2013 ikiz anne adayları buraya

Benimde kontrolum yarin dr 4 haftadan 3 haftaya indirdi cok heyecanliyim umarim iyilerdir.nst icin erkenmi acaba

İnşallah senden de güzel haberler alırız canım. Doktora ve sancı durumuna göre değişiyor nst' ye bağlanma. Ben ilk kez geçen hafta bağlandım ama daha önceki haftalarda bağlanan arkadaşlar da oldu hatırladığım kadarıyla.

teşekkürederim sizde sağlıcakla kalın

slm kızlar. bugün kontrolüm vardı Allah nasip ederse perşembe günü sezeryanla bebeklerime kavuşucam.bebeklerimin kilosu ortalama 2800 civarındaymış.çok kaygılıyım,heyecanlıyım sanırım doğum yapan arkadaşlarda yaşamıştır bu kaygıları.sağ salim elimize alırız bebeklerimizi inşallah.dualarınızı eksik etmeyin

Kızlar baston puset alıcam. Hiç ayrı ayrı alanınız oldu mu? Aparatla birleşiyormuş hani. Kullanan biri varsa pratik olup olmadığını anlatabilir mi?

allahım okurken heyecanlandım.insan kendisi için ne kadar heyecan yapar tahmin etmek zor değil bebişlerin kilosu iyimiş maşallah onları kucağına alıcağın anı düşün hayırlısıyla kurtulun inşallah

Kızlar baston puset alıcam. Hiç ayrı ayrı alanınız oldu mu? Aparatla birleşiyormuş hani. Kullanan biri varsa pratik olup olmadığını anlatabilir mi?

biz almadık fakat baktık o aparatı takıp denedik içimize sinmedi çünkü bebeklerimiz biraz ağırlaştığında o aparatın sağlamlığı pek güvenilir olmayacak birde iki puseti birleştirince çok geniş oluyor kollarımızı baya geniş açmak gerekiyor yani.almadan önce deneyin bence .biz vazgeçtik sanırım yanyana olan bastonlardan alıcaz.

Maşallah canım sana ve bebişlerine. Sağlıkla ve mutlulukla kavuşursun inşallah. Dualarımızdasınız. Sen de Manisa' dasın sanırım, hangi hastane'ye ve doktora devam ediyorsun?

bende hep doğum yapanlar yazdıkça çok heyecanlanırdım Allahım o haftaları inşallah bende görürüm derdim zaman okadar çabuk geçiyorki Allah sizlerede hayırlısıyla nasip eder inşallah.

şimdiden tebrikler. sağlıklı haberlerini bekliyoruz. buraya yaz ihmal etme.

hoşbulduk ,yok normal oldu ikiside erkek:)

merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım.öncelikle herkezin yavrularını kucaklarına almasını dilerim. 23+2 haftalık hamileyim iki erkek tek yumurta... her hafata çapada ikinci düzey ultrasona giriyorum. cocukların durumu iiyidi. fakat bugun bi tanesinin beyninde kist görüldü. 10 gün sonra heyette hocalar bakacakmıs bide. sizin basınıza böle bişey gelen var mı?

Oncelikle hyrlisi olsn cnm bnm basima gelmedi ama kuzenim gecen sene hamileydi ve kiznn beyninde kist vardi 4 aylkti fark edildi anne karnnda frk ettiler szn gibi dr demisti heyt fln toplnmis onnda doguma kadar yok olabilir bazen byle oluo demisti ve gercktnde dgma yakin kndiliginden yok olmustu ve smdi gayet saglikli cok sukur ins sennde bebgnde yok olur dguma kadr kal saglickla ...

Kislar slm herkese ben pek yazmiorum ama hergn hergn griom hemen hemn ben 35 bitrmk uzeryim 36 dgru gdiom dr 2 nisan tarh verdi dogum icin ama ben cok agrlastim o gune kadr beklermiyim bilmiorum hayrlisi ins hepimizn hakkinda ins dgm ypmis arkdslr hayrli ugurlu olsun rabbim saglikli buyutmyi nasp etsin ins()

herkese günaydın,bugün itibarı ile 37. haftaya girmiş bulunmaktayım.yaklaşık 1 saat sonra da evden hastaneye doğru yola çıkacağız.bu gün Allah kısmet ederse işte o hepimizin beklediği gün... hala inanamıyorum ve bebişlerimi kucağıma almadan da inanamayacağım galiba.okuyan herkesten dua bekliyorum.ikiz gebeliğin zorluklarını ancak yaşayanlar bilir...
RABBİM HEPİNİZE EN AZINDAN 35 VE SONRAKİ HAFTALARI SAĞLIKLA GÖRÜP BEBİŞLERİNİZİ DE SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN...

ALLAH'A EMANET OLUN HAKKINIZI HELAL EDİN...

şimdiden tebrikler. umarım her şey yolunda gider. sağlıklı haberlerini yaz buraya.
ne güzel herkes peş peşe doğuruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…