- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.221
arkadaşlar benimde inşallah ikizlerim olacak.tüp bebek ile hamile kaldım. bir yıl önce ikizlerimi erken doğum ile kaybettim. yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. pazartesi doktorum serklaja gerek var mı diye bakacak. aranızda serklaj yaptırıp hamileliğinde sıkıntı yaşamayan var mı. iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var
Canım beyazinci genelde face grubumuzda takılıyor, senin face adresin yok mu hepimiz aynı zamanda oradayız, sen de gelsene.
canlarım hepinize dualarınız için teşekkür ederim...
dün gece kanamayla yine acildeydik...
rahim uzunluğu 1 hafta önce 35 imiş şimdi 25 e düşmüş..
alttan muayene çok canımı yaktı...
nst de sancı yoktu...serumla benim ağrım da geçti..
ama doktor acil hastaneye yatman gerek dedi...
bizde eve geldik sabah kendi dok. gitcem.
bu seferki kanamam bildiğimiz kıpkırmızıydı ve dok. doğum yaklaşmış onun kanaması dedi 1 hafta bekleyemezsin dedi..
sabah belli olucak.hastaneye yatarsam bidaha yazamam ...dünden beri kendimi mahvettim ağlamaktan,artık kendime geldim.
hepinizi öpüyorum allaha emanet olun..benim içinde dua ettiğinizi biliyorum..
fırsat bulursam yiyenime benim için yazmasını söylerm..
Goremeyince merak ettim, aman bi sorun olmasinda:)) benim facem yok kii bonnyalirsam eger hemen gelirim yaniniza.:)
Kizlar farkettimiz mi beyazinci ugramiyor buraya.bana mi oyle geldi yoksa.haberi olan var mi
selamlar bayanlar iki hafta önce hamile oldugumu öğrendim dr. ctesi müsait oldugunu söyledi ve ctesi günü eşimle gittik. Dr. bi baktı ikizlerim var o kadar mutlu oldumki bi anda iki bebek sahibi oldugum için çok sevindim ama benim ve eşimin ailesinde ikiz gebelik yok dr. dediki 1 düşebilir üzülme ama ben ikisinide istiyorum çok korkuyorum kafam çok karışk ne olur yardım edin benim gibi olan varmı 27 yaşındayım tahlillerim gayet normal çıktı ama korkuyorum kafam çok karışık iki gündür yerdemiyim göktemiyim bilemedim
Rabbim tamamına erdirsin inş.Her şey yolunda görünüyorsa neden biri düşebilir dedi ki dr?
selamlar bayanlar iki hafta önce hamile oldugumu öğrendim dr. ctesi müsait oldugunu söyledi ve ctesi günü eşimle gittik. Dr. bi baktı ikizlerim var o kadar mutlu oldumki bi anda iki bebek sahibi oldugum için çok sevindim ama benim ve eşimin ailesinde ikiz gebelik yok dr. dediki 1 düşebilir üzülme ama ben ikisinide istiyorum çok korkuyorum kafam çok karışk ne olur yardım edin benim gibi olan varmı 27 yaşındayım tahlillerim gayet normal çıktı ama korkuyorum kafam çok karışık iki gündür yerdemiyim göktemiyim bilemedim
Merhabalar. Hepinizi çok özledim ve çok merak ediyorum ama bir türlü girmeye fırsatım olmuyor. Bir hafta oldu bugün. Sarılık değerimiz sınırda çıktı, hastanede kalacaktık az kalsın. Bebeklerim sürekli uyuyorlar sarılıktan ve mamayı-sütü pek almıyorlar. Sütüm de az geliyor. Masal hiç emmeyi bilmiyor hala, ağzını açıyor ama kapatmıyor. Süt gelmeyincede basıyor çığlığı :)) Genele sağıyorum, bebekleri emzirmeye fırsat kalmıyor pek. Destan bir iki çekiyor ama yoruluyor yavrum hemen. Mama-süt derken gidiyor böyle. İnşallah vaktinde sağlıkla sizlerde kavuşursunuz bebeklerinize. Giremesemde dualarım sizinle. Allah yardımcınız olsun
Arkadaşlar selam,
Bugün kontrolümüz vardı, Pazartesi de tekrar olacak ancak daha erken bir gelişme olmazsa görünen Çarşamba günü doğuma alınacağız. Kızlar o güne kadar inşallah biraz daha toparlar, şu an 2.100 ve 2.400 gibiler, o tarihte 36 haftayı da tamamlamış oluyoruz.
Herşey inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla ilerler, heyecanlı ve insanı şaşkın bırakan bir durum valla aylarca beklesen de insan kavuşma vaktinin geldiğine inanamıyor. Dualarınızı bekliyoruz:)
Hepimize Allah yardım etsin:)
ewet cnm haftalarımız aynı benim bebişerin biri 1525 birisi 1297
merhaba arkadaşlarrrrrrrr
girmek istiyorum ama bir türlü fırsatım olmuyor
kendimden bahsedeyim biraz
benim sezaryenim çok zor oldu,
iki tane de miyomum varmış hatırı sayılır büyüklükte
onlar da alındı doğumda
sanırım o yüzden biraz daha zor atlattım
bir hafta yattığım yerden kalkamadım, yatakta sağa sola bile dönemedim
yürüyemedim
çok şükür şu an iyiyim
her işimi kendim yapmaya başladım
bugün 10 günümüz bitti
kızımın göbeği 4.gün düştü, oğlumunki hala düşmedi
o yüzden bezlerken canını acıtmaktan çok korkuyorum
kızım ilk kontrolünde 90 gr oğlum ise 100 gr vermişlerdi
neyseki normal sınırlar içindeymiş bu değerler
bu arada iki kuzumun da sarılık değerleri yüksek geldi
oğlumunki 12 kızımnki ise 14
ama prematüre oldukları için hastaneye yatış sınır değer 18 miş
o yüzden sık sık besliyoruz
ama sütüm yeterli gelmiyor
bir öğün mama bir öğün süt veriyorum
mama verirken içim sızlıyor
inşallah sütüm artar da mamanın gün içindeki sayısı düşer
şimdiye kadar yanımda kayınvalidem ve annem dönüşümlü olarak kaldılar
çok rahat ettim
eşimle kaldığımızda ise odalarında sırayla kalıyoruz
gece 12.00-4.00 benim nöbetim
4.00-7.00 nöbeti ise eşimin
bir şekilde idare ediyoruz
hatta dün bebekleri kayınvalideme bırakıp eşimle dışarı çıktık
değişiklik ikimize de iyi geldi doğrusu
şimdilik bizden haberler böyle
en kısa zamanda yine gelirim inşallah
öpüyorum hepinizi
maşallah canım kuzucuklara,kiloları gayet iyi,sağlıklarıda inşallah çok iyi olsun.bakalım peşpeşemi doğum yapıcaz,hayırlısı hepimiz için....[amin cnm bakalım belki aynı gün doğum yaparız.
Çok şükür nst mizde, tansiyonumuzda bir sorun çıkmadı. Haftaya tekrar nst+ultrason olacak kısmetse. Ve doğumun hangi gün olacağını konuşacağız doktorumla. (Ayy heyecan yaptım şimdi.) Allah hepimizin bebişlerine iyilikler versin inşallah.
Insallah 15 w20 gun daha dayanirlar senin pitirciklar. Hakkinizda hayirlisi olsun dularimizdasiniz.kizlar nasilsiniz tel den giriyom.
hepinize tesekkur ederim.yazdiklariniz beni dahada motive etti.
bugun sabah gittik doktora saat 4 e kadar ordaydik..nst muayeneler sonunda doktor hastaneye yatmalisin dedi.ama kanamam yok ve dinlendigim icin rahim boyu33 e cikmis.bende evdehic kalkmadan yatsam dedim.
oda sen bilirsin dedi.ama en ufak kanamada hemen yaticam hastaneye.
simdilik boyle ablam hergun gelicek anlastik.yemek yapicak ,temizligi yapicak.
doktor 15 gun daha beklemelisin dedi.
ins. beklerim.ama surekli agrilarimda var.allahim hepimizin yardimcisi olsun hepinizi opuyorum .
buarada bonny canim bebislerin nasil eve ne zaman gelcekler.hastanede o
lduklarini biliom.suan kac kilolar.
minik melekleri cok opuyorum.
Yine hastanedeyiz..kizlar bugun kontrolum vardi.nst de sanci cikti hem de oyle boyle degil...ben hic sag tarafima yatmamistim hep sola yatmistim bugune dek.saga yatinca bana duzenli olarak sanci geldi...kivrandim desem yeridirsonra sola dondum.bisey cikmaz sandim ama onda da geri kalmadim malesef..hemen rahim agiz acilmis mi bakayim dedi dr...iyi mi oldu kotu mu oldu bilmem.fena halde canim yandi. nasi bi muayeneydi o oyle ya... ondan sonra zaten canimi sikan sulu akintim daha fazlalasti.kapali cikti cok sukur ama o muayenden sonra acilmis midir icim icimi kemiriyor (( bi zarari olur mu dersiniz (
Ciger gelistirici ignemi vurdular.esim sormus simdi dogsalar yasarlar mi diye.bebeklere bagli demis dr.malum benimkiler geriden geliyolar...ha bide anlamadim bu isi 2hafta once 1kilo civariydi simdi hala 1kilo civari dedi.cok sasrdim.yanlis falan olabiliyo tam olcemioz dedi ama tatmin olmadim( ultrasona gore 7.ayimdaymisim benden boyle kizlar.telefondan grmesi cok zor oluyor.dualarinizda oldugumu biliorum.sizde oylesiniz...allaha emanet olun.hastaneden cikarsam insallah yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?