- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.641
Sağol canım benim, inşallah. 2,5 kilo olurlarsa daha da rahatlayacaz ama ben bugün özellikle sıkıntılıyım. İnşallah bu haftayı da atlatmayı başarırız. Duaların için çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alır ve tüm sıkıntıları unuturuz.
Aman tahtalara vur, nazar değmesin annesi. Sen de dikkat et kendine aman, dikişlerin falan sorun olmasın. Zamanında olması gönlümüzden geçiyor ama buna bebişler karar veriyor biliyorsun. İnşallah acele etmezler
Sorma canım, o 3. bebek fikrini şimdiden ben de düşünüyorum bazen. Ama onlar da ikiz olursa :))
Haklısın Papatya. Ben normalde güçlüyümdür ama hamilelik bambaşka bir ruh haliymiş. Bakalım lohusalıkta nasıl olacağım :) Artık bebeklerin doğmasının benim elimde olmadığı ve zamanına onların karar verdiği fikrini kabullenmem lazım sanırım...
Hilal biz sabrediyoruz da bakalım onlar sabredecek mi... Kiloları seninkiler kadar hemen hemen bizimkilerin. İnşallah canım, sıkıntısız biter bu süreç.
Deniz açılışı yapmış hadi bakalım :) Bundan sonra devamı gelir artık
canım benim bebeklerim evde değil ama yinede kendime vakit ayıramıyorum :) 70 kg girdim doğuma yarın tam 2 hafta olucak..56kg düştüm.48 ile hamile kalmıştım.3 saatte bi süt sağıyorum.sonra biberonları ve makinanın aparatlarını strelize ediyorum derken 3 saatte 1,1 saat uyanıyorsun...uykunuda alamıyorsun.hergün bebeklere hastaneye gitmek için 1 de evden çıkıyorum eve dönmem 5 i buluyor...geçen hafta eşim kuaförün önünde durduda kaşlarımı aldırdım,bide fön çektir diyor iyi gelir aşkım diyor:)
karnım şişliği 3-4 alık hamile gibi..biraz bıngıldaklık söz konusu açıkçası ama ağrı geçti ya çok şükür buda iner.doktor uterus daiha yukarıda yerine inmediği için göbeğin var dedi..korse takabilirsin dedi ama ben takmadım daha.sevindiğim tek nokta bacaklarımda ve kalça kısmımda hiç çatlak yok.herkesin göbek altında kalıyormuş ama benim tam göbeğim üstünde çatlaklar var...etekli mayo giymeme gerek yok en azından:) nefret ediyorumda:) belki bikini zora girer kısmet artık:)
kanamamda oldukça azaldı hayretler içindeyim..millet 40-50 gün sürüyor diye korkutmuştu...
şimdilik bu kadar :)
kızlar delikızın açtığı doğum yapan annelerin topiğine nasıl gircem ??
kilolarınız ne durumda?
kaç kilo alıp kaç kiloya düştünüz?
karnınızdaki şişlik ne durumda?
karnınız sönmüş balon gibi oldu mu?
kendinize gün içinde zaman ayırabiliyor musunuz?
çok soruyorum ama merak işte
nolur beni mazur görün kızlar
Ben 56 ile başlayip 71 ile doğurdum. Şimdi 53 kiloyum ama göbüşüm sönmüş balon gibi. Ben sadece emziriyorum. Sütümü sagmiyorum o yüzden kendime pek vakit ayiramiyorum. 15-20 dakika yürüyüş yapabiliyorum oda bazen. Ama biz h. Sonlari bebeklerle beraber avm ye veya yemeğe gidiyoruz. Bu bile çok iyi geliyor.
kilolarınız ne durumda?
kaç kilo alıp kaç kiloya düştünüz?
karnınızdaki şişlik ne durumda?
karnınız sönmüş balon gibi oldu mu?
kendinize gün içinde zaman ayırabiliyor musunuz?
çok soruyorum ama merak işte
nolur beni mazur görün kızlar
Kızlar cuma doktora gıttım ciğer geliştirici iğne verdi cumartesi sabah akşam 12 saat arayla toplam 4 tane yaptık bebeklerın suyu felan normaldi doktor magnezyum ilacı verdi dün akşamdan beri ishal olmuşum içinizde bu durumu yaşayan var mı
canım bugün tartıldım toplamda 23 kilo almıştım 17 kilom gitmiş 6 kilom var,göbek biraz var ama çok değil ve öyle çokta şişmiş balon gibi olmadı bende,perşembe hulusi hoca dikişlerime bakarken karnında hiç çatlak oluşmamış göbekte kalmamış gibi dedi.kendime henüz vakit ayıramıyorum şimdilik,ama ben daha yeniyim biliyosun....
55 ile hamile kaldım. 70 kiloya çıktım en son. şimdi 60 kiloyum. 5 kilo fazlam kalmış. bunun rahat 2 kilosu göğüslerimdedir.
karnımda hiç çatlak oluşmadı. ama içi boş bir göbek var şuan. ama o da yavaş yavaş kayboluyor. karın derim için bir şey söyleyemem henüz. sönmüş balona bener bir şey yok ama şuan sallanıyor derisi. korse kullanıyorum.
kendime şuan hiç vakit ayıramıyorum desemya da aklım başka yerde kendim de değil desem
Bizim kzlar 1 gece küvözde kalıp sonra odaya yanımıza verildi. Çok şükür herşey yolundaydı ama yenidoğan doktoru tedbir amaçlı olarak bebeklerin cumaya kalmasnı istedi, tabii biz de ne gerekiyorsa yapalım dedik, bu sebeple cumaya kadar kaldık.
herkese merhaba, 10 haftalik ikizlere hamileyim. Tup bebek ile hamile kaldim. Simdilik pek bi sikayetim yok, hafif mide bulantilari ve halsizlik. Pek istahim yok cok uzuluyorum yeterince beslenemiyorum diye.. Bebislerin rahati yerinde su an biri 33 mm, digeri 34 mm. Aralarinda 1gun fark var. İnsallah hep boyle devam eder. Dr ikili tarama yapmicaz, ultrasonda bakicaz dedi. Ayrintili ultrasona kacinci haftada giriliyor, bir iki kere girmem gerekecek mi acaba?
kızlar iyi akşamlarrrrrrr
biz de bugün doktordan geldik
bebeler iyilermiş, ikisi de 2500 gr ı geçmişler
suları iyiymiş, hareketleri çok iyi dedi,
kalp atımları çok güzel dedi, kızımın ön cepheden resmini gördüm
doktor bile şaşırdı, bu kız senin fotokopin gibi dedi
mutlu oldum
salı günü tekrar kontrele çağırdı
yani hala doğurmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?