2013 ikiz anne adayları buraya

hayırlısıyla doğurursun inş.

ben de sancısız doğum yaptım illa senin hissetmen gerekmiyor
önemli olan içerdeki sancı durumu

markası ne peki merak ettim

hayırlı olsun RABBİM tamamına erdirsin
********günaydınlarrrrr kızlar********sabah ezanından beri dönüp duruyorum yatakta sırtım çok ağrıdı bu gece bide ateş basıyo üstüm hep açık yatıyom.en güzeli ayakta olmak..............
ben baştan beri hep ateşli gezdim
şuan lohusayım hala o ateş var evde kısa kolluyum gece atletle yatıyorum bu kara kışta
gerçi evim sıcak ama eskiden aşırı üşüyen ve kat kat giyinen biri olarak hamilelik dönüm noktam oldu
hamile kaldığımdan beri cıbıl cıbıl geziyorum evde
çok şükür öyle gezmeme rağmen ne hamilelikte ne lohusalıkta hiç hasta olmadım
ama sen yine de dikkat et herkes bir olmaz ne olur ne olmaz

Gunaydin guzel anneler.. Nasilsiniz?? Kacgundur sizleri takip ediyorum fakat yazamiyodum. Aramiza yeni gelenler hosgeldiniz. Dogumu az kalanlar rabbim yardimciniz olsun. Ppatya senin cuma sanirim insallah hayrlisiyla yavrularina kavusursun.. Bebsilerri hastanede olanlarda sbredin .. Guzel birgun olur herkese..

papatyacım,eşim yurtdışında aslında afganistanda ve asker,6 aylığına göreve gitti,bende oraya yazınca öyle bişey çıktı:)

allah kavuştursun canım

inşallah dayanırım canım, çünkü bugün kasıklarım ve belim epey ağrıyor
üstelik ishal durumum da devam ediyor
gerçekten son günler ne kadar zor geçiyormuş

**papatyacım seninde bu hafta güzel haberlerini bekliyoruz canım benim dualarımız seninle.......

inşallah canım benim, çok sağol

bugün çok güzel bir gün çünkü sevgi tomurcuklarımı görmeye gideceğiz onları çok özledim.inşallah herşey yolundadır ve güzel haberlerle döneriz :))))

inşallah yavrular yüzünü gösterir hasret giderirsin ve her şey yolundadır

hayırlısıyla doğurursun inş.

ben de sancısız doğum yaptım illa senin hissetmen gerekmiyor
önemli olan içerdeki sancı durumun

inşallah deli kız
biz hissetmesek de içeri de fırtınalar kopabiliyormuş

aminnnnnnnnnn
inşallha canım, zamanında ve sırasıyla hepimiz inşallahhhhh

canım bı sorum var sana yıne:)
tam 30+0 da mı ızne cıkıyoruz, adet tarıhımızı meb bılemez kı ama 3-4 gun kayma olmuyor muu:)

ben p.tesi heyet raporu aldığımda rapor bitince 30 artı 3 felen oluyor o zaman da doğum öncesi izin başlamıştır diye rapor almam lazım herhalde. yani 30 artı 0 dan sonra her an alabiliriz sanıyorum.
sen rapor işini ne yaptın canım?

Son düzenleme:

papatya bebeklerın gelıyor demek cuma, hayırlısı ınsallah cok rahat bı dogum gerceklestırırsın:) annelerımız kalabaklasıyor

topıc bereketlendı hosgeldın aramıza canım:)

kKIZLAR omega 3 kullanıyormusunuz? ben kararsızım. doktor verdımı? elevit kullanıyorum aspirin kullanan varmı

ben cok duyuyorum omega 3 tabeletı..cogu kısı kullanıyor heralde, ozellıkle balık tüketmek ıstemeyenler.ben hıc kullanmadım.elevıt ve demır+folık asıt kullanıyordum taa en basından berı.aspırın degıl,önlem amaclı kan sulandırıcı ıgne kullanıyordum.2 farklı kadın dogum doktru bır de aıle hekımıne danıstım.bırak artık dedıler..bıraktım, ınsallah kötü bi sonucla karsılasmam:44:

anladım canım...benım raporumun bugun son gunu.yarın bıtıyor. yarın okula gıdıcem.yarın heyet raporu alsam, zıyan oluyor ıkı gun hafta sonu gırıyor araya ve tam 30 gün sonra, daha 29+ 4te falan kalıyorum.o yuzden raporu pazartesı baslatmak ıstıyorum:) ondan sordum sana da:) pazartesı baslatırsam raporun bıttıgı gun 30+0 oluyorum, hoooppp dogum ıznı doktorum gelmıs ızınden ona gıdıp heyet ısteyecegım, söz vermıstı umarım aksılık cıkmaz..bı sorun olsa da işimi saglama aldım, baska bı doktorla görüştüm.ben de verırım sana rapor, calısmamalısın zaten dedı, rahatladım:) benden durumlar böyle..sen nasılsın , nasıl gıdıyor?

kızlarrrr ben de sorular bıtmezzyıne bı soru, cevaplarsınız cok sevınırım cunku bu gercekten düşündürüyor benı:)
benım bebeklerın bırı sag üstte, bırı sol attaydı.sol altta olan yuvarlak bı sekılde dısardan görünüyor.fakat neresı orası bılemıyorum.sorum su, ben hep sag taraf kasık, sag taraf üst ve göbek delıgınde hareketler hıssedıyorum.hatta dısarıdan görünüyor.sız ıkı bebegınızı de ayrı ayrı hıssedıyor musunuz?hareketler bellı bı tarafta mı yoksa her yerde mı? ıster ıstemez hareket olunca hep saga gııdyor elım, orayı sevıyorum:44:

slm kızlar
eee anne olupta bişeylerle karşılaşmayan var mı
dün gece bebeklerim çok huzursuzdu
oğlumun gaz sancısı vardı kızım da uyumak bilmedi...
neyse artık bende süt kalmadı diye mamalarını hazırladım oğlum herzamankinden biraz fazla yedi...
yan yatırdım ve odadan çıktım annem geldiğinde görmüş kusmuş ama ne kusma... bi de başını tam düz çevirmiş herşey boğazına ve içine dolmuş koştum geldim ama bebeğim nefes alamıyordu ters çevirip sırtına vurdum... nefesi açıldı ama bu defa da aşırı bi ağlama başladı 15 dk susturamadık ve nefes almakta çok zorlanıyordu
artık çaresizliğin dibine vurunca eşimle alıp dr.a gittik... dr. ciğerlerini dinledi ve çok şükür ciğerlerine dolmamış dedi...
anlatamam yavrumun halini...neyse sakinleşti... dr. gaz sancısı ile kusmuş...bu kusmlar bebeği yorar dedi... bi kaç tavsiyede bulundu
genelde ilaçlar kısa süreli etki yapar dedi..
acı elma yağı ile topuğuna ve karnına masaj yap dedi... bende şimdi onu denedim sanki sakinleşti...
sancı girince sıkıca sarıp kundak yapmayı dene dedi... en son çare olarak araba ile gezmeye çıkın veya babası ile karşılıklı battaniye içinde sallayın dedi... bi dr.a göre yöntemler ilginç geldi...
çingece beşiği bunun için ideal dedi..
yavrumun hala sancısı var bakalım masaj iyi gelecek mi... bu arada yağ çok etkili 1-2 damla yetiyor
benimde rezene çayı ve kimyon kullanmamı tavsiye etti zaten rezene çayı içiyordum
bebek için de mamalarına muskat rendeleyebilirsin dedi..

gecmıs olsun canım yaaa , ne olmus ufaklıga öyle allah korumus kuzunu. bebeklerın yatarken kusması benı de cok endıselendırır. sogukkanlı olmakta fayda var boyle durumlarda.doktorun tavsıyelerı bana da ılgınc geldı, eskı usullerde fayda vardır hep yazmak lazım bı kenara ama, mantıklıı:)

hoşbulduk :)) umarım hepımızın hamılelıgı mutlu ve yolunda gıder :)
Canım hoşgeldin. Hayırlı olsun bebişlerin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de Bursadayım

inşallah dayanırım canım, çünkü bugün kasıklarım ve belim epey ağrıyor
üstelik ishal durumum da devam ediyor
gerçekten son günler ne kadar zor geçiyormuş
Papatya büyük gün belli olmuş. Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kavuşursun inşallah kuzularına. Güzel haberlerini bekliyoruz, dayan az kaldı.

Amannnn ben onun dudaklarını yerim. Maşallah kuzuya Allah nazarlardan saklasın. Tez zamanda Derin de kardeşinin yanında olur da ikisi kucak kucağa uyurlar

anladım canım...benım raporumun bugun son gunu.yarın bıtıyor. yarın okula gıdıcem.yarın heyet raporu alsam, zıyan oluyor ıkı gun hafta sonu gırıyor araya ve tam 30 gün sonra, daha 29+ 4te falan kalıyorum.o yuzden raporu pazartesı baslatmak ıstıyorum:) ondan sordum sana da:) pazartesı baslatırsam raporun bıttıgı gun 30+0 oluyorum, hoooppp dogum ıznı doktorum gelmıs ızınden ona gıdıp heyet ısteyecegım, söz vermıstı umarım aksılık cıkmaz..bı sorun olsa da işimi saglama aldım, baska bı doktorla görüştüm.ben de verırım sana rapor, calısmamalısın zaten dedı, rahatladım:) benden durumlar böyle..sen nasılsın , nasıl gıdıyor?[/QUOTE]

benim de p.tesi raporum bitiyor dr hastaneye yatıralım seni sonra heyet veririz dedi ama p.tesi çalışmıyor. ben de c.tesi özel muayenesi olan dr a gidicem zaten onun karısı. onunla konuşup gerekirse arattırıcam .çok geriliyorum şu rapor işi bitse de iznimiz başlasa artık. bunları düşünmenin dışında basit ev işleri yapıp geri kalan zamanda sürekli yatıyorum sol tarafıma. iyi mi yapıyorum bilmem????

benim de p.tesi raporum bitiyor dr hastaneye yatıralım seni sonra heyet veririz dedi ama p.tesi çalışmıyor. ben de c.tesi özel muayenesi olan dr a gidicem zaten onun karısı. onunla konuşup gerekirse arattırıcam .çok geriliyorum şu rapor işi bitse de iznimiz başlasa artık. bunları düşünmenin dışında basit ev işleri yapıp geri kalan zamanda sürekli yatıyorum sol tarafıma. iyi mi yapıyorum bilmem????[/QUOTE]

doktorunla baglantılı bırı olması bence cok guzel.cumartesı dedıgın gıbı konus, cok buyuk ıhtımal yapacaktr bırsey.o olmazsa ordakı doktor arkadaslarına falan soyler onlar versınler yaa.bu rapor işi kadar başka bırsey düşündürüp rahatsız etmedı benı, cok uzuluyorum o yuzden boyle seylerı duyunca, gerılmemek mumkun degıl.bı hayırlısıyla haletsek şu raporu ıkımız de , rahat rahat dınlensek. sureklı yat bol bol sola..ben de oyle yapıyorum, ıyı de yapıyorsun.bı kucakta ıkı karpuz tasıyoruz bız , yorulmayalım

ben çok soğukkanlıydım ama eşim annem çok telaşlandı
ben hemen dr.a gitmeyecektim ama iyi ki de gitmişim
çokta dikkat ediyordum yatışına ama yaramaz nasıl dönmüş hala anlayamadım
çok şükür geçti Rabbim bi daha yaşatmasın

bebegın sırtına vurmakla cok ıyı bır ıs yapmıssın zaten, o panıkte bırının bunu düşünmesı cok guzel bır hareket.bılınclı bı annesın.sonrasında doktora gıtmekle de ıyı bır ıs yapmıssınız. ..amın ınsallah olmaz boyle korkular bır daha:)

Canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş bebeğini. Ben de çok korkarım bu durumdan. Onun için onları ayrı odada yatırma işini geciktireceğim sanırım. Senin soğukkanlı olman çok iyi. Ben biraz paniğim, bakalım nasıl olacak. Doktor çok farklıymış gerçekten, önerilerini ben de garipsedim ama vardır elbet bir bildiği. İlaçtan çok doğal yöntemleri savunuyor anlaşılan. İnşallah bir daha böyle durum olmaz canım. Allaha emanet olsun kuzucukların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…