- 15 Kasım 2012
- 714
- 0
- 316
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.941
mrb bonny,ya sana bişey sorcam,yine bir bilgisayar cahilliği daha:) şu gülümsemeler,nazr boncukları falan olan simgeler var ya,onları nerden yapıyosunuz,baktım bulamadım:)
kızlarrrrrımrrrrrrrrrr ben doğum yaptım
oğlum eren yavuz 2470gr
kızım zeynep 2490 gr olarak
saat 15.37 ve 15.38 itibariyle dünyaya geldiler
maşallah beebeklerim sağlıklılar
ben ise sezarenin olanca acısını çekiyorum
yarın daha ayrıntılı anlatırım
öpüyorum hepinizi
valla ben 2 günde bir banyo yaptırıyorum. kıyafetlerini 2 günde bir değiştiriyorum. biberonla beslerken muhakkak boyunlarının altına mendil kouyuorum. süt kınca kıyafetleri kirlenmiyor. daha hiç çişlerini de gçirmediler. o yüzden sık sık kıyafet değiştirme derdim yok. bir de ben hep prrematüre kullanıyorum malum. o da elimde 5 er parça var. dikkatli de kullanıyorum. en ufak süt lekes olduğunda da değiştirmiyorum.hayırlısıyla doğurursun inş.
ben de sancısız doğum yaptım illa senin hissetmen gerekmiyor
önemli olan içerdeki sancı durumu
her zaman yan yatırıyorum ben benimkileri. yan yatış yastığım yoksa ama arkalarına yastık koyuyorum düz yatmalarını engellemek için. başa gelebilecek sık olaylardan bu. yeter ki sonucu aır olmasın. geçmiş olsun.slm kızlar
eee anne olupta bişeylerle karşılaşmayan var mı
dün gece bebeklerim çok huzursuzdu
oğlumun gaz sancısı vardı kızım da uyumak bilmedi...
neyse artık bende süt kalmadı diye mamalarını hazırladım oğlum herzamankinden biraz fazla yedi...
yan yatırdım ve odadan çıktım annem geldiğinde görmüş kusmuş ama ne kusma... bi de başını tam düz çevirmiş herşey boğazına ve içine dolmuş koştum geldim ama bebeğim nefes alamıyordu ters çevirip sırtına vurdum... nefesi açıldı ama bu defa da aşırı bi ağlama başladı 15 dk susturamadık ve nefes almakta çok zorlanıyordu
artık çaresizliğin dibine vurunca eşimle alıp dr.a gittik... dr. ciğerlerini dinledi ve çok şükür ciğerlerine dolmamış dedi...
anlatamam yavrumun halini...neyse sakinleşti... dr. gaz sancısı ile kusmuş...bu kusmlar bebeği yorar dedi... bi kaç tavsiyede bulundu
genelde ilaçlar kısa süreli etki yapar dedi..
acı elma yağı ile topuğuna ve karnına masaj yap dedi... bende şimdi onu denedim sanki sakinleşti...
sancı girince sıkıca sarıp kundak yapmayı dene dedi... en son çare olarak araba ile gezmeye çıkın veya babası ile karşılıklı battaniye içinde sallayın dedi... bi dr.a göre yöntemler ilginç geldi...
çingece beşiği bunun için ideal dedi..
yavrumun hala sancısı var bakalım masaj iyi gelecek mi... bu arada yağ çok etkili 1-2 damla yetiyor
benimde rezene çayı ve kimyon kullanmamı tavsiye etti zaten rezene çayı içiyordum
bebek için de mamalarına muskat rendeleyebilirsin dedi..
bekaycığım benim kız 1500 ile taburcu oldu. yeter ki organları gelişsin. hayırlı haberleini bekliyoruz.Doktordan geldik birkaç saat önce. İshal enfeksiyon kaynaklı değilmiş sevindim ama sancılarımı söyledim. Tansiyonumu ölçtü, normalde 10,5-6,5 olan tansiyon 14-8 çıktı. Doktorum alelacele bebeklere bakıp ultrasonda, bizi tahlile yolladı. Tahlil sonuçlarını beklerken ben bir güzel ağladım. Hep kendimi daha ileri bir tarihe alıştırmıştım çünkü. Neyse sonuçları aldık ve koştur koştur gittik. Başka hastaları vardı, onların çıkması bana yıl gibi geldi. Neyse sonunda bizi aldı, sonucunda albümin ve proteinde sıkıntı çıksaydı şimdi ameliyata alacaktım seni dedi. Sorun yok ama bu sürenin çok uzayacağı anlamına gelmiyor dedi. Ayakların ve tansiyonun çok sıkıntılı, bebekleri birkaç güne almalıyız dedi. Biz biraz daha kalsalar desek de o kalmalarının beni hayati tehlikeye sokacağını, ciddi bir durum olduğunu söyledi. Tam günümüz yarın belli olacak ama büyük ihtimalle Cumartesi doğum olacak arkadaşlar. Ben hala şoktayım ve tedirginim. Bebekler 2.nin üstünde ama 2,5 değiller. 2200 falan kiloları. Ne olur, nasıl olur bilmiyorum. Dualarınıza ihityacımız var...
eve gelincede bol bol battaniye ve zıbına ihtiyaç oluyor
ilk başta çıtçıtlı body girdirmek bana zor geldi... hemde bebeklere büyük geldi
zıbın kullanmam sanıyordum ama göbeği düşene kadar zaten başka bişey girdirmek mümkün değil
ben hala body yerine önce zıbını tercih ediyorum
sık kıyafet değiştirildiğini de unutmayın sabun tozlarınızı hazırlayın
şimdiden kolay gelsin
oğlum eren yavuz 2470gr
öpüyorum hepinizi
oğlum eren yavuz 2470gr
öpüyorum hepinizi
oğlum eren yavuz 2470gr
öpüyorum hepinizi
Merhaba teyzeler. Biz geldik doktordan. Bir aksilik olmazsa Cumartesi günü saat 9'da doğum yapacağım. 1 gün daha sabret dedi doktorum. 35+0 olacağız o gün. Ben dayanırım yeter ki kuzularım iyi olsunlar. Bu arada odamızı beğenen teyzeler çok teşekkür ediyoruz, daha iyileri güzelleri sizlerin olsun inşallah. Allah hepimize sağlıkla huzurla aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin.
Delikız avize neden tanıdık geldi acabaKullandıkça seni anacağız
Hilal, Tuğba bebeklerinizin ikisi de koynunuzda artık ne güzel. Allah bir daha ayırmasın kuzularınızla sizi. Hilal maşallah, öyle tatlılar ki anlatamam. Allah nazarlardan korusunTuğbacığım senden de fotoğraf bekliyoruz.
Papatya bebeklerin 1 gün erken gelmiş. Gözün aydın canım. Allah sağlık, uzun ömür versin. Hayırlı olsun. Çok sevindim. Darısı Cumartesi bana, vakti gelince diğer arkadaşlara olsun
oğlum eren yavuz 2470gr
öpüyorum hepinizi
**bekaycım hadi hayırlısı bi gün daha sabredicek inşallah bebişlerin,sonra ailecek güzel günlere inşallah...bende hep böyle gün alarak gitmek için dua ediyorum inşallah sürprizle olmaz allahım hayırlısını versin hepimiz için inşallah.......
**hilal canım maşallah sübahanallah,senin minikleri görünce küçük,zayıf olmalarını takıyodum biraz rahatladım...çok tatlılar kuzucuklar 41 kere maşallahhhhhhhhhh.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?