- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.981
merhaba ben de ikiz bebek bekliyorum :) bi kız bi erkek olacak inşallah
hiç sorma. fotopraflar şişiriyor bizimkileri. dün kardeşim ziyarete geldi bebekleri görmeye. görörünce şok oldu. elleyemedi bile. fotoğraflarda normal bebek gibi bunlar. oysaki çok minikler dedi. suratı nasıl değişti anlatamam. ilk defa görüyorlar bu kadar küçüklerini. hele ki benim 1500 gr lık minik nasıl bir şey br bilseniz. fotoğraflar yanıltıyor gerçekten.
günaydın hanımlar...
papatya gözün aydın. hayırlısıyla büyüt bebişlerini inşl..
hilal çok tatlı maşallah kuzucukların..
bugün yeni birşey sormak istiyorum size. son kontrolumde doktorum bir sonraki ay rahim uzunluğunu ölçücem demişti. bunu açılma var mı yok mu diye anlamıştım. muhtemelen yarın gideceğim doktora ve sormak istediğim şu: özellikle çoğul gebeliklerde erken doğum ya da düşük tehdidi varken vajinayı ellemek doğru mudur? bu riskleri arttırmaz mı? ve çok uzun sürer mi? ve bu doğuma kadar sürekli yapılacak mı?
ayrıca bir de evde yatarken dışarı çıkmadan sanırım hasta oldum. ıhlamur kaynatıp içtim. çok ağır değil ama ben tedbir almak istedim.
bebeklerimiz annelerimiz tablosu kalabalıklaşıyor gitgide çok güzel bütün doğum yapan arkadaşlara maşşallah diyorum ilk sırada kendimi görmek çok ilginç geldi bu sabah :) hoş bu iş sıraya bakmıyo :)
Sen nasılsın canım, nasıl hissediyorsun kendini? Hamileliğin nasıl gidiyor, doktorun gün verdi mi? Vakitlice, sağlıkla ve mutlulukla seni de Anneler listesine ekleriz inşallah.
Hoş geldin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzucuklarını.
Geçmiş olsun canım, daha önce ultrasonla bakmıştı doktorum ve "Rahimde kısalma yok" demişti, alttan muayene etmemişti yani.
hoşgeldin canım.tüp bebek mi?
maş.suphanallah..
gözünaydın..sağlıkla sıhhatle büyüsünler inş.kızlarrrrrımrrrrrrrrrr ben doğum yaptım
oğlum eren yavuz 2470gr
kızım zeynep 2490 gr olarak
saat 15.37 ve 15.38 itibariyle dünyaya geldiler
maşallah beebeklerim sağlıklılar
ben ise sezarenin olanca acısını çekiyorum
yarın daha ayrıntılı anlatırım
öpüyorum hepinizi
valla ben de sendenim ,öyle en ufak lekeye değiştirmiyorum ben de yoksa hem bebekler üşütür hem uğraşılmaz öyle sürekli giy çıkarvalla ben 2 günde bir banyo yaptırıyorum. kıyafetlerini 2 günde bir değiştiriyorum. biberonla beslerken muhakkak boyunlarının altına mendil kouyuorum. süt kınca kıyafetleri kirlenmiyor. daha hiç çişlerini de gçirmediler. o yüzden sık sık kıyafet değiştirme derdim yok. bir de ben hep prrematüre kullanıyorum malum. o da elimde 5 er parça var. dikkatli de kullanıyorum. en ufak süt lekes olduğunda da değiştirmiyorum.
maşallah, hep yan yana olsun bebeişlerimiz değil mi hilbur. allah esirgesin onları
RABBİM yardımcın olsun inş. sağ salim gir çık,sağlıklı evlatlar doğur inş.Merhaba teyzeler. Biz geldik doktordan. Bir aksilik olmazsa Cumartesi günü saat 9'da doğum yapacağım. 1 gün daha sabret dedi doktorum. 35+0 olacağız o gün. Ben dayanırım yeter ki kuzularım iyi olsunlar. Bu arada odamızı beğenen teyzeler çok teşekkür ediyoruz, daha iyileri güzelleri sizlerin olsun inşallah. Allah hepimize sağlıkla huzurla aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin.
Delikız avize neden tanıdık geldi acabaKullandıkça seni anacağız
Hilal, Tuğba bebeklerinizin ikisi de koynunuzda artık ne güzel. Allah bir daha ayırmasın kuzularınızla sizi. Hilal maşallah, öyle tatlılar ki anlatamam. Allah nazarlardan korusunTuğbacığım senden de fotoğraf bekliyoruz.
Papatya bebeklerin 1 gün erken gelmiş. Gözün aydın canım. Allah sağlık, uzun ömür versin. Hayırlı olsun. Çok sevindim. Darısı Cumartesi bana, vakti gelince diğer arkadaşlara olsun
zaten sürekli bebeklerimleyimki anlamadım ne demek istedin..yerinde olsam bişeyler yapmaz,bebişlerimle biraz daha fazla vakit geçirirdim:) nasıl olsa yapıp getireceklermiş değil mi ama?
:) iyi dilekleriniz için teşekkürler aynı güzellikleri ben de sizlere diliyorum. bugün 36. haftanın son günü pazartesi kontrole çağırdı doktorum. devlet hastanesi olduğu için normal doğumda diretecek gibi doktor. ama mart nöbetlerine ayarlayalım falan dedi inanın ben de doğum zamanı konusunda hiç tahminde bulunamıyorum, çünkü doktorumuz biraz ketum ağzından laf almak çok zor. ne yalan söyleyim ben de sürprizli olsun istiyorum zamanı önceden bilirsem çok gerileceğim gibi geliyor. burada bir çok arkadaşın hiç beklenmeyen zamanlarda pat diye geliverdi bebişleri benim de öyle olsun heyecanı o an olsun sadece :) sonra inşallah mutluluğu kalsın :) ağırlaşmama rağmen allah dayanma gücü veriyor heralde bakalım 37 yi bitirebilecek miyim:)
arkadaşlar mrb,iki gün girmedim maşallahh oku oku bitiremedim neler neler olmuş....yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz hayırlı olsun inş,doğum yapan arkadaşlar sizlere de hayırlı olsun sağlıklı büyütmek nasip etsin Allah....
ben dün alışverişe gittim arkadaşlar bebek arabamızı aldık....çok model baktım ama içime sinen sadece peg prego oldu zaten he yerde her model de olmuyo malesef çok hafif ve rahat katlanması hoşuma gidince artık 800 tl ye aldık ana kucaklarını almıştık zaten cybex atom....
Eki Görüntüle 645051
park yatağımızı aldık ilk etapta yatakodasında ikisini aynı yatakta yatırırım diye düşünerek 70 120 boyutunda kraft marka aldık bide kraftın kendi yatağı var tamamen pamuk terlemeyi engelleyen onu da aldık su geçirmeyen alezde aldık bi nevresim takımı kaldı yatak için...
zaten odasında mobilya yatakları olacak daha sonra onu kullanırlar artık hayırlısıyla....
birsürü zıbın tulum yelek çorap aldık...banyo malzemerini küvetini,maşrabasını kovasını sevi bebenin filesini aldık....
ben chicco nun emzirme kalkanını ve manuel pompasını aldım inşallah iyi sütüm olur da
emzirme yastığımı ve emzirme örtümü de aldım=))
tırnak makasımzı,burun aspiratörü,dr brown un gazı önleyici biberonlarını ve emziklerini....aklıma gelene gözüme takılan ne varsa aldık bakalım ama alışveriş yapması çok çok çok zevkliiiii=))
şimdi bebek odası için dolapları yartıracağız perdemiz ve halımız kaldı bi de bi duvara devar kağıdı kaplamak istiyorumm çok hoş oluyoo....inşş sağlıklı bi şekilde kucağımıza da alırız bebeklerimiziii
bonny benim gebeler listesinde adım yok sanki=(((
bebeklerin vakit almaması mümkün değil... son 3-4 gündür gaz sancısından dolayı düzen falan kalmadı
oğlum çok nazlanıyor...memede uyumak istiyor kız emmek yerine mama gelsin çabuk yiyeyim diyor
ben kendi kurallarımı esnetmek istemiyorum
hala annem yanımda her işi o yapıyor o gidince bi de ev işleri bana kalacak... aslında çok sakinim sebebini bilmiyorum
sanırım benim gibi arkadaşalarım var onlar bakıyo bende bakarım diye sizden kuvvet alıyorum
annem duşa girdi ikisi aynı anda ağlamaya başladı
hiç panik yapmıyosun gittim mama hazırladım biri yedi diğerine emzik tutturmaya çalıştım
bunlar kolayda şu yaramazımın gazı geçse( hiç kıyamıyorum göbüşü ağrıyo kuzumun... herşeyi deniyorum
Geçmiş olsun dosba, inşallah en kısa zamanda gazı geçer bebişinin. Kullanıyor musun bilmem ama ablamın yakınlarda doğum yapmış bir arkadaşı bebişte gaz olmaması için "Humana Anne sütü artırıcı çay" ın kimyonlusunu önermiş. Denemediysen bir dene istersen belki faydası olur. Rabbim şifalar versin kuzucuğuna.
günaydın hanımlar...
bugün yeni birşey sormak istiyorum size. son kontrolumde doktorum bir sonraki ay rahim uzunluğunu ölçücem demişti. bunu açılma var mı yok mu diye anlamıştım. muhtemelen yarın gideceğim doktora ve sormak istediğim şu: özellikle çoğul gebeliklerde erken doğum ya da düşük tehdidi varken vajinayı ellemek doğru mudur? bu riskleri arttırmaz mı? ve çok uzun sürer mi? ve bu doğuma kadar sürekli yapılacak mı?
ayrıca bir de evde yatarken dışarı çıkmadan sanırım hasta oldum. ıhlamur kaynatıp içtim. çok ağır değil ama ben tedbir almak istedim.
bebek arabalarını hep ınternetten mı alıyorsunuz kızlarr? hangı sıteler guvenlı, e bebek bılıyorum bı tek ben?ya bu markaları falan öğrenmem lazım benım hıc bırsey bılmıyorum, travel varrr...baston varrr
arabayı bi bebe mağazasında gördüm inceledik beğendik internetten gitti gidiyor e bebek butik bebe unnado benim alışveriş yaptığım siteler bunlar anakucaklarını gittigidiyordan aldık dün arabayı henüz almadık birde beşik aldık oda alcaktım şimdilik vazgeçtim bitane büyüyen beşik aldıkEki Görüntüle 644508 demonte mobilya sitesinden aldık daha gelmedi gelince yorumlarımı yazarım almayı düşünen olursa
yorumları beklıyorum:)
kızlarrrrrımrrrrrrrrrr ben doğum yaptım
oğlum eren yavuz 2470gr
kızım zeynep 2490 gr olarak
saat 15.37 ve 15.38 itibariyle dünyaya geldiler
maşallah beebeklerim sağlıklılar
ben ise sezarenin olanca acısını çekiyorum
yarın daha ayrıntılı anlatırım
öpüyorum hepinizi
papatyaa gözün aydınn canım..hayırlı ugurlu olsunhaberlerını beklıyoruz:))
benim doktorum, hani ultrasona girmeden göbeğe sürülün jel varya ondan önerdi.Ben ona jeli ne zaman yıkasak, çok durursa bi zararı varmı diye sordum oda aksine çatlakları önlüyor dedi.o ingilterede çalışıyorken ordakiler kullanıyormuş ve baya iyiymiş.Hatta dediki piyasadaki diğer kremlerden çok daha ucuz ve iyi dedi.Ben bi daha gidişimde iyice sorucam ve nasıl temin edebilirim eczanelerde satılıyormu sorucam.Bu arada doktorum memorialde cihangir yılanlıoğlu ona güveniyorum ama yinede sorucam
ben her hafta ultrasona gırıyorum mecburen.bu yuzden her hafta jel surulmus oluyor.ben bılerek o jelı yıkamıyorum hıc.:) o yuzden mıdır bılmem karnım hıc catlamadı, su an 8 aylık hamıle gıbı kocaman bı karnım varbıkac gun once ne olur ne olmaz dıye kakao, susam, lavanta yagı surmeye basladım
günaydın hanımlar...
nadıdenursu, benım ıkı aydır falan rahım agzı ultrasonla ölçülüyor, rahım agzı kapalı, su kadar cm.falan dıye soyluyor...vajınal muayeneyı bılmıyorum ama bence dr. yaparsa ıyı bırsey yapmıs olur erkenden mudahale eder:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?