- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.441
Sevgili arkadaşlar ben de ikiz hamilesiyim
herkese sorunsuz bir hamilelik diliyorum.benim sizlere bir sorum olacak bugün dr a gittim bebekler 11 haftalık göründü yalnız birisi acaip hareketli yerinde duramıyor birisi ise hiiç hareket etmiyordu. dr a sordum sorun yok dedi kalp atışı ve gelişimi normal dedi
acaba siz böyle birşey yaşadınız mı bana tecrübelerinizden bahsedin lütfen biraz kafam karıştı
hayırlı olsun bebeklerin tatlım rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsin inşallah ..
doktorun işin agırsa diye demiştir cünkü iki bebegi tasımak gerçekten öyle hafife alıncak bişey degil ondan demiştir sana ne iş yapıyorsun ?
zor günler seni beklemiyorda tatlım yani tek bebek gibi degil karnın çabuk büyüyo iç karnın küçükse agrıların oluyo biraz o kadar hani işin oturarak degilse dolanman gerekiyorsa yorulunca ayaklarını azcık uzatamıcak durumdaysan senn için kabus olabilir bu durum ..
ikili testin kan tahlilini genelde yaptırmıyo doktorlar ultrasından ense kalınlıgına bakıyolar sadece .. ense kalınlıgı iyiyse bi endişesi yoksa yada emin olamadıysa kendinden felan .. 3 lü tarama degilde ayrıntılı ultrasona gönderiyor seni 20. haftandan sonra o kadarcık benim doktorumun yaptıgı bu canım seninki ne yapar bilemicem
Bebeklerini hic kiyaslama.ne kadar ikiz olsalarda farkli bireyler onlar.ikizlerden biri hep daha hareketli olur zaten.ilerleyen haftalarda daha net goreceksin.agirliklari da hareketleri de farkli olabilir.dert etme yani.saglikli bir gebelik sureci dilerim..
Allah anali babali buyutsun, rabbim nazarlardan saklasin..
Nadide guzel haberlerle don canim..
Ikiz gebelik tek gebelige benzemiyor.zaman gectkce aradaki farki anlayacaksin.ben calisiyordum.ayni zamanda hamile kalmis iki arkadasim gayet rahat merdiven inip cikiyor, ordan oraya kosturuyorlardi.ben 3.aydan sonra genellikle raporla istirahate cekildim.su anda da yatiyorum surekli mesela onlar hla calisiyor.sen calisabilirsin ya da yatman gerekebilir, bunu tahmin edemiyoruz onceden ama doktorun oyle dediyse guven sozunden cikma.kesin olan birsey var o da ikiz gebelikte cok daha dikkatli olup bol bolll dinlenmen gerektigi...ikili uclu testi burdaki cogu arkadasim yaptirmadi.ben de yaptirmadim..bizde en onemlisi detayli ultrason..guzel bi hamilelik gecirmen dilegiyle..
Kızlarrr sürpriz. Burak hastaneden çıktı bugün.İki yavrum yan yana gelebildi nihayet. Çok şükür Rabbimin bu gününe... Darısı tüm ana-babalarından ayrı kuzucuklara olsun inşallah.
merhaba arkadaşlar ..
umarım hepiniz iyisinizdir..
yeni ikiz annelerini tebrik ediyorum...
başında iken tadını çıkarın,inanın son haftalar hiç bişe yapamıyosunuz.
mide bulantıları falan hiç bişey değil...
en azından dışarı çıkabiliyosunuz..
ben eve hapsolmuşum...ve bi sizlerle konuşuyodum artık hemoroidin ağrısından onuda yapamıyom..
çünki oturamıyorum...
daha fazla dayanamıycam yine uzanmaya gidiyom..
hee pimpirik arkadaşımız doğum yapmış.
allahım analı,babalı büyütsün inşallah...
hepinizi öpüyorum ...sağlıcakla kalın...
Kızlarrr sürpriz. Burak hastaneden çıktı bugün.İki yavrum yan yana gelebildi nihayet. Çok şükür Rabbimin bu gününe... Darısı tüm ana-babalarından ayrı kuzucuklara olsun inşallah.
valla iyi olmana bakma, fazla is yapma, buldugun yere otur, uzan:) beslenme isinde zaten ayni seyler biliyosun...bunlardan farkli bisey yok gibi:) guzel dusun, guzel olsun insallah:))hımm anladım cnm çok haklısın. çok tşk. ediyorum cnmmm sanada hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden allah yardımcın olsun. sen kurtulmuş sayılırsın rabbim bizlere de 30lu haftaları görmeyi nasip etsin inş.hep içimde bi korku var hiç ileri ki haftaları bile hayal edemiyorum. bol dinlenip, iyi beslenmenin dışında özellikle şuna çok dikkat et dediğin başka bişi var mı?
Gozunaydin nadidenursu..allah dusurmesin hastaneye dedigin gibi..ben yarin kontrole gidiyorum, gecen seferki gibi olur da yine yatirirlar diye cok korkuyorum, insallah bisey olmazkızlar ben geldim bugün bitti artık demir yüklemesi. ama ellerimi deldiler morarttılar şişirdiler ayaklarım zaten şiş. artık rahme doğru baskı yapıyorlar yatıp kalkarken acı duyuyorum bazen be bacaklarım sanki morarmış gibi acıyor. buna da şükür. doktorum haftaya gel hemogramı ölçelim ancak etkisini gösterir hem konuşuruz ne yapacağımızı dedi. bakalım. haftaya yine doktorlardayım. Allahım düşürmesin hastanelere çok zor gerçekten.
aminnn canımm hepimize nasip etsin inş. cnm ben mali müşavirim. işim masa başında hep oturarak. seninde tüp bebek dimi cnm? birde iki ayrı kese var ya şimdi bende. çfit yumurta ikizi mi oluyor ve birbirlerine benzemiyorlar dimi cnm??
bonny, gözün aydın. bebeklerin bir araya gelmiş. artık seni zor görürüz buralarda. umarım her şey yolunda gider evde.Kızlarrr sürpriz. Burak hastaneden çıktı bugün.İki yavrum yan yana gelebildi nihayet. Çok şükür Rabbimin bu gününe... Darısı tüm ana-babalarından ayrı kuzucuklara olsun inşallah.
kızlar ben geldim bugün bitti artık demir yüklemesi. ama ellerimi deldiler morarttılar şişirdiler ayaklarım zaten şiş. artık rahme doğru baskı yapıyorlar yatıp kalkarken acı duyuyorum bazen be bacaklarım sanki morarmış gibi acıyor. buna da şükür. doktorum haftaya gel hemogramı ölçelim ancak etkisini gösterir hem konuşuruz ne yapacağımızı dedi. bakalım. haftaya yine doktorlardayım. Allahım düşürmesin hastanelere çok zor gerçekten.
herkese iyi akşamlar,
acil bişi danışmam lazım tecrübeli arkadaşlara, celeston ciğer geliştirici iğne olan arkadaşlar, kaçıncı haftanızda kaç doz yaptırdınız? ben iki haftadır yaptırıyorum tek seferde iki doz karıştırılarak uygulanıyo, dr um iki hafta daha devam etmemi söyledi yani toplamda 8 doz almış olucam bana çok ve gereksiz geldi sanki.. ilgilenirseniz sevinirim, bu kadar çok iğneye gerek var mı??
selam, iyi geceler arkadaşlar;
kızlarım çift yumurta ikizleri, 446 gr civarındalar. ilk gebeliğim, normal yolla hamile kaldım.daha şimdiden zor taşıyo gibiyim, çok çabuk yoruluyorum, akşamları bel ve sırt ağrılarım artıyo. erken gelmelerinden çok korkuyorum.hepinize sağlıklı, hayırlı gebelikler ve doğumlar İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?