2013 ikiz anne adayları buraya

Bende ayni seyi yasiyorum fakat bende kizimi hisedemiyorum.. doktorum korkcak bisey yok kizin daha arkada ve önunde plasenta var dedi.. ama seni cok iyi anliyorum cunku surekli agzimda bi oglum yapma ah oglum canim oglum var kiz sanki hic yokmus gibi...

Bu arada arkadaslar benim gibi olan varmi? Rahim agzim 22 haftada acildi ve doguma kadar yatacaksin dedi doktorum,,, iki haftadir tuvalet disinda yerimden kallkmiyorum.. Bugun kontroldeydim ve 5 mm den 1 cm olmus rahim agzi... Varmi benim gibi yatan?

rahim ağzı dinlendikçe toparlar kendini.geçenlerde dikiş atılıp yatan bi arkadaş yazmıştı ama kim olduğunu hatırlıyamıycam.en azınsdan 30.haftaya kadar gelmen lazım yatacaksın çare yok.sakın ihmal edip ay şunu yapıvereyim falan deme buişin şakası yok.insanın içi gider kalkmaya ama artık sana kalkmak yok.daha çok erken ama dayan.alışveriş falanda yapmamışsındır sen daha artık onlarrı falan takma kafana başkaları halletsin.allah yardımcın olsun.

Maşallah daha iyi olacaklar inş. tavsiyelerin için teşekkürler bende hazırlamaya başlayayım çantamı

bende aynı şeyi düşünüyorum sağlıklı olduktan sonra kilo önemli değil nasıl olsa toparlarlar benimde 2 haftam kaldı 2 haftayı doldurursak bebekler 1500 gr üzerinde olacaklar inş. sonrada doğumu konuşacağız inş. güçlü olurlar Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı bir şekilde bağışlasın.

o konuya hiç girmeyelim benimkilerde maç yapıyor sonrada devam ederlerse yandım 3 kız

benimde aynen senin gibi 22. haftamda rahimde açılmam oldu doktor farkettikten 3 gün sonraya ameliyat için randevu verdi ve o 3 gün içinde bile açılma artmış. neyse ki çok geç olmadan dikiş attı,serklaj deniyor işlemin adına. dün kontrolüm vardı dikişi atmasaydık gidiyorlarmış dedi. iş yapma dinlen doğum sonuna kadar dedi bana da. allah yardımcın olsun sonuçta 9 ay boyunca yatanlar da var, 2-3 ay yatılır bebişler için.

Sağlık ve mutlulukla dolu, hayırlı bir gün dilerim hepimize...

bonnycim bebislerin son kontroldeki kilolarindami dogdular yoksa farklimi?bol bol sutun gelir bebislerin cabucak toparlanirlar ins.

Sağ ol canım benim. Kiloları en son doğumdan 2 hafta önce ölçülmüştü. Kız 1700, oğlan 1600 civarı demişti. Kız 1900, oğlan 1400 civarı doğdu.

canım doğum yapmışsın gözün aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Sana ve güzel dileklerini ileten bütün dostlarıma çok teşekkür ediyorum canım, Rabbim cümlemize bebişleriyle birlikte mutlu bir hayat nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
Hepinize günaydın,

Dün perinatoloğa gittim sonunda. Giderken çok heyecanlıydım. Minişlerimin beyinleri, beyincikleri, el ve ayak parmakları, belleri, kafa çapları, boyları, kiloları, kalpleri, burunları, yüzleri, böbrekleri, damarları....incelendi. Çok şükür bir sorun yok. Bir saat 10 dak sürdü. O yüzden gidecek olanlara tok gitmelerini ve yanlarına su almalarını öneririm. Kızımın fotoğrafını da aldım ama oğlum poz vermek istemedi. Yine de pipisini gördük:)) Doktorun söylediği birşey aklıma takıldı. Oğlumun amniyo sıvısı biraz yüksekmiş. Gizli şekerine baktır dedi. Bu erken doğumun tetikçisi olabilirmiş. Böyle bir problem yaşayan oldu mu? Bir de kesinlikle çalışma dedi. Bunu asıl kendi doktorumun söyleyip heyet vermesi gerek. Doktorlar arasındaki bu görüş farkı da beni hasta ediyor.

18. haftadan itibaren hissettim cnm. 18-19-20 en çok hissedilen haftalar.

İnşallah hemen kilocuklarına kavuşurlar. Gözün aydın cnm.

bence de bir sürü özelliği var çok fonksiyonel...20 dakikada oluyosa da süper=))

Sterilizatör olarak ne kullanıyorsunuz?

Ben bazen birini hiç hissetmiyorum ama ultrasonda gördüm ki ikisi de kıpır kıpır. Kafana takma cnm, sadece biz hissedemiyoruz.

Cnm bu rahim ağzındaki açılmayı sen kendin mi hissettin yoksa doktorun muayene esnasında mı gördü? Benim doktorum ultrason dışında birşeye bakmadı henüz.

Canım ben de arzum'unkini aldım e bebek de indirim vardı hemen koştum kaptım=))
tabi daha kullanmadım ama kullanan arkadaşlarda gayet memnunmuş

Hepinize günaydın,

Cnm bu rahim ağzındaki açılmayı sen kendin mi hissettin yoksa doktorun muayene esnasında mı gördü? Benim doktorum ultrason dışında birşeye bakmadı henüz.

Arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkur ederim..

Benim doktorum serklaji önermedi... bilimsel olarak bir kaniti yok dedi.. yatmaktan baska caren yok diyor... (doktorum bu arada ünlü bir perinatolog) Mecburen yatiyorum bende cocuklarimiz icin simdiden neler yapmiyoruzki.. Allahtan kaba alisverisimi yapmistim allah kullanmayi nasip etsin... Ben hic bisey hisetmedim cok rahat geziyordum ve hareketliydim doktorum detayli ultrasonumu 20 haftada yaparken herseylerini görememisti git iki hafta sonra gel demisti.. bizde tekrar 22 haftada kontröle gittigimzde isi bitince magdem 22 haftadasin rahim agzinada bakalim dedi tesadufen fark edildi ben sok oldum tabi... 5-6 gun hastanede simdi evde yatiyorum. Benim ailem yurt disinda yasiyor bende evlenip Turkiyeye yerlestim allah razi olsun kayinvalidem bakiyor bana..

canım hangi ildesin?
bende gazi üni.has. gidiyorum ama ayrıca kime gitsem diye düşünyüorum...gazideki dr umda prinotolog
özelede gitmem gerekyior diye bir his oluştu

Hayirli uğurlu olsun canim. Tez zamanda kavuşursun inşallah kuzucuklarina. Güle güle büyüt:))

Hayirli uğurlu olsun. Gözün aydin.

Hayirli uğurlu olsun. Çok dikkat et ama o kadar takinti yapma. Kesenin biri kaybolabilir ihtimalini hepimiz dinledik. Hatta ben üç ay ikiz olduğunu kimseye söylemedim. İşimede gittim. Hatta uzun yola tatile bile gittim. Ama ağir kaldirma ve uzanma hareketi yapma. Son aylarda daha çok kisitlaniyorsun o yüzden kendini şimdiden çok kisma.

bonny 2-3 gündür yazamıyordum. şaşırdım doğum yaptığı öğrenince. seninle aynı durumdaymışız. benimkiler de seninkilerin kilolarında doğdular. sezaryen kötüydü demişsin. çektik malesef. bize lohusalık yok gerçekten. ben taburcu olduğum günü akşamı bebekleri görmeye gittim hastaneye. dikiş mikiş insan önemsemiyor.
benimkiler ayda birer kilo aldılar. çabuk toparladılar. evde daha iyi kilo alıyorlar. ikiz anneleri sayfasına da yaz. hayırlı uğurlu olsun. tebrikler.
ben ilk amanlar 2 satte bir 25-30 ml veriyordum. benimkiler 1300 e 1800 gr dı ama. seninkiler ne kadardı hatırlayamadım. ilk zamanlar adaptasyon süreci oluyor bebekler için. kilo alamıyorlar ya da az alıyorlar. ama sonradan atağa geçiyor.
kolay gelsin. ikiz anneleri sayfasına da yaz muhakkak.
tebrikler. evine de gelmişşsin maşallah. artık tek derdin bebeklerini beslemek olacak. umarım kısa zamanda toparlarlar.
senin de güzl haberlerini bekliyoruz. her eşy yolunda gider umarım
ben önce zyetinyağı sürüyordum. cildimi rahatlayıyordu. ardında lierac kemi sürdüm. krem yağala birlikte çok kolay yayıldı. hem de kremi yağ sayesinde daha tasarruflu kullnadım. tavsiyem önce yağlamanız sonra da kremlemeniz. benim hiç çatlağım yok. gerçi 33. haftada doğurdum. çatlasaydı sonrasında çatlardı kesşn. son gün karnın yanmaya başlamıştı.

markası neydi sterilizatörün. beiberon ve pompa malzamelerinin hepsi sığıyorsa ben de alırım. internnetn ban çok küçük gözükmüştü. 2-3 defa da uğrşaşm deyip kestirip atmıştım. buharlı pişiricisi hoşuma gitti en çok.

arzun bebbe diye aratırsan bulursun
yok ben genelde her yedirme sonrası steril ediyorum
diğer markalar çok pahalı o kadar para veremem doğrusu
ben indirimden 75 tlye aldım hem fiyatı uygun hem işlevi çok
bak bu
AR852 Arzum Bebbe - Bebek Bakımı - Sterilizatörler - Arzum Küçük Ev Aletleri

iyi dileklerin için teşekkür ederim.
kesenin birinin kaybolma ihtimali beni çok korkutuyor hayırlısı dıyorum sonunda da ne yapalım
kendime dikkat ediyorum elimden geldiğince
ancak beni en çok kızdıran ve üzen çevremdeki bazı tanıdıkların "tek olsa ıyıydı, düşer biri düşer, ben biliyorum tek olacak" diye sözler söylemeleri

"size ne" diyemiyorum ama içim oyle acıyor kı

normalde kımseyı takan bı tip değilim ancak sanırım bulunduğum dönem itibariyle gerçekten çok üzülüyorum bu sözlere

sizler nasıl başa çıkabildiniz bu durumlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…