- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.721
Nasılsınız arkadaşlar?Umarım her şey yolundadır,sizler ve bebişleriniz iyisinizdir.
Doğum yapanlar varsa hayırlı olsun.Allah ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Geçmişe göz atamadım.Sabah 7:30 dan beri bebişleri uyutmaya çalışıyorum.Bazen düzen oturdu diyorum ama bazen ikisi birden yada tek tek 3 saat felan uyumuyorlar ozaman şaşıyor bütün düzenim.Süt bile sağamıyorum bebişlerle ilgilenmekten.Mama veriyorum çoğunlukla oyüzden.Uyudukları zaman hemen sağmaya başlıyorum.Benim kv herşeye karışıyor ya geldiği zaman ona da karışıyor sağma emzir diye ama inanın biberona alışınca bebekler emmiyor.Memeyle kavga ediyorlar resmen.Biberondaki gibi rahat rahat aksın istiyorlar,yorulmaya emmeye gelmiyorlar.Yoksa sağmak daha zor kızlar.Yapanlar bilir.Tek bebiş olsa mesela emzir emzir yatır,ama maşallahiki tane olunca ve çoğunlukla aynı anda uyandıkları için ikisini aynı anda emzirip doyurmak efsane gibi bence.Yapan başarabilen varsa helal olsun.Ben sütü sağıp düzenli olarak verebilirsem ona bile çok seviniyorum...
Stres sıkıntı ağlama da girince işin içine sanırım benim sütümü de etkiliyor.Yoksa daha çok süt verebilirim diye düşünüyorum bebişlerime ama sıkıntı yapmamak ta elde değil.Uykusuzluk bir yandan,bir yandan bakanın varken keyfi isterse gelmesi isterse gelmemesi kv nin 2 site ötede olupta yardımcı olmaması...
Sizler nasılsınız ama inanın ben saçımı tarayacak,dişimi fırçalayacak zaman bile bulamıyorum bazen.Bu derece...
Hatırlarsanız bebişlerime belisin oda takımını almıştım.Odada başka yer olmayınca da en azından 6 aylık olana kadar yaza kadar oturma odasında birlikte kalırım diye düşündüm.Ben çekyatta yatıyorum,bebişlere de park yatak almıştık zaten.Halimi görseniz çok komik.Sağ elimle bebişimin birini,sağ ayağımla diğerinin yatağını sallıyorum.Aynı anda da sol elimle pompayla süt sağıyorum.Annelik bu olsa gerek.Rabbim bizlere güç kuvvet versin inşallah,bebişlerimizde sağlık versin.Bu günlerde geçecek inşallah büyüyecekler,düzenimiz ozaman oturacak inşallah...
Yeter ki sağ olsunlar,bizimle olsunlar.Çünkü eksiklikleri daha zor.Bunu yaşayan sizlerde bilirsiniz...
Benden şimdilik bukadar.Kahvaltı yapayım kuzularım uyumuşken.Kib.Görüşmek üzere...
benım ılk hafta kese bıkac gun gec göründü, sonra kese göründü bir bebek ıcınde ama kalp atısı alamadılar.benım ısrarımla bıkac gun daha bekledık.saf doktoruma kalsaydı hemen alma nıyetındeydıneyse, cok sukur kı bı daha gıdısımızde kalp atısını aldık veeeeee yanında bır tane de bonus yumurcak gördük:)
benımkı de tek kese tek yumurta ıkızı , bıkac gun bekle kalp atımı ıcın acele etme
gelelım banaaa....
dün kendı doktorum ızınde oldugu ıcın baska bı doktora gıttım.buranın en eskı guvenılır doktoru oldugunu soyluyorlardı ama yogunlugundan dolayı gıtmıyordum.
neyse 1:30 dakı randevuma hastanenın hatası ve doktorun yogunlu nedenıyle 4te anca gırebıldım.her tarafım agrıdı cok kasıldım sertlestım, kapıda dogurucam sandım..kabus gıbıydı!!baska bı ultrason aletı ve sonuc yıne aynı olcumlerı farklı cıktııı..amannnnnn hep boyle oluyor aldırmıyorum artık.bebkler ıyı mı dedım ıyıler dedı..tamam bıttı...akıntım vardı fecı sekılde,rengınden kıvamından bahsettım garıpsedı bıraz görmem gerek dedı.nıhayet! neyse oooooo fecı mantar olmussun dedıı..ya sıkıntılarım var dıger doktoruma soyluyorum normal dıyor..neresı normal, yanma acıma kasıntı, ıltıhap gıbı akıntı hepsı var bende, kac gundur hatta kac haftadır beter durumdayım.ıyı kı baktı!fıtıl verdı ınsallah gecer.sımdılık bı degısıklık yok ama
bı kan tahlılı de yapsaydı ıyıydı enfeksıyon ne durumda bılmıyorumm:44:
bebeklerın bır ters bırı düz demıslerdı bana detaylı ultrasonda..sımdı ıkısı de bas basa vermıs demek kı daha cok pozısyn degısecekler...
kızlar sımdı hafta olarak 25.hafta 6.ayda mıyım yoksa 7.ye mı gırdım..doktor bana 6.aydasın dedı.bende 7.ye gırdım dıye sevınıyordum..
Nasılsınız arkadaşlar?Umarım her şey yolundadır,sizler ve bebişleriniz iyisinizdir.
Doğum yapanlar varsa hayırlı olsun.Allah ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Geçmişe göz atamadım.Sabah 7:30 dan beri bebişleri uyutmaya çalışıyorum.Bazen düzen oturdu diyorum ama bazen ikisi birden yada tek tek 3 saat felan uyumuyorlar ozaman şaşıyor bütün düzenim.Süt bile sağamıyorum bebişlerle ilgilenmekten.Mama veriyorum çoğunlukla oyüzden.Uyudukları zaman hemen sağmaya başlıyorum.Benim kv herşeye karışıyor ya geldiği zaman ona da karışıyor sağma emzir diye ama inanın biberona alışınca bebekler emmiyor.Memeyle kavga ediyorlar resmen.Biberondaki gibi rahat rahat aksın istiyorlar,yorulmaya emmeye gelmiyorlar.Yoksa sağmak daha zor kızlar.Yapanlar bilir.Tek bebiş olsa mesela emzir emzir yatır,ama maşallahiki tane olunca ve çoğunlukla aynı anda uyandıkları için ikisini aynı anda emzirip doyurmak efsane gibi bence.Yapan başarabilen varsa helal olsun.Ben sütü sağıp düzenli olarak verebilirsem ona bile çok seviniyorum...
Stres sıkıntı ağlama da girince işin içine sanırım benim sütümü de etkiliyor.Yoksa daha çok süt verebilirim diye düşünüyorum bebişlerime ama sıkıntı yapmamak ta elde değil.Uykusuzluk bir yandan,bir yandan bakanın varken keyfi isterse gelmesi isterse gelmemesi kv nin 2 site ötede olupta yardımcı olmaması...
Sizler nasılsınız ama inanın ben saçımı tarayacak,dişimi fırçalayacak zaman bile bulamıyorum bazen.Bu derece...
Hatırlarsanız bebişlerime belisin oda takımını almıştım.Odada başka yer olmayınca da en azından 6 aylık olana kadar yaza kadar oturma odasında birlikte kalırım diye düşündüm.Ben çekyatta yatıyorum,bebişlere de park yatak almıştık zaten.Halimi görseniz çok komik.Sağ elimle bebişimin birini,sağ ayağımla diğerinin yatağını sallıyorum.Aynı anda da sol elimle pompayla süt sağıyorum.Annelik bu olsa gerek.Rabbim bizlere güç kuvvet versin inşallah,bebişlerimizde sağlık versin.Bu günlerde geçecek inşallah büyüyecekler,düzenimiz ozaman oturacak inşallah...
Yeter ki sağ olsunlar,bizimle olsunlar.Çünkü eksiklikleri daha zor.Bunu yaşayan sizlerde bilirsiniz...
Benden şimdilik bukadar.Kahvaltı yapayım kuzularım uyumuşken.Kib.Görüşmek üzere...
kızlar ben geldimmmmmmm
ama haberlerim iyi mi kötü mü bilemedim
öncelikle ağdaya gittim
sanırım hamilelik hormonlarıyla alakalı olarak eskisinden biraz fazla acıdı
ama değdi
tertemiz oldum en az 20 gün
çok da isbetli bir karar vermişim ağda ile ilgili
neden mi?
bugün ilk defa nst ye bağlandım, sancım falan çıkmadı,
kasılmam falan da olmuyor hiç
ama ultrasonda bakarken doktorum
kızımın gelişiminin çok yavaşladığını söyledi
ama oğlum gayet iyimiş
yarın bir de perinatoloğumuz görsün seni dedi
eğer o da aynı görüşü paylaşırsa
çarşamba günü alalım bebekleri dedi
yarın sabah 9 da hastanede olacağız
her iki prof bir daha bakacak
alınmasına karar verilirse ciğer geliştrici iğnem yapılacak ve çarşamba günü bebekler alınacak
yok biraz daha dursun derlerse
cumartesi günü alınacak bebekler
hastaneden çıkınca sersemleştik eşimle
bir garip olduk
çekirdek aile olarak son yemeğimizi yiyelim dedik
ve gidip güzel bir yemek yedik
arkadaşlar mrb,biz bu hafta bebek arabası almayı düşünüyoruz da modele hala karar vermiş değilim arka arkaya olanı pek düşünmüyorum,yan yana olan daha mantıklı geliyo ama hangi marka hangi model aldınız ya da düşünüyosunuz..yardımcı olursanız çok sevinirimmm=)))
slm arkadaslar umudunu kaybedenlere destek olmak ıcın bu sıteye uye oldum hıkayemı paylaşmak ıstedım. bursa acı badem hastanesınde tüp bebek tedavısı gordum
tedavıyı gorenler bılır maddı ve manevı olarak cok yıpratıcı ama umut ve anne olma ıstegı herseyden once gelıyor uc denemeden sonra suan ıkızlerıme hamıleyım bunu once Allahıma sonrada bursa acıbadem hastanesı Şahin Zeteroğlu ve ekıbıne borcluyum. ilk iki denemede basarısız olunca butun umudum gıttı derken son denemede hemde grade 2 embırıyoyla hamıle kaldım bunu sızlerle paylaşmak ıstedım kendıme cok dıkkat ettım transfer sonrası hep yattım dınlendım arada gezındım ev işleri ve calışma hayatımda ızne ayrıldım :)) transfer sonrası agrılarım hıç gecmedı bel karın agrısı kramplarım oldu kasılmalarım devam ettı mıdem cok bulandı ve bas donmelerı yaşadım tansferim 26 ocakta yapıldı 07 şubatta kandan test yaptırdık ve degerın 383.5 cıktı baskada test yaptırmadım testten 12 gun sonra Şahin hocam muayene ettı ve ıkızlerımızı gorduk ve kalp atıslarını dınledık Rabbım ısteyen herkese bu duyguyu yasattın hıcbır kucagı boş bırakmasın sakın umudunuzu ve dualarınız eksık etmeyın 5 yıl sonunda bunları yasamak bana da nasıp oldu Bursa AcıBadem Hastanesıne Hocam Şahin Zeteroğluna ve güler yüzlü sıcak kanlı ilgili tüm ekibine sonsuz tesekkurler umarım evlat sahıbı olmak ısteyen herkese bu yazdıklarım vesıle olur
bende de var o cilt kuruluğundan oluyorkızlar beni göğüslerim acayip kaşınıyor ve hiçbir sütyenle rahat edemiyorum aslında büyümediler çok fazla ama neden olabilir?
Canım senin doğumundan itibaren bebeklerinle yeni hayatına bakış açını çok seviyor ve doğru buluyorum, hepimize de moral oluyorsun. Herkes sürekli zorluklardan bahsedip bunlar iyi günleriniz modunda yaklaşırken, sen hep pozitif yaşıyorsun bu nedenle de bir sürü şey yolunda gidiyor bence. Süpersin Allah nazarlardan saklasın, hep böyle olsun:))
Olayın doğası gereği olacak şeyleri hele söz konusu bebeklerimizken, bu kadar istemiş ve hasretle beklemişken olumsuz gözle anlatmak hiç doğru değil. Tabiki uykusuzluk olacak, yorgunluk olacak, stres olacak, herkes birşeyler söyleyip kafa karıştıracak:) dünyaya yeni canları getirmek, büyütmek kolay mı... yeterki biz ve bebeklerimiz iyi olsun...
...
geçmiş olsun ..gelelım banaaa....
dün kendı doktorum ızınde oldugu ıcın baska bı doktora gıttım.buranın en eskı guvenılır doktoru oldugunu soyluyorlardı ama yogunlugundan dolayı gıtmıyordum.
neyse 1:30 dakı randevuma hastanenın hatası ve doktorun yogunlu nedenıyle 4te anca gırebıldım.her tarafım agrıdı cok kasıldım sertlestım, kapıda dogurucam sandım..kabus gıbıydı!!baska bı ultrason aletı ve sonuc yıne aynı olcumlerı farklı cıktııı..amannnnnn hep boyle oluyor aldırmıyorum artık.bebkler ıyı mı dedım ıyıler dedı..tamam bıttı...akıntım vardı fecı sekılde,rengınden kıvamından bahsettım garıpsedı bıraz görmem gerek dedı.nıhayet! neyse oooooo fecı mantar olmussun dedıı..ya sıkıntılarım var dıger doktoruma soyluyorum normal dıyor..neresı normal, yanma acıma kasıntı, ıltıhap gıbı akıntı hepsı var bende, kac gundur hatta kac haftadır beter durumdayım.ıyı kı baktı!fıtıl verdı ınsallah gecer.sımdılık bı degısıklık yok ama
bı kan tahlılı de yapsaydı ıyıydı enfeksıyon ne durumda bılmıyorumm:44:
bebeklerın bır ters bırı düz demıslerdı bana detaylı ultrasonda..sımdı ıkısı de bas basa vermıs demek kı daha cok pozısyn degısecekler...
kızlar sımdı hafta olarak 25.hafta 6.ayda mıyım yoksa 7.ye mı gırdım..doktor bana 6.aydasın dedı.bende 7.ye gırdım dıye sevınıyordum..
eve tek bebiş olsa emzirmek kolay da iki bebeişle zor bi de bebişlerinin huyuna da bağlıNasılsınız arkadaşlar?Umarım her şey yolundadır,sizler ve bebişleriniz iyisinizdir.
boşver çatlağı ,çatlak benim34.haftanın bir hikmeti galiba :)) Bende de geçen haftaya kadar hiçbir şey yoktu, 3-4 gün önce duş sonrası kırmızı kırmızı çatlaklarımı görünce şok oldum. Çok da üzülmüyorum. Kızlarımın canı sağolsunOnlar iyi olsun da. Ama Nehir benim de öyle, göbeğim acayip şişti. Çatlamamasının mümkünatı yoktu valla. İnşallah kucağımıza alınca bebişleri hepsini unutacağız. Sen de durumlar nasıl, şişlik-ödem oldu mu? Kontrollerin nasıl geçiyor?
ula yaşım da çok büyük değil belki çoğunuz benden büyüksünüzdür**delikız** senin bu cevapların olmasa ne yaparız bilmem..bayıldım yazdıklarına **tüm erkekler aynı bence**dediğin gibi allahtan korktuğu için yapmasın...ben ne sorunum olsa sağolsun bütün kızlar böyle motive edici şeyler yazıyo ama sen patır patır sıralamışsın hepsini son cümlen ise muhteşem ...doğru diyosun eşimiz bizi pasaklı bulursa dahada üste çıkıp biz onun halini beğenmediğimizi söylemeliyiz...hem topiğimizin cici annesi hemde bizlerin güzin ablası...keşke tanışsaydık insanın sıkıntılı anında senin gibi dostu ne iyi olur,,,hele bu aralar hergünüm sıkıntılı ya o ayrı mevzuu.......
tebrik ederim örtmenimKızlaar bir eğitim sitesinde oylama sonucunda bilge üyeliğe seçilmişim, neden bilmem çok mutlu oldum, sizlerle de paylaşmak istedim. :)
hadi gözünüzaydın bak bir aşamayı daha atlattınızmerhaba kızlar...yarın deniz çıkıyor hastaneden..ama derin hastanede kalacağı için doktorumuz talebimiz üzerine bizi kata çıkarıyor...derini hastanede bekliycez...
hayırlısı olsun hiç sıkılmakızlar ben geldimmmmmmm
ama haberlerim iyi mi kötü mü bilemedim
öncelikle ağdaya gittim
sanırım hamilelik hormonlarıyla alakalı olarak eskisinden biraz fazla acıdı
ama değdi
tertemiz oldum en az 20 gün
çok da isbetli bir karar vermişim ağda ile ilgili
neden mi?
bugün ilk defa nst ye bağlandım, sancım falan çıkmadı,
kasılmam falan da olmuyor hiç
ama ultrasonda bakarken doktorum
kızımın gelişiminin çok yavaşladığını söyledi
ama oğlum gayet iyimiş
yarın bir de perinatoloğumuz görsün seni dedi
eğer o da aynı görüşü paylaşırsa
çarşamba günü alalım bebekleri dedi
yarın sabah 9 da hastanede olacağız
her iki prof bir daha bakacak
alınmasına karar verilirse ciğer geliştrici iğnem yapılacak ve çarşamba günü bebekler alınacak
yok biraz daha dursun derlerse
cumartesi günü alınacak bebekler
hastaneden çıkınca sersemleştik eşimle
bir garip olduk
çekirdek aile olarak son yemeğimizi yiyelim dedik
ve gidip güzel bir yemek yedik
ağırlıktan olur ara sıra öyle şeyler çok uzun ve acı verici olursa o zaman endişelenirsinKizlar yaklasik bir saattir bir kac dk da bir sag kasigimda ani batmalar var.bicak saplanir gibi sanki.sizce endiselenmeli miym
Gözünaydın RABBİM analı babalı büyütsün inş.slm arkadaslar umudunu kaybedenlere destek olmak ıcın bu sıteye uye oldum hıkayemı paylaşmak ıstedım. bursa acı badem hastanesınde tüp bebek tedavısı gordum
tedavıyı gorenler bılır maddı ve manevı olarak cok yıpratıcı ama umut ve anne olma ıstegı herseyden once gelıyor uc denemeden sonra suan ıkızlerıme hamıleyım bunu once Allahıma sonrada bursa acıbadem hastanesı Şahin Zeteroğlu ve ekıbıne borcluyum. ilk iki denemede basarısız olunca butun umudum gıttı derken son denemede hemde grade 2 embırıyoyla hamıle kaldım bunu sızlerle paylaşmak ıstedım kendıme cok dıkkat ettım transfer sonrası hep yattım dınlendım arada gezındım ev işleri ve calışma hayatımda ızne ayrıldım :)) transfer sonrası agrılarım hıç gecmedı bel karın agrısı kramplarım oldu kasılmalarım devam ettı mıdem cok bulandı ve bas donmelerı yaşadım tansferim 26 ocakta yapıldı 07 şubatta kandan test yaptırdık ve degerın 383.5 cıktı baskada test yaptırmadım testten 12 gun sonra Şahin hocam muayene ettı ve ıkızlerımızı gorduk ve kalp atıslarını dınledık Rabbım ısteyen herkese bu duyguyu yasattın hıcbır kucagı boş bırakmasın sakın umudunuzu ve dualarınız eksık etmeyın 5 yıl sonunda bunları yasamak bana da nasıp oldu Bursa AcıBadem Hastanesıne Hocam Şahin Zeteroğluna ve güler yüzlü sıcak kanlı ilgili tüm ekibine sonsuz tesekkurler umarım evlat sahıbı olmak ısteyen herkese bu yazdıklarım vesıle olur
merhaba arkadaşlar bebeklerini kucağına alanlar Allah hiç ayırmasın sağlıkla güzelliklerle büyütün bebeklerinizi. Hamile olan arkadaşlarım İnşAllah bizlerde sağlıklı şekilde kucağımıza alırız. Ben 10+4üm. şuan çok şükür herhangi bir sıkıntım yok. Sürekli ultrasyona girmek istiyorum korkularımdan kaynaklı sanırım İnşAllah bu korkularımda gececekDr benden bazı testler istedi bun,kreatinin,sgot,sgpt,rubella ıgg ıgm, toxoplazma ıgg ıgm, cmv ıgg ıgm, tsh protein kan sekeri idrR bunları yaptıran varmı acaba aranızda aç karınlamı yapıldı bilgisi olan paylaşırsa sewınırım
merhaba arkadaşlar bebeklerini kucağına alanlar Allah hiç ayırmasın sağlıkla güzelliklerle büyütün bebeklerinizi. Hamile olan arkadaşlarım İnşAllah bizlerde sağlıklı şekilde kucağımıza alırız. Ben 10+4üm. şuan çok şükür herhangi bir sıkıntım yok. Sürekli ultrasyona girmek istiyorum korkularımdan kaynaklı sanırım İnşAllah bu korkularımda gececekDr benden bazı testler istedi bun,kreatinin,sgot,sgpt,rubella ıgg ıgm, toxoplazma ıgg ıgm, cmv ıgg ıgm, tsh protein kan sekeri idrR bunları yaptıran varmı acaba aranızda aç karınlamı yapıldı bilgisi olan paylaşırsa sewınırım
merhaba kızlar...yarın deniz çıkıyor hastaneden..ama derin hastanede kalacağı için doktorumuz talebimiz üzerine bizi kata çıkarıyor...derini hastanede bekliycez...
hoşgeldin aramıza. burada tek kese ikiz olan arkadaşlar var. birinin kalbinin sonradan gliştiği görülüyor. umarım ikiz olarak devam eder hamileliğin.kızlar herkese selam. Benim ilk gebeliğim. ilk defa 14 şubat tarihinde gebe olduğumu öğrendim. Doktora gittik doktor kesesini 5. haftada gördü...Bugün bir baktık tek kesede 2 embriyo var birinin kalbi oluşmuş diğerinde henüz birşey yok. İkiz olabilir dedi emin olmak için 1 hafta sonrasına gün verdi.. Ancak biri diğerinden 0,42 mm daha küçük ve kalbi oluşmadığı zaman vücut kendiliğinden bu embriyoyu atabiliyormuş... Dr da şok oldu biz de :) Biz de annemin babası ikiz annemin amcasıyla... Bir tek o var benim bildiğim ama hiç beklediğimiz bir durumdu... Buna benzer bir durum yaşayann oldu mu ? Kalp sonradan gelişiyor mu ? Ya da tek yumurta ikizlerinde kalp ne zaman gelişir ? bilgi verebilirseniz sevinirim...:44:
hilbur gözünaydın. en kısa zamanda deriin de evde olur inşallah. doktor bizi kata çıkarıyr derken anlamadım. yoğun bakımdan mı çıkıyor kızın?merhaba kızlar...yarın deniz çıkıyor hastaneden..ama derin hastanede kalacağı için doktorumuz talebimiz üzerine bizi kata çıkarıyor...derini hastanede bekliycez...
papatya aynı şey bende de yaşandı. bebeklerim 2 haftadır kilo almıyordu. daha küçk olan kızım, daha sıkışık duruyordu hatta. doktorum da bana aynı şeyi söyledi. bebeklerden biri stres hormonu salgılayıp doğumu başlatabiliyormuş. hiç sancım kasılmam olmadığı halde bir gece suyum geldi. miniğim doğumu başlatmıştı. sen bu vakte kadar iyi dayandın. bebeklerin arasnda da öyle anlamlı farklar yok. sanırım 2 kilonun üstündelerdi yanlış hatırlamıyorsam. endişelenecek br durum yok. inşallah benim gibi gecenin bir vakti suyun gelmez. saçımı bile taramadan doğuma girdim. umarım planlı vakitte doğar bebeklerin ki sen de o günleri istediğin gibi yaşarsın.
canım ben haftada bir kontrole gidiyorum 5 haftadır
kiloları başa baş giderken
iki haftadır normal sınırlar dahilinde olsa da kızımda kilo alış hızında azalma gördü
ve böyle durumlarda bebek strese girip doğumu başlatabiliyor dedi
bugün bir prof perinatolog ile kendi profum bakıp alıp almayacaklarına karar verecekler
hayırlısı olsun hakkımızda
doktordan dönünce yazarım size
zor gerçekten. birininn çocuğu diğerine uymuyor. neden sallamaya alıştırdın? o çok fena bir şey. gerçş ben peşin konuşuyorum ama daha diğer bebeğim gelmedi eve. evdekiyle aramız çok iyi. karnı doydu mu yatağa koyduğum gibi uyuyor. diğeri gelince neler yaşayacağım bilmiyorum. allah kolaylıklar versin bana.Nasılsınız arkadaşlar?Umarım her şey yolundadır,sizler ve bebişleriniz iyisinizdir.
hoşgeldin aramıza. paylaşımlarını bekliyoruz.slm arkadaslar umudunu kaybedenlere destek olmak ıcın bu sıteye uye oldum hıkayemı paylaşmak ıstedım. bursa acı badem hastanesınde tüp bebek tedavısı gordum
tüm hastanelerin yenidoğan yoğun bakımı ücretsizdir. kimseden para alınamaz.Merhaba hilbur ,
Bildiğim kadarıyla senin bebeklerin memorialde. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla çıkarsınız.
Benim sana bi sorum olacak, yeni doğan yoğun bakım ücretsizmiş diye birşey duydum.
Bu memorialde de geçerli mi? Memorial bana çok yakın ve erken doğum olursa orayı düşünebilir miyim diye soruyorum.
Bu arada özel sigortamda yok. Doğum ücreti normalde ne kadar biliyor musun?
Şimdiden teşekkürler..
kızlar öncelikle kaç gündür söyleyim diyorum tutuyorum kendimi,ama aryık dayanamıycam,biz burada hamileliğimizden beri tecrübelerimizi paylaşıyoruz,son zamanlarda dikkatimi çekiyo,bizim yada kendi adıma konuşayım,paylaştığımız zorrluklar,sanki sizin gözünüzü korkutmak amaçlıymış gibi anlaşılıyo,amaç burası paylaşım alanı,herkes kendi tecrübesini yasıyo ve anlatıyo,buraya girerek inanın stres atıyorum,yalnız olmadığımı düşünerek...kimsede kusura bakmasın,2 çocukla hayatın kolay olduğunu söylemek yalan olur,eğer zorlanmadan tek başıma iki çocuğu büyütüyorum diyene açıkçası inanmıyorum varsada çok nadirdir,ilk defa yaşadığım anneliğin zorluklarını yasıyorum ve paylaşıyorum ama asla gocunmuyorum,zorsunmuyorum,bunu daha öncede söyledim,onların bir gülüşü dünyaya bedel,mis gibi kokusunu içine çektiğiniz an herşeyi unutursunuz diye...ben zorluklardan bahsediyorum,evet 3 aydır cok zorlanıyorum,çocuklarım huysuzdu,aslında öylede demeyim,klasik her çocuk gibi gaz ve uyku problemi işte ama çok şükür yavas yavas,büyüdükçe,normale dönüyo benim içinde hayat,ama bunları okuyunca öyle hissettimki,sanki ben hep kötü şeyler anlatıyorum ve çocuklarımdan çok pişmanmışım gibi bişey çıkarıyorum yanii sizin gözünüzl...,ben burada ilk doğum yapanım,bütün tecrübelerimi anlattım,meseladoğum öncesi bazı alın dediklerimi önce kimse almadı,doğum yaptıktan sonra alel acele aldılar,veya evet bu da gerçekten lazım oluyomuş,aldık yaptık dediler,yani sonunda herkes kendi tecrübesini yaşadı ve yazdı,benimki de öyle,ama gerçekten rahatsız oluyosanız bundan sonra anlatmam....................................
kızlar öncelikle kaç gündür söyleyim diyorum tutuyorum kendimi,ama aryık dayanamıycam,biz burada hamileliğimizden beri tecrübelerimizi paylaşıyoruz,son zamanlarda dikkatimi çekiyo,bizim yada kendi adıma konuşayım,paylaştığımız zorrluklar,sanki sizin gözünüzü korkutmak amaçlıymış gibi anlaşılıyo,amaç burası paylaşım alanı,herkes kendi tecrübesini yasıyo ve anlatıyo,buraya girerek inanın stres atıyorum,yalnız olmadığımı düşünerek...kimsede kusura bakmasın,2 çocukla hayatın kolay olduğunu söylemek yalan olur,eğer zorlanmadan tek başıma iki çocuğu büyütüyorum diyene açıkçası inanmıyorum varsada çok nadirdir,ilk defa yaşadığım anneliğin zorluklarını yasıyorum ve paylaşıyorum ama asla gocunmuyorum,zorsunmuyorum,bunu daha öncede söyledim,onların bir gülüşü dünyaya bedel,mis gibi kokusunu içine çektiğiniz an herşeyi unutursunuz diye...ben zorluklardan bahsediyorum,evet 3 aydır cok zorlanıyorum,çocuklarım huysuzdu,aslında öylede demeyim,klasik her çocuk gibi gaz ve uyku problemi işte ama çok şükür yavas yavas,büyüdükçe,normale dönüyo benim içinde hayat,ama bunları okuyunca öyle hissettimki,sanki ben hep kötü şeyler anlatıyorum ve çocuklarımdan çok pişmanmışım gibi bişey çıkarıyorum yanii sizin gözünüzl...,ben burada ilk doğum yapanım,bütün tecrübelerimi anlattım,meseladoğum öncesi bazı alın dediklerimi önce kimse almadı,doğum yaptıktan sonra alel acele aldılar,veya evet bu da gerçekten lazım oluyomuş,aldık yaptık dediler,yani sonunda herkes kendi tecrübesini yaşadı ve yazdı,benimki de öyle,ama gerçekten rahatsız oluyosanız bundan sonra anlatmam....................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?