- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.721
kızlar herkese iyi hafta sonları diliyorum.dün kontrolümüz vardı dr herşey yolunda dedi 12. haftaya randevu verdi. ense kalınlıklarına bakacakmış. ikizlerde ikili test yapılmıyormuş galiba yaptıran var mı
slm kızlar 14.03.2013 tarihinde spinal anestezi ile 38 haftalık ikizlerim dünyaya geldi.oğlum 2.780 kızım 2.500 doğdular. sağlık durumları Allaha çok şükür iyiydi fakat ben pek iyi değildim sezeryan gerçekten çok sıkıntılı bir durummuş yada bana göre öyle oldu.bebeklerimi emziremediğim için küveze aldılar.bugün taburcu olduk hastaneden.böyle bir duygu anlatılmaz yaşanırmış.gözlerimi kapattığımda bile hep bebeklerimin yüzü gözümün önünde 1 dk. bile ayrılmak istemiyorum yanlarından.daha yeni fırsat bulup yazabildim bakımlarıda çok zor özellikle emzirme konusu.annem ve kayınvalidem yanımdalar ona rağmen aynaya bakmaya zor fırsat buluyorum.aslında anlatmak istediğim,sormak istediğim okadar çok şey var ki çok uzun olucak fırsat buldukça sormaya ve yazmaya çalışıcam.kendinize iyi bakın.öptüm..
doğum yapan arkadaşlar yavrularınız hayırlı olsunAllahım analı babalı büyütmeyi nasip eylesin
inşallah hepimiz için güzel bir hafta olur
bizim çarşamba günü doğum tarihimiz belli olacak inşallah herşey yolundadır
hafta sonu benim birkaç eksiğim hariç çantamızı hazırladık
Merhaba, yanlis hatirlamiyorsam seninle diger topic te birlikteydik. Tekrardan hayirli olsun bebislerin. Haftalarimiz ayni senle. Benim de ikiz ve cinsiyetler belirsiz. Bugun dr daydik ama cok erken ci siyet icin dedi 16.-18. Hafta gibi gel ayrintili bakalimo zamansoyleri dedi. 4 boyutlu ultrasonu sordum ama ben hic bakmicam dedi. Folok asit, coraspin. Progestan ve elevit kullaniyorum ben.
slm kızlar 14.03.2013 tarihinde spinal anestezi ile 38 haftalık ikizlerim dünyaya geldi.oğlum 2.780 kızım 2.500 doğdular. sağlık durumları Allaha çok şükür iyiydi fakat ben pek iyi değildim sezeryan gerçekten çok sıkıntılı bir durummuş yada bana göre öyle oldu.bebeklerimi emziremediğim için küveze aldılar.bugün taburcu olduk hastaneden.böyle bir duygu anlatılmaz yaşanırmış.gözlerimi kapattığımda bile hep bebeklerimin yüzü gözümün önünde 1 dk. bile ayrılmak istemiyorum yanlarından.daha yeni fırsat bulup yazabildim bakımlarıda çok zor özellikle emzirme konusu.annem ve kayınvalidem yanımdalar ona rağmen aynaya bakmaya zor fırsat buluyorum.aslında anlatmak istediğim,sormak istediğim okadar çok şey var ki çok uzun olucak fırsat buldukça sormaya ve yazmaya çalışıcam.kendinize iyi bakın.öptüm..
Maşallah çok iyi bebişler. Doğum sonrası annelik duygusunu merak ediyorum anlatılmaz yaşanırmış. Bakım konusunda korkuyorum bizim üçüz olacak inş. nasıl olacak bakalım. Kendinede iyi bak lazımsın bebişlere.
Kizlar hastaneden yaziyorum.bugun kontrolum vardi, 2hafta once biraz azalma gorulen suyumda artma olmadigi gibi, biraz daha azalma varmis...gercekten cok uzgunum.normalde panik yapmam gerek ama tas gibi oldum...allahima siginiyorum sizin dualariniz bekliyorum.dr.bikac tahlil ve detayli ultrason istedi fakat erken dogum riskimin daha da tetiklendigini soyledi.isin kotu yani ise: bebekler tam olarak 28.haftada degiller, 27.haftada gorunuyolar
Daha cok kucukler...bebeklerim...dayansinlar kizlar lutfen dua edin...
Tekirdagdayim ben. Suan gayet iyi gidiyor. Dr bebeklerin bir asagida biraz dikkat et dedi, o yuzdenbol bol dinleniyorum. Haftadauc guncalistigim icin genelde evdeyim. Evdede pek is yapmamayacalisiyorum. Bakalim insallah zamanla yukari cikar.. Senin nasil gidiyor? Her sey yolundadir umarim.evet canım bende hatırladım seni...nasıl gidiyor hamilelik...hangi ildeydin?
hayırlı uğurlu olsun. tebrikler. sezaryenin sıkıntısını ben de çektim ama 3. günün sonunda toparlanmıştım. emziremiyorsan sağıp ver ilk etapta. ilk zamanlarda sağmak sütünü daha artıtır.slm kızlar 14.03.2013 tarihinde spinal anestezi ile 38 haftalık ikizlerim dünyaya geldi.oğlum 2.780 kızım 2.500 doğdular. sağlık durumları Allaha çok şükür iyiydi fakat ben pek iyi değildim sezeryan gerçekten çok sıkıntılı bir durummuş yada bana göre öyle oldu.bebeklerimi emziremediğim için küveze aldılar.bugün taburcu olduk hastaneden.böyle bir duygu anlatılmaz yaşanırmış.gözlerimi kapattığımda bile hep bebeklerimin yüzü gözümün önünde 1 dk. bile ayrılmak istemiyorum yanlarından.daha yeni fırsat bulup yazabildim bakımlarıda çok zor özellikle emzirme konusu.annem ve kayınvalidem yanımdalar ona rağmen aynaya bakmaya zor fırsat buluyorum.aslında anlatmak istediğim,sormak istediğim okadar çok şey var ki çok uzun olucak fırsat buldukça sormaya ve yazmaya çalışıcam.kendinize iyi bakın.öptüm..
inşallah 32. hafyaya kadar dayanırlar enz azından. çok erken. hastanede yatarsın herhalde doğuma kadar. allah yardımcın olsun.Kizlar hastaneden yaziyorum.bugun kontrolum vardi, 2hafta once biraz azalma gorulen suyumda artma olmadigi gibi, biraz daha azalma varmis...gercekten cok uzgunum.normalde panik yapmam gerek ama tas gibi oldum...allahima siginiyorum sizin dualariniz bekliyorum.dr.bikac tahlil ve detayli ultrason istedi fakat erken dogum riskimin daha da tetiklendigini soyledi.isin kotu yani ise: bebekler tam olarak 28.haftada degiller, 27.haftada gorunuyolar
senin vaktin gelmiş artık. sağlıcakla doğurursun inşallah.sabah nstye girdim sancı görünüyor bebekler 35+5 günlük 2600gr olmuşlar doktor 1 hafta daha dururlar inşallaah diyor dursalar iyi olurmuş bende küçük küçük sancıları hissediyorum.dua edin olur mu ?şimdideb Allah razı olsun
Kizlar hastaneden yaziyorum.bugun kontrolum vardi, 2hafta once biraz azalma gorulen suyumda artma olmadigi gibi, biraz daha azalma varmis...gercekten cok uzgunum.normalde panik yapmam gerek ama tas gibi oldum...allahima siginiyorum sizin dualariniz bekliyorum.dr.bikac tahlil ve detayli ultrason istedi fakat erken dogum riskimin daha da tetiklendigini soyledi.isin kotu yani ise: bebekler tam olarak 28.haftada degiller, 27.haftada gorunuyolar
canım şuan bebişlerin kiloları nasıl...dr ne zaman almıyı düşünyor
Selam herkese bende araniza katilmak istiyorum yalniz benim sizden bir fazlam var ucuzlerime hamileyim:)
Sonucta cogul gebelik sikintilarimiz ayni
suan 26.haftadayim biraz sikintili geciyo tabi agrilar sancilar derken bu zamana geldim ama endiseliyim tabiki erken dogum endisesi ve bebeklerin kuvezde kalma endisesi...insallah hepimiz sag salim yavrularimizi kucagimiza aliriz
smmmoz den baska ucuz yok sanirim dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?