- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.781
papatyacım hadi gözün aydın,maşaallah bebeklerinde sende çok iyi geldiniz bu zamana kadar,çok güzel bi günde doğuyolar :)hadi hayırlısı bakalım,şimdi gününde öğrendinya,gün yaklaştıkça heyecandan kendiliğinden doğurma sakın:) şaka bi yana,hadi hayırlısı,iyi haberlerini bekliyoruz.....
Merhaba hilbur ,
Bildiğim kadarıyla senin bebeklerin memorialde. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla çıkarsınız.
Benim sana bi sorum olacak, yeni doğan yoğun bakım ücretsizmiş diye birşey duydum.
Bu memorialde de geçerli mi? Memorial bana çok yakın ve erken doğum olursa orayı düşünebilir miyim diye soruyorum.
Bu arada özel sigortamda yok. Doğum ücreti normalde ne kadar biliyor musun?
Şimdiden teşekkürler..
başak eşin yurt dışında değil mi?
asker şafağını görünce merk ettim canım:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
merhaba arkadaşlar bebeklerini kucağına alanlar Allah hiç ayırmasın sağlıkla güzelliklerle büyütün bebeklerinizi. Hamile olan arkadaşlarım İnşAllah bizlerde sağlıklı şekilde kucağımıza alırız. Ben 10+4üm. şuan çok şükür herhangi bir sıkıntım yok. Sürekli ultrasyona girmek istiyorum korkularımdan kaynaklı sanırım İnşAllah bu korkularımda gececekDr benden bazı testler istedi bun,kreatinin,sgot,sgpt,rubella ıgg ıgm, toxoplazma ıgg ıgm, cmv ıgg ıgm, tsh protein kan sekeri idrR bunları yaptıran varmı acaba aranızda aç karınlamı yapıldı bilgisi olan paylaşırsa sewınırım
amanın kimler gelmiş...
kızlar canıcanan kıymetlimdir...yapmazsınız ama samimiyetinizi esirgemeyin arkadaşımdan..daha çok yeni o bol bol soracakları olacaktır bize.
deniz benimle bu gece ilk gecemiz..biberonumuzu yiyoruz ve uyuyoruz...sakin bi gece..derinimizi bekliyoruz...
cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz. o zamana kadar sabredersiniz değil mi? sancın olduğunu nasıl hissetmedin. gerçi dediğimiz gibi sancı öyle televizyonlarda gördüğümüz gibi olmuyor. her neyse. sen doğuma odaklan. umarım her şey yolunda gider.bugün erkenden doktora gittim
iki prof; birisi benim doktorum, diğeri ise ayrıntılı ultrasonumu da yapan perinatolog
beraber ultrasonla baktılar,
sularının gayet iyi olduğunu, ve bebeklerin 2600 gr ı geçtiğini söylediler
perinatolog bebeklerin 37 haftayı çok rahat çıkarabileceğini söyledi
doktorum ise daha tedirgindi haftayı çıkarabilecekleri konusunda
sonra beni nst ye gönderdiler
sancının 100 ü gösterdiği anlar oldu
doktorum sancın var dedi
ben ise hayır dedim, hiç bir şey hissetmediğimi söyledim
yarına kendimi çok hazırlamıştım oysaki
perşembe sabah nst ye tekrar çağırdılar veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
doktorum bebekleri riske atmayacağını söyledi
cuma günü 01.03.2013 doğum tarihimiz olacak inşallahhhhhh
hoşgeldin aramıza. sayımız gittikçe artıyor. sorunsuz bir hamilelik diliyorum.merhaba kızlar bende ikiz bebek bekliyorum henüz çok yeniyim bugun ilk defa keseleri görmek için gittim şaka gibi ama gerçek iki kese vardı biri önde digeri arkasındaydı öndekinin kalp atısını gördük haftayada digeri için gidecegiz yani bugun itibari ile bende ikiz bebek bekleyenler arasına katıldım tüp bebekle hamile kaldım
sıralamayı süprziler bozuyor malesef. umarım sıranız bozulmaz kızlar. yoksa sonraki süreç pek bir zahmetli oluyor.Hayırlısı olsun canım benim. Maşallah bebişlerine de sana da.Zaten elim kaşınıyor,birileri -vakitlice, sağlıkla- doğum yapsa da "2013 İkiz Annesi Listemiz"i güncellesem diyorum. Çünkü her güncellediğim kişiyle birlikte listede üst sıraya çıkıyorum. Ben de vakitlice sağ- salim bebişlerime kavuşurum inşallah, Rabbimin izniyle, günden güne umudum daha çok artıyor.
Canım kaç gündür söyleyeceğim, listenin en üst sırasındaki arkadaş bence çoktan doğum yapmıştır, sanırım buraya yazamadı. Neredeyse 40 haftası dolacak, istersen onu da güncelle sana zahmet... Sorma eşim bile soruyor kaçıncı sıradayız diye gerçi bu iş sıra beklemiyor ama:))
amanın kimler gelmiş...
kızlar canıcanan kıymetlimdir...yapmazsınız ama samimiyetinizi esirgemeyin arkadaşımdan..daha çok yeni o bol bol soracakları olacaktır bize.
deniz benimle bu gece ilk gecemiz..biberonumuzu yiyoruz ve uyuyoruz...sakin bi gece..derinimizi bekliyoruz...
sen şimdi tüm gece gözünü kırpmazsın. en ufak sese, nefes alış verişlerine bile dikkat kesilirsin. anın tadını çıkar. bu geceniz ve tüm geceleriniz özel ve güzel olsun.
hadi geçmiş olsun canım
emin ol doğum yapına hiç bi acı ve hiç bi sıkıntı hatırlanmıyor...
ben çok yorulduğumu düşünmüştüm hamilelikte ama doğumdan sonra eski enerjime hemen döndüm
ve hepsini unuttum
papatyacım,eşim yurtdışında aslında afganistanda ve asker,6 aylığına göreve gitti,bende oraya yazınca öyle bişey çıktı:)
kızlar beni göğüslerim acayip kaşınıyor ve hiçbir sütyenle rahat edemiyorum aslında büyümediler çok fazla ama neden olabilir?
canım malesef memorialınn sgk anlaşması olmadığı için yeni doğan ücretli...doğumda bildiğim kadarıyla 9500 tl civarında..benim özel sağlık sigortam var işimden dolayı o yüzden ben böle memorialın sahibi gibi takılıyom :) allah yardımcın olsun..
Ben de önümüzdeki ay alıcam. Kullananlar ve satıcılar yanyana olanı öneriyor. Yalnız dikkat et, baston modeli al. Çünkü katlandı mı en az yer kaplayan o. Diğerleri bagaj küçükse arabaya sığmıyor.
bugün çok güzel bir gün çünkü sevgi tomurcuklarımı görmeye gideceğiz onları çok özledim.inşallah herşey yolundadır ve güzel haberlerle döneriz :))))
herkese iyi akşamlar,
bugün internetten aldığım bebek arabaları geldi. bebek arabaları diyorum çünkü ben iki tane ayrı ayrı aldım. aslında ikiz bebek arabalarından silver cross u beğeniyordum ama bu bebek arabalarını görünce daha çok beğendim ve dayanamayıp aldım. inş iyi yapmışımdır şimdilik çok emin deilim:) aslında ben şöyle düşündüm hiç bir zaman iki bebekle tek başıma dışarı çıkamam buna cesaretim yok ama illaki çıkmak gerekirse de bebek arbalarını birleştiren bi aparat var onunla birleştirip çıkabilirim ki hiç sanmıyorum:) ayrıca bazen iki çocukla deil de belki birini anneme bırakıp diğerini alıp dışarı çıkar işlerimi halledebilirim dedim en azından annem iki çocukla bunalmamış olur. bu yüzden ikiz bebek arabasıkullanışsız olabilir dedim. bir de kuzularım biraz büyüdükten sonra acaba birbirlerini rahatsız ederler mi dedim o zaman birini arabadan indirip kucağımıza almak durumunda kalabilirdik. bu gibi şeyleri gözönünde bulundurdum ama farklı tecrübeler yaşayanlar vardır mutlaka bu konuyla ilgili. sanırım ben yaşayarak öğrenicem.. bu arada aldığım bebek arabası cidden çok kullanışlı, bir hamleyle katlanıyo ve ikisi araba bagajına ki bizim arabanın bagajı yok denecek kadar küçük sığabiliyor. katlandıktan sonra pazar arabası gibi çekerek götürebiliyorsun. ayrıca sürüşü gerçekten çok rahat, tekerlekler yumuşacık hiç sarsılma olmuyo ve çok hafif bir araba. ilk başta isterseniz oto koltuğunu arabaya takarak kullanabiliyorsunuz travel sistem gibi ama onlar gibi kaba, ağır deil vs vs...
sizlerde tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..
********günaydınlarrrrr kızlar********sabah ezanından beri dönüp duruyorum yatakta sırtım çok ağrıdı bu gece bide ateş basıyo üstüm hep açık yatıyom.en güzeli ayakta olmak..............
Aramıza hoşgeldin şekeerr,hayırlı olsun inşallh :)Bnm de 3.de tutmuştu.Bn umudumu hiç yitirmemiştim rüyamda görmüştüm 3.tedavimin başında.o yüzden hep umutluydum,önckilerde tutunduğunu,bebekle ilgili hiçbir rüya görmemiştim 2 yıl:)) demekki hayrılı zaman buzamnmış.İnşallh hamişliğin güzel ve mutlu geçer.
slm arkadaslar umudunu kaybedenlere destek olmak ıcın bu sıteye uye oldum hıkayemı paylaşmak ıstedım. bursa acı badem hastanesınde tüp bebek tedavısı gordum
tedavıyı gorenler bılır maddı ve manevı olarak cok yıpratıcı ama umut ve anne olma ıstegı herseyden once gelıyor uc denemeden sonra suan ıkızlerıme hamıleyım bunu once Allahıma sonrada bursa acıbadem hastanesı Şahin Zeteroğlu ve ekıbıne borcluyum. ilk iki denemede basarısız olunca butun umudum gıttı derken son denemede hemde grade 2 embırıyoyla hamıle kaldım bunu sızlerle paylaşmak ıstedım kendıme cok dıkkat ettım transfer sonrası hep yattım dınlendım arada gezındım ev işleri ve calışma hayatımda ızne ayrıldım :)) transfer sonrası agrılarım hıç gecmedı bel karın agrısı kramplarım oldu kasılmalarım devam ettı mıdem cok bulandı ve bas donmelerı yaşadım tansferim 26 ocakta yapıldı 07 şubatta kandan test yaptırdık ve degerın 383.5 cıktı baskada test yaptırmadım testten 12 gun sonra Şahin hocam muayene ettı ve ıkızlerımızı gorduk ve kalp atıslarını dınledık Rabbım ısteyen herkese bu duyguyu yasattın hıcbır kucagı boş bırakmasın sakın umudunuzu ve dualarınız eksık etmeyın 5 yıl sonunda bunları yasamak bana da nasıp oldu Bursa AcıBadem Hastanesıne Hocam Şahin Zeteroğluna ve güler yüzlü sıcak kanlı ilgili tüm ekibine sonsuz tesekkurler umarım evlat sahıbı olmak ısteyen herkese bu yazdıklarım vesıle olur
hoşbulduk :)) umarım hepımızın hamılelıgı mutlu ve yolunda gıder :)
merhaba kızlar bende ikiz bebek bekliyorum henüz çok yeniyim bugun ilk defa keseleri görmek için gittim şaka gibi ama gerçek iki kese vardı biri önde digeri arkasındaydı öndekinin kalp atısını gördük haftayada digeri için gidecegiz yani bugun itibari ile bende ikiz bebek bekleyenler arasına katıldım tüp bebekle hamile kaldım
merhaba kızlar bende ikiz bebek bekliyorum henüz çok yeniyim bugun ilk defa keseleri görmek için gittim şaka gibi ama gerçek iki kese vardı biri önde digeri arkasındaydı öndekinin kalp atısını gördük haftayada digeri için gidecegiz yani bugun itibari ile bende ikiz bebek bekleyenler arasına katıldım tüp bebekle hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?