2013 ikiz anne adayları buraya

***dosba *cım çok geçmiş olsun minik bebişine .kusmalar mutlaka olucaktır,inş. bidaha böyle zor bi durumla karşılaşmassın.ben bu yüzden ilk kızımıda bi süre odamızda uyutmuştum,ben onun odasında yatsam eşim yalnız kalır bu yüzden bu kızlarımın yataklarınıda odama koycam mecbur....sonradan ayırmakta hiç zorlanmamıştım...inşallah bunlarda aynı olurlar...

benimkiler de seninkilerle aynı pozisyonda.aynen dediğin gibi sol altta bazen yuvarlak bir sertlik oluyor,bu dışardan da belli oluyor.ben bebeğin kafası olduğunu düşünüyorum.hareketlere gelince sol ya da sağ altta pek bir şey hissetmiyorum ama üst taraflar hep hareketli.gene de çoğunlukla hangisinin hareket ettiğini hissedebiliyorum

biz de yaklasık bir aydır bırakmış durumdayız.dr bu konuda bir şey söylemedi şimdilik.biz de sormaya gerek duymadık.çünkü karnım bir hayli büyüdü ve bu saatten sonra hem o hem de ben tedirginlik duyacağıma olmasın daha iyi

***hilal*cım denizini gördüm sanki senin resmini görmüş gibi oldum..41 kere maşallahhhhhhhhh....
bilmem sana benzeten oldumu,derini bilmem ama denizin yüzü tıpkı sen...derinde inşalllah çıksında ailecek birarada olun inşallahhhhh..

kızlar bu özel durumu biz en başlarda bırakmamıştık 8 haftalıkken falan.sonra kanamam olunca acil doktorunun saydığı yasaklar içinde beraberlik...yasağıda vardı...daha sonra düşük tehlikesi vardiye biz istemedik mantıklı olarak.öyle bu haftalara geldik.bundan sonrada erken doğum tehlikesi var zaten olmaz,dok. sormadım her seferinde unuttuk,ama bilg. araştırdım tüp bebek ve çoğul gebeliklerde yasakmış,ben normal yolla hamile kaldım ama yinede dikkat ettik,bence biraz fedekar olmalıyız bu konuda da....

şuanda hamsilerin odasındayım ..
ikisi de uyanık
oğlanın yeme vakti geldi ,biraz önce uyndı tam saatini bekletiyorum
kızı ise oğlandan sonra hallediyorum yani hemen hemen 15-20 dakikası var onun da
ama hanımefendi uyumadı doğru düxgün ,gözler felfecir açık beşikte bakınıyor
oğlan acıktı ağladı kız onun sesini duyunca o da başladı vıyaklamaya
kızı aldım çekyata koydum emzik verdim bakınıyor öyle ceylan gözlüm
oğlanı yedireceğim şimdi
bi yandan da size yazıyorum
ikisi bir uyanıkken bi yandan onlarla konuşup şarkı söylüyorum bi yandan da size yazıyorum
bu arada oğlum pırtlatıyor kızım ise etrafı seyrediyor
şunları halledeyim yine burdayım
ALLAHIM bu hamsilerle uğraşmak ne güzel birşey insan hiç bıkmıyor yaaa

teşekkür ederim bonny

Bu arada biraz önce ilk çatlaklarıma merhaba dedim,olsun napim feda olsun kızlarıma deyip annem gibi olmamak için dua ediyorum :) kendi içimdede tezat yasıyorumm off ya 16 kilo alırsam olaca bu zaten

Hilbur cepten girdugim i in bebislerjnin fotosunu goremiyorum ama eminim guzeldir. Boony doktorum banada toksoplaZma gecirmemissin gibi bise soyledi ardindanda kesinlikle hazir sut ve yogurt ye dedi bilmedigin bi yerden acik slut ev yapimi uogurt yeme dedi. Yani paztorizeli yememi onerdi..

Geceden beri sancım var Dört saatte bir ilaç almama rağmen geçmedi bir türlü. Karnımda öyle sert ki anlatamam. Bel ağrısı da cabası. Gece hiç uyumadım. Hala doğurmadım ama böyle giderse doğururum galiba. Allahım bu hafta geçmek bilmedi. Şu Cumartesi gelseydi de 35 olsaydık hayırlısıyla. Bu hafta ishal yüzünden bebeklerimin çok kilo aldığını da sanmıyorum. 3 gündür süren bir ishal var. Doktorum test yaptırmamı istedi, enfeksiyon hastalıklarına gidip. Aman aranızda öyle bir sorun yaşayan olursa boşlamasın. Umarım sizler de her şey yolundadır.

beni ve bebeklerimi aranıza aldıgınız için teşekürler ben gündüzleri olmuyorum çalışıyorum bugun ilk defa etkilendim çok yoruldum 3 gibi kafamı koysam masaya uyuyacakktım çok uykum geliyor normalmi bu aşermem yok şükür birde sigara beni çok zorluyor doktor 2 tane iç dedi ama içmesem çıldırıyorum içsem aglıyorum vijdan azabından ben galiba çok sorunlu geçirecem

dr um zaten ben olmasam da sekreterime gel o ne yapacağımı bilir yönlendirir dedi ama ben mi çok pimpiriğim bilmiyorum çok tedirginim. yatma işine gelince eşi şaşırıyor bütün gün yatıyor musun diye :) napayım diyorum . kahvaltı sonrası eve çeki düzen verip yatıyorum valla. bir de şu mutfak işlerini sevmesem daha iyi olur ama :) durup dururken birşeyler uydurup yemek yapasım var. halbuki eşim evde yemek bile yemez. kendim için hep yaptıklarım.[/QUOTE]

mrb heyet raporunuzu alınca doğrudan çalıştığınız kurumamı vereceksiniz elden siz mi takibini yapacaksınız

canım benim hadi bakalım hayırlı uğurlu olur inşallah,sağlıkla al minnoşlarını kollarına.benim minikleriminde cuma başkentte kilo kontrolleri var,bide kanları alınacak.
ayyy heyecan yaptım bende,sanki benide yeniden doğuma alacaklarmış gibi,güzel haberlerini bekliyoruz canım...

Ben de dikkat ediyorum canım, sadece pastörize süt ürünleriyle besleniyorum. Gerçi ne yapacağımızı şaşırdık, tv de de piyasadaki hazır yoğurtlar yoğurt değil diyorlar. Allah sonumuzu hayreyleye...

Allah dayanma gücü versin canım, hayırlısı olsun hakkınızda...

biz kontrolümüzden geldik
sevgi tomurcukları yine yüzlerini göstermediler
boyları ve kiloları haftalarıyla uyumlu
pozisyonları ise ikisininde kafası aşağıda o yuzden doktor yemek ve wc harincinde kalkmayı yasakladı
birde pazartesi için ciğer geliştirici iğne verdi
acaba pozisyonlarından dolayı bir sorun olur mu kafama çok takıldı

maşallah sübhanallah denize :)

canım herşeyini hazır et artık...telaş yapma dikat et..ama ishalinde varsa doğumun yakındır diye düşünüyorum..çokta zorlama kendini onlar rahat olsa zaten sancın olmaz öle düşün..rahatsızlarki sana hissettiriyorlar bu durumda zaten çokta gelişemezlerki....doktorun kesin bi tarih vermişmiydi..ben böyle durumlarda gece apar topar bişey olmasındansa planlı doğumları daha mantıklı buluyorum...görüş doktorunla..bitti artık canımbenim geliyor kuzular...

kızlar çiğ et,kıyma ve tavuktan ve az pişmiş etten uzak durun..ayırca köpeklerden ve kedilerden...onların pisliğini yapmış olabilceği kum ve toprak yığınlarındanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…