- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.901
pişik kremi bende mustela kullanıyorum
dalin şampuan ve dalin sabun tozu kullanıyorum
sabun olarakta kesinlikle seba med...
ıslak mendil çoğunlukla kullanmıyorum pamuk ve su tercihim
kızlar bu araba ve ana kucakları nasıl hem fiyatlarıda uygun ben beğendim ama umarım kullanışlıdır bebek arabasını arka arkaya istiyordum ama ikiside tam yatabilen her modelde yok bu araba sunny baby görüp denedimde çok rahat bişey siz ne aldınız yada almayı düşünüyorsunuz Eki Görüntüle 643870 Eki Görüntüle 643871 Eki Görüntüle 643872
Doktordan geldik birkaç saat önce. İshal enfeksiyon kaynaklı değilmiş sevindim ama sancılarımı söyledim. Tansiyonumu ölçtü, normalde 10,5-6,5 olan tansiyon 14-8 çıktı. Doktorum alelacele bebeklere bakıp ultrasonda, bizi tahlile yolladı. Tahlil sonuçlarını beklerken ben bir güzel ağladım. Hep kendimi daha ileri bir tarihe alıştırmıştım çünkü. Neyse sonuçları aldık ve koştur koştur gittik. Başka hastaları vardı, onların çıkması bana yıl gibi geldi. Neyse sonunda bizi aldı, sonucunda albümin ve proteinde sıkıntı çıksaydı şimdi ameliyata alacaktım seni dedi. Sorun yok ama bu sürenin çok uzayacağı anlamına gelmiyor dedi. Ayakların ve tansiyonun çok sıkıntılı, bebekleri birkaç güne almalıyız dedi. Biz biraz daha kalsalar desek de o kalmalarının beni hayati tehlikeye sokacağını, ciddi bir durum olduğunu söyledi. Tam günümüz yarın belli olacak ama büyük ihtimalle Cumartesi doğum olacak arkadaşlar. Ben hala şoktayım ve tedirginim. Bebekler 2.nin üstünde ama 2,5 değiller. 2200 falan kiloları. Ne olur, nasıl olur bilmiyorum. Dualarınıza ihityacımız var...
evet bütün raporlarımı ben elden götürüyorum okuluma. çünkü resmi yazıya imza atmam gerekiyor. git gel yaklaşık 4-5 saat sürüyor ve bir sürü aktarma yapıyorum. malesef pek anlayışlı değiller. ama gidemediğim durumlarda ne olur bilmiyorum. doğum yaptıktan sonra bile doğum belgeni kendin getirceksin diyorlar bakalım ne olacak???
ben 13 kilo aldım ve bir kaç hafta önce çatlamaya başladım.kullanmadığım bir şey kalmadı ama çatlıyor işte!son olarak kakao yagı aldım,nasıl iğrenç kokuyo anlatamam.yine de kullanıyorum.sen bi şeyler kullanıyor musun?
Arkadaşlar desteğiniz ve moral verdiğiniz için çookk teşekkür ederim hepinize. Tansiyonum öğle saatlerinde ilaca rağmen 15/10 çıktı. Şok oldum. Doktoru aradık, akşam 6'da gideceğiz. Gece yazamazsam doğuma girmişim demektir. Dualarınızı eksik etmeyin...
şimdilik molfix yenidoğan ama 2 bedene geçince prima kullanacağımCanım bez ne kulanıyosun ?
Arkadaşlar desteğiniz ve moral verdiğiniz için çookk teşekkür ederim hepinize. Tansiyonum öğle saatlerinde ilaca rağmen 15/10 çıktı. Şok oldum. Doktoru aradık, akşam 6'da gideceğiz. Gece yazamazsam doğuma girmişim demektir. Dualarınızı eksik etmeyin...
Eki Görüntüle 644408 Eki Görüntüle 644422 Eki Görüntüle 644421 Eki Görüntüle 644417 Eki Görüntüle 644416 Eki Görüntüle 644414 Eki Görüntüle 644413 Eki Görüntüle 644412 Eki Görüntüle 644405 Eki Görüntüle 644411 Eki Görüntüle 644402 Eki Görüntüle 644407 Eki Görüntüle 644406 Eki Görüntüle 644410 Eki Görüntüle 644409 Eki Görüntüle 644423
kızlar nolur sizden bir konuda fikir almak istiyorum,3 aylık ikizlerime hamileyim 2 gün önce 2li test için ultrasona girdim bebeğimin birisinin ense kalınlığı 3.5 çıktı çok üzüldüm,doktorum amniyosentez yapalım dedi ,amniyosentezden çok korkuyorum bebeklerime bişey olcak diye risk var sonuçta,ikisinede yapacak doktorum,amniyosentezi kadın doğum doktorları yapıyor mu biliyormusunuz,
cumartesi misaifirm geliyor arkadaşlar
pasta börek bizden sakın bişey yapma dediler ama durabilirmiyim hiç mümkünü yok
şimdiden kafamda 4 çeşit var ,yeter sanırım
Eki Görüntüle 644408 Eki Görüntüle 644422 Eki Görüntüle 644421 Eki Görüntüle 644417 Eki Görüntüle 644416 Eki Görüntüle 644414 Eki Görüntüle 644413 Eki Görüntüle 644412 Eki Görüntüle 644405 Eki Görüntüle 644411 Eki Görüntüle 644402 Eki Görüntüle 644407 Eki Görüntüle 644406 Eki Görüntüle 644410 Eki Görüntüle 644409 Eki Görüntüle 644423
benım göründüğüm doktorların hıc bırı ıkılı test yapmadı bana.sadece ense kalınlıklaını ölçtüler.bır doktora daha görünüp öyle karar vermenı tavsıye ederım.amnıyosentez, kadın dıgumcular tarafından yapılıyor fakat tecrubelı bı elde yapılması gerekır.bunun ıcın unıversıte ya da arastrma hastanelerıne gıtsen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?