- 15 Kasım 2012
- 714
- 0
- 316
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.001
yorumları beklıyorum:)
iyi akşamlar anneler listeye baktımda en küçük benim galiba aranızda hepiniz ablasınız gözümde :) şimdi ben yastık konusunda kararsız kaldım kafam karıştı 1 yaşa kadar yastık kullanılmazmış zaten ama yan yatış ve boğulma önleyiciler kullanılıyor bu yan yatış yastığından alsam Eki Görüntüle 645342 şu boğulma önleyicidenmi almak lazım kiEki Görüntüle 645343 ne yapacağımı ne alacağımı şaşırmış durumdayım daha kıyafetlerinide hazırlamadım yıkanıp ütülencek henüz rahatım ya erteledim durdum birde beşik gelsinde çekmecelere yerleştirrim diyede bekliyorum bilerek çatlak konusuna gelince bence jel krem yağlar hiçbir işe yaramıyor belki biraz hafifletiyordur okadar tamamen derinin esnekliğiyle alakalı bence dr umda öle dedi zaten buda göbüşümün 1 hafta önceki hali koccaman olduk Eki Görüntüle 645346 sizde böylemisiniz ki öptük hepinizi
kaçıncı haftada çatlamaya basladnız ben düzenli kullanmıyorum ılk gebelıgımde çatlak olmayınca rahatım ama bu ikiz sizden duydukça endişe etmeye basladım
canim catlak konusunda sana hak veriyorum.bunu yasayarak ogrendim.lierac bebe yagi kakao yagli krem hic aksatmadan surdugum halde karnimin alt tarafi catladi.1gun bile ihmal etmedim.suandada cok kasiniyor karnim,catlamaya devam edecek sanirim
kaçıncı haftada çatlamaya basladnız ben düzenli kullanmıyorum ılk gebelıgımde çatlak olmayınca rahatım ama bu ikiz sizden duydukça endişe etmeye basladım
Bence takılmayın bu kadar çatlağa. Önemli olan bebişlerinizin ve sizin sağlığınız. Gerisi boş. Hatta çatlaktan çok kiloya takılın derim ben. Çünkü fazla kilo alırsanız bebekleri taşımıyor vücut ve erken doğuma sebep oluyor. Ya da herhangi bir ödemde eklenirse o kilonun üstüne sorunlar aşılmaz dereceye ulaşıyor
Bence takılmayın bu kadar çatlağa. Önemli olan bebişlerinizin ve sizin sağlığınız. Gerisi boş. Hatta çatlaktan çok kiloya takılın derim ben. Çünkü fazla kilo alırsanız bebekleri taşımıyor vücut ve erken doğuma sebep oluyor. Ya da herhangi bir ödemde eklenirse o kilonun üstüne sorunlar aşılmaz dereceye ulaşıyor
ben bikac doktora sordum kilolu olur kilolu hamile kalirsan bebekler daha uzun sure tasinabiliyor dediler bilimsel değil ama gozlem olarak oyle dediler 115 kilo bir hamile 3 kilo ve 2750 dogum yapmiş ilginc geliyor boyle bskarsak ben vok zayif kaliiyorum ve endise ediyorm
54 le kaldim 60 suanda canim benim annemde catlak çok ananemde yok ama benim ilk bebekte olmadi 72 ile doguma girmistim tedaviyle olunca malum ilaclar kilo aldiriyorCanım kaçla hamile kaldın ve şimdi kaç kilosun? Ben 46 kg ile hamile kaldım 2 hafta önce tartıldığımda 56 idim, şimdi kaçım bilmiyorum. Pazartesi göreceğiz kısmetse.
Her gün aksatmadan zeytin yağı sürdüm ama göbek büyüdükçe zayıf olduğum için haliyle çatladım. "Anneye bağlı o çatlamışsa çatlarsın, çatlamamışsa çatlamazsın" deniyor ama biz bu tezi çürütüyoruz galiba. Annem 4 çocuk sahibi çatlamamış ben çatladım. Gerçi takmıyorum, bebişlerim büyüyor diye mutluluk payı bile çıkarıyorum bu durumdan. Sağlık olsun olur o kadar. Ama bu kaşıntılar beni deli ediyor.
Canım kaçla hamile kaldın ve şimdi kaç kilosun? Ben 46 kg ile hamile kaldım 2 hafta önce tartıldığımda 56 idim, şimdi kaçım bilmiyorum. Pazartesi göreceğiz kısmetse.
Her gün aksatmadan zeytin yağı sürdüm ama göbek büyüdükçe zayıf olduğum için haliyle çatladım. "Anneye bağlı o çatlamışsa çatlarsın, çatlamamışsa çatlamazsın" deniyor ama biz bu tezi çürütüyoruz galiba. Annem 4 çocuk sahibi çatlamamış ben çatladım. Gerçi takmıyorum, bebişlerim büyüyor diye mutluluk payı bile çıkarıyorum bu durumdan. Sağlık olsun olur o kadar. Ama bu kaşıntılar beni deli ediyor.
bonny sen kacinci haftadasin tlfda girince goremiyorm
canim her ikisinide aldim ben kullanamadim yastik kilif gecirmeden icin rahat etmiyor gecirsende ozelligi kalmiyor digeti desen belki ilk bikacgin ondada buyuyor hemen kullanamiyorsun ama bizimkiler kucuk dogacagi icin dusuk kilodakilere belki kullanilisli oluriyi akşamlar anneler listeye baktımda en küçük benim galiba aranızda hepiniz ablasınız gözümde :) şimdi ben yastık konusunda kararsız kaldım kafam karıştı 1 yaşa kadar yastık kullanılmazmış zaten ama yan yatış ve boğulma önleyiciler kullanılıyor bu yan yatış yastığından alsam Eki Görüntüle 645342 şu boğulma önleyicidenmi almak lazım kiEki Görüntüle 645343 ne yapacağımı ne alacağımı şaşırmış durumdayım daha kıyafetlerinide hazırlamadım yıkanıp ütülencek henüz rahatım ya erteledim durdum birde beşik gelsinde çekmecelere yerleştirrim diyede bekliyorum bilerek çatlak konusuna gelince bence jel krem yağlar hiçbir işe yaramıyor belki biraz hafifletiyordur okadar tamamen derinin esnekliğiyle alakalı bence dr umda öle dedi zaten buda göbüşümün 1 hafta önceki hali koccaman olduk Eki Görüntüle 645346 sizde böylemisiniz ki öptük hepinizi
30+5 teyiz canım.
30+5 teyiz canım.
mrb hosgeldin cnmKızlar merhaba nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?