- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.581
kızlar merhaba...
öncelikle dualarınız ve desteğiniz için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...
uzun zamandır haber veremiyorum çünkü ev kalabalıktı,ben geçen hafta pazar taburcu oldum çok şükür ve perşembe günü kontrolüm vardı sonuçlarım gayet iyi çıktı,kritik durumu atlattım çok şükür.
1 haftadır minişlerimle birbirimize alışmaya çalışıyoruz...ALLAH'a şükürler olsun ki benim minişler memeden emiyorlar,ama sonrası biraz mama takviyesi yapıyorum artık çünkü doymuyorlar azıcık oburlar sanırım
Annelik gerçekten çok güzel bir duygu,Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah...
bu arada lohusalık gerçekten çok farklı bişey,ben hamileyken kendimi duygusallaştım sanırdım ama bende bu lohusalıkta felaket çoşuyor duygular,bebeklerim ağlarken bile ağlayasım geliyor durmadan...bide elim arada bi karnıma gidiyor sanki bebeklerim hala orada da kıpır kıpır edeceklermiş gibi geliyor
tuğbacım bu arada sanada hayırlı olsun canım ,benden 2 gün sonra doğum yapmışsın,Rabbim güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...
hilalcim seninde az kaldı inşallah,Allah'ın izniyle bebeklerine kavuşacaksın yakın bir zamanda,küvezden ne zaman çıkacaklarını çok düşünme,sağlıklı olsunlar yeter...
(papatya 50) duygucum hadi bakalım seninde az kaldı sanırım,seninkilerde benimkiler gibi maşallah,inşallah sende benim gibi 37.haftaları görürsün,hatta bakarsın beni bile geçip 38 lere kadar dayanırsın inşallah...tabi öncelikle bebeklerin ve sen sağlıklı olunda haftası çokta önemli değil zor kısmı atlattınız nasıl olsa.birde ben hiç premature takım almamıştım iyikide almamışım çünkü normal takımları rahatlıkla oldu,bence sende çok alma,doğumdan sonra bebeklerinin kilolarına göre karar verirsin alıp almayacağına...doğum tarihini haber ver mutlaka,merakta bırakma.
kızlar merhaba...
öncelikle dualarınız ve desteğiniz için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...
uzun zamandır haber veremiyorum çünkü ev kalabalıktı,ben geçen hafta pazar taburcu oldum çok şükür ve perşembe günü kontrolüm vardı sonuçlarım gayet iyi çıktı,kritik durumu atlattım çok şükür.
1 haftadır minişlerimle birbirimize alışmaya çalışıyoruz...ALLAH'a şükürler olsun ki benim minişler memeden emiyorlar,ama sonrası biraz mama takviyesi yapıyorum artık çünkü doymuyorlar azıcık oburlar sanırım
Annelik gerçekten çok güzel bir duygu,Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah...
bu arada lohusalık gerçekten çok farklı bişey,ben hamileyken kendimi duygusallaştım sanırdım ama bende bu lohusalıkta felaket çoşuyor duygular,bebeklerim ağlarken bile ağlayasım geliyor durmadan...bide elim arada bi karnıma gidiyor sanki bebeklerim hala orada da kıpır kıpır edeceklermiş gibi geliyor
Canım gözün aydın hem bebişler hem sen iyisin artık...bin şükür...hepsi geçti..
aslında taburcu olan küçük bebekleri okuyunca iyiki daha çıkmadılar diyorum..tuğba anlatıyor mesela hergün evdeki bebeğini götürüyormuş hastaneye tartıyorlar sarılığına bakıyorlar falan,,biz bunların hepsini orda oldukları süreçte atlatıyoru.sanırım evimizin burda olmamasınında doktorun tam sağlıklı bi bebek olmadan çıkarmamasında etkisi var..vücut ısılarını bile korumak o kadar zorki şuan..sabredicem elbette yeterki iyi olsunlarda..işte insan hamileyken kendini hemen kucağa alma fikrine fazla hazırlıyor sanırım...
canım maşallah iyi olmana sevindim
bebeklerinle alışma dönemi çok güzel çok karışık çok tatlı... tadını çıkar
benim tek problemim misafirlerle başedemiyorum
haberli habersiz gelenlere sinir olmaya başladım :)) yoksa onun dışında ağlama durumum yok... demekki herkes başka bişeye takılıyor
süt olayına gelince bu hafta daha iyiyim ama yine de bende mama veriyorum
ilk başta çok takılıyordum ama şimdi daha az düşünüyorum ve sütüm böle daha çok artıyor diye hayal ediyorum :)) sanırım işe yarıyor :))
bende şu an kilo alıyorlar mı diye düşünüyorum
kızım gözle farkediliyor ama oğlum nasıl anlayamıyorum... ne de olsa o küçük...
sana kolaylıklar diliyorum canım .... önemli olan sağlık bebeklerinle olmana sevindim
kızlar merhaba...
Canım gözün aydın hem bebişler hem sen iyisin artık...bin şükür...hepsi geçti..
aslında taburcu olan küçük bebekleri okuyunca iyiki daha çıkmadılar diyorum..tuğba anlatıyor mesela hergün evdeki bebeğini götürüyormuş hastaneye tartıyorlar sarılığına bakıyorlar falan,,biz bunların hepsini orda oldukları süreçte atlatıyoru.sanırım evimizin burda olmamasınında doktorun tam sağlıklı bi bebek olmadan çıkarmamasında etkisi var..vücut ısılarını bile korumak o kadar zorki şuan..sabredicem elbette yeterki iyi olsunlarda..işte insan hamileyken kendini hemen kucağa alma fikrine fazla hazırlıyor sanırım...
sağol canım,teşekkür ederim,bencede doğru düşünmüşsün,hiç üzme kendini az kaldı kucağına alıp evinize gideceksiniz sizde,onlar için orası daha güvenli şuan,ben tosuncuk gibi doğurdum ama ben eve gidemeden onlar eve gitti ben kaldım hastanede bide böylesi var,ALLAH'tan herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını istemek lazım buda bana ders oldu...
kızlar merhaba...
tuğbacım bu arada sanada hayırlı olsun canım ,benden 2 gün sonra doğum yapmışsın,Rabbim güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...
hilalcim seninde az kaldı inşallah,Allah'ın izniyle bebeklerine kavuşacaksın yakın bir zamanda,küvezden ne zaman çıkacaklarını çok düşünme,sağlıklı olsunlar yeter...
(papatya 50) duygucum hadi bakalım seninde az kaldı sanırım,seninkilerde benimkiler gibi maşallah,inşallah sende benim gibi 37.haftaları görürsün,hatta bakarsın beni bile geçip 38 lere kadar dayanırsın inşallah...tabi öncelikle bebeklerin ve sen sağlıklı olunda haftası çokta önemli değil zor kısmı atlattınız nasıl olsa.birde ben hiç premature takım almamıştım iyikide almamışım çünkü normal takımları rahatlıkla oldu,bence sende çok alma,doğumdan sonra bebeklerinin kilolarına göre karar verirsin alıp almayacağına...doğum tarihini haber ver mutlaka,merakta bırakma.
canım çok teşekkür ederim,çok sağol...
sanırım sende ankaradaydın,bişey sormak istiyorum bi çocuk doktoru belirledin mi kendine?
küçük bebekleri gelin ben de görün. çok eciş bücüşler. kucakta zor duruyorlar. tek derdim sadece kilo almaları. ama bir haftadır öyle kilo aldıkları yo. küçük kızım bir haftadır +30 da büyük kızım -90 da. valla kendimden geçmiş haldeyim. bir haftadır tık yok. bir de sarılık belası çıktı. uykudan uyandırıp süt vermek hem bana hem bebeğe işkence.canım maşallah iyi olmana sevindim
bebeklerinle alışma dönemi çok güzel çok karışık çok tatlı... tadını çıkar
benim tek problemim misafirlerle başedemiyorum
haberli habersiz gelenlere sinir olmaya başladım :)) yoksa onun dışında ağlama durumum yok... demekki herkes başka bişeye takılıyor
süt olayına gelince bu hafta daha iyiyim ama yine de bende mama veriyorum
ilk başta çok takılıyordum ama şimdi daha az düşünüyorum ve sütüm böle daha çok artıyor diye hayal ediyorum :)) sanırım işe yarıyor :))
bende şu an kilo alıyorlar mı diye düşünüyorum
kızım gözle farkediliyor ama oğlum nasıl anlayamıyorum... ne de olsa o küçük...
sana kolaylıklar diliyorum canım .... önemli olan sağlık bebeklerinle olmana sevindim
küçük bebekleri gelin ben de görün. çok eciş bücüşler. kucakta zor duruyorlar. tek derdim sadece kilo almaları. ama bir haftadır öyle kilo aldıkları yo. küçük kızım bir haftadır +30 da büyük kızım -90 da. valla kendimden geçmiş haldeyim. bir haftadır tık yok. bir de sarılık belası çıktı. uykudan uyandırıp süt vermek hem bana hem bebeğe işkence.
maşallah sana ve kuzularına canım
numaranı verdin bana ama ben de şöyle düşündüm
iyi olsa, müsait olsa beni arardı
ki müsait olunca yazdın zaten durumunuzu
bebeklerine maşallah canım
sana da ayrıca çok çok geçmiş olsun
artık evinizdesin ve ne mutlu size
zamanla alışırsınız birbirinize ne güzel
canım ben prematüre kıyafetlere baktım ama almadım
lazım olursa diye aklımın bir köşesine yazdım nereden bulacağımı
canım hulisi hocanın beni doğurtmaya niyeti yok
iyisin diyor, bebekler de iyi diyip gönderiyor
ama artık 3 günde bir çağırıyor
pazartesi 37 olacağım inşallah
kiloları da 2,5 kiloyu geçti çok şükür
canım sana söylenen kilo ile doğum kiloları arasında fark çok muydu?
aynı odada mı yatırıyorsun bebekleri?
doğumun nasıldı?
sonrasında ağrın çok oldu mu? evdeki sırt ve boyun ağrın hariç
hangi mamayı alacağımızı hastaneden söylüyorlar mı?
hastaneden memnun kaldın mı?
hastaneye ne kadar ödedin canım?
bebeklere kendin mi bakıyorsun?
yardım eden var mı?
çok soru sordum kusura bakma ama merak ediyorum
müsait bir zamanında cevaplarsan çok sevinirim
çok sağol şimdiden
ben sürekli bez alıyorum oradan çok memnunum bir günde geliyor sipariş ,alışveriş yaptıkça puan birikiyor ,100 tl üzrine hediye kuponu veriyorlar filan güzel yani ..kızlar internetten alışveriş yapanlar özellikle; annelutfen.com dan alışveriş yaptınız mı hiç? hakkında çok şikayet var ürün teslimi ile ilgili siz böyle bir şey yaşadınız mı?
sinemcim sende mi ankaradaydn,gerci dosbaya sormussun ama bende fikir vereyimözele gotureceksn,muayene ucretine katlanirim diyosan,bizim doktorumuzu onerebilirim,super ilgili,bilgili bi doktor,seni dahi super motive ediyo gazide prof.kendisi ama balgatta muayenehanesi var.prof.Esra Önal
hadi bakalım burdaki takvime göre 38 e 1 gün kala ben doğum yaptım,şimdi sıra hayırlısıyla sende.
oğlumun kilosu 3100 idi,hulusi hoca en son 3070 demişti,kızımda 2800 küsüratlı doğdu,onada 3000 demişti.kızım biraz daha düşük çıktı.
bebekleri yatak odasında park beşikte ikisini yan yana yatırıyorum.bir yatakta kendi odalarında var ama henüz ona yatırmadım.şimdilik annem yanımda ama geceleri eşim yardım ediyor,doğumum çok rahattı zaten uyuşturulduktan sonra bişey hissetmiyosun,ağrı oluyor tabiki ama bişekilde dayanılıyor ağrı kesici yapıyorlar.mamayı ilk gün hastane veriyor zaten giderken mama alma,hastaneden çıkarken marka seçimini sana bırakıyorlar.ameliyatta hulusi hocaya güven,gerisini düşünme,zaten doğar doğmaz yanına getiriyorlar,çok güzel bi duygu.....
ben hastanedende özel odadanda çok memnun kaldım,900 lerde bi fiyat ödedik 405 doğum 500 özel oda,bebeklerime şimdilik annemle bakıyoruz ama 40 ı çıkınca kendim bakacağım çünkü annem gidiyor((
maşallah seninkilerede,ALLAH kolaylık versin...istediğin zaman sor canım ben burda olmaya çalışıcam.
Canim ben hrs de dogum yaptimcanım çok teşekkür ederim,çok sağol...
sanırım sende ankaradaydın,bişey sormak istiyorum bi çocuk doktoru belirledin mi kendine?
küçük bebekleri gelin ben de görün. çok eciş bücüşler. kucakta zor duruyorlar. tek derdim sadece kilo almaları. ama bir haftadır öyle kilo aldıkları yo. küçük kızım bir haftadır +30 da büyük kızım -90 da. valla kendimden geçmiş haldeyim. bir haftadır tık yok. bir de sarılık belası çıktı. uykudan uyandırıp süt vermek hem bana hem bebeğe işkence.
Günaydın canım arkadaşlarım
İnşallah herkes iyidir
Ben hastaneyi mesken tuttum,sizi haberdar edemedim...
Doğumu ötelemeye çalışıyoruz..
Dualarınızı eksik etmeyin...
Kendinize ve minişlerinize çok iyi bakın...
İlk fırsatta yazacağım tekrar..
Hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum...
Allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?