıyorum diye,penye battaniye ve prematüre tulum istediler..akşam bolcaçorap ve prematüre şapka aldım yıkadım yarın götürcem..hasstanede çıkacakları zaman doktor 1 gece bizi 1 odada bırakıp bakmayı becerip becermediğimi kontrol edicekmiş.ve eğer doktor ikna olursa bebekleri çıkarbilecekmişim..ne garip değilmi..

bu arada bebişlerimin küvöz arkadaşları 26 haftalık doğan ikiz delikanlılar ege v efe..tam 90 gündür ordalarmış.onlar görünce halimize şükrettim..

enfeksiyonu olupta hala ilaç almayanlara ise aklım errmiyor zorla doğurmakmı istiyorsunuz.bugün doktorumun dediği çok az olan enfeksiyonumun derine geçtiği ve derinin doğumu başlattığı..umarım anlatabildim..

hepinize herşey için teşekkürler..iyigeceler..uyuyumda süte kalkıcam 04,30da....

Allahım güç kuvvet versin yavrularına inşallah en yakın zamanda eviniz onların sesleriyle şenlenir :)

hil_bur yazdıklarını gözyaşlarımla birlikte okudum.ben normalde soğukkanlıyım inşl doğumda da böyle olur. Allah bebişlerine sağlıkla kavuşturur inşl.
bu arada herkese günaydın...

ya biz nelerden gectik hilburcum....merak etme ins. saglicakla alacan kuzularini kucagina....

Hill-burcuğum Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallh.Darısı başımıza olsun.Bebişlerin kendini toparlayınca yanında olacaklar inşallh.İsimleri de çok güzel İsimleriyle yaşatsın Rabbim.Epidurali yapan anestezi uzmanınla görüşmüşmüydün.Ne tür risklerden bahsetti mesela.Bn de düşünüyorum ama ameliyathanedeki sesler ,konuşmalardan korkarmıyım bilemiyorum tabii

evde olmana sevindim. en azından sen rahat edersin. sanırım her haastanenin uygulaması farklı. ben sordum bebekler küvezde çıplak mı duruyorlar diye. evet, sadece bezle duruyorlar dediler. doktorun sana bile güvenmiyor bak bebek bakımı konusunda. ilginç ama güzel yine de üstlerine düşülüyor. için rahattır o konuda. sütün artmaya başlamıştır sanırım. ben de lansinoh aldım. memnun kalmana sevindim. sütün arttıkça daha iyi sağacaktır zaten.
bebeklerini ve seni allah korusun canım.
Herkese iyiakşamlar,bende forumu sessizce takip edenlerdenim,ikiz kızlarımı heyecanla bekliyorum,hepimize sağlıklı gebelik ,yeni annelerimize bol sütlü günler diliyorum :)
online olduğunu görüyordum. ama yazmıyordun. hoşgeldin. yaz bize sık sık.
Dün geceden beri karnımın üst kısmında sertleşme ve sertleşmenin olduğu bölgede ağrı var. 4 saatte bir ilaç almama rağmen. Dosba ve Hilburdan sonra bayrağı ben devraldım sanırım (
doktoruna danış bekay. sürekli sertse sorun teşkil eder. o da nasıl rahatsız edici birşey ya. allah sabır versin.
bebeklerin sağlıklıysa endişelenmene gerek yok. senin bir de kızın varmış. allah bağışlasın. yanında onunla ilgilenecek birilerinin olması ne güzel. sen o zaman bebeklerine ve kendine odaklan. güzel haberlerni verirsin inşallah.
ben de bugün itibarı ile 32+2 de ikiz hamileyim.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
hoşgeldin aramıza. sende kritik sınırı geçmişsin. umarım sorunsuz geçiyordur hamilelik..

nehircim ben de hala sürünüyorum
iyileşmek hiç bu kadar zor olmamıştı
ama ben ilaç almamakta direniyorum
doktor kontrolüm de cuma günü
o zamana kadar iyileşmezsem ilaca başvuracam mecburen
geçmil olsun tekrar. 2 gündür nezleyim ben de. burnum tıkalı ve sesim kalınlaştı. allahtan iltihabik bir durum yok. zaten doktor kontrolümüz de var bugün. ilerlemez inşallah.
ben de ıslak mendil konusuna değinecektim. her kaka temizlemeye lavaboda ılık suyla yıkasam mı diyorumdum. yorucu da olabilir öyle. ya da üşüyebilirler değil mi? annem ıslak mendil sudan geçirip tekrar onunla silelim diyor. en azından kimyasalını akıtmış oluruz. suyla temizlemiş oluruz diyor. pamuk pürtükleneceği için zor olabilir.
bez konusunuda deneye deneye göreceğiz. ben de ilk etapta prima aldım. bir de can bebenin var. bakalım hangisinde karar vereceğiz. ne kadar zamanda bir alıyorsun altlarını aşağı yukarı?

sinemisen bugün sende haber beklyoruz. allah yardımcınız olsun.

Sorunsuz, sağlıklı ve mutlu bir gün dilerim hepimiz için...

Canımmm senin için büyük gün geldi nihayet. Sen elinden geleni yaptın, artık için rahat olsun. Her şey çok güzel olacak Rabbimin izniyle.Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

Canım bu aralar kendimden beklenmeyecek derecede duygusalım ondan mı, kendimi sizlerin yerine koyuyorum ondan mı yoksa annelik iç güdüsü mü bilemiyorum, yazdıklarını/zı hep gözlerim dolarak okuyorum. Sevinciniz sevincim, üzüntünüz üzüntüm oluyor gerçekten.

Bebişlerin kısa sürede kendilerini toparlayıp, yuvanızı şenlendirecek Allah' ın izniyle. Eşin de sen de moralinizi yüksek tutun. Rabbim nelere kadir. Bak nerelerden nerelere geldik binlerce şükür...

Not: Bu arada Lansinohtan memnun kalmana sevindim, inşallah ben de memnun kalırım. İnsan deneyip de alamıyor ki. Sizlerin tecrübeleri bizlere ışık tutuyor, fırsat buldukça paylaşımlarını bekliyoruz.

geçmil olsun tekrar. 2 gündür nezleyim ben de. burnum tıkalı ve sesim kalınlaştı. allahtan iltihabik bir durum yok. zaten doktor kontrolümüz de var bugün. ilerlemez inşallah.

Geçmiş olsun Tuğba, Allah şifalar versin. Doktor kontrolünden güzel haberlerle dönersin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.

ınsaalah en kısa zamand ameleklerin kucagınd aolur.. 40cc süt ama ne kdar değerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…