2013 ikiz anne adayları buraya

bonnycim sen 15 gun ondesin sanirim.nasil iki hafta oncesine gore dahami zor hareket etmek?bende 49 ile hamile kaldim.simdi 58 im.hepside karnimda:)seninde oyle tahminime gore.topigin bebekleri geldikce cok heyecanlaniyorum.bi an once saglikla dogacaklari zaman gelsin istiyorum.sendede oluyormu?herkesmi boyle yoksa benmi sabirsizim:18:

maasaalah cnm ... 16 kiloyla biter sanirim 37 haftada

Aahh ahh 37' leri görsem keşke. :124: Şimdiki hedefim 32' yi bitirmek sonra 34.... öyle gidiyor işte. :) Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Kızlar merhaba nasılsınız

Sana da merhaba daisy, hatrımızı sorup sorup kaçıyorsun sağ ol iyiyiz, sen nasılsın, nasıl gidiyor hamileliğin?

Evet canım, iki haftada bayağı ağırlaştım. Sürekli Kleopatra modunda uzanıyorum. Annem sağ olsun her işime o koşturuyor, wc harici kalkmamaya çalışıyorum, ne kadar uzanırsam o kadar dayanır bebişlerim inş. Göbek hariç kilom yok, belki birazcık basenlerim büyüdü. Ebru Şallı ablamızın deyimiyle "Nohut yutmuş solucan görünümündeyim" Doğumdan sonra kilolarımın birazı bana kalsa fena olmaz hani, bu halim hem hoşuma gitti hem de bebelerin peşinden koşturmak için lazım olur.

Bu arada o heyecan bende de var. Hem bebişlerim karnımda dursun büyüsün istiyorum hem de bir an önce sağlıkla kucağıma almak istiyorum.

Son düzenleme:

tabi ki bebeklerinlesin ama sanırım ben olayı gözümde biraz büyütüyorum.bebekler doğunca vaktimin çoğunu onlara harcayıp onlar uyuduğunda ev işleri yemek ve kalırsa dinlenme için zaman ayırıp bunlar harici işlere zaman ayıramayacağımı düşünüyorum daha doğrusu çevremdeki tek çocuk sahibi bayanlar bile böyle konuşurken haliyle etkileniyorum.ama inşallah düşündüğüm gibi olmaz

ya arkadaşlarr bugün kontrolüm vardı 5 haftada 4 kilo almışım 72 kiloyla hamile kalmıştım şimdi 77 kiloyum ve doktorum çok kızdı sizler bu haftalarda kaç kilo aldınızz???

ben son dört haftada 2 kilo aldım ama öncesinde malesef 11 kilo aldım.67 ile başladım şimdi 80 kiloyum.

bir şey diyeceğim sizlere. şimdi benmkiler tam 2 haftalık oldular. daha hiç ağlamadılar desem yeridir. doktora sordum 20 gün sonra tam tersini söylersin dedi, güldü. sizinkiler nasıldı? doğumdan sonra acıktıklarında, altları ıslandığında vs. ağlayarak mı haber veriyorlar size? yoksa gerçekten bir zaman sonra mı ağlamaya başlıyorlar? bunlar benim iyi günlerim mi yani? şu gaz olayı çok fena tahmin edebiliyorum. dün gece benim kız çırpınıp durdu. ayaklarına sıcak su torbası koydum. mışıl mışıl uyudu. işe yarıyor yani sıcak su torbası.
ben şuan evde tek kişi modundayım. evde annem var ama yine de her işin ucundan ben tutuyorum. bazen o bakıyor bebeklere, bazen biraz ev işi yaıyor. yani kendimi şimdiden yalnızlığa alıştırıyorum. zor oluyor ama. her işi yetiştiriyorum doğru ama akşama pestilim çıkıyor. kendime hiç vakit ayıramıyorum. benimkileri 2 saatte bir uyandırıp doyuruyorum. çok küçükler çünkü. süt saatlerinii hiç geçirmiyorum. şöyle ele avuca gelsinler, bir toparlansınlar 3 saatte bir doyuracağım. o zaman daha rahat olurum. inşallah gaz problemimiz olmaz ya. gaz yoksa bebekler çok huzurlu oluyor. allah sabır versin bebekleri gazlı olanlara.
maddi durumum biraz daha el verse günlük ev işlerine hafta 2 gün gelecek bir yardımcı tutmak istiyorum. bakalım bir önümüzü görelim. bebekler huy değiştirecek mi? huy değiştirirlerse vay halime. annem gidince yanmışım demektir. bu arada benim kızlar hep aynı anda uyanıp, aynı anda acıkıyorlar. bunu da bir düzene sokmam gerek.

Son düzenleme:
Sağlık, mutluluk dolu bir gün dilerim hepimiz için...

BEKAYcım bugün senin için büyük gün, sağlıcakla kucağına alırsın bebişlerini inşallah. Dualarımız seninle, hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

Son düzenleme:
günaydın hanımlar...
akşam bir ağlama krizi yaşadım yine. beni sonradan etkiliyor galiba hamilelik :)
nasip olursa birazdan doktora gideceğim. inşl bebişlerim iyidirler.biraz heyecan yaptım sanırım.
ayrıca benim haftalarımda olup da bebek çantasını hazırlayan var mı merak ettim doğrusu. ben erken doğum tehdidi olur diye kendime bir çanta hazırlardım. bebişlerin ihtiyaçları da alındı ama çantaya koymadım daha.

ben çanta hazırlama konusunda çok rahatım galiba ya.herşeyimiz hazır yıkandı ütülendi ama hala hurçların içinde duruyor,hala çantaya yerleştirmedim :)

merhabalar bende kısmet olursa ekimde kavuşcam miniklerime
benim henüz yeni birde arkadaşlar sizlerde her 15 günde rahim
ağzı ölçümü yaptırdınızmı

hayırlı olsun.inşallah rahat bir hamilelik geçirir ve sağlıcakla bebişlerine kavuşursun.benim kontrolllerim 3 haftada 1 di ve her defasında rahim ağzı uzunluğu ölçüldü.zaten uzunluğuda bebeklere bakarken ölçüyorlar öyle ekstra bi işlem deil

Dogum yapan arkadaşlar küvöz parasını devlet mi karşılıyor yoksa biz mi vereceğiz?Ayrıca günlüğü ne kadar kaç gün hastanedekaldınız ve ne kadar para ödediniz ögrenebilirr miyim.

Aynısını ben de yaşadım cnm. İlk üç ay kilo almadım ama 4. ayda birden 5 kilo aldım. Daha dikkatli olmak gerekiyor.

ben ilk 2 ay kusmaktan 5 kilo verdim kusmalarım geçince hemen düzeldi su kaybı demekki dedim doktora sordum hamile kaldığın kiloyu baz alıcaz dedi ama son iki haftada bi anda arttı hergün bi kilo arttım resmen 7-8 günde şiştim benim basenlerim inanılmaz genişledi göbek bölgem simit gibi ve göğüslerim iki beden birden büyüdü işte bunların hepsi iki haftada oldu ama doktorum banane dedii ve sabahları bile bi kredi kartı büyüklüğünde ekmek yiyeceksin dedii
sen nelere dikkat ettin şimdi nasıl kilon

ben son dört haftada 2 kilo aldım ama öncesinde malesef 11 kilo aldım.67 ile başladım şimdi 80 kiloyum.

ya insan nasıl üzülüyor dünden beri hem açım hem yiyemiyorum psikoloji desen tamm eşim de saolsun doktora çok yiyo çok yiyo dedi yüz kere güya şaka yaptı beni kızdırmak için hatırladıkça delirecek gibi oluyorumm :2::2::2:

sen bu son dört haftada nasıl beslendin ki sadece 2 kilo aldınn

benim durumu bilmediğinden oluyor sanırım
yemekleri eşim işyerinden getiriyor yemek yapmıyorum
bebekler uyuduğunda temizlik yapıyorum
dinlenmeyi de eşim akşam gelince bi seans alıyor benden ben o ara uyuyup dinleniyorum
sen başkalarına bakma inş. uslu olurlarsa herşeyi de yaparsın

herkese selam..
gece neler oldu neler
kız bi türlü uyumadı gece ,gazını çıkarttık yedirdik vs ama ıı uyumuyor zilli
2 saat gözler açık vıyakladı
125 cc içmişti ,neyse dedik acaba açmı
bi 50 daha verelim dedik içti ,yatırdık uyumadı ,bi 50 daha verelim dedik verdik yatırdık uyumadı ,
bi 50 daha verelim dedik 25 ini içti ve uyudu
toplamda tam 250 cc içti
şaştık kaldık ,normalde nerdeyse3 bebenin içtiğini içti yavrum
ve tam 5 saat uyudu bu kadar sütü içince mide doldu taştı
çok obur zaten 125 ten aşağı içmiyor
nasıl süt yetecek bu zilliye hiç bilmiyorum
oğlan 100-125 arası içiyor da kız feci
meğer derdi açlıkmış ama öncesinde de 3 saat önce 125 cc içmişti nasıl o kadar acıktı anlamadık valla
bundan sonra 150 den aşağı içirmeyeceğim

güzel haberlerle gel canım:)
o ağlama krızıne 1 ay önce ben de bı tutulmustum:) her günümüz değişik olabılıyor hormonların işi işte :) bebişleri görünce nasıl da ıyı gelır sımdı ben de pazartesı gidicem, özledım kuzuları:)
cantayı aldım da ıcı boş:) kızlar doğum cantasını küçük valız seklınde olanlardan falan mı alıyosunuz?benım canta küçük galıba, 10lu hastane ckısı aldım ıkı tane onları koydum yer kalmadı neelr koydunuz cantaya merak ettım, bı lıste vardı burda onların hepsını koydunuz mu ben de bunları merak edıyorum:26:

hoşgeldın canım:) dr.kendısı bakıp söyluyor arkadasın dedıgı gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…