2013 ikiz anne adayları buraya

maşallah canım sana
sağolasın
eşim bi seans baktımı yeter ben hemen hallederim
ama halılarımı yıkamaya vermiştim pazartesi de temizlikçi kadınlar gelecek ,ev cırıl cıbıl halısız iimi
aradım halıcıyı halılarım yıkanmış kurursa cumartesi getiririz dediler
artık şanslarına
gerçi salondaki halımı vermemiştim bi o kalmıştı her işte bir hayır var onlar da salonda oturacaklar zaten
salondan dışarı çıkmak yok diye yazı mı assam ne

ben o seansta uyumayı tercih ediyorum daha...
ben temizlik olayını şimdilik erteliyorum annemin gideceği hafta kadın çağırmayı düşünüyorum
halılarım temiz şimdilik
sende salondan başka yere çıkarma
zaten bebek odasına bakacaklar orası da tertemiz... yeter o kadarcık ev gezisi

Ben de bir değil, en az iki doktora daha görünüp ense kalınlığını ölçtürmeniz gerektiğini düşünüyorum. Amniyosentez'de düşük riski 1/200 diye biliyorum. Şimdiye kadar iki tanıdığım amniyosentez yaptırdı. Biri üniv. arkadaşım ve iki kez yaptılar birer ay arayla 6-7 yıl önce ... Çocuğa birşey olmadı ... Kesin sonuç da alamadılar maalesef ... Bu nedenle doğum yaptı; başlangıçta normal ve sağlıklı olan çocuğun 1,5 yaşından sonra kırk yılda bir görülen A.n.g.e.l.m.a.n sendromu denen bir rahatsızlığı olduğu saptandı ve şu anda özel eğitim görüyor.
Diğeri büyük erkek kardeşimin eşi; yani 1. gelinim... İlk çocuğunu spontan düşükte kaybetti; ikinci çocuğunda amniyosentez yaptırması şiddetle tavsiye edildi doktoru tarafından ... işlem yaptırdığı günün gecesinde düşük başladı ve maalesef kaybetti; ama arkasından gelen 3. çocuğunda doktorun yine tavsiye etmesine rağmen yaptırmadı ve sağlıklı bir oğlu var şu anda ...

Buradan benim çıkarttığım sonuca göre, benim de 1-2 hafta sonra detaylı ultrasonum olacak ve şayet amniyosentez önerilirse yaptırmamaya kesin kararlıyım. Gerçi bu benim için geçerli çünkü o haftadan sonra çocuklara kıyamayacağımı düşünüyorum. Ama siz daha başlardasınız ... Dediğim gibi + 2 doktora daha danıştıktan sonra kesin amniyosentez yaptırmanız önerilirse yaptırın ama o gece kesinlikle kıpırdamamaya çalışın ve stresten uzak durun ... Zor bir süreç ... Allah'tan sizin için hayırlı olanı diliyorum ...

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim verdiğiniz örnek ve öneriler için bütün mutluluğumuz sevincimiz bir anda yokolup gitti,herşey allah tan dediğiniz gibi sağlıklı doğar sonra bir kaza sonucu yada durup dururken sakat kalır bilemeyiz akşam eşimle bir daha konuşayım geç olmadan olmazsa bi iki doktora daha gideyim ,ben perinatoloji uzmanına görünüyüm diyorum bakalım hayırlısı inşlh sizin ultrason sonuçlarınızda iyi çıkar herşeyin hayırlısı olsun inşlh,

yok akşam seanslarında eşimle beraber halledip uyuyoruz zaten
gık deseler ben uyanıyorum hamsilerin sesine artık otomatiğe bağladım
halılarım benim de temiz daha 5 ay önce yıkatmıştım ama huyum kurusun başka burcuyumya eve giden gelen oldu yıkatmam lazım
e dedim hazır temizlikçiler gelecek yıkatayım temiz oturayım
evet bebek odası temiz ama onun halısı da yıkamada
aman neyse zaten çocukları da var ,halıları sersem yeniden pisletir çocuklar,rahatça oynasınlar boş evde dimi ama
hem temizlik yapılmadan halılarımı da sermek akıl işi değildi ,artık bu seferlik böyle olsun nerden bilecektim geleceklerini dimi ama

Cnm üçüz annesi ve hemşire olan bir arkadaşım johnson bebe yağını tavsiye etti. Kendisinde çatllak hiç oluşmamış.

**hilal*cım gözünaydın inşallah yarın evinizde uyursunuz artık bakalım iki bebişe bakmak nasılmış...deneyimlerini bekliyoruz...
**bekaycım maşallah odan çok güzel bi tek prensesleri eksik inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim...
**papatyacım yarın seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz,bekayla aynı gün anne olursunuz belkide, hep dua edicem sizlere,allahım yardımcınız olsun canım...

Bekay, herşeyin hayırlısı, anlık olaylar içindeyiz ne zaman ne olacağımız belli değil, ancak diğer arkadaşların da dediği gibi artık kritik tarihleri geçirdik, bebeklerin kritik kilolarını da, bundan sonrası onların ve bizim sağlığımızı en iyi şekilde korumak için gerekli aksiyonu almak, onun için sakin ol inşallah herşey yolunda gider, bol şans ve kolaylıklar diliyorum sana, bizi de haberdar et gelişmelerden canım... Hem odaları çok güzel heveslenmiş kızlar işte gelmek için:))

Papatya, senin bu gece nasıl heyecanlı olduğunu düşünemiyorum bile, bugün kontrole giitin mi? Nasıl geçti? Doğum yarın diye biliyorum, inşallah kolaylıkla ve sağlıkla en güzel şekilde anlatırsınız hepiniz, bol şans, güzel haberlerini bekliyoruz.

Uzun ve çooook olaylarla geçen bir hikayenin sonuna varmak değişik bir his, bütün duygular karışık valla ve kuzulara kavuşacak olmak bütün herşeyi unutturuyor:)) dualarımız sizinle...

mrb bonny,ya sana bişey sorcam,yine bir bilgisayar cahilliği daha:) şu gülümsemeler,nazr boncukları falan olan simgeler var ya,onları nerden yapıyosunuz,baktım bulamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…