2013 ikiz anne adayları buraya

Merhaba canım benimde 7.haftanın içindeyken kırmızı kanamam gelmişti ped bile taktım 1-2 saat sonra kahverengi lekeye döndü lekede 2 günde kesildi.kanama olu olmaz doktoru aradım proluton depot iğne yaptır dinlen progestan vajinal fitil kullanıyodum onuda sabah akşam progestan iğneye çevirdi.5 gün sonra dr. gittim rahimdeki kanama azalmış dedi.bebeklerimde çok şükür iyilerdi. 20 gün iğneyelere devam ettim 2 gün önce iğneleri kestik tekrar fitile döndüm bebeklerimde sağlıkla büyüyorlar çok şükür kanamada geçmiş dikkat et yinede yorulma dinlen bol bol dedi.seni çok iyi anlıyorum insan çok korkuyo leke kanama gelince.seninde geçici bir durumdur inşallah her durumda doktoruna danış.moralini bozma dinlen bol bol dua et.Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah.

saolasın

rabbim sağlıkla sıhatle bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.

Allahım cümlemize Hayırlı, Allah korkusu olan sağlıklı sıhatli akılları fikirleri yerinde ellleri ayakları düzgün anne baba sevgisi taşıyan mutlu akıllı çocuklar nasip etsin inşallah

Bebişlerimiz Allah'a emanet

haklisin canim cok zor.ki ben calismiyorum yatiyordum hep serumla beslendim.suyu hic icemedim.maden suyu icebiliyordum sadece.benim bulantim 5 ay surdu.senin gibi 9 ay surecek hic gecmiycek diye dusunmeye baslamistim.ins.benim gibide uzun surmez seninki.herkesin ayni olmuyor cunku.benimki anormaldi zaten.ama cok sukur gecip gidiyor geride kaliyor hepsi.Rabbim tamamina erdirsin.saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.

Benimkiler yine yer değiştirmiş. Kız sağa, erkek sola kaymış. Oğluşumun kafası aşağıda, kızışımın yukarıda. Neyse nasıl rahat ediyorlarsa öyle dursunlar bakalım.

Daha önce sormustum galiba ama tekrar sorayim belki armiza yeni katilanlarin arasinda vardir. Almanyada ikamet eden arkadaslar var mi aramizda

aminn cnm çok saol senin az kalmış miniklerine kavuşmana :) cinsiyetleri ne çift yumurtamı?

bugün de kan yüklendim bakalım etkisi olacak mı? hastane çıkışında gidip lansinoh göğüs ucu kremi silikon göğüs ucu ve göğüs pedi aldım. bi süt pompası kaldı sanırım. ona da doğum sonrası duruma göre bakıcam. ama yine çift başlıklı lansinoh almakta kararlıyım.

gündüz uyuyamıyorum hastanede bütün gün saf gibiyim. bacaklarım da sanki morarmış gibi çok acıyorlar.
tbsn sen nasılsın? inşl daha dayanırsın

ins.etkisi olur canim.benimde baslangicta dusuktu kanim.ferra sanol kullandim simdi iyi.seninde iyi olur ins.
bende tam tersi lansinoh pompayi aldim ama gogus ucu,gogus pedi gogus kremi almadim daha:)
iyi olabildigim kadar iyiyim.karnim patliyacak gibi.gorenler 1 aydir sabaha dogurursun filan dediler ama cok sukur dun 34 olduk.sizler nasilsiniz bilmiyorum ama ben minyon tipliyim.kocaman karnim var ve penguen gibiyim:)kaburgalarim kamyon carpmis gibi agriyor.oturarak uyuyorum.ama yinede bi gun bi gundur diyorum seve seve sabrediyorum.anne olmak boyle birseymis.ins.dogduklari zaman agri sizi kalmaz.hepsini unuturuz.

nasılsınız bacılar nasıl gidiyor. biz yarın doktora gidicez inşallah. artık doğum yapmak istediğim hastaneyle görüşmeye başlıycam.
inşallah bebeklerim iyi durumdadırlar. kramplar ve uyku dengesi halinde aman aman bi sıkıntımız yok hamdolsun. okul iiden yoruyor artık, geçen bi öğretmen arkadaş hocam bu öğrenciler size erken doğum yaptırır valla diyor

elimde bişeyler yapmak istiyorum kızlarıma ama vakit olmuyor gelince ev işi mutfak , uykum oluyo biraz hiçbişey yapamıyorum bebişlerime ellerimle. alt açma modelleri var internette aslında dikiş makinem olsa yapardım çok basit ve şeker şeyler, yapabilen bi baksın derim . bugün iki çift çorap , iki çift eldiven iki de alt altım 25 lira. bulunduğum yer çok pahalı .. yarın izmire gidicez ya uygun yer bilen varsa , kemeraltını filan duydum yazabilir mi mağaza ismi??

ööle işte,,bizim için dua edin. siz ve güzel melekleriniz Allah'a emanet olun.

Sevgili arkadaşlar ben de ikiz hamilesiyim
herkese sorunsuz bir hamilelik diliyorum.benim sizlere bir sorum olacak bugün dr a gittim bebekler 11 haftalık göründü yalnız birisi acaip hareketli yerinde duramıyor birisi ise hiiç hareket etmiyordu. dr a sordum sorun yok dedi kalp atışı ve gelişimi normal dedi
acaba siz böyle birşey yaşadınız mı bana tecrübelerinizden bahsedin lütfen biraz kafam karıştı

herkese iyi geceler listede yokum ama arada girip yorum yaziyodum 28 martta cok sukur sezaryanla kizlatim dunyaya geldi kilolari 2400,2440 kuveze girmedik ama sarilik atlattik yatmadik hastanede cok sukur .benim sezaryan biraz bol kanamali oldu kansizlik var simdi ...bebisler dogunca ne oldugunu anlamadim daha 2-3saatte bir mama emzirme falan ugrasiyoruz annem yanimda o olasa bakamazdim zaten...hastane tecrubelerimi paylasayim emici kilot cok isime yaradi....bebekler zaten hep agliyo yani tup bebekle bile olsa ikiz bebek insanin duygu durumu etkiliyo ben yeni yeni kendime geldim ...sezetyan zpr bi ameliyatmis...benden bu kadar.. herkese kolay gelsin.....beni vekler bebislerim

merhaba kızlar...dünkü dr maceramı anlatayım öncelikle cinsiyetlerini net bir şekilde öğrenemedim malum üni. hastanesi asistan baktı beni sinir etti...bişiler ölçüyor ama ne doğru dürüst anlatıyor nede başka bişi dedim Dr bakmayacakmı ben göstereceğim Dr hnma dedi.dedim boyu kaç cinsiyeti vs. boyunu bilmiyorum ama kiloları 198-180 gr dedi..bir tanesine de erkek gibi ama kordon dolaşmış gibi ...o kadar dolmuşumki çıkışta eşimi de görünce hüngür foşurt...adamcağız kötü bişi oldu sandı...çok şükür gelişimleri iyi dedi ama doğru dürüst göremedim ama elimebir foto bile vermedi sinir oldum...neyseki özel bir yere randevu aldım haftaya öğrenirirm inş.

arkadaşlar merhaba bende 7+5 ikizlerime hamileyim. dün doktora gittim bebeklerin kalp atışı fln herşey çok güzel dedi. şuan rahimde sıkı dedi. ancak 15.haftadan itibaren yatış verebililrim dedi.rahim büyüdükçe açılmaya başlayacak fln gibi bişier anlattı iş hayatı bırakman gerekecek 15.haftadan itibaren dedi. sizlerinde böyle mi oldu??? ben hep son anıma kadar çalışırım diye hayal ediyordum onun için biraz şaşırdım. beni zor günler mi bekliyor?? sürekli mi yatıcam 15.hftadan sonra??? nolur tecrübelerinizi benimle de paylaşınn?? birde çoğul gebelikte 2li 3lü taramalar yapılmıyor mu?

hayırlı olsun bebeklerin tatlım rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsin inşallah ..

doktorun işin agırsa diye demiştir cünkü iki bebegi tasımak gerçekten öyle hafife alıncak bişey degil ondan demiştir sana ne iş yapıyorsun ?

zor günler seni beklemiyorda tatlım yani tek bebek gibi degil karnın çabuk büyüyo iç karnın küçükse agrıların oluyo biraz o kadar hani işin oturarak degilse dolanman gerekiyorsa yorulunca ayaklarını azcık uzatamıcak durumdaysan senn için kabus olabilir bu durum ..

ikili testin kan tahlilini genelde yaptırmıyo doktorlar ultrasından ense kalınlıgına bakıyolar sadece .. ense kalınlıgı iyiyse bi endişesi yoksa yada emin olamadıysa kendinden felan .. 3 lü tarama degilde ayrıntılı ultrasona gönderiyor seni 20. haftandan sonra o kadarcık benim doktorumun yaptıgı bu canım seninki ne yapar bilemicem

bende 2 gün önce gittim kontrele benimkilerde aynı seninkiler gibi biri kıpır kıpırdı diğeri yavaş hareketler yapıyodu.dr.bak birisi ne kadar hareketli dedi ikisinininde kalp atışları aynı normaldi gelişimleride sorun yok dedi doktor.hatta eşimde diğeri fırlama olcak galiba dedi güldük:) Allah hepimizinkini korusun inşallah canım anormal bişe olsa dr.lar söylerdi...

canim kafan hic karismasin.benim bebeklerimde oyle basladilar.biri her gittigimde kipir kipirdi cinsiyetini belirlemekte zorlanmisti drum.icin rahat olsun normal yani..

Bebeklerini hic kiyaslama.ne kadar ikiz olsalarda farkli bireyler onlar.ikizlerden biri hep daha hareketli olur zaten.ilerleyen haftalarda daha net goreceksin.agirliklari da hareketleri de farkli olabilir.dert etme yani.saglikli bir gebelik sureci dilerim..

Allah anali babali buyutsun, rabbim nazarlardan saklasin..

günaydın hanımlar... bugün inşl son kez hastaneye gidicem demir yüklemesi için. hayırlı günler sizlere....
Nadide guzel haberlerle don canim..

Ikiz gebelik tek gebelige benzemiyor.zaman gectkce aradaki farki anlayacaksin.ben calisiyordum.ayni zamanda hamile kalmis iki arkadasim gayet rahat merdiven inip cikiyor, ordan oraya kosturuyorlardi.ben 3.aydan sonra genellikle raporla istirahate cekildim.su anda da yatiyorum surekli mesela onlar hla calisiyor.sen calisabilirsin ya da yatman gerekebilir, bunu tahmin edemiyoruz onceden ama doktorun oyle dediyse guven sozunden cikma.kesin olan birsey var o da ikiz gebelikte cok daha dikkatli olup bol bolll dinlenmen gerektigi...ikili uclu testi burdaki cogu arkadasim yaptirmadi.ben de yaptirmadim..bizde en onemlisi detayli ultrason..guzel bi hamilelik gecirmen dilegiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…