2013 ikiz anne adayları buraya

doktorunla baglantılı bırı olması bence cok guzel.cumartesı dedıgın gıbı konus, cok buyuk ıhtımal yapacaktr bırsey.o olmazsa ordakı doktor arkadaslarına falan soyler onlar versınler yaa.bu rapor işi kadar başka bırsey düşündürüp rahatsız etmedı benı, cok uzuluyorum o yuzden boyle seylerı duyunca, gerılmemek mumkun degıl.bı hayırlısıyla haletsek şu raporu ıkımız de , rahat rahat dınlensek. sureklı yat bol bol sola..ben de oyle yapıyorum, ıyı de yapıyorsun.bı kucakta ıkı karpuz tasıyoruz bız , yorulmayalım[/QUOTE]

dr um zaten ben olmasam da sekreterime gel o ne yapacağımı bilir yönlendirir dedi ama ben mi çok pimpiriğim bilmiyorum çok tedirginim. yatma işine gelince eşi şaşırıyor bütün gün yatıyor musun diye :) napayım diyorum . kahvaltı sonrası eve çeki düzen verip yatıyorum valla. bir de şu mutfak işlerini sevmesem daha iyi olur ama :) durup dururken birşeyler uydurup yemek yapasım var. halbuki eşim evde yemek bile yemez. kendim için hep yaptıklarım.

canım içgüdüselmiş...bebeğin sırtına vurdum... dr. gidince sordu bende böle böle yaptım dedim
o da bu içgüdüsel annelik olayını seviyorum çok doğru yapmışsın dedi...
bende aslında panik biriydim ama inan o doğumhaneden sonra herşey çok değişti
annelik gerçekten içten gelen bi duygu... o andan itibaren çok cesur ve sakin oldum
ben altlarını bile zor değiştiririm sanıyordum şimdi bebeğimi ben yıkıyorum :))

saol canım... bende ayrı oda hazırlamıştım ama nafile :)) yanlarında yatıyorum bi 3 ay da sanırım yanlarından ayrılamayacağım ... zor uyanan biri oldum nedense... yat kalk yat kalk derken zor duyuyorum bebefon ile kendime güvenip başka odada şimdilik yatıramam... hele bi sesleri yüksek çıkmaya başlasın :))
dr. eski yöntemleri savunuyor ama kendisini bi görsen ben hayret ettim... çok genç bi bayandı ondan bu tavsiyeler :))
bütün bebekleri ve annelrini bende Allaha emanet ediyorum saol canım

benim yanımda kimse yok gelmeyin diyorum zaten.şimdilik kendi işimi kendim hallediyorum birileri olursa daha çok yoruluyorum ve yatamıyorum bu kadar. gelen bana bakmaya değil gezmeye geliyor nedense. ben de ben evde kalayım siz gezin diyemiyorum ve çok yoruluyorum zaten doğumdan sonra birileri olacak bari şimdi kafam rahat olsun en azından işlerimi yapamayıncaya kadar eşimle yalnız olayım bebişlerimin hareketlerini izliyim yeter:))))))

çok geçmiş olsun dosbacım
canım merak ettim, yan yatış yastıkları yok mu bebeklerin
benim aldığım yan yatış yastığı cırt cırtıyla yatağa sabitleniyor, ve bebek dönemiyor
kardeşim çok memnun kaldığı için aldım ben de

Haklisin canim aslinda...ben isimi goremedigim icin annemi cagrdim mesela kayinvalidem gelse cok zorlanirim:/ annem de cikip dolasmak istiyor burda gezecek yer yok, bunaliyor ama benim icin katlaniyor.ben de uzuluyorum bu durumda ona..iste biraz iyi olsaydim hic istemezdim yanimda birini ama mecburen:))

canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha böyle anlar yaşatmasın inş. bu arada senide tebrik ederim soğukkanlılığın için.ben çok paniğim inş. banada gelir o zaman soğukkanlılık.ben daha şimdiden ya boğazına bişi kaçarsa ya şöle olursa falan diye düşünüp oturup ağlıyorum.allah hepimizin yardımcıısı olsun.tüm meleklerimiz allaha emanet rabbim korusunn onları inş.

Çok geçmiş olsun canım ya iyi müdahale etmişsin.Ben de çok korkarım böyle şeylerden.Arkadaşlarım baştan odasına alıştır diyor ama ben de bunlardan korktuğum için yanımdan ayıramam sanırım.Bu arada benim yeğenim de çok gazlı bir bebekti.Bu battaniyeyle sallama işine alıştırmak zorunda kaldık ağlamasına dayanamayınca.Sonra aylarca gece boyu başında nöbet tutmak zorunda kaldık.Yere bıraktığımız an basıyordu çığlığı.Uykusuz günler aylar geçirdik.Sonra unutturmak da çok zor oldu.

selamlar herkese sürekli yazmasamda takip etmeye çalışıyorum sizleri 30 lu haftalara geldiğimize göre sıra banada geliyor galiba zaman hiç geçmiyor diyordum ama geçiyormuş demekki ben kıyafetlerini aldım çantalarını aldım kendi ihtiyaçlarımı aldım ama hiçbiri yıkanmış ütülenmiş değil haftaya yapmayı düşünüyorum hepsini çantaları hazırlasam iyi olacak sanırım şimdilik ağrım sızım yok ama heran ne olacağı belli olmaz dimi? 1 hafta önce dr a gittik kızım 1400 oğlum 1300 gr dı ben çok sevinmiştim dr söyleyince ama eve geldim kilosunu soran arkadaşlara söylediğimde ilk duyduğum söz bişey olmaz ya zaten ikizler küçük doğarmış oldu öyle moralim bozuluyorki anlatamam oysa doktorumuz tek bebekle aynı gidiyor haftasına göre kiloları dedi iyi olduklarını biliyorum ama gereksizlere kızmamamk elde değil illaki insanın kafasına bişey takacaklar önce neden bebek olmuyordu şimdi bebek var başka dert bulurlar insana daha neler duycam allah bilir ÇOK DERTLİYİM ÇOK ama bebeklerimle çok mutluyum bu arada bende 9 kilo aldım 36 haftada doğum olursa heralde 15 kiloyla falan tamamlarım çok almak istemiyordum ama aldım galiba neyse çok uzattım hepinize sevgi dolu sağlıklı günler yavrularımızla :)

bebek arabalarının markasını soranlar olmuş arkadaşlar, Nuna Pepp markası menşei hollanda:) sadece e bebekte satılıyor sanırım. haftasonu indirim vardı öyle aldım, ikisi 790 a mal oldu. ama bebekler doğupta kullanmadan bilemicem heralde iyi mi ettim kötü mü.. araba çok kullanışlı sadece aklıma takılan ikiz arabası mı yoksa ayrı ayrı mı daha mantıklı.. bunu da yaşayıp öğrenicem..

malesef çevremizden hep benzer şeyler duyuyoruz sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra kilo alırlar. insanlar biraz da fesat sanırım. kıskanıyorlar bizi. biz özel anneleriz :)

saol canım
yan yastıkları yok ama minik minderleri var onlar idare ediyordu ama bu tavsiyeni dikkate alacağım

saol canım
yok öyle sallamayı düşünmüyorum zaten dr.da öle söledi son çare kriz şeklinde olursa dedi...
inşallah yakın zamanda atlatırz
en zoru gazlı olmak sanırım ( Allah başka dert vermesin tabii

benimkiler de hep tek bebek gibi gittiler hatta oğlan 10 gün öndeydi
takılma elaleme ,kıskananlar çatlasın
malesef çevremizden hep benzer şeyler duyuyoruz sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra kilo alırlar. insanlar biraz da fesat sanırım. kıskanıyorlar bizi. biz özel anneleriz :)

bence de sence

kızlar ben biraz özel bir soru sorucam umarım cevap verirsiniz,
hamileliiğiniz boyunca cinsel hayatınıza aramı verdiniz, benim doktor sorun yok dedi ama ben 4 aydır ara vermiş durumdayım, eşimde mecburen bana uyuyor ona çok üzülüyorum ama korkuyorumda.Ne yapmalıyım

Maşallah tatlımaa. Yerim ben onun o minik dudaklarını. Allah esirgesin inşallah.

Geçmiş olsun dosba, benim ileride olursa ne yaparım diye endişelendiğim şeyi sen yaşamışsın. Çok şükür bir şey olmamış. Allah bebişlerine iyilikler versin. Bu durumda, "Lazım olursa alırım" diye düşündüğüm yan yatış yastıklarından almam gerekiyor galiba...

Canım normal hamileliklerde cinsellik sorun olmuyor, hatta teşvik ediliyor ama düşük tehlikesi durumunda ve çoğul gebeliklerde cinsel hayata ara veriliyor diye biliyorum. Tabi doktoruna danış istersen, belki o bir sakınca görmeyebilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…