2013 ikiz anne adayları buraya

hayırlı cumalar hepinize...
Rabbim hayırlıca kucağınıza almayı nasip etsin... bebek özlemiyle yananlarada yardım etsin

bana idare çalışırsın felen demedi bir dahakine heyet raporu alıcam dedim hastaneye yatış yapılacak dedim. senin doktorun daha sıkıtılı ualaşabileceğin bir yer bulmaya çalış. stres yapmayalım ikimiz de inşl....[/QUOTE]
.
ınsallah bı cozum bulurum.pazartesı ıcn baska bı doktordan randevu aldım.olmazsa ona soylıcem, verır bırısı ınsallah...

bu arada kızlarr, 28.haftadan once bebek hareketlerını saymıoruz degılmı? benım afacnlar ıkı gundur cok durgun..hareket var ama bazen cok daha fazla hareketlı oluyorlar..tutarsız yanı...saymak ıcın erken degıl mı?doktora sordum, cıkolata falan ye ayakta gezme dıyor.ama benımkıler cıkolatadan tatlıdan anlamıyorlar.canları ısteyınce yanı...

Kv herşeyi ben bilirim havasında diye daha önce anlatmıştım sizlere.Sabah kuzularımın karınlarını doyurup altlarını ve kıyafetlerini değiştirdim.Bu arada kv tırnak makasını istedi.Ben diğer bebişle ilgilenirken kendindeki kuzumun sağ elinin 5 parmağını da kesmiş tırnağını keserken.Yavrum nasılda ağlıyor.Gözünden hiç yaş gelmemişti bugüne kadar.Ciğerim sızladı resmen,kucağıma aldım ama iş işten geçti tabi.Ne yapsam ne desem boş...Canım sıkılıyor,ağladım biraz,içim daraldı.Bepanten sürdüm parmak uçlarına.Canım yavrum benim,sana gelen bana gelsin...

hoşgeldin ,üzülme boşver bazı insanlar böyle işte malesef
tırnaklar uyuyunca kesilmeli kayınvalidene söyle
çocuğu boş yere ağlatmasın ,aman işte eski kadınlarla da uğraşılmıyor valla herşeyi ben bildim edası olan insanı da hiç sevmiyorum
ALLAH kolaylık versin

kayınvalıde olsa bı türlü; olmasa bi türlü..yardımcı olmaları cok guzel bırsey , ınsan destek arıyor oyle zamanlarda fakat yenıdogan konusunda daha hassas olunmalı , once anneye danısmalı yoksa boyle sorunlar kacınılmaz oluyor.yıne de ona karsı anlayıslı olmaya devam etmeye calısın...emınım kayınvalıdenızde cok uzulmustur bu duruma.yavruna da gecmıs olsun

Saol canım,hoşbulduk.Amin,inşallah.İşte yanında olmaları bir dert olmamaları ayrı.Tek bebişi idare etmek daha kolay ikiye göre oyüzden hafta içi gelip yardım ediyor ama,yüreğimi de tüketmiyor değil

Teşekkürler.Aynen canım,ne diyelim bu günlerde geçecek biraz daha rahatlayacağız inşallah hayırlısı ile...

**iyi akşamlar kızlar inşallah herkes iyidir.az önce saçlarımı kestirdim çok güzel oldu belki biraz dökülmesi de durur. benim kaç gündür canım sıkkındı,bugün biraz daha iyiyim...
eşimle konuşunca öyle içim rahatlıyoki,ve ozaman diyorum ki çevremdekiler yüzünden boşuna kendimi üzmüşüm...
benim k. peder kızlarım için iki tane eski isim bulmuş,benim hiç sevmediğim isimler..onları koyucakmış...benden önce doğum yapanlar vardı ailede onlara koymadıda şimdi bana diyorlar...ilk kızımda da aynısını yaptılar ,sonuç eşim ve benim ortak kararımız oldu...kaç gündür kabus gibi ,herkes bişeyden yakınıyo benimde şuan sorunum bu..dün akşam eşimle konuştuktan sonra biraz rahatladım,ama yine hep aklımda .doğumdan sonra kavga çıkmazsa iyi ....eşimi uyardım lohusaykende hamilelik gibi hassas oluyo insan biliyosun dedim .sütüm kesilirse yavrularımız aç kalır, allahtan çok anlayışlı ve aynı fikirlere sahibiz..
ve o bana kızıyor sen niye kendini yıpratıyosun ben ne dersem o olur..benim fikirlerimde seninkiyle aynı değilmi diyor...

bilmiyorum ,şuan tüm zorluğu çeken benim,eşimde destek olsada fiziken ben yaşıyorum herşeyi ...neden çocuklarımın isimleri sevmediğim isimler olsun...benim istediğim olmasın...yaşlılarımız saygıdan ötürü ses çıkarmayınca neden böyle yapıyorlar bilmiyorum...benimde öyle bi huyum varki kafaya taktığım ve haklı olduğum şey mutlaka olacaktır..inşallah bi kırgınlık çıkmaz......

herkese merhaba, 10 haftalik ikizlere hamileyim. Tup bebek ile hamile kaldim. Simdilik pek bi sikayetim yok, hafif mide bulantilari ve halsizlik. Pek istahim yok cok uzuluyorum yeterince beslenemiyorum diye.. Bebislerin rahati yerinde su an biri 33 mm, digeri 34 mm. Aralarinda 1gun fark var. İnsallah hep boyle devam eder. Dr ikili tarama yapmicaz, ultrasonda bakicaz dedi. Ayrintili ultrasona kacinci haftada giriliyor, bir iki kere girmem gerekecek mi acaba?

hiç kimse kızlarında ve senden önemli değil.takılmamaya çalış böyle şeylere.eşinde senin gibi düşündüğüne göre hiç sorun çıkmaz bence rahat ol...gerisini eşine bırak o halledecektir

gözün aydın hayırlı olsun bebişlerin.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.ayrıntılı bir kez oluyor ama kaçıncı haftamdı onu hatırlayamadım şimdi :)

hayırlı olsun canım bu güzel yolun daha başındasın...allahım hep yanında olsun inş.
ben ayrıntılıya 2 kez girdim 18. ve 24. haftalarımda ve bu yeterli oluyo ikili ultrason vb. gerek yok ikizlerde...

bugün gene giitim kuzularıma..iyiler çok şükür artık gözlerini açıyorlar gözlerimin içine bakıyorlar...allahım nasıl diyeyim size ben allahın çok sevidiiği bi kulmuşum ki bunca zaman olmamış bebeğim...bi sebebi varmış...derinle deniz gelcekmiş...iyiki olmamış yıllarca...bu kadar kıymetli olurlarmıydı yoksa....derinin altını aldım bugün...bayağı becerdim bu sefer :) 10 gündür sürekli kıyafet istiyor hastane valla battım...500 tllik tulum aldım geçen hafta aldıklarım şimdi olmuyor yenileri aldım bide hemşireler demezmi bunlar hiç iyi değil yakaları v diye..allahım zaten ameliyatlı ameliyatlı 10 gündür alışveriş merkezi dolaşmaktan lohusalığımı anlamadım ağrım dinmiyor...dedim bunan sonra siz yapın alışverişi ben beceremiyorum zaten prematüre bulmak çok zor...dün artık alırken eşimle aht ettik...kimin ikizleri olursa yolluycaz prematüre tulumları.... herşeyi tertemiz duruyor 5 gün giymediler ilk aldığım tulumları sabah akşam üst değişiyor yani düşünün...

ben çok etkilendim bu lohusalıktan..duygusal açıdan hamileyken çok ağlanır falan denir ya bendoğurduğumdan beri böyleyim..dün gece eşim gitti dedim ya size..eve varınca mesaj atmış..ben vardım dünyanın en güzel annesi merak etme ..seni çok seviyorum diye...allahım sabaha kadar zırladım...öle çok seni seviyorum diyein bi adam değildir zatı muhterem ..ben diyince bile eyvallah der...o bile farketti heralde halimi bari biraz ilgileniyim kadıla dedi:) :)

evdede annemi üzmek istemediğimden pek belli etmiyorum ruh halimi...size geçiyor valla nazım idare edin beni artık...

slm kızlar bende genelde sesiz okuyucuğum allah kısmet ederse benimde ikizlerim olacak onlara daha alışveriş yapmadım haftaya yapmayı düşünüyorum çünkü çok geç kaldım biiyorum benim kafama takılan doğum yapmış anneler prematüre bebek kıyafetimi alayım yoksa normal hastane çıkışımı alayım bana bilgi verirseniz sevinirim

Son düzenleme:

hilal*cim bak onlarda yavaş yavaş güçleniyolar..bikaç güne kadar dahada iyi olucaklar inşallah annesi...bu arada erkeklerin çoğunluğu günlük seni seviyorum demeyi pek sevmezler böyle zor durumda olduğumuzda daha çok dile getirirler...benimkide öyle çünkü...önemli olanda zor günlerimizde bu sözleri ve ilgiyi duymak değilmi...

Cnm ya he deyip geçeceksin ve kendi bildiğini yapacaksın ya da "ben o isimleri koymayı düşünmüyorum" deyip kestirip atacaksın. Boyun eğersen yapmaya mecbur kalırsın. Kimsenin canını sıkmasına izin verme.

kızlar iyi akşamlarrrrrrr

biz de bugün doktordan geldik
bebeler iyilermiş, ikisi de 2500 gr ı geçmişler
suları iyiymiş, hareketleri çok iyi dedi,
kalp atımları çok güzel dedi, kızımın ön cepheden resmini gördüm
doktor bile şaşırdı, bu kız senin fotokopin gibi dedi
mutlu oldum
salı günü tekrar kontrele çağırdı
yani hala doğurmuyorum

Gözün aydın canım, inşallah hep böyle güzel haberler alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…