- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.021
maasaalah cnm ... 16 kiloyla biter sanirim 37 haftada
Kızlar merhaba nasılsınız
bonnycim sen 15 gun ondesin sanirim.nasil iki hafta oncesine gore dahami zor hareket etmek?bende 49 ile hamile kaldim.simdi 58 im.hepside karnimda:)seninde oyle tahminime gore.topigin bebekleri geldikce cok heyecanlaniyorum.bi an once saglikla dogacaklari zaman gelsin istiyorum.sendede oluyormu?herkesmi boyle yoksa benmi sabirsizim:18:
ya arkadaşlarr bugün kontrolüm vardı 5 haftada 4 kilo almışım 72 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 77 kiloyum ve doktorum çok kızdı sizler bu haftalarda kaç kilo aldınızz???
maş.suphanallah..
gözünaydın..sağlıkla sıhhatle büyüsünler inş.
valla ben de sendenim ,öyle en ufak lekeye değiştirmiyorum ben de yoksa hem bebekler üşütür hem uğraşılmaz öyle sürekli giy çıkar
ama çok kusma lekesi varsa değiştiryorum
mesela 1 numara bezler artık küçük geliyor ama 4 paket almıştım bitene kadar mecburkullanacağım
bazen öyle bi kaka yapıyorlarki bezden dışarı fırlıyormübarek
o zamanlar mevbur değiştiriyorum
RABBİM yardımcın olsun inş. sağ salim gir çık,sağlıklı evlatlar doğur inş.
zaten sürekli bebeklerimleyimki anlamadım ne demek istedin..
ben bebeklerime tek başıma bkıyorum yanımda kimse yok ve 24 saat onlarla beraberim ben
ama arada bizim de nefes almya normal hayat dönmeye ihtiyacımız var yoksa bebeklere de verimli olamayız
yerinde olsam doğum yapmadan konuşmazdım
herkese günaydın ..
ben hamsilerin odasında elimde iki fincan humana çayı,alman pastası ve 500 mllik su bardağımla oturuyorum
bil.da bi yandan vivaldi çalıyor bi yndan bebişler uyuyor
artık hamsilerin gündüz uykusu azaldı geceye geçtiler
gündüz 2-2,5 saat uyuyp gece 2 seans hal,nde 4 er saat uyumaya başladılar
akşam 21,00-01,00-01,00-0530 şeklinde uyuyorlar
gün geçtikçe gündüz uykuları azalıp gece uzunuyuyacaklar
tracy hogga göre 4 aylık bir bebek gece 6-8 saat uyuyabilirmiş
ya arkadaşlarr bugün kontrolüm vardı 5 haftada 4 kilo almışım 72 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 77 kiloyum ve doktorum çok kızdı sizler bu haftalarda kaç kilo aldınızz???
Aynısını ben de yaşadım cnm. İlk üç ay kilo almadım ama 4. ayda birden 5 kilo aldım. Daha dikkatli olmak gerekiyor.
bebeklerin vakit almaması mümkün değil... son 3-4 gündür gaz sancısından dolayı düzen falan kalmadı
oğlum çok nazlanıyor...memede uyumak istiyor kız emmek yerine mama gelsin çabuk yiyeyim diyor
ben kendi kurallarımı esnetmek istemiyorum
hala annem yanımda her işi o yapıyor o gidince bi de ev işleri bana kalacak... aslında çok sakinim sebebini bilmiyorum
sanırım benim gibi arkadaşalarım var onlar bakıyo bende bakarım diye sizden kuvvet alıyorum
annem duşa girdi ikisi aynı anda ağlamaya başladı
hiç panik yapmıyosun gittim mama hazırladım biri yedi diğerine emzik tutturmaya çalıştım
bunlar kolayda şu yaramazımın gazı geçse( hiç kıyamıyorum göbüşü ağrıyo kuzumun... herşeyi deniyorum
tabi ki bebeklerinlesin ama sanırım ben olayı gözümde biraz büyütüyorum.bebekler doğunca vaktimin çoğunu onlara harcayıp onlar uyuduğunda ev işleri yemek ve kalırsa dinlenme için zaman ayırıp bunlar harici işlere zaman ayıramayacağımı düşünüyorum daha doğrusu çevremdeki tek çocuk sahibi bayanlar bile böyle konuşurken haliyle etkileniyorum.ama inşallah düşündüğüm gibi olmaz
günaydın hanımlar...
akşam bir ağlama krizi yaşadım yine. beni sonradan etkiliyor galiba hamilelik :)
nasip olursa birazdan doktora gideceğim. inşl bebişlerim iyidirler.biraz heyecan yaptım sanırım.
ayrıca benim haftalarımda olup da bebek çantasını hazırlayan var mı merak ettim doğrusu. ben erken doğum tehdidi olur diye kendime bir çanta hazırlardım. bebişlerin ihtiyaçları da alındı ama çantaya koymadım daha.
merhabalar bende kısmet olursa ekimde kavuşcam miniklerime
benim henüz yeni birde arkadaşlar sizlerde her 15 günde rahim
ağzı ölçümü yaptırdınızmı
Aynısını ben de yaşadım cnm. İlk üç ay kilo almadım ama 4. ayda birden 5 kilo aldım. Daha dikkatli olmak gerekiyor.
ben son dört haftada 2 kilo aldım ama öncesinde malesef 11 kilo aldım.67 ile başladım şimdi 80 kiloyum.
tabi ki bebeklerinlesin ama sanırım ben olayı gözümde biraz büyütüyorum.bebekler doğunca vaktimin çoğunu onlara harcayıp onlar uyuduğunda ev işleri yemek ve kalırsa dinlenme için zaman ayırıp bunlar harici işlere zaman ayıramayacağımı düşünüyorum daha doğrusu çevremdeki tek çocuk sahibi bayanlar bile böyle konuşurken haliyle etkileniyorum.ama inşallah düşündüğüm gibi olmaz
günaydın hanımlar...
akşam bir ağlama krizi yaşadım yine. beni sonradan etkiliyor galiba hamilelik :)
nasip olursa birazdan doktora gideceğim. inşl bebişlerim iyidirler.biraz heyecan yaptım sanırım.
ayrıca benim haftalarımda olup da bebek çantasını hazırlayan var mı merak ettim doğrusu. ben erken doğum tehdidi olur diye kendime bir çanta hazırlardım. bebişlerin ihtiyaçları da alındı ama çantaya koymadım daha.
merhabalar bende kısmet olursa ekimde kavuşcam miniklerime
benim henüz yeni birde arkadaşlar sizlerde her 15 günde rahim
ağzı ölçümü yaptırdınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?