2013 ikiz anne adayları buraya

canım için rahat olsun 35.haftayı görmeyi ne kadar isterdik hepimiz...çok şükür çoğu bitti azı kaldı...nasıl geçirdik bin şükür allaahıma...senin kuzular halletmişler büyüme işini...

korse taktırmıyorlar sezaryen sonrası diye biliyordum
demekki giyilebiliyormuş

benim bu hafta çatlaklarım oluştu, yok diye seviniyordum ama
maalesef çatladım ben de

evinize geçin sağlıcakla inşallah
düzeniniz oturunca sen de rahatlarsın canım
git-gel derdiniz olmayınca yollarda harcadığın zaman kuzularla sana kalacak inşallah

Ben 56 ile başlayip 71 ile doğurdum. Şimdi 53 kiloyum ama göbüşüm sönmüş balon gibi. Ben sadece emziriyorum. Sütümü sagmiyorum o yüzden kendime pek vakit ayiramiyorum. 15-20 dakika yürüyüş yapabiliyorum oda bazen. Ama biz h. Sonlari bebeklerle beraber avm ye veya yemeğe gidiyoruz. Bu bile çok iyi geliyor.

ooooooo maşallah
ilk kilonuzun bile altına inmişsiniz ne güzel

kendinize zaman ayırıyor musunuz diye sormamın nedeni benim hamileliğim
problemli başladı
7 aydır yatıyorum, evdeyim
ve doğum olur olmaz kendimi sokağa atmak istiyorum
biraz rahatlamak istiyorum
tecrübelerinizden yararlanarak acaba yapabilir miyim diye merak ettim

cevaplarınız için teşekkürlerrrrr

Mrb papatya,ben 60 ile hamile kalip,63 le dogurmustm,sonra 54e dusmustm ama dogumdan sonra istahim acildi 59 um benim zaten cok gobegm olmamısti,doguma giderken tekil hamilelign 6.ayi gibiydi karnim,o yuzden gobegim normal ama biraz catlak o da durdum durdum son hafta olust:-( ben maalesef zaman ayiramiyorum,saclarimi boyatmaya bile gidemedm,sanki onlari evde birakip keyfi işime gidince kendimi kötu hissedecekmisim gibi geliyo,belki sacma ama öyle tabi esim olmadigi icinde bisey yapasim gelmiyo:-( kendimi hapsettim resmen...bu arada tarcinkaraya bravo,ben esim olsada daha avm ye gidemezdm,cikaramazdm daha onlari herhalde

Kızlar cuma doktora gıttım ciğer geliştirici iğne verdi cumartesi sabah akşam 12 saat arayla toplam 4 tane yaptık bebeklerın suyu felan normaldi doktor magnezyum ilacı verdi dün akşamdan beri ishal olmuşum içinizde bu durumu yaşayan var mı

ben bu durumu yaşamadım ama gebelikte ishal olmak iyi değil derler bence ishal durumunu doktoruna bir sor

maşallah size kızlar az kilonuz kalmış o da zamanla gider herhalde.bir de çatlak oluşmamış ne güzel.benim şimdiden çatlamaya başladı.zeytinyagı,badem yağı ve bübchen in çatlak önleyicisini ikinci aydan beri düzenli olarak günde 2 kez kullanıorm ama yine de çatladı.yeni bir krem araştırması yapıorm.siz ne kullandınız? ya da genetik faktörlerden dolayı mı olmadı acaba?

her şeyin yolunda olmasına sevindim.Allah nazarlardan saklasın.darısı başımıza...

kızlar normalde kontrolüm yarındı ama bugün yüzüm ellerim ayaklarım botokslu gibi uyandım
kendimden korktum valla
şimdi güzel bir duş alıp, kuföre gideceğim
kıl tüy işinden kurtulmak istiyorum, doktoruma sordum ağda yaptırabilirsin dedi
yavaş yavaş yaptıracam, ağrımasından korkuyorum ama
doğum ha oldu ha olacak diye beklerken bir de temizlik mevzuunu düşünmek istemiyorum
bir de neredeyse bir haftadır gün aşırı ishal oluyorum
bu durum da beni korkutuyor
gidelim bakalım, doktorumuz ne diyecek
gelince sizlere yazarım

hepimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hafta diliyorummmmm

**bekay * cım okudum ama yazamadım..enfeksiyonun inşallah biran önce geçer canım geçmiş olsun ..ama bu günleri kendine iyice zehir etme . doğru kolay geçmiyo,hep ağrı ve sorunlarla dolu her günümüz ama birdaha belki hamile kalabilirsin,ama ikiz olurmu ...bu ayrıcalığın tadını çıkar canım...inan şuan ağrımayan yerim yok sabah sırt ağrımla uyanıyom ,ellerim ve ayaklarım şiş, karnımda da öyle bi ağrı varki...bide bende fmf hast. varya hep aklımda ya atağım olursa ne yaparım...ama şöyle bi kendime geldiğimde diyorum bidahamı böyle ikiz hamilelik yaşıycam allahım bu güzelliği verdi kıymetini bileyim,şükredeyim...ağrılarada katlaniyim ...bebişlerin de inşallah 2.5 kg bulurlar bulmasalarda üzülme canım sağlıklı olsunlarda önemli olan o..eşin ve seni miniklerle güzel bi hayat bekliyo hep böle düşün motive ol, bundan sonraki hayatına..... sizler cesaretli olunki bizlerde korkmayalım demi,,,bol bol ye iç, dinlen bebişlerde büyüsün son günlerinde annesi...

MRL canım doğum yapmışsın sağlıcakla büyüt bebişlerini inşallah..maşallah bebişlerde sorun yok,bundan sonrada böyle gider inşallahhhh........

hYIRLI OLSUN SANA DA İNŞ GÜZEL Bİ GEBELİK GEÇİRİRSİN...BENİMKİLERDE DE ARADA 4 GÜN VARDI AMA ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR BAŞA BAŞ GİDİYOLAR=))
BENİM DR'UM AYRINTILIYI 19.HAFTADA YAPTI BİR İKİ HAFTA SONRADA YAPILABİLİR SANIRIM TEK SEFERDE İKİSİNEDE BAKIYO TABİ BİRAZ ZOR OLUYO KOLLAR BACAKLAR BİRBİRİNE KARIŞIYO=)))

ayyy maşalahhh ne güzel ne güzelll darısı başımıza inşş bizde 37,38 leri görürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…