2013 ikiz anne adayları buraya

basakta gelmiissende hosgeldin canim
anlatsaniza neler yapiyorsunuz.biz bayiliyoruz sizin anlattiklariniz okumaya..
canim sende dosba gibi 3 kiloylami doguma gittin?masaallah oda 4 kg aldi 7 kg vermisti sanirim dogumdan sonra

Canım nasılsın, nasıl senin minikler? Sana bir şey sormak istiyorum. Hamileliğinde karnında cildinin çok gerildiği ve ağrıdığı oluyor muydu? Özellikle göbek deliği ve yukarısında gerginlikten dolayı acı, sızı hissettin mi hiç?

Dosba listeye göre sen yalnızca 4 kilo almışın, bu doğru mu cnm yoksa bir yanlışlık mı var?

Evet canim dogru... Ben kilolu hamile kaldim basta cok kilo verdim... Sonra protein agirlikli beslendim
tatli hic canim istemedi sadece son ay arada yas pasta yedim
su an verdigim 10kg oldu
sut olsun diye tatli tuketmiyorum ama bol bol incir kaynatiyor annem seker ilavesiz onu iciyorum zaten coook tatli oluyor
Bi de humana cayini tuketiyorum
bol su iciyorum
tek sikinti uykusuzlultu simdi onu da halletmeye calisitorum
kisacasi kiloyla ilk defa bu kadar barisigim

ben aynen senin dediğini yaşıyorum özellikle göbek deliğimin orada ve yukarısında acı sızı gibi bişey sanki iğğne batırırsın onun gibi bişey.ama şimdilik hala çatlağım yok çok şükür inşallah doğuma kadarda olmaz.

**nasılsınız kızlar bakıyorumda çoğunluk burda...sinemiseni bende sizler gibi çok merak ediyorum...hil-bur eve çıkman iyi olmuş inşallah kuzularında biranönce aranıza katılır rabbim yardımcınız olsun,hep gelecekteki iyi günleri düşün ben öyle yapıyom sıkılınca...
kızlar..bende hilburun yazdıklarını gözyaşlarıyla okudum sonra şöyle bi arka sayfalara baktımda yanlız değilmişim, sonrada çok güldüm duygusallığımız hat safhada hepimizin ...ben zaten bugün bi değişik duygular içindeyim,akşamdan beri mide ağrım,beraberinde geyirme hissibitürlü geçmedi....birazdan dok. gidicez eşimle randevüm var,bakalım gelince yazarım..bide bugün 10.evlilik yıldönümümüz ve ben hiç iyi değilim ne eşime bişey alabildim nede bi süpriz hazırlayabildim,akşama kadar ne yapabilirim yemek deseniz hiç halim yok,,,biri dokunsa hemen ağlarım şimdi...zeynebim de okula gitti yanlız kaldım onunda bayabi faydası oluyomuş bana...en azında evde bi ses oluyo,,hadi görüşürüz geç kalıyom ben doktora....

Canım sen kaçıncı haftadasın? Ben bu durumları karnımda gerginlik ve sertleşmeyle birlikte yaşıyorum.İnan çatlak hiç umurumda değil artık. Beni asıl korkutan erken doğum belirtisi olup olmadığı. Bir defa öyle bir sorunla karşılaştığım için ondan korkuyorum...

ben 33+4 teyim.bende gerginlikle birlikte yaşıyorum özellikle ayağa kalkınca geriliyo acıyo sızlama oluyor.dr. um gerginlikten olduğunu söylüyor.erken doğum belirtimde yok şimdilik yani ondan olucağını sanmıyorum ama sende dr una sor yinede.

iyiyim çok şükür sen nasılsın
yok bende hiçbi nane olmadı
karnım geriliyordu tabi ama çok uzun yürürsem filan onun dışında gerilme olmuyordu
sadece hamsilerin hareketinden dolayı karnım gerginleşiyordu hepsi o

geçmiş olsun RABBİM şifa versin inş.
o kadar olur artık sabret biraz daha
canım sen nerelisin merak ettim hamsilerle falan deyince:)

karadenizliyim ben

ıslak mendil olayını kontrollü kullanmak gere. en iyisi mecbur kalmadıkça kullanmamak gerek. ben de senin gibi düşünüyorum. ılık suyla halledilir. günde bir kerede poposu yıkanır. yazık pişik olursa ya. canları çok acır.
canım hamilesin sen, ne var yani 10 yılda bir kerecik kutlama yapmasan. eşin yapar sana süpriz belki. dşarıdan al bir pasta ya da aldır, yeter sana. inşallah kontrolün iyi geçer.mide rahatsızlığına da üzüldüm. ne sıkıntılı bir şeymiş. allah sabır versin.

der-den seninle günü gününe aynı gidiyoruz. ben de 34+4 üm bugün. ben buraya dün yazacaktım unutmuşum. göbek deliğim ve etrafı son 2 gündr acayip geriliyor ve yanıyor gibi. oradan patlayacak gibi göbeğim. erken doğum belirtisiyle alakası yok yani. gerginlik şu sırlar baya bir var. hiç çatlağım yok ama çatlarsa bu gerginlikten çatlar sanırım. derimi bir şeyler çekiştiriyor gibi. bekaycığım rahat ol. seninle eş zamanlı yaşıyoruz herşeyi. yalnız değilsin.

Tuğba nasılsın? Doktora gittin geldin mi? Nasıl bebeklerin, kiloları kan akışları vs. iyidir umarım

Son düzenleme:
TUĞBA bugün doktor kontrolün vardı,
inşallah güzel haberlerle dönmüşsündür,
bizleri merakta bırakma

şimdi geldim doktordan. çok şükür sancı durumlarını atlattık. bu sıralar baya bir rahatım o açıdan. inşallah sonuna kadar gideriz.
bebeklerin doplerleri, kan akışlarını iyi buldu doktorum. ve nihayet kilo almışlar. 2 hafta büyümemişlerdi. bu hafta küçüğüm 200 gr almış 1500gr olmuş diğeri de 100 gr civarı almış 2000 gr olmuş. 3 hafta daha dayanırsak ve ortalama 150 şer gr daha alsalar yeter diyorum. aman ya kilolarını da boşveriyorum. organları gelişsin yeter.
ciğer geliştirici iğneden 4 doz yapmışlardı toplam 6 doz olmaası gerekiyor. doktor sancın çıkmadığı için yapmıyorum. sancın olursa, erken doğum gözükürse yapacağım dedi.
bu arada doktorum epidural sezaryeni önerdi. anne açısından en rahatı, en ağrısızı epdural dedi. ben de eidural istiyordum zaten. doğum vakti geldiğinde tekrar konuşulur.
bizden haberler böyle. arada sıkıntılar yaşadık ama şimdilik normale döndü gibi.

benim eşim artvinli.dedim bir kuymakcı mıhlamacı daha var herhalde burda:))ondan sordum canım.

en önemlisi sancı yok, yani henüz doğmayacaklar, tekrar gözünüz aydın, kan akışlarının iyi olmasına da sevindim, demekki güzel beslenmişler ki kilo almışlar
hep böyle güzel haberlerle gelelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…