2013 ikiz anne adayları buraya

cevabın için teşekkür ederim mukgu
ben diğer bebeğiminde azıcık hareketini görsem rahat olucağım ama o hiç kıpırdamadı inşallah rabbim hepimizinkini sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip eder

merhaba arkadaşlar ..
umarım hepiniz iyisinizdir..
yeni ikiz annelerini tebrik ediyorum...
başında iken tadını çıkarın,inanın son haftalar hiç bişe yapamıyosunuz.
mide bulantıları falan hiç bişey değil...
en azından dışarı çıkabiliyosunuz..
ben eve hapsolmuşum...ve bi sizlerle konuşuyodum artık hemoroidin ağrısından onuda yapamıyom..
çünki oturamıyorum...
daha fazla dayanamıycam yine uzanmaya gidiyom..
hee pimpirik arkadaşımız doğum yapmış.
allahım analı,babalı büyütsün inşallah...
hepinizi öpüyorum ...sağlıcakla kalın...

çok normal.her bebek farklı oluyor.benimkilerde öyleydi bitanesi acayip hareketliydi.şimdi bir aylık oldular hala durum aynı biri digerinden daha hareketli.

Merhaba arkadaslar. Dogum yapan oumipirik hayrli olsun masalllah size. Ben dun ikidoz cigergekistrici oldum. Ama gece bacak ve kalca agrisindan uyuyamadim malesef. Sabahta sirtimdan belime dogru bicak saplanmasi gibi agri oldu. Simdi uzaniyorum ama kalkarken otururken bacagim belim agriyo neden bole oldu anlamadim.herkese guzel gun diliyorum gerccekten ilk aylar benim icin cok rahatti sukurler olsun. Biriiki haftadir basladi sikintilar onlarda olcak tabi.

Kızlarrr sürpriz. Burak hastaneden çıktı bugün. İki yavrum yan yana gelebildi nihayet. Çok şükür Rabbimin bu gününe... Darısı tüm ana-babalarından ayrı kuzucuklara olsun inşallah.

aminnn canımm hepimize nasip etsin inş. cnm ben mali müşavirim. işim masa başında hep oturarak. seninde tüp bebek dimi cnm? birde iki ayrı kese var ya şimdi bende. çfit yumurta ikizi mi oluyor ve birbirlerine benzemiyorlar dimi cnm??

hımm anladım cnm çok haklısın. çok tşk. ediyorum cnmmm sanada hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden allah yardımcın olsun. sen kurtulmuş sayılırsın rabbim bizlere de 30lu haftaları görmeyi nasip etsin inş.hep içimde bi korku var hiç ileri ki haftaları bile hayal edemiyorum. bol dinlenip, iyi beslenmenin dışında özellikle şuna çok dikkat et dediğin başka bişi var mı?

Kızlarrr sürpriz. Burak hastaneden çıktı bugün. İki yavrum yan yana gelebildi nihayet. Çok şükür Rabbimin bu gününe... Darısı tüm ana-babalarından ayrı kuzucuklara olsun inşallah.

tüğlerim diken diken oldu okuyunca. bizler de o günleri görebilecekmiyiz acaba. allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınn

kızlar ben geldim bugün bitti artık demir yüklemesi. ama ellerimi deldiler morarttılar şişirdiler ayaklarım zaten şiş. artık rahme doğru baskı yapıyorlar yatıp kalkarken acı duyuyorum bazen be bacaklarım sanki morarmış gibi acıyor. buna da şükür. doktorum haftaya gel hemogramı ölçelim ancak etkisini gösterir hem konuşuruz ne yapacağımızı dedi. bakalım. haftaya yine doktorlardayım. Allahım düşürmesin hastanelere çok zor gerçekten.

Ben de yatiyorum gelincik..az kaldi ama senin guzel seyler dusun canim.biliyorum cok zor.hemoroidi ben cok cektim.kanamaliydi hem de benimki.bilirim nasil bisey oldugunu hemoralgine diye bi krem var bana cok iyi gelmisti ama o zaman hamile degildim.bi arastr istersen mentolluydu ve ferahlatiyodu..gecicek canim ya hepsi gecicek.yavrularimizi kucagimizi aldigimz anda silinip gidecek...

Bonnyyy canimmm nasil sevindim inan.mutlulugun artik tamamlandi bak ne guzel..artik evin tam senlik yerine donusecek:)) ne guzel!:))
valla iyi olmana bakma, fazla is yapma, buldugun yere otur, uzan:) beslenme isinde zaten ayni seyler biliyosun...bunlardan farkli bisey yok gibi:) guzel dusun, guzel olsun insallah:))

Gozunaydin nadidenursu..allah dusurmesin hastaneye dedigin gibi..ben yarin kontrole gidiyorum, gecen seferki gibi olur da yine yatirirlar diye cok korkuyorum, insallah bisey olmaz(

evet hayatım tüp bebek benimkilerde çift kese yani çift yumurta ikizi birbirine iki farklı zamanda dogmus kardeş kadar benzicekler ama genelde biri anneye biri babaya benziyor genetik çekim gücü .. işinde masa basıymıs neden dedi acaba neden diye sorsaydın keske bidahakine sorda canım bilgilenelim bizde farklı bi bilgi ögreniriz belki ..

bonny, gözün aydın. bebeklerin bir araya gelmiş. artık seni zor görürüz buralarda. umarım her şey yolunda gider evde.

hamileyken ve doğumdan sonra sağlığın ne kadar öenmli olduüunu anladım. allah gerçekten düşürmesin hastanelere. çok önemli sağlık sorunlarıyla gitmedik ama hastanelere yine de zorluğunu çektik. allah elden ayaktan düşürmesin.
geçmiş olsun sana da. sağlıklı doğumlar ve bebekler diliyorum.

herkese iyi akşamlar,
acil bişi danışmam lazım tecrübeli arkadaşlara, celeston ciğer geliştirici iğne olan arkadaşlar, kaçıncı haftanızda kaç doz yaptırdınız? ben iki haftadır yaptırıyorum tek seferde iki doz karıştırılarak uygulanıyo, dr um iki hafta daha devam etmemi söyledi yani toplamda 8 doz almış olucam bana çok ve gereksiz geldi sanki.. ilgilenirseniz sevinirim, bu kadar çok iğneye gerek var mı??

canim bende senin haftanda 12 saat ara ile 2ser doz vurulmustum.toplam 4doz yani.tekrar vurulacaksin demedi drum.ama bilemeyizki her dr farkli dusunebiliyor.arkadaslarda yazacaklardir muhakkak.zamaninda ve hayirli saglikli dogumlarimiz olsun ins.

nadidenursu canımgecmis olsun.insallah bidaha gitmene gerek kalmaz .bende hep diyorum ki insallah dogumdan sonra hastaneye bidaha yolum düşmez.

milasis,,,, sagol canım .doktora gittim.genel cerrahiye progtolog kullanıyom.devamlı kullandıgim bi krem ama bu sefer pek fayda etmedi.ancak sıcak suya oturmak kurtardı beni herkesin aklında bulunsun.sicak su bunun tek caresi.....erken dogumu tetikler diye ön tarafımı bi bezle kapatarak oturuyom.20 dk. yeterli sonra az bi agrıdan sonra rahatlama oluyo...daha önceleri kanamalı oluyodu.ama bukadar agrı yoktu.cok kötü bişey muayeneside insanı utandirıyo ama gözüm hic bisey görmüyodu o an yeterki agrim gecsin diyodum...neyse ilerde bu cektiklerimizi cocuklarimiza gulerek anlatiriz insallah...ben cok sukur 34+2 yi gördüm.sizlerde insallah görürsünüz ..ama bunu son üc haftadırhep yatmama borcluyum.sabahları ablamın biri geliyo.ögleden sonra öbürlerinden biri sirayla sagolsunlar...yoksa ayaga kalksaydim ben o kanamalarla coktan dogurmustum...en azından 30dan sonra hep yatmali bence ...benim tehlikeli gunlerim 28 de basladı....sende dikkat et kendine hayirlisiyla kavus bebislerine canim benim...

selam, iyi geceler arkadaşlar;
kızlarım çift yumurta ikizleri, 446 gr civarındalar. ilk gebeliğim, normal yolla hamile kaldım.daha şimdiden zor taşıyo gibiyim, çok çabuk yoruluyorum, akşamları bel ve sırt ağrılarım artıyo. erken gelmelerinden çok korkuyorum. hepinize sağlıklı, hayırlı gebelikler ve doğumlar İnşallah.

bonny cok sukür canım ,,,,gözün aydın.iki yavrunuda aldın yanına.eee ben herşeyi sana soruyodum napcaz simdi...insallah bebisler uslu olurlarda sende bol bol yazarsin bize...bizim yatak odamızda kac gundur besiklerimiz kurulu hazir bekliyo...ama hala gözümün önünde iki bebegi hayal edemiyorum.gunler gectikce heyeceanım artiyo..kendine ve bebislere iyi bak canim ......
..

hayırli olsun canım...
sana tavsiyem hic biseyi arastirma ..
ben her merak ettigime baktim bosuna basimi agrittim....sanada hayirli dogumlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…