- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.421
kızlar yardıma ihtiyacım vaar
cuma aksamı misafir vardı biraz ayakta kaldım.
cumartesi sabah kalktığımda crinone jelle birlikte kahverengi lekeler geldi.
doktoru aradım istirahat et dedi.
ödüm kopuyor bişi olacak diye
adet olmam gereken günde böyle bişi başıma geldi. acaba ilgisi var mıdır.
konuyla ilgili tecrübesi olan var mı
bebişler 8+4 günlükler şuan
Merhaba canım benimde 7.haftanın içindeyken kırmızı kanamam gelmişti ped bile taktım 1-2 saat sonra kahverengi lekeye döndü lekede 2 günde kesildi.kanama olu olmaz doktoru aradım proluton depot iğne yaptır dinlen progestan vajinal fitil kullanıyodum onuda sabah akşam progestan iğneye çevirdi.5 gün sonra dr. gittim rahimdeki kanama azalmış dedi.bebeklerimde çok şükür iyilerdi. 20 gün iğneyelere devam ettim 2 gün önce iğneleri kestik tekrar fitile döndüm bebeklerimde sağlıkla büyüyorlar çok şükür kanamada geçmiş dikkat et yinede yorulma dinlen bol bol dedi.seni çok iyi anlıyorum insan çok korkuyo leke kanama gelince.seninde geçici bir durumdur inşallah her durumda doktoruna danış.moralini bozma dinlen bol bol dua et.Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah.
inşallah cnm yaa bir an önce geçer ölü gibi geziorum valla bu şekilde çalışmak bana ölüm gibi su bile içmekten korkar oldum. seninki ne kadar sürdü? bebeklerim sağlıklı olsun da razıyım ne yapalım :)
haklisin canim cok zor.ki ben calismiyorum yatiyordum hep serumla beslendim.suyu hic icemedim.maden suyu icebiliyordum sadece.benim bulantim 5 ay surdu.senin gibi 9 ay surecek hic gecmiycek diye dusunmeye baslamistim.ins.benim gibide uzun surmez seninki.herkesin ayni olmuyor cunku.benimki anormaldi zaten.ama cok sukur gecip gidiyor geride kaliyor hepsi.Rabbim tamamina erdirsin.saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.
aminn cnm çok saol senin az kalmış miniklerine kavuşmana :) cinsiyetleri ne çift yumurtamı?
bugün de kan yüklendim bakalım etkisi olacak mı? hastane çıkışında gidip lansinoh göğüs ucu kremi silikon göğüs ucu ve göğüs pedi aldım. bi süt pompası kaldı sanırım. ona da doğum sonrası duruma göre bakıcam. ama yine çift başlıklı lansinoh almakta kararlıyım.
gündüz uyuyamıyorum hastanede bütün gün saf gibiyim. bacaklarım da sanki morarmış gibi çok acıyorlar.
tbsn sen nasılsın? inşl daha dayanırsın
arkadaşlar merhaba bende 7+5 ikizlerime hamileyim. dün doktora gittim bebeklerin kalp atışı fln herşey çok güzel dedi. şuan rahimde sıkı dedi. ancak 15.haftadan itibaren yatış verebililrim dedi.rahim büyüdükçe açılmaya başlayacak fln gibi bişier anlattı iş hayatı bırakman gerekecek 15.haftadan itibaren dedi. sizlerinde böyle mi oldu??? ben hep son anıma kadar çalışırım diye hayal ediyordum onun için biraz şaşırdım. beni zor günler mi bekliyor?? sürekli mi yatıcam 15.hftadan sonra??? nolur tecrübelerinizi benimle de paylaşınn?? birde çoğul gebelikte 2li 3lü taramalar yapılmıyor mu?
Sevgili arkadaşlar ben de ikiz hamilesiyim
herkese sorunsuz bir hamilelik diliyorum.benim sizlere bir sorum olacak bugün dr a gittim bebekler 11 haftalık göründü yalnız birisi acaip hareketli yerinde duramıyor birisi ise hiiç hareket etmiyordu. dr a sordum sorun yok dedi kalp atışı ve gelişimi normal dedi
acaba siz böyle birşey yaşadınız mı bana tecrübelerinizden bahsedin lütfen biraz kafam karıştı
Sevgili arkadaşlar ben de ikiz hamilesiyim
herkese sorunsuz bir hamilelik diliyorum.benim sizlere bir sorum olacak bugün dr a gittim bebekler 11 haftalık göründü yalnız birisi acaip hareketli yerinde duramıyor birisi ise hiiç hareket etmiyordu. dr a sordum sorun yok dedi kalp atışı ve gelişimi normal dedi
acaba siz böyle birşey yaşadınız mı bana tecrübelerinizden bahsedin lütfen biraz kafam karıştı
Bebeklerini hic kiyaslama.ne kadar ikiz olsalarda farkli bireyler onlar.ikizlerden biri hep daha hareketli olur zaten.ilerleyen haftalarda daha net goreceksin.agirliklari da hareketleri de farkli olabilir.dert etme yani.saglikli bir gebelik sureci dilerim..Sevgili arkadaşlar ben de ikiz hamilesiyim
herkese iyi geceler listede yokum ama arada girip yorum yaziyodum 28 martta cok sukur sezaryanla kizlatim dunyaya geldi kilolari 2400,2440 kuveze girmedik ama sarilik atlattik yatmadik hastanede cok sukur .benim sezaryan biraz bol kanamali oldu kansizlik var simdi ...bebisler dogunca ne oldugunu anlamadim daha 2-3saatte bir mama emzirme falan ugrasiyoruz annem yanimda o olasa bakamazdim zaten...hastane tecrubelerimi paylasayim emici kilot cok isime yaradi....bebekler zaten hep agliyo yani tup bebekle bile olsa ikiz bebek insanin duygu durumu etkiliyo ben yeni yeni kendime geldim ...sezetyan zpr bi ameliyatmis...benden bu kadar.. herkese kolay gelsin.....beni vekler bebislerim
Nadide guzel haberlerle don canim..günaydın hanımlar... bugün inşl son kez hastaneye gidicem demir yüklemesi için. hayırlı günler sizlere....
arkadaşlar merhaba bende 7+5 ikizlerime hamileyim. dün doktora gittim bebeklerin kalp atışı fln herşey çok güzel dedi. şuan rahimde sıkı dedi. ancak 15.haftadan itibaren yatış verebililrim dedi.rahim büyüdükçe açılmaya başlayacak fln gibi bişier anlattı iş hayatı bırakman gerekecek 15.haftadan itibaren dedi. sizlerinde böyle mi oldu??? ben hep son anıma kadar çalışırım diye hayal ediyordum onun için biraz şaşırdım. beni zor günler mi bekliyor?? sürekli mi yatıcam 15.hftadan sonra??? nolur tecrübelerinizi benimle de paylaşınn?? birde çoğul gebelikte 2li 3lü taramalar yapılmıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?