- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.841
kızlarrrr ben de sorular bıtmezzyıne bı soru, cevaplarsınız cok sevınırım cunku bu gercekten düşündürüyor benı:)
benım bebeklerın bırı sag üstte, bırı sol attaydı.sol altta olan yuvarlak bı sekılde dısardan görünüyor.fakat neresı orası bılemıyorum.sorum su, ben hep sag taraf kasık, sag taraf üst ve göbek delıgınde hareketler hıssedıyorum.hatta dısarıdan görünüyor.sız ıkı bebegınızı de ayrı ayrı hıssedıyor musunuz?hareketler bellı bı tarafta mı yoksa her yerde mı? ıster ıstemez hareket olunca hep saga gııdyor elım, orayı sevıyorum:44:
kızlar ben biraz özel bir soru sorucam umarım cevap verirsiniz,
hamileliiğiniz boyunca cinsel hayatınıza aramı verdiniz, benim doktor sorun yok dedi ama ben 4 aydır ara vermiş durumdayım, eşimde mecburen bana uyuyor ona çok üzülüyorum ama korkuyorumda.Ne yapmalıyım
biz de yaklasık bir aydır bırakmış durumdayız.dr bu konuda bir şey söylemedi şimdilik.biz de sormaya gerek duymadık.çünkü karnım bir hayli büyüdü ve bu saatten sonra hem o hem de ben tedirginlik duyacağıma olmasın daha iyi
Hayırlı olsun canım, Rabbim sağlık ve mutlulukla tamamına erdirsin inşallah. Hamileliğimin başında birtakım testler yapıldı ama isimlerini bilmiyorum, genelde normal çıkmıştı. Sadece hamileliğim boyunca kedilerden uzak durmamı söylemişti doktorum, toksoplazma testiyle ilgiliydi sanırım, o tür bir enfeksiyona bağışıklığım yokmuş. Aç mı gittim tok mu gittim tam emin değilim, hatırlayan arkadaşlar yardımcı olurlar.
doktorunla baglantılı bırı olması bence cok guzel.cumartesı dedıgın gıbı konus, cok buyuk ıhtımal yapacaktr bırsey.o olmazsa ordakı doktor arkadaslarına falan soyler onlar versınler yaa.bu rapor işi kadar başka bırsey düşündürüp rahatsız etmedı benı, cok uzuluyorum o yuzden boyle seylerı duyunca, gerılmemek mumkun degıl.bı hayırlısıyla haletsek şu raporu ıkımız de , rahat rahat dınlensek. sureklı yat bol bol sola..ben de oyle yapıyorum, ıyı de yapıyorsun.bı kucakta ıkı karpuz tasıyoruz bız , yorulmayalım
bugün erkenden doktora gittim
iki prof; birisi benim doktorum, diğeri ise ayrıntılı ultrasonumu da yapan perinatolog
beraber ultrasonla baktılar,
sularının gayet iyi olduğunu, ve bebeklerin 2600 gr ı geçtiğini söylediler
perinatolog bebeklerin 37 haftayı çok rahat çıkarabileceğini söyledi
doktorum ise daha tedirgindi haftayı çıkarabilecekleri konusunda
sonra beni nst ye gönderdiler
sancının 100 ü gösterdiği anlar oldu
doktorum sancın var dedi
ben ise hayır dedim, hiç bir şey hissetmediğimi söyledim
yarına kendimi çok hazırlamıştım oysaki
perşembe sabah nst ye tekrar çağırdılar veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
doktorum bebekleri riske atmayacağını söyledi
cuma günü 01.03.2013 doğum tarihimiz olacak inşallahhhhhh
Hilbur cepten girdugim i in bebislerjnin fotosunu goremiyorum ama eminim guzeldir. Boony doktorum banada toksoplaZma gecirmemissin gibi bise soyledi ardindanda kesinlikle hazir sut ve yogurt ye dedi bilmedigin bi yerden acik slut ev yapimi uogurt yeme dedi. Yani paztorizeli yememi onerdi..
Geceden beri sancım varDört saatte bir ilaç almama rağmen geçmedi bir türlü. Karnımda öyle sert ki anlatamam. Bel ağrısı da cabası. Gece hiç uyumadım. Hala doğurmadım ama böyle giderse doğururum galiba. Allahım bu hafta geçmek bilmedi. Şu Cumartesi gelseydi de 35 olsaydık hayırlısıyla. Bu hafta ishal yüzünden bebeklerimin çok kilo aldığını da sanmıyorum. 3 gündür süren bir ishal var. Doktorum test yaptırmamı istedi, enfeksiyon hastalıklarına gidip. Aman aranızda öyle bir sorun yaşayan olursa boşlamasın. Umarım sizler de her şey yolundadır.
biz kontrolümüzden geldik
sevgi tomurcukları yine yüzlerini göstermediler
boyları ve kiloları haftalarıyla uyumlu
pozisyonları ise ikisininde kafası aşağıda o yuzden doktor yemek ve wc harincinde kalkmayı yasakladı
birde pazartesi için ciğer geliştirici iğne verdi
acaba pozisyonlarından dolayı bir sorun olur mu kafama çok takıldı
canim benimkilerin birinin basi asagida digerinin yukaridaydi genellikle.15 gun onceki kontrolde ikisininde basi asagidaydi.ama dr birsey demedi.riskten filan bahsetmedi yani.bende telaslandim simdi:18:
Geceden beri sancım vara Dört saatte bir ilaç almama rağmen geçmedi bir türlü. Karnımda öyle sert ki anlatamam. Bel ağrısı da cabası. Gece hiç uyumadım. Hala doğurmadım ama böyle giderse doğururum galiba. Allahım bu hafta geçmek bilmedi. Şu Cumartesi gelseydi de 35 olsaydık hayırlısıyla. Bu hafta ishal yüzünden bebeklerimin çok kilo aldığını da sanmıyorum. 3 gündür süren bir ishal var. Doktorum test yaptırmamı istedi, enfeksiyon hastalıklarına gidip. Aman aranızda öyle bir sorun yaşayan olursa boşlamasın. Umarım sizler de her şey yolundadır.
Ben de dikkat ediyorum canım, sadece pastörize süt ürünleriyle besleniyorum. Gerçi ne yapacağımızı şaşırdık, tv de de piyasadaki hazır yoğurtlar yoğurt değil diyorlar. Allah sonumuzu hayreyleye...
Allah dayanma gücü versin canım, hayırlısı olsun hakkınızda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?