2013 ikiz anne adayları buraya

merhaba ben 3 hafta önce serklaj yaptırdım açılmam olmuştu. bir sıkıntım olmadı sonrasında allaha şükür ve de çok kolay bir operasyon onu da söyleyim. sadece çok ayakta kalırsam pembe akıntım oluyor ama dikişimde hiç bir problem yokmuş hatta doktorum bir daha dikişi kontrol etmeyeceğini söyledi. bebeklerin hayırlı olsun, sağlıklı bir hamilelik geçir inşallah.

geçmiş olsun tatlım hayırlı haberlerle gel inşl.

günaydın hanımlar.. dün eşimle dışarı çıktık biraz zor da olsa gezdik havanın tadını çıkarmak istedim açıkçası. yemek yedik çok iyi geldi. daha sonra akşam bi arkadaşımla lohusa şerbeti için tepsi ve bardak süsledik hoş vakit geçirdik. bugün dr randevu alamadım yarın inşl iyice merak ettim pıtırcıklarımı :) iyi olur bugün evde olup dinlenirim. bu arada kayınvalidem geldi heralde gitmez artık

günaydın sevgili ikiz anne ve adayları..! cuma dr gittik ense kalınlıklarına bakıldı benim miniklerin. dr iyi dedi ama birinin kese ile plesenta arasındaki zarda biraz açıklık gördü zamanla kapanır dedi.sizlerde böyle bir durum olmuş muydu biraz endişelendim.

kızlar artık benim el ve ayaklar şişmeye başladı resmen.
ayrıca karnım yamuk olup kasılıyor korkuyorum valla ama o kadar sık değil çok şükür bakalım yarın dr a sorucam gittiğimde inşl problem olmaz Allahım güç kuvvet versin hepimize....

selamlar bayanlar iki hafta önce hamile oldugumu öğrendim dr. ctesi müsait oldugunu söyledi ve ctesi günü eşimle gittik. Dr. bi baktı ikizlerim var o kadar mutlu oldumki bi anda iki bebek sahibi oldugum için çok sevindim ama benim ve eşimin ailesinde ikiz gebelik yok dr. dediki 1 düşebilir üzülme ama ben ikisinide istiyorum çok korkuyorum kafam çok karışk ne olur yardım edin benim gibi olan varmı 27 yaşındayım tahlillerim gayet normal çıktı ama korkuyorum kafam çok karışık iki gündür yerdemiyim göktemiyim bilemedim

Rabbim tamamına erdirsin inş.Her şey yolunda görünüyorsa neden biri düşebilir dedi ki dr?

Rabbim tamamına erdirsin inş.Her şey yolunda görünüyorsa neden biri düşebilir dedi ki dr?

benim ve eşimin ailesinde çoğul gebelik yok böyle durumlarda biri büyümeyebilir düşebilir dedi eşim aklını bunlarla zorlama diyo ama be düşünmeden edemiyorum

Allah gonlune gore versin insallah..hakkinizda hayirlisi..

ewet cnm haftalarımız aynı benim bebişerin biri 1525 birisi 1297

kizlar nasilsiniz tel den giriyom.
hepinize tesekkur ederim.yazdiklariniz beni dahada motive etti.
bugun sabah gittik doktora saat 4 e kadar ordaydik..nst muayeneler sonunda doktor hastaneye yatmalisin dedi.ama kanamam yok ve dinlendigim icin rahim boyu33 e cikmis.bende evdehic kalkmadan yatsam dedim.
oda sen bilirsin dedi.ama en ufak kanamada hemen yaticam hastaneye.
simdilik boyle ablam hergun gelicek anlastik.yemek yapicak ,temizligi yapicak.
doktor 15 gun daha beklemelisin dedi.
ins. beklerim.ama surekli agrilarimda var.allahim hepimizin yardimcisi olsun hepinizi opuyorum .

buarada bonny canim bebislerin nasil eve ne zaman gelcekler.hastanede o
lduklarini biliom.suan kac kilolar.
minik melekleri cok opuyorum.

Yine hastanedeyiz..kizlar bugun kontrolum vardi.nst de sanci cikti hem de oyle boyle degil...ben hic sag tarafima yatmamistim hep sola yatmistim bugune dek.saga yatinca bana duzenli olarak sanci geldi...kivrandim desem yeridir sonra sola dondum.bisey cikmaz sandim ama onda da geri kalmadim malesef..hemen rahim agiz acilmis mi bakayim dedi dr...iyi mi oldu kotu mu oldu bilmem.fena halde canim yandi. nasi bi muayeneydi o oyle ya... ondan sonra zaten canimi sikan sulu akintim daha fazlalasti.kapali cikti cok sukur ama o muayenden sonra acilmis midir icim icimi kemiriyor(( bi zarari olur mu dersiniz(
Ciger gelistirici ignemi vurdular.esim sormus simdi dogsalar yasarlar mi diye.bebeklere bagli demis dr.malum benimkiler geriden geliyolar...ha bide anlamadim bu isi 2hafta once 1kilo civariydi simdi hala 1kilo civari dedi.cok sasrdim.yanlis falan olabiliyo tam olcemioz dedi ama tatmin olmadim( ultrasona gore 7.ayimdaymisim benden boyle kizlar.telefondan grmesi cok zor oluyor.dualarinizda oldugumu biliorum.sizde oylesiniz...allaha emanet olun.hastaneden cikarsam insallah yazarim

kizlar ,,,iyi alaskan,,, diye baslayan yaziya yanlislikla elim degdi esimin telefonundan giriyom. bilgisayar basinda oturamadigim icin...ve boyle eski sayfadan bisey cikmis....

Insallah 15 w20 gun daha dayanirlar senin pitirciklar. Hakkinizda hayirlisi olsun dularimizdasiniz.

beyazinci sagol canim simdi daha iyiyim.
en azindan aglamam yok morelim duzeldi.
kanamam ve rahim boyu normale dondu cok sukur...
sen nasilsin insallah hersey iyi gidiyodur canim haftalarimiz yakindi demi tel. den gorunmyo...

Moralını yuksek tutmaya calış mılasıs ınsallah bebışler kıloda alırlar. Iyı dusunelım ıyı olsun. Ben hemuz allttn muane olmadım kontrolumde dokuz nısanda bakalım benımkılerde bı suprız yapmazlar umarım.sizde allaha emanet olun dualarda buluşalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…