2013 ikiz anne adayları buraya

başak eşin yurt dışında değil mi?
asker şafağını görünce merk ettim canım:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

canım malesef memorialınn sgk anlaşması olmadığı için yeni doğan ücretli...doğumda bildiğim kadarıyla 9500 tl civarında..benim özel sağlık sigortam var işimden dolayı o yüzden ben böle memorialın sahibi gibi takılıyom :) allah yardımcın olsun..

amanın kimler gelmiş...
kızlar canıcanan kıymetlimdir...yapmazsınız ama samimiyetinizi esirgemeyin arkadaşımdan..daha çok yeni o bol bol soracakları olacaktır bize.

deniz benimle bu gece ilk gecemiz..biberonumuzu yiyoruz ve uyuyoruz...sakin bi gece..derinimizi bekliyoruz...

hilalcim,bi an kendi yaşadığım gözümün önüne geldi,bizide eve çıkarmadan önce hastanede odaya çıkarmışlardı,annemle beraber kalmıştık,3 gün...acayip heyecanlıydı,elime almaya korkuyodum,2 kiloydu ta,şimdi elimde evirip çeviriyorum valla :) hatta hastane odası soğuktu,evden ufo getirmiştik,sürekli yaktık,üşüycek,küvezden yeni çıktı diye,sürekli üstünü örtüyoduk,dr.lar gelip bu kadar sıcak yapmayın falan diyodu:) 3 gün geçmemişti,bi an önce eve çıkmak istemiştik,çok şükür o günler bitti,darısı başına inş :)

cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz. o zamana kadar sabredersiniz değil mi? sancın olduğunu nasıl hissetmedin. gerçi dediğimiz gibi sancı öyle televizyonlarda gördüğümüz gibi olmuyor. her neyse. sen doğuma odaklan. umarım her şey yolunda gider.
hoşgeldin aramıza. sayımız gittikçe artıyor. sorunsuz bir hamilelik diliyorum.

Kucuklugumden beri igneden cok korkmusumdur.ama hem tup bebek tedavisi sirasinda hem de
gebeligimde alistim.yine de igneye giderken geriliyorum.sonra da bebeklerimi kucagima alacagim zamanlari dusunerek bu gunume sukrediyorum.

papatyacım,eşim yurtdışında aslında afganistanda ve asker,6 aylığına göreve gitti,bende oraya yazınca öyle bişey çıktı:)

Allah kavuştursun canım, bu süreci pek çok zorlukla birlikte bir de eşinden ayrı geçirmek kolay birşey değil, Allah yardımcın olsun, dilerim bir daha uzak olmazsınız güzel bebeklerinizle birlikte:)

********günaydınlarrrrr kızlar********sabah ezanından beri dönüp duruyorum yatakta sırtım çok ağrıdı bu gece bide ateş basıyo üstüm hep açık yatıyom.en güzeli ayakta olmak..............

kızlar beni göğüslerim acayip kaşınıyor ve hiçbir sütyenle rahat edemiyorum aslında büyümediler çok fazla ama neden olabilir?

....canım haftalarımız aynı ama bende öyle bişey yok..herkes bir olmuyo ama yinede doktoruna bi sor istersen...bu arada aile hekimi dok. bana göğüslerine zeytinyağı sür dedi..önce aralıklarla iice doğum yaklaşınca hergün dedi..bilgin olsun yara olmaması içinmiş....

**kızlar okadar çoğaldıkki bi gün bakamadımmı bidaha arkası gelmiyo,yeni hamilelik haberi alanlara hayırlı olsun..
**papatyacım seninde bu hafta güzel haberlerini bekliyoruz canım benim dualarımız seninle.......

Teşekkür ederim. Başka alternatifler bulmam gerekiyor o zaman.
Uff ne kadar zormuş bizim durumuzdakiler için hastane doktor bulmak

bugün çok güzel bir gün çünkü sevgi tomurcuklarımı görmeye gideceğiz onları çok özledim.inşallah herşey yolundadır ve güzel haberlerle döneriz :))))

istanbulda mısın canım sen de???ben de aynen öyle düşünüyorum aslında ilk etapta baston pek tercihim değildi ama baktım öneriler ve kullanış olarak en mantıklı o fikir değiştirdim...bi ara iki tane ayrı ayrı alıp birleştirme aparatı oluyo öyle mi yapsam dedim ama yine vazgeçtim=))
bakalımm yarın nasıl bişey alıp geleceğiz

Huzurlu bir gün geçirmek dileğiyle.

bugün çok güzel bir gün çünkü sevgi tomurcuklarımı görmeye gideceğiz onları çok özledim.inşallah herşey yolundadır ve güzel haberlerle döneriz :))))

Canım inşallah sevgi tomurcuklarının güzel haberleriyle dönersin.

Son düzenleme:

aynen ben de senin gibi düşünüyorum canımm yarın almaya gideceğiz bakalım ne içime sinecek kararsız kaldım gerçekten...peki sen hangi markayı aldın????

********günaydınlarrrrr kızlar********sabah ezanından beri dönüp duruyorum yatakta sırtım çok ağrıdı bu gece bide ateş basıyo üstüm hep açık yatıyom.en güzeli ayakta olmak..............

canım ben yaklaşık 1 aydır üstüm açık yatıyorum.eşim örtmeye çalıştıkça ben açıyodum.şimdi o da alıştı.gün içinde de oluyor ateş basması ama gece daha bir artıyor

canım hayırlı olsun. en yeni biziz topikte bende 8. haftamdayım. hakkımızda hayırlısı artık.

canım hayırlı olsun bebişlerin.galiba en yeni ikimiz varız hakkımızda hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…