- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.601
Günaydın canım arkadaşlarım
İnşallah herkes iyidir
Ben hastaneyi mesken tuttum,sizi haberdar edemedim...
Doğumu ötelemeye çalışıyoruz..
Dualarınızı eksik etmeyin...
Kendinize ve minişlerinize çok iyi bakın...
İlk fırsatta yazacağım tekrar..
Hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum...
Allaha emanet olun..
Günaydın kızar, iyi pazarlar,
Pazartesi sabahı 33+6 haftalık olarak kızlarımı spinal anestezi yöntemiyle dünyaya getirdim.
Derin 2065, Duygu da 2165 gr olarak doğdular.
1 gece küvözde kaldılar ve sonra yanıma verildi.
Hastaneden cuma taburcu olduk.
Pazartesi sabahı 33+6 haftalık olarak kızlarımı spinal anestezi yöntemiyle dünyaya getirdim.
Gozun aydin canim,kavustun bebislerine.rabbim saglikli ve mutlu bir omur nasip etsin size.bu arada hastanede dort gun kalmissiniz, bir sorun mu oldu tedbir amacli mi kaldiniz?
Bizim kzlar 1 gece küvözde kalıp sonra odaya yanımıza verildi. Çok şükür herşey yolundaydı ama yenidoğan doktoru tedbir amaçlı olarak bebeklerin cumaya kalmasnı istedi, tabii biz de ne gerekiyorsa yapalım dedik, bu sebeple cumaya kadar kaldık.
ALLAH analı babalı büyütsün inş.Günaydın kızar, iyi pazarlar,
RABBİM yardımcın olsunGünaydın canım arkadaşlarım
İnşallah herkes iyidir
Allaha emanet olun..
evet başakcım ankaradayım,muayene ücreti ne kadar bu hocanın?başkentte de var bi hoca muayene farkı 200 lira diyorlar.
Tuğba geçmiş olsun canım. Umarım tez zamanda geçer sarılığı bebeğinin. Sağıyorsun değil mi sütünü? Ben de sipariş verdim sonunda Lansinohtan. En çok gaz ve sütün az olmasından korkuyordun şükür onlar yokküçük bebekleri gelin ben de görün. çok eciş bücüşler. kucakta zor duruyorlar. tek derdim sadece kilo almaları. ama bir haftadır öyle kilo aldıkları yo. küçük kızım bir haftadır +30 da büyük kızım -90 da. valla kendimden geçmiş haldeyim. bir haftadır tık yok. bir de sarılık belası çıktı. uykudan uyandırıp süt vermek hem bana hem bebeğe işkence.
Hilal daha iyisin umarım canım. Bebekler anne karnında daha hızlı kilo alıyolarmış, ben tam tersi diye düşünmüştüm ama. Şükür sağlıklılar Hilal :canım benim çok yeniler daha yarın 14.gün ve ancak kilo almaya başladı derin ve deniz...allah kolaylık versin..sarılık yüzünden beslenmeleride geriliyor.sarılık yoruyor çünkü..benimkilerde sarılık yüzünden bu kadar geciktiler..aylinde biraz dahamı toparlasaydı acaba selinin yanında kalıp...tabi doktoru daha iyi bilirde şimdi sende çok etkileniyorsun..sen stres yapma..senin bakmanla ilgisi yok şuan olanların.tamamen onların gelişim süreciyle ilgili...
ÇOK ÖZLEDİM KUZULARIMI YA...............
Canım iyi haberini aldık şükür. Çok sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına. Bebişlerin resimlerini istiyoruz uygun zamanda. Kokla benim yerime onlarıhadi bakalım burdaki takvime göre 38 e 1 gün kala ben doğum yaptım,şimdi sıra hayırlısıyla sende.
oğlumun kilosu 3100 idi,hulusi hoca en son 3070 demişti,kızımda 2800 küsüratlı doğdu,onada 3000 demişti.kızım biraz daha düşük çıktı.
bebekleri yatak odasında park beşikte ikisini yan yana yatırıyorum.bir yatakta kendi odalarında var ama henüz ona yatırmadım.şimdilik annem yanımda ama geceleri eşim yardım ediyor,doğumum çok rahattı zaten uyuşturulduktan sonra bişey hissetmiyosun,ağrı oluyor tabiki ama bişekilde dayanılıyor ağrı kesici yapıyorlar.mamayı ilk gün hastane veriyor zaten giderken mama alma,hastaneden çıkarken marka seçimini sana bırakıyorlar.ameliyatta hulusi hocaya güven,gerisini düşünme,zaten doğar doğmaz yanına getiriyorlar,çok güzel bi duygu.....
ben hastanedende özel odadanda çok memnun kaldım,900 lerde bi fiyat ödedik 405 doğum 500 özel oda,bebeklerime şimdilik annemle bakıyoruz ama 40 ı çıkınca kendim bakacağım çünkü annem gidiyor((
maşallah seninkilerede,ALLAH kolaylık versin...istediğin zaman sor canım ben burda olmaya çalışıcam.
Mergen korkuttun beni kaç gündür. Bekleelim birbirimizi, doğumdaşız ne de olsa. Sabretsn kuzuların az daha. Nasıl oldu, sancın mı başladı hastaneye yattın anlatsana. Nasıl bi tedavi uygulanıyor şu an? Rahimde açılma var mı, doktorun ne diyor yaz olur mu? Dualarım seninleGünaydın canım arkadaşlarım
İnşallah herkes iyidir
Allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?