2013 ikiz anne adayları buraya

benim karnım da kocaman.görenler 8 aylık gibi diyor,ben de göğsümü gere gere ''eee bunlar ikiz'' diyorum.eşim de ben her ne kadar geçmesinin pek mümkün olmayacağını söylesem de çatlaklarımın doğumdan sonra geçeceğine inanıyor

cumartesi misaifirm geliyor,bizim arkadaşlar
pasta börek bizden sakın bişey yapma dediler ama durabilirmiyim hiç mümkünü yok
şimdiden kafamda 4 çeşit var ,yeter sanırım

yerinde olsam bişeyler yapmaz,bebişlerimle biraz daha fazla vakit geçirirdim:) nasıl olsa yapıp getireceklermiş değil mi ama?

bayıldım ya Allah nazarlardan saklasın..yine heyecan yaptım,yani benim içimdekiler de böyle gerçek diye

gözün aydın canım,kavuştun bebeklerine.sana da çok geçmiş olsun.deneyimlerinden faydalanacağımız bir annemiz daha oldu.maşallah

Sağol Hilalciğim, beğenmene sevindim canım. İnşallah, hepimiz güzel-sağlıklı- mutlu günler görürüz hep. İsimleri sürprizdi evet, ilk kez paylaştım. Daha en baştan belliydi ama söylemedik kimseye. Rastgele koymadık isimlerini. Soldaki kuzu Destan, çok hareketli en baştan beri kıpır kıpır. Sanki destanlardaki kahramanlar gibi at koşturuyor içerde. Sağdaki kuzu ise Masal, tam bir uykucu. Bana değmesinler, parmağımı emeyim uyuyayım sakin sakin edasında hep. Destan onu arada itip sıkıştırmasa kıpırdamayacak pek Doktoru da tembihledik bakalım, inşallah karışıklık olmaz

Son düzenleme:

gözün aydın.ne kadar güzel sende sağlıcakla kavuştun bebişlerine şükürler olsun

Ah canım gözün aydın, çok sevindim:)) ben yarın doğum olacak bu gece heyecanlısındır demiştim az önce meğer siz işi bitirmişsiniz:)) bebeklerin iyi olmasına çok sevindim, maşallah kiloları da çok dengeliymiş, sen de birak güne toparlarsın inşallah, herşey gönlünüzce olsun, oğlunun ve kızının çok mutlu, güzel şanslı ve sağlıklı ömürleri olsun sizinle birlikte:) keyfini çıkart artık...

valla fotolarda baya büyük çıkıyolar ama miniler yaw:)

hiç sorma. fotopraflar şişiriyor bizimkileri. dün kardeşim ziyarete geldi bebekleri görmeye. görörünce şok oldu. elleyemedi bile. fotoğraflarda normal bebek gibi bunlar. oysaki çok minikler dedi. suratı nasıl değişti anlatamam. ilk defa görüyorlar bu kadar küçüklerini. hele ki benim 1500 gr lık minik nasıl bir şey br bilseniz. fotoğraflar yanıltıyor gerçekten.

canım hayırlı olsun bebeklerin Allahım analı babalı büyütsün. inşallah en yakın zamanda toparlanırsın ve tecrübelerini bizimle paylaşırsın

benim doktorum, hani ultrasona girmeden göbeğe sürülün jel varya ondan önerdi.Ben ona jeli ne zaman yıkasak, çok durursa bi zararı varmı diye sordum oda aksine çatlakları önlüyor dedi.o ingilterede çalışıyorken ordakiler kullanıyormuş ve baya iyiymiş.Hatta dediki piyasadaki diğer kremlerden çok daha ucuz ve iyi dedi.Ben bi daha gidişimde iyice sorucam ve nasıl temin edebilirim eczanelerde satılıyormu sorucam.Bu arada doktorum memorialde cihangir yılanlıoğlu ona güveniyorum ama yinede sorucam

Hayirli ugurlu olsun. Kilolarida guzel masallah. Allah hepinize saglik sihhat versin:)

bebeklerimiz annelerimiz tablosu kalabalıklaşıyor gitgide çok güzel bütün doğum yapan arkadaşlara maşşallah diyorum ilk sırada kendimi görmek çok ilginç geldi bu sabah :) hoş bu iş sıraya bakmıyo :)

günaydın hanımlar...
papatya gözün aydın. hayırlısıyla büyüt bebişlerini inşl..
hilal çok tatlı maşallah kuzucukların..
bugün yeni birşey sormak istiyorum size. son kontrolumde doktorum bir sonraki ay rahim uzunluğunu ölçücem demişti. bunu açılma var mı yok mu diye anlamıştım. muhtemelen yarın gideceğim doktora ve sormak istediğim şu: özellikle çoğul gebeliklerde erken doğum ya da düşük tehdidi varken vajinayı ellemek doğru mudur? bu riskleri arttırmaz mı? ve çok uzun sürer mi? ve bu doğuma kadar sürekli yapılacak mı?
ayrıca bir de evde yatarken dışarı çıkmadan sanırım hasta oldum. ıhlamur kaynatıp içtim. çok ağır değil ama ben tedbir almak istedim.

rahim uzunluğunu ultrasonla ölçüyorlar ama açıklık olup olmadığını vajinal muayene ile belirliyorlar ikisi aynı şey değil ama. geçmiş olsun bu arada.

Sen nasılsın canım, nasıl hissediyorsun kendini? Hamileliğin nasıl gidiyor, doktorun gün verdi mi? Vakitlice, sağlıkla ve mutlulukla seni de Anneler listesine ekleriz inşallah.

merhaba ben de ikiz bebek bekliyorum :) bi kız bi erkek olacak inşallah

Hoş geldin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzucuklarını.

Geçmiş olsun canım, daha önce ultrasonla bakmıştı doktorum ve "Rahimde kısalma yok" demişti, alttan muayene etmemişti yani.

Günaydın kızlaaar
Papatyacm gözüm aydın canım.Bebeklerinin neye benzediğini artık biliyorsun.O anı ben çok merak ediyorum da.Artık evinizde mutlu, huzurlu günler dilerim.
Bekaycm hem bebişlerin odasına hem de isimlerine bayıldım.Sen de hayırlısıyla kucağına al gel de odalarının tadını çıkarsınlar.
Bizde durum aynı.Bulantılar, çatlaklar...Karnımın kaşıntısından gece uyuyamıyorum.Doktor ikiz taşıyorsun bunlar çok normal dedi.Günde iki kez lierac sürüyorum.Daha önce bebek yağı da kullanıyordum şimdi onu bıraktım.Karnımı kremlemeden önce pul pul kırmızı oluyor.Krem sürünce pullaşma gidiyor ama nokta nokta kırmızı oluyor her yeri.Acaba bu noktalar alerji mi çatlak mı anlayamadım.Ama herkesin yanında göbeğimi kaşıyıp durmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…