- 15 Kasım 2012
- 714
- 0
- 316
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.441
Masallah subanallah insallah sonuna kadar bole iyi gider.. Darisi bizlerin basina bonnycim
Benimde yarin sabh kontrolum var umarim bi sorunl karsilasmam.
Benimde kontrolum yarin dr 4 haftadan 3 haftaya indirdi cok heyecanliyim umarim iyilerdir.nst icin erkenmi acaba
teşekkürederim sizde sağlıcakla kalın
İnşallah senden de güzel haberler alırız canım. Doktora ve sancı durumuna göre değişiyor nst' ye bağlanma. Ben ilk kez geçen hafta bağlandım ama daha önceki haftalarda bağlanan arkadaşlar da oldu hatırladığım kadarıyla.
slm kızlar. bugün kontrolüm vardı Allah nasip ederse perşembe günü sezeryanla bebeklerime kavuşucam.bebeklerimin kilosu ortalama 2800 civarındaymış.çok kaygılıyım,heyecanlıyım sanırım doğum yapan arkadaşlarda yaşamıştır bu kaygıları.sağ salim elimize alırız bebeklerimizi inşallah.dualarınızı eksik etmeyin
Kızlar baston puset alıcam. Hiç ayrı ayrı alanınız oldu mu? Aparatla birleşiyormuş hani. Kullanan biri varsa pratik olup olmadığını anlatabilir mi?
slm kızlar. bugün kontrolüm vardı Allah nasip ederse perşembe günü sezeryanla bebeklerime kavuşucam.bebeklerimin kilosu ortalama 2800 civarındaymış.çok kaygılıyım,heyecanlıyım sanırım doğum yapan arkadaşlarda yaşamıştır bu kaygıları.sağ salim elimize alırız bebeklerimizi inşallah.dualarınızı eksik etmeyin
allahım okurken heyecanlandım.insan kendisi için ne kadar heyecan yapar tahmin etmek zor değil bebişlerin kilosu iyimiş maşallah onları kucağına alıcağın anı düşün hayırlısıyla kurtulun inşallah
der_den kaçıncı haftadasınız
Maşallah canım sana ve bebişlerine. Sağlıkla ve mutlulukla kavuşursun inşallah. Dualarımızdasınız.Sen de Manisa' dasın sanırım, hangi hastane'ye ve doktora devam ediyorsun?
gözün aydın canım.bebişlere maşallah,geçmiş olsun sana da...
geçmiş olsun canım.bebişler için yatılır,ben de ilk zamanlar düşük riskine karşı bir süre yatmak zorunda kalmıştım.sen de bundan sonra sağlıklı bir şekilde hamileliğini geçirirsin inşallah...
hoşgeldin canım,tüp bebek mi,cinsiyetler belli mi?
gebeliğin hayırlı uğurlu olsun, inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin.hcg kaçıncı gün kaç çıktı ki?
merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım.öncelikle herkezin yavrularını kucaklarına almasını dilerim. 23+2 haftalık hamileyim iki erkek tek yumurta... her hafata çapada ikinci düzey ultrasona giriyorum. cocukların durumu iiyidi. fakat bugun bi tanesinin beyninde kist görüldü. 10 gün sonra heyette hocalar bakacakmıs bide. sizin basınıza böle bişey gelen var mı?
herkese günaydın,bugün itibarı ile 37. haftaya girmiş bulunmaktayım.yaklaşık 1 saat sonra da evden hastaneye doğru yola çıkacağız.bu gün Allah kısmet ederse işte o hepimizin beklediği gün... hala inanamıyorum ve bebişlerimi kucağıma almadan da inanamayacağım galiba.okuyan herkesten dua bekliyorum.ikiz gebeliğin zorluklarını ancak yaşayanlar bilir...
RABBİM HEPİNİZE EN AZINDAN 35 VE SONRAKİ HAFTALARI SAĞLIKLA GÖRÜP BEBİŞLERİNİZİ DE SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN...
ALLAH'A EMANET OLUN HAKKINIZI HELAL EDİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?