2013 ikiz anne adayları buraya

hilal her şey her gün daha iyiye gidiyor
ama yıpranan sinirlerin seni duygusallığa itiyor
eşin tabiki dönecek, işinin başına
sen zaten uzunca bir süredir kuzeninde kalıyorsun, evinden uzaktasın
evini özlemen o kadrar normal ki
hastanenden ve doktorlarından da çok memnundun
onlara güveneceksin ve kısa bir süre sonra
eşin , sen ve kuzuların hep beraber evinize sağlıcakla döneceksiniz
inşallah
amin

bu arada inek benzetmene de çok güldüm

ya ta mı yo rummmmmmmmm
ne tarafıma dönsem bir şeyler batıyor
uyuyamıyorum, canım yanıyor
yarın doktor kontrolümüz var
bakalım neler söyleyecek doktorumuz

günaydın hanımlar..
dün doktora gidip ikinci 10 günlük aldım. bi dahakine hastaneye yatırırız heyet raporu için dedi. bu raporum bittiği gün de doktor başka yerde görevde olacak sekreterime gelirsin o halleder dedi çok gerildim ve ne ultrason ne bir tahlil istedim. zaten 2 hafta sonra özel muayeneye gidicem. devletteki doktorumun eşi özelde ikisini birden götürüyorum. doğumum devlette olacak ama ben yine ilgilenilsin diye özele de gidiyorum. sonra bir sürrüüüüü otobüs değiştirip okuluma raporu vermeye gittim ve 1 saatte bir üst yazı yazamadılar orda da sinir oldum eve geldiğimde acayip yorgundum.
bugün bütün gün yatıp dinlenicem....

Sevgili Peygamberimiz bir CUMA günü ashabìna sohbet ederlerken buyurdularki ''CUMA GÜNÜ EN AZ ON MÜMIN KARDESINE HAYIRLI CUMALAR DEMEK SIZE CENNET KAPISINI ARALAYACAKTIR'' cennetin kapìsìnì biraz daha aralamak ve EFENDIMIZ'in bir sünnetini daha ihya etmek dilegi ile. HAYIRLI CUMALAR..
Güzel ALLAH'ım hicbir anneye evlat acısı ve evlat hasreti cektırmesin... Hayırlı zamanda önce göbeğiniz sonra da kucağınız dolsun insALLAH Canlar... ♥ ♥

Allahım cuma günü hürmetine doğum yapan arkadaşlara bebişleriyle sağlık ve huzur, doğum yapıp hastanede yatan arkadaşlara bebişleriyle eve çıkmayı, doğumu yaklaşan arkadaşlara dayanma gücü ve hayırlı doğumlar, hasta olan arkadaşlara şifa, hamile kalmak isteyen arkadaşların dualarını kabul eyle .......

hıl_bur ; bıraz daha sabırlı olmaya cals ve aklına bebeklerın ve esınle gecırecegın güzel günleri getir. su anda bebegın ıcın en dogrusu bu, ne kadar guzel kı bebegınle ılgılenen ıyı bır doktor var sana en ıyı halıyle teslım etmek ıstıyorlar.evınden esınden bebeklerınden ayrı kalmak cok zor bır durum ama gecıcı bır surec bu.hepsı gerıde kalacak.en kısa zamanda dönersınız ınsalah evınıze ...

kızlar merhaba....
merak ettiğim bi soru varda onu sormak istiyorum...
bebeklerinizin ikiz olduğunu ne zaman nasıl kaçıncı haftada öğrendiniz. sürpriz yaşayan var mı?

canım acayıp sıkkın..ben gecen pazartesı ıkıncı 10 gunluk raporumu aldım..hıc üst yazı falan yazmadılar.10+10 raporun ne oldugunu bıle bılmıyor ıdarem mudur de yerınde yoktu..
neyse, ben bu 10 gunluk rapor bıtınce heyet raporu alacaktım.dun hastaneden aradılar.doktrunuz rahatsız calısmayacak dedıler.ıyı de ne kadar ızınlı?soyleyınde ona gore ısleri düzenleyeım dedım..bellı olmaz..bır hafta....ıkı hafta....uc hafta......daha da olabılır dedı....ıyı de benım raporum ne olacak? kımı bulayım su saatten sonra heyet almak ıcın anlamadım...telefonu falan da yok doktorun, vermıyor...rapor 5-6 gun sonra bıtecek..ne yapıcam bılmıyorum...

nadıdenursu , sana sunu soracaktım.benım ıkıncı 10 gunluk raporum carsamba son gun, persembe ısbası gorunuyor...bır gun calısmak gereklı mı; yoksa dırek persembe rapor alınabılır mı sımdi? kafam corba oldu, hos alsamda nerden alıcam baska bı hastaneye gıtmem gerek...:18:

Hilalcim bırakma kendini... Her şey de bir hayır vardır derler. Bak çok şükür sağlıkla, sorunsuz bir şekilde doğdu bebişlerin. Aylardır maddi-manevi ne sıkıntılara katlandık, bunu da atlatılması gereken bir imtihan olarak düşün. Bebişlerini yanında/yuvanda istemen en doğal hakkın tabi ki ama en azından -şükürler olsun- emin ellerde olduklarını biliyorsun. Doktorlar da anneyle bebekleri ayırmak istemez elbet ama bebişlerin için en iyisi bu demek ki. Kendin ve miniklerin için en hayırlısını dile ve bir anne olarak Rabbimin izniyle biraz daha dayan. Göreceksin her şey çok daha güzel olacak. Zaten sürekli dualarımdasınız, bu mübarek günün hürmetine Rabbim cümlemizi sağlık ve mutlulukla yavrularına kavuştursun inşallah.

ya ta mı yo rummmmmmmmm
ne tarafıma dönsem bir şeyler batıyor
uyuyamıyorum, canım yanıyor
yarın doktor kontrolümüz var
bakalım neler söyleyecek doktorumuz

Allah dayanma gücü versin canım, biraz daha sabır...

bnm de 1 kız 1 erkek şeker.Bn ayrıntılıya girdim herşeyini ölçtüler bir problem yok dedi.Bn de gitmeyi düşünmüyorum Allah a emanetler.

milasis normalde iki rapor arası 1 gün de olsa çalışmak gerekiyor. ama bizim durumumuz farklı. dr ilk 10 günlük raporda bitişi için çalışabilir değil kontrol yazdı. kontrolde de tekrar rapora karar verildi. 2. 10 günlük raporda ise bitişte çalışabilir yazdı. ama ben bitince hastaneye yatış yapıp ertesi günü heyet verecek heralde anladığım kadarıyla benim durum böyle. hatta dün okuldan ilçeyi aradılar son günü yanlış yazmış doktor problem olmaz felen dendi. zaten problem olsaydı ortalığı ayağa kaldıracaktım herkesi ne şekilde idare ettiklerini biliyorum çıkarırım ortaya diye gittim zaten neyse problem çıkarmadılar. ama benim de bu raporumun bittiği gün doktorum başka yerde görevli bakalım nasıl çözeceğim bu işi?
bana rapor veren doktorun eşine ( özel muayenesi var) gidicem rapor bitiminden önce en kötü ihtimal ona arattırırım. doktora sordum bi de ısrarla size ulaşabilir miyim dedim tabi dedi yarıyolda bırakmam seni dedi bakalım inşl sorun çıkmaz.valla içim şişti uyku uyuyamıyorum şu rapor yüzünden. zaten gidebilsem gidicem okula ama çok uzak. bu stres bile kasılmama yetiyor.

mrb arkadaşlar bende uzun zamandır takip edemedim,muhtemelen bir çok arkadaşımız çocuklarını sağlıkla kucaklarına almıştır bile darısı başımıza inş.....=)))
gebeliğin 20 haftasındayım iki tane oğluşum olacak inş=))) şimdiden isim araştırmalarına başladık zor işmiş gerçekten sizin düşündükleriniz varsa paylaşalım lütfennn
geçen hafta ikinci düzey ulrtasonumuz oldu Allaha şükür hiç bi sıkıntımız yok kiloları birbirine çok yakın biri 310 diğeri 304 gr'dı...alttaki maşalahh kıpır kıpır hiç durmuyo üstekide bi sakinnn bi rahattt ohhh sanki güneşleniyo elini de kafasının altına koymuşşş=)))ayy ne güzell otur onları izle yaa
hemogram değerim baya hızlı düştüğü için hem gynoferon hemde ferplex alıyorum oral şuruplardan ne yapalım artık suan değerim 10,4 en azından 11 yapmaya çalışıyoruz kontrole gitmeden bi daha baktıracağım bakalım gelişme vardır inş....
bu arada sizlerde durum nasıl benim kocaman bi göbeğim var 57'yle hamile kaldım sabah 62 çıktım.... çatlak olmasın diye de hem akşam kakao yağı sürüyorum inş bi sıkıntı olmaz daaa
şimdilik bizde durumlar böylee martta alışverişe de başlayacağız inşşş ayy çok heyecan vericiii hareketleri de çok net hiddediyorum artık çok güzelllll
inşş sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi hayırlısıyla....

kızlar merhaba....
bebeklerinizin ikiz olduğunu ne zaman nasıl kaçıncı haftada öğrendiniz. sürpriz yaşayan var mı?

BN tedavimin 10.günü yani tüp bebk sonucu aldığımda betahcg 333 çıktığında anlamıştım burdan tecrübe edinerek:)) sonra sanırım 7.haftadaydı 2 kese gördüm:)

BN tedavimin 10.günü yani tüp bebk sonucu aldığımda betahcg 333 çıktığında anlamıştım burdan tecrübe edinerek:)) sonra sanırım 7.haftadaydı 2 kese gördüm:)

ben 5.haftamda gebeliği teyit etmek için gittiğimizde öğrendim iki kese vardı fakat kalp atışlarını duymadığımız için 7 haftada tekrar gittik ve o zaman tam manasıyla çift yumurta ikizi olduğunu öğrenmiş olduk=)))

kızlar merhaba....

benımkısı aynı tek gebelık gıbı 270lı bırseyler cıkmıstı...kalp atısını hemen alamadık 7.haftada falandı galıba kalp atısını aldık hem de tek kese ıcındekı ıkıncı embrıyo gorundu..çok şaşırmıstık:)

bu rapor ısınden dolayı basım yanmazsa ıyıdır.hayır sınırlendıgım nokta, ustune dusunuyorum, yanlıs bırseyler yapmamak ıcın gayret edıyorum ama raporu verenle onayı alanlar dahıl herkes bırsey bılmıyormus gıbı gelıyo bana.arastrmalarımla ben hareket edıyorum, ben yonlendırıyorum..keske ben de doktorla ıyıce anlassaydım ızıne falan cıkarsanız ne olur dıye sorsaydım..her hafta hatrlatmıstım vereceksınız degıl mı dıye, her seferınde tabıkı dıyorduu..umarım gelır benım raporum bıtene kadar.
1.10 gunluk rapor sonuna kontrol yazıldı, buraya kadar tamam..
ıkıncı 1o gunluk rapora karar verıldı, ama onun bıtısıne de persembe calısır degıl; tekrar KONTROL YAZDI SEKRETER...Ddoktor sadeece soyluyor rapor ver dıye, kendısı ılgılenmıyor..ben sekretere kontrol yazmıssınız??? falan dedım...oyle olacak falan dedıler...ıcım rahat etmedı...mudur yardımcısına sordum...bılmıyor bırsye o da zaten..
her neyse...persembe gel ıdare yardım calısmaları yaparsın, boyleleıkle ıse baslamıs olursun dedıler bana.cuma da aynı sekılde...sonra pazartesı heyet alırsın tekrr dedı mudur yardımcısı.ınsallah dogru bırsey yapıyorumdur.tamam oyle yapayım da doktor ortalıktan kayboldu..resmen sınır küpü oldum...dun pek uyuyamadım bu yuzden.gıdıp calısmam mumkun deıl..apartmanın asagısına ınıp cıkmamla nefes nefese kalmam kacınılmaz oluyor..ayakta durunca da setlesme ve kasılma baslıyor.ne yapacagıma daır su an fıkrım yok...umarım doktor gelır hemen.

hilburcum sabretmek durumundayiz...hatirlasana bundan 35hafya once b hcg sonuclari icin 12gun sabredemiyorduk...ccok sukur herseu geciyo bak ... saglikli olsun da biraz daha beslenmeyi ogrenmek icin kalsin hastanede zaten erken gelmediler mi:)))))

bu rapor ısınden dolayı basım yanmazsa ıyıdır.hayır sınırlendıgım nokta, ustune dusunuyorum, yanlıs bırseyler yapmamak ıcın gayret edıyorum ama raporu verenle onayı alanlar dahıl herkes bırsey bılmıyormus gıbı gelıyo bana.arastrmalarımla ben hareket edıyorum, ben yonlendırıyorum..keske ben de doktorla ıyıce anlassaydım ızıne falan cıkarsanız ne olur dıye sorsaydım..her hafta hatrlatmıstım vereceksınız degıl mı dıye, her seferınde tabıkı dıyorduu..umarım gelır benım raporum bıtene kadar.
1.10 gunluk rapor sonuna kontrol yazıldı, buraya kadar tamam..
ıkıncı 1o gunluk rapora karar verıldı, ama onun bıtısıne de persembe calısır degıl; tekrar KONTROL YAZDI SEKRETER...Ddoktor sadeece soyluyor rapor ver dıye, kendısı ılgılenmıyor..ben sekretere kontrol yazmıssınız??? falan dedım...oyle olacak falan dedıler...ıcım rahat etmedı...mudur yardımcısına sordum...bılmıyor bırsye o da zaten..
her neyse...persembe gel ıdare yardım calısmaları yaparsın, boyleleıkle ıse baslamıs olursun dedıler bana.cuma da aynı sekılde...sonra pazartesı heyet alırsın tekrr dedı mudur yardımcısı.ınsallah dogru bırsey yapıyorumdur.tamam oyle yapayım da doktor ortalıktan kayboldu..resmen sınır küpü oldum...dun pek uyuyamadım bu yuzden.gıdıp calısmam mumkun deıl..apartmanın asagısına ınıp cıkmamla nefes nefese kalmam kacınılmaz oluyor..ayakta durunca da setlesme ve kasılma baslıyor.ne yapacagıma daır su an fıkrım yok...umarım doktor gelır hemen.[/QUOTE]

bana idare çalışırsın felen demedi bir dahakine heyet raporu alıcam dedim hastaneye yatış yapılacak dedim. senin doktorun daha sıkıtılı ualaşabileceğin bir yer bulmaya çalış. stres yapmayalım ikimiz de inşl....

herkese günaydın ..
hilbur sabretmelisin yeterki sağlıklı olsunlar da gerisi boş
sen onlara şuan bakamazsın şuan küvez onlar için en sağlıklı ve güvenli olan yer
orada güzelce tedvilerini olup yanına öyle gelsinler ki sen de iice bakabilesin
insan yanına istiyor ama çok küçükler senin yanına gelseler sen onlara ordakiler kadar ii bakamazsın emin ol buna
geç olsun güç olmasın
sağlıklılarmı gerisini boşver bu kadar beklemişsin az daha sabret
bana daha oğlumu kollarıma alamadan küvezdeyken bazı değerleri çok yüksek çıkmıştı
ölebilir dediler biliyormusun kokusunu bile almadan yavrumu camların içinde götürdüler üniversite hastanesine tedaviye
düşün eline bile almamışsın çünkü küvezde mikrop kapar diye ve alıp götürüyorlar başka hastaneye
ben o giderken sadece asansörde 2 saniye gördüm hepsi o
sütün kesilir üzülürüm diye doktorlar göstermek istemedi
ben o durumda bile sabrettim
sağlık çok önemli ,sağlıklıysa bekleriz ne yapalım
üzülme stres yapma sütüne yansır ,bebeklerine süt vermek istiyorsan tamamen kafayı boşaltacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…