2013 ikiz anne adayları buraya

Ben yaptırdım cnm. Hastane politikasıyla veya dr'un isteğine bağlı birşey bu. Hem ikili hem dörtlü yaptırdım.

Maşallah sana ve kuZularına... SagliklA guzel bi hayT sizin olsun .. Sevgilerle

Hayirlisi olsun canim.. Insallah. Bir ay daha kalir senin yavrular . Sen nasilsin kendini nasil hissediyorsun erken doyum belirtisi varmi?? Nstye hi c girdinmi?? Aldiklarinida gzel gunlerde kullan canim

evet canım bende hatırladım seni...nasıl gidiyor hamilelik...hangi ildeydin?

Maşallah çok iyi bebişler. Doğum sonrası annelik duygusunu merak ediyorum anlatılmaz yaşanırmış. Bakım konusunda korkuyorum bizim üçüz olacak inş. nasıl olacak bakalım. Kendinede iyi bak lazımsın bebişlere.

gözün aydın canım.maşallah bebişlerin kilosu da iyiymiş.darısı başımıza olsun inşallah.sana da çoook geçmiş olsun

canım şuan bebişlerin kiloları nasıl...dr ne zaman almıyı düşünyor

Kizlar hastaneden yaziyorum.bugun kontrolum vardi, 2hafta once biraz azalma gorulen suyumda artma olmadigi gibi, biraz daha azalma varmis...gercekten cok uzgunum.normalde panik yapmam gerek ama tas gibi oldum...allahima siginiyorum sizin dualariniz bekliyorum.dr.bikac tahlil ve detayli ultrason istedi fakat erken dogum riskimin daha da tetiklendigini soyledi.isin kotu yani ise: bebekler tam olarak 28.haftada degiller, 27.haftada gorunuyolar
Daha cok kucukler...bebeklerim...dayansinlar kizlar lutfen dua edin...

Allah yardimcin olsun canim insallah dualarimizdasin. Sen uzulme herseyin Hayrlisi olsun insallah hic bise olmayacak hemen cikacaksin hastaneden.. Guzel dusun guzel olsun..

evet canım bende hatırladım seni...nasıl gidiyor hamilelik...hangi ildeydin?
Tekirdagdayim ben. Suan gayet iyi gidiyor. Dr bebeklerin bir asagida biraz dikkat et dedi, o yuzdenbol bol dinleniyorum. Haftadauc guncalistigim icin genelde evdeyim. Evdede pek is yapmamayacalisiyorum. Bakalim insallah zamanla yukari cikar.. Senin nasil gidiyor? Her sey yolundadir umarim.

sabah nstye girdim sancı görünüyor bebekler 35+5 günlük 2600gr olmuşlar doktor 1 hafta daha dururlar inşallaah diyor dursalar iyi olurmuş bende küçük küçük sancıları hissediyorum.dua edin olur mu ?şimdideb Allah razı olsun

hayırlı uğurlu olsun. tebrikler. sezaryenin sıkıntısını ben de çektim ama 3. günün sonunda toparlanmıştım. emziremiyorsan sağıp ver ilk etapta. ilk zamanlarda sağmak sütünü daha artıtır.
inşallah 32. hafyaya kadar dayanırlar enz azından. çok erken. hastanede yatarsın herhalde doğuma kadar. allah yardımcın olsun.
senin vaktin gelmiş artık. sağlıcakla doğurursun inşallah.

Bütün işlerin rast gitsin ALLAH yardımcın olsun,dualarımız seninle.

canım sakin ve sabırlı ol..inan hepimiz duacınız.evet erken ama imkansız değil....neler görüyoruz artık herşey çok ilerlerdi.minik savaşçılarına güven...bisüre daha seninle kalsınlar..

benim abimin eşinde aynı durum oldu hatta suyu direk geldi o durumda 2 hafta hastanede yatırdılar 2 hafta sonra doğum oldu bir şekilde idare ediyorlar seninki daha hafif bence 28. haftayı rahat geçersin gibi geliyor. olumsuz düşünme bence bebeklerde etkilenir atlatırsın inş.

Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle ve bebişlerinle. İnşallah 32-34-36 gidersin.

amaaaan süper, Rabbim size bağışlasın o melekleri. hepimizde bu tür endişeler var tabii ama çok takmamaya çalış. anne ne kadar rahat olursa bebekler de öyle sıkıntısız oluyormuş. sen üzme şimdiden onları ve kendini. canım benim cinsiyetleri ne??

canım Allah size bağışlasın. sağlıkla devam etsinler hayatlarına.
herşey halyoluna girer , elbet . sıkıntısız iş olur mu . hayırlı evlatlar olsunlar kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…