- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.521
derinle deniz den haberlere gelelim şimdide:)
hastanede adları tembel ve uykucu bebeklere çıktı:) 8 saatte 1 45cc sütle besleniyorlar..çok şükür her ikiside sadece anne sütü ile besleniyor mama takviyesine gerek kalmıyor.ama ben görseniz hoştain ineklere bağladım durumu iyice:) çok şükür allaha bu anlamda bari iyi gidiyor..
emmiyorlar tabi hala bugün deniz 45 cc 37 ccsinde uyuya kaldı...derine zaten 6 satta 1 biberon deniyorlar oda yarısını ancak emiyor gerisi yine sondadan...doktor bu şekilde çıkaramam dedi bugün..ben emzireyim dedim biberonu emmeyen prematüre bebek seni hiç tutamaz dedi...beklemek zorundayız dedi...geçen bi bebek vardı 38.haftaya kadar bekledik onun kide çok geç gelişti dedi..bayılıyordum nerdeyse..4 hafta daha ne yaparım bilmiyorum...tabi böyle olunca eşim bu akşam balıkesire döndü annemle kaldık yine burda..işiyle ilgilenicek biraz 10 gündür burda daha ne kadar kalacağımızda belli değil üstelik..,,
kötü oldum ama sen de gidiyorsun bebeklerimde yok ne yapıcam ben şimdi diye ağladım...gittiğinede üzüldü...ayy ne bilim yaa...
allahım sana yalvarıyorum bebeklerime güç ver artık evimize dönelimm...
günaydın hanımlar..
dün doktora gidip ikinci 10 günlük aldım. bi dahakine hastaneye yatırırız heyet raporu için dedi. bu raporum bittiği gün de doktor başka yerde görevde olacak sekreterime gelirsin o halleder dedi çok gerildim ve ne ultrason ne bir tahlil istedim. zaten 2 hafta sonra özel muayeneye gidicem. devletteki doktorumun eşi özelde ikisini birden götürüyorum. doğumum devlette olacak ama ben yine ilgilenilsin diye özele de gidiyorum. sonra bir sürrüüüüü otobüs değiştirip okuluma raporu vermeye gittim ve 1 saatte bir üst yazı yazamadılar orda da sinir oldum eve geldiğimde acayip yorgundum.
bugün bütün gün yatıp dinlenicem....
derinle deniz den haberlere gelelim şimdide:)
hastanede adları tembel ve uykucu bebeklere çıktı:) 8 saatte 1 45cc sütle besleniyorlar..çok şükür her ikiside sadece anne sütü ile besleniyor mama takviyesine gerek kalmıyor.ama ben görseniz hoştain ineklere bağladım durumu iyice:) çok şükür allaha bu anlamda bari iyi gidiyor..
emmiyorlar tabi hala bugün deniz 45 cc 37 ccsinde uyuya kaldı...derine zaten 6 satta 1 biberon deniyorlar oda yarısını ancak emiyor gerisi yine sondadan...doktor bu şekilde çıkaramam dedi bugün..ben emzireyim dedim biberonu emmeyen prematüre bebek seni hiç tutamaz dedi...beklemek zorundayız dedi...geçen bi bebek vardı 38.haftaya kadar bekledik onun kide çok geç gelişti dedi..bayılıyordum nerdeyse..4 hafta daha ne yaparım bilmiyorum...tabi böyle olunca eşim bu akşam balıkesire döndü annemle kaldık yine burda..işiyle ilgilenicek biraz 10 gündür burda daha ne kadar kalacağımızda belli değil üstelik..,,
kötü oldum ama sen de gidiyorsun bebeklerimde yok ne yapıcam ben şimdi diye ağladım...gittiğinede üzüldü...ayy ne bilim yaa...
allahım sana yalvarıyorum bebeklerime güç ver artık evimize dönelimm...
ya ta mı yo rummmmmmmmm
ne tarafıma dönsem bir şeyler batıyor
uyuyamıyorum, canım yanıyor
yarın doktor kontrolümüz var
bakalım neler söyleyecek doktorumuz
Hepinize günaydın. Bugün çok mutluyum. Çünkü doktor kontrolünden geldik. Bebeklerimin boyu da kilosu da, çok şükür, yerinde. Cinsiyetleri belli oldu. Biri kız biri erkek. Erkek yukarıdan kıza baskı yapıyor ve fazla hareketli. Böyle ikisi de yatay U biçiminde yatıyor. Çok komik gerçekten. Kafalarının üstünde ayakları var:) Sığamamış benim minişlerim. Gönlümden iki kız geçiyordu. Hayırlısı buymuş. Ben ilk üç ay kilo almamıştım. Atağa geçmişim nasıl olduysa. Evde tartı da yok, hiç kilo almadım yine diye üzülüyordum. Meğerse 5 kilo almışım birden. Neye uğradığımı şaşırdım. 57'den 62 oldum yani. Bir ay sonra detaylı ultrasona giricekmişim. Fakat herkes bana ayrıyeten bir perinatologdan detaylı ultrasona görünmemi istiyor. Onu da aradım. İkiz olduğu için 400 lira ödeyecekmişim. Giden biri bana bunu anlatabilir mi? Yani zaten kadın doğumcum detaylı ultrasonuma bakacak, tekrar işin ehli bir kişiden baktırmak gerek mi?
canım acayıp sıkkın..ben gecen pazartesı ıkıncı 10 gunluk raporumu aldım..hıc üst yazı falan yazmadılar.10+10 raporun ne oldugunu bıle bılmıyor ıdaremmudur de yerınde yoktu..
neyse, ben bu 10 gunluk rapor bıtınce heyet raporu alacaktım.dun hastaneden aradılar.doktrunuz rahatsız calısmayacak dedıler.ıyı de ne kadar ızınlı?soyleyınde ona gore ısleri düzenleyeım dedım..bellı olmaz..bır hafta....ıkı hafta....uc hafta......daha da olabılır dedı....ıyı de benım raporum ne olacak? kımı bulayım su saatten sonra heyet almak ıcın anlamadım...telefonu falan da yok doktorun, vermıyor...rapor 5-6 gun sonra bıtecek..ne yapıcam bılmıyorum...
nadıdenursu , sana sunu soracaktım.benım ıkıncı 10 gunluk raporum carsamba son gun, persembe ısbası gorunuyor...bır gun calısmak gereklı mı; yoksa dırek persembe rapor alınabılır mı sımdi? kafam corba oldu, hos alsamda nerden alıcam baska bı hastaneye gıtmem gerek...:18:
kızlar merhaba....
merak ettiğim bi soru varda onu sormak istiyorum...
bebeklerinizin ikiz olduğunu ne zaman nasıl kaçıncı haftada öğrendiniz. sürpriz yaşayan var mı?
BN tedavimin 10.günü yani tüp bebk sonucu aldığımda betahcg 333 çıktığında anlamıştım burdan tecrübe edinerek:)) sonra sanırım 7.haftadaydı 2 kese gördüm:)
kızlar merhaba....
merak ettiğim bi soru varda onu sormak istiyorum...
bebeklerinizin ikiz olduğunu ne zaman nasıl kaçıncı haftada öğrendiniz. sürpriz yaşayan var mı?
milasis normalde iki rapor arası 1 gün de olsa çalışmak gerekiyor. ama bizim durumumuz farklı. dr ilk 10 günlük raporda bitişi için çalışabilir değil kontrol yazdı. kontrolde de tekrar rapora karar verildi. 2. 10 günlük raporda ise bitişte çalışabilir yazdı. ama ben bitince hastaneye yatış yapıp ertesi günü heyet verecek heralde anladığım kadarıyla benim durum böyle. hatta dün okuldan ilçeyi aradılar son günü yanlış yazmış doktor problem olmaz felen dendi. zaten problem olsaydı ortalığı ayağa kaldıracaktım herkesi ne şekilde idare ettiklerini biliyorum çıkarırım ortaya diye gittim zaten neyse problem çıkarmadılar. ama benim de bu raporumun bittiği gün doktorum başka yerde görevli bakalım nasıl çözeceğim bu işi?
bana rapor veren doktorun eşine ( özel muayenesi var) gidicem rapor bitiminden önce en kötü ihtimal ona arattırırım. doktora sordum bi de ısrarla size ulaşabilir miyim dedim tabi dedi yarıyolda bırakmam seni dedi bakalım inşl sorun çıkmaz.valla içim şişti uyku uyuyamıyorum şu rapor yüzünden. zaten gidebilsem gidicem okula ama çok uzak. bu stres bile kasılmama yetiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?