2013 ikiz anne adayları buraya

cnm geçmiş olsun moralini yüksek tutmaya çalış ki bebişlerin senden etkileniyor.dualarımız seninle...

Hayirlisi olsun canim.. Insallah. Bir ay daha kalir senin yavrular . Sen nasilsin kendini nasil hissediyorsun erken doyum belirtisi varmi?? Nstye hi c girdinmi?? Aldiklarinida gzel gunlerde kullan canim

teşekkür ederim canım
hiç ağrım sızım olmadığından gayet sakinim ve hiç doğum belirtim yok
nstye hiç girmedim
çarşamba günü kontrolden sonra herşey belli olacak inşallah yavrularımın suyu artar
yoksa 1nisan yada daha erken alınacaklar
hakkımızda hayırlısı olsun

Allahım yar ve yardımcın olsun. dualarımız sizinle canım

Canım hepimiz gönülden dua ediyoruz size.Rabbim hayırlısını versin.Sen dayanıklı dur.

Canım bişeyi merak ediyorum, bende herhangi bir sıkıntı yok, ağrı sancı vs ama doktor bana sana verilen o iğneden verdi: proluton depot!!! İki kere 15 gun arayla yaptır dedi ama sasırdım acıkcası, herseyime iyi seyler söyleyip de bu iğneyi neden verdi iki gundur kafama takıldı. İnternette baktım nitekim orda da dusuk olmasın diye verildiği vb yazıyor. Bu iğneyi kullandın. Mı? Bir zararı oldu mu? Hatta baska kullann varsa yazabilir mi, cok tesekkur ederim simdiden

canım bu iğne erken doğum riskini önleme amaçlı yani dr bişi gördüğünden değil ikiz hamilelik zaten riskli olduğu ve erken doğuma yatkın olduğu için bazı dr lar tedbir amaçlı verebiliyolar, en azından benim ki bu şekilde açıklıyor. ilk 3.5 ay da her gün progestan iğne oluyodum bu en azından haftada bir daha rahat. kafaya takıcak bişi yok yani canım içini ferah tut erken doğumu falan da aklına getirme rahat olmakta her zaman fayda var...

canım senle haftalarımız aynı seni çok iyi anlıyorum daha çok küçükler, inş dayanırlar canım, dualarım seninle..

biz bazı ilaçları tedbir amaçlı kullanıyoruz bende progestan kullanıyorum eğer onun yan etkisi olsaydı proluton depot kullanacaktım öncesinde bir ay falanda kullandım hala progestan kullanıyorum yine erken doğum olmasın diye nidilat kullanıyorum. hiçbir rahatsızlığım olmamasına rağmen tedbir amaçlı kullandığım bu ilaçlar bazen psikolojik olarak rahatsız ediyor biri bitti derken başka bir ilaca başlıyoruz. prolutonun da bir zararını görmedim.

ben 2 bebekle 32 hafta zor dayandım ama kızlar bilir içime doğuyordu sanki dayanamıyacağımı farkındaydım hep daha fazla.allah size yardım etsin.maşallahınız var.

ben hamile kaldığımdan beri haftada bir gün proluton depot yaptırıyorum düşüğü erken doğumu vs önlemek için merak etmee

kızlar yatarken hangi tarafa yatmak gerekyr?

kan akisi acisindan dr.lar sol tarafi öneriyo,bende genellikle sol tarafa yattm,ama artik sol tarafim curumus gibi hissediyodum,bazen sag tarafada yatiyodum,hatta yasak olsada,sirt ustude yatiyodum ama ayaklarimi baya yukseltiyodum,o zaman karnim gerilmiyodu,banada degisiklik oluyodu

Merak etme bende kullandm,dusuk ve erken dogum tehlikesi ile zaman zaman kullandim,bi zarari yok,rahat olabilirsn

Milasis zor bi durum ama sabret,cok duyduk buradan,uzun bi surede olsa hastanede yat en son noktaya kadar,en ufak hareketi,sikintini takip et,bundan sonra daha temkinli gecireceksn artik radece sabret,dua et,olabildignce stres yapma,ins.sag salim kuzularina kavusacaksn;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…