2013 ikiz anne adayları buraya

canım ben hiç bişey sormadım ve görüşmedimde...orda karşılaştık nasıl istersin dedi erken doğum olunca gel anestezi öneriyoruzdedi olmazz dedim ben....kaç yıldır bu anı bekliyorum..peki dedi...sonra bi hemşire geldi hilal hanım doğum sırasında dinlemek istediğiniz bi şarkı varmı...ordakoptum işte...eşimle ikimizin şarkısı düğündede ilk dansımızı yaptığımız zuhal olcay yada özdeir erdoğandn PERVANE dedimççmüzik baaşladı ben ağlamaya başladım...doktorum geldi elimi tuttu nasılsın dedi süperim dedim...sonra uyuşmuştum zaten...anesstezi uzmanıyla sohbet etmeye başladık...ne iş yapıyorsun nerelisin falan bi baktım bi viyaklama ....derin gelmiş....

kolaydı yani darısı başınıza...

Ne güzel anlatmışsın bende korkuyodum ama şımdi heveslendim sanki

çok romantik bir doğum olmuş hilbur. valla süper. seni rahatlatmak için güel bir şey yapmışlar. tebrik ediyorum hastane ekibini.

kızlar 3 gün önce aynı siteden ben de aldım happy dreams modelini.büyük umutlarla aldığım bu yastıkla uyuyamıyorum üzerine yatınca dikişleri boynumu acıtıyor,omuzlarımı da yastığın üzerine çıkarsam bu kez de boynum ağrıyor,ayrıca her dönüşümde uyanıyorum.acaba sorun bende mi yastıkta mı?siz kullanırken bir sıkıntı oldu mu?bugün de deneyecem olmazsa iade için göndereceğim.bu arada biz yastığı sitede yazan tel ile sipariş ettik ve şiddetle bu modeli tavsiye ettiler.ayrıca ikizleimizin olacağını söyleyip iki emzirme yastığı hediye istedik,sağolsunlar kırmayıp gönderdiler

Ayy kendim yaşamış gibi oldum o anı.O şarkıyı da çok severim.Ne güzel ordakiler bu özel anını daha da özel yapmışlar

Allah yardımcın olsun sana ve bebişlerine sağlık ve afiyet diliyorum...

Dün akşamdan beri benim küçük paşa ağlamaktan çatladı.Ayaklarını karnına çekiyor,kıpkırmızı oluyor.Galiba bu gaz sancısı oluyor.Bu konuda fikri olan var mı?Ne yapmam gerekir?Zaten göbek fıtığı var birde ağlayınca daha kötü olacak

Canım malum biz tecrübeli değiliz ama annem anason ya da rezene çayı içirirse geçer diyor.İçine az kimyon da atarsan iyi geliyormuş. Çok geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Hilbur, eve dönmene sevindim. İnşallah minik sevgililerin de en kısa sürede evinize gelirler ... Size ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyorum ... Allah bebişlerine uzun ömür versin ...

Tuğba iyi olmana sevindim. Senin ve senin haftandaki diğer arkadaşlarıma Rabbimden biraz daha dayanma gücü ve sabır diliyorum.

Sinemisen'i ben de çok merak ediyorum; henüz haberini okuyamadım. Umarım kendisi ve bebişleri iyilerdir ve zor süreci atlatmıştır ...

Evet; ateşi falan yoksa gazı gösteriyor. Ben birkaç üründen sonra en son sab simplex miydi neydi ondan çok memnun kalmıştım. Tavsiye ederim; ayrıca çocuklar için minik su torban varsa içine biraz sıcak su koyup birkaç havluya sar ve göbeğine ve ayaklarının altından temas edecek şekilde alt tarafına koyarsan faydası oluyor. Ama tamamen geçiren birşey maalesef yok, bu yöntemler sadece hafifletici 3-3,5 aydan sonra kendiliğinden geçiyor; sabır gerekli biraz ...

Kontrole gitmiş olan tüm arkadaşlarımın iyi olmalarına ve bebişlerinin kilo almış ve sağlıklı olmalarına sevindim. Cumartesi de benim kontrolüm var; umarım ben de iyi haberlerle dönebilirim ....

Bu arada hepinizin sevgililer günü kutlu olsun ... Sevgili sayılarımızın fiilen de artması dileğiyle :))) (tabi ki karnımızdaki miniklerin doğmasını kastediyorum; yanlış anlamayın)

Benim de sevgililer günüm maalesef evde çalışarak geçti. Popom artık sertleşti bilgisayar başında oturmaktan ... ancak masayı biraz şık bir şekilde kurabildim ve kendim giyinip makyajımı yaptım. Hediyem falan yok ne yazık ki ... Nezleyle uğraştığımdan çıkıp birşeyler alamadım. Aynı şekilde yemeğim de yok; ancak kendimi ve kızımı süsledim ... Ve şimdi eşimin teşrif etmesini ve bize mama getirmesini bekliyoruz :))) ilginç bir sevgililer günü olacak; hiçbir sürprizi yok ... Ama bunu bile beklemediğine eminim eşimin... :))) Olsun, hayatta böyle günlerimiz de olacak. Önemli olan sağlık ve huzurumuzun eksik olmaması ve birarada olmamız ... Evdeki huzur ... Mutluluk budur !!!

Hepinize selamlar ve sevgiler ...

ayy sağol canım bugün bizde doktor dönüşü eşimle doğum şeklini konuştuk oda epidural yaptırırız dedi . ben hemen karşı çıktım ben dayanamam onlar benimle uğraşırken sakin duramam dedim,ama seni okuduktan sonra önyargım gitti..aslında korkulcak gibi değil galiba narkoz atma derdi yok,hemen kendindesin,ben genel anastezi ile doğum yapan çok gördüm çoğuda çıkınca ağrıdan inliyodu ama şimdi ablama soruyom ,hatırlamıyom diyo bilmemki bakalım doktorumuz ne önericek...

Gerçekten pahalıymış şekerim.Bn en iyisi sırtımı kocama yaslamaya devam edeyim sıcak sıcak :))

Ayyy ben de ağlarım heralde,hemen bayılmam lazım o sıra yoksa canım feci yanar gibime geliyor

Bence en güzel mutluluk sevgi dolu gülümseme ve sıcak bir sarılma ile eşinize ennnn güzel hediyeyi verebilirsiniz.Bn hala çalışıyorum bn de giyinme süslenmede yok bakalım.Gene göbişimi sevdiricem sanırım:)) bizim için en büyük mutluluk şimdilik bu:))

paylaşımın için teşekkürler şeker.Eşime de mail attım iki saat anlatıp kafasını şişirmeyim kendi okusun diye:))

kıyamam ben ona. sen yapılacak ne varsa yapmışsındır sanırım. gaz ilaçları, sıcak su torbası, masaj, sıcak bir banyo. bunlar işe yarıyor sanırım. çok çekmez gaz sancısından. kolay gelsin.
ne güzel ailecek kutluyorsunuz sevgililer gününü. biz hiç bir şey yapmadık. evlilik yıldönümü ve çıkmaya başladığımız günün yıldönümünü kutluyoruz. yoksa özel günler bitmez. bunlar bu yıl anneler ve babalar günü eklenecek. bakalım ilk anneler ve babalar günümüz nasıl geçecek.
güzel, huzurlu ve mutlu bir sevgililer günü akşam diliyorum.

kizlarrr nasilsiniz. bugün bebeklerimin ense kalinliklarini ögrendik.12+3 günlügüz bugün. boylari 64,85 mm nt 1,5 / 65 mm nt 1,6 cikti. normal mi, dr hersey normaldedi. kipir kipr kuzucuklarim:)

herkese selam. rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi. arkadaşlar ben aşılama yoluyla 1 buçuk aylık ikiz bebişlere hamileyim. yalnız bir sıkıntım var. yardım ederseniz sevinirim. geçen yolda yürürken çok kötü sert yere düştüm ve akşam benden leke geldi. ertesi gün doktoruma gittim yoğundu diye bana bakmadı başka doktor arkadaşı baktı. daha 3 gün önce baktığım bebişlerden 1'i geç gelişiyor diyince şaşırdım ve düşük olablir dedi. canım sıkıldı, ertesi gün başka doktora gittim oda bebişlerin durumu çok iyi gelişimleride aynı yalnız 1 kalbi çok iyi atıyor diğeride kalbi yavaş atıyor ve 2 hafta sonra gel dedi. ve kanı sulandırıcı ilaç verdi. çok üzüldüm acaba düşükmü olur diye çok korkuyorum. aranızda hiç sizinde bebişlerin kalp atışları yavaşlayıp sonra hızlanıyormu?

geçmiş olsun öncelikle. bu durumu hiç yaşamadım ilk zamanlarda. ama ilerleyen haftalarda yaşadık. bir hafta kalp atışları iyi olan bebeğin öbür hafta kötü olabiliyor. ya da kötü olanın düzelebiliyor. ama dediğim gibi ilk haftlarda olmadı bu.
karnın aç gitmedin değil mi doktora? etkiliyor çünkü. mesela bizi nst ye girerken ya da ultrasona girmeden uyarıyorlar. şekerli şeyler yiyin, karnınız aç olmasın diye. kalp atışları etkileniyormuş. inşallah bu nedendendir. istersen başka bir doktora daha görün. 2 hafta beklemek zor şimdi senin için.
talihsiz bir kaza yaşamışsın. geçmiş olsun tekrar.

Kızlar süt sağma makinası avent in Manuel olan iş görür mü?

sütün varsa eğer yorucu olabilir ama iş görür. burada ormal doğum yapan bir arkadaş vardır. normal doğum yaptığı için sütü de hemen gelmişti. o da en ucuzundan aldım, elektrikli değil, kendim sağıyorum demişti. ilk etapta işe yarayamayabilir ama sütün arttıkça işe yarar bence. dediğim gibi yorucu olur sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…