2013 ikiz anne adayları buraya

rahatlamis olmana sevindim canim.bencede 30dan sonra kenara cekilmeli.ben 29 bitti dinlenmeye basladim hala ayni nine gibi bi kenarda oturuyorum.sirt agrilarimdan dolayi yatamiyorum cunku.kayinpederin nasil oldu?

deseha iyi geceler canım.beende hastanede yattigımda bir doz sabah birde aksam yaptilar...doktorum erken dogum olursa 4 doz daha yapma hakkımız var demisti...ozamanlar kanamam vardı benim.ama sen doktoruna güven bence tel den giriyom haftanı goremiyom....cok gecmis olsuncanım....

Sağ ol canım benim, sana da çok çok geçmiş olsun. Biraz yoğun evde trafik. Ancak süt sağarken okuyabiliyorum yazdıklarınızı, dualarımdasınız her zamanki gibi ama yanıt veremiyorum çoğu zaman. bana hala hayal gibi geliyor, bir ona bakıyorum, bir ona. Sonra Rabbime şükrediyorum. Zor ama harika bir şey ikiz annesi olmak. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Sen yine sor sorularını elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım canım.

Son düzenleme:
rahatlamis olmana sevindim canim.bencede 30dan sonra kenara cekilmeli.ben 29 bitti dinlenmeye basladim hala ayni nine gibi bi kenarda oturuyorum.sirt agrilarimdan dolayi yatamiyorum cunku.kayinpederin nasil oldu?

günaydınlar.....
sagol canım benim .benim çok şükür sırt agrım yok oldu.onun yerine sag kaburgam batmaya başladı.buda cok kötü bisey ama doktor normal dedi.k.pederim iyi bugün belki çıkabilir hastaneden....

sen nasılsın.30 u gecince ben acayip degistim,yardımsız hicbisey yapamıyom.....

bonyy canim dogum yapanlar sayfasina biraz baktımda valla gözüm korktu..ama eminim bebeklere bakmakbu agriılardan daha iyidir....bebisleri öpüyorum canım allahım korusun onları....

günaydın hanımlar....
annem ve kayınvalidem yanımda. bugün annemler gidecek. kayınvalidemle kalcaz. annem saolsun çoraplarıma kadar giydiriyordu.şiş ayağıma masaj da yapıyordu bakalım kayınvalidem napacak? artık zorlanıyorum yatıp kalkmakta buna da şükür bugünleri gördük. inşl biraz daha dayanırız....

kızlar günaydın. bişey sormak istiyorum aranızda çalışan vardır mutlaka. bende çalışıyorum memurum. daha 20 haftalıkız ama kafama çok takılıyo doktorlarımız bizi zaten erken çıkarıyorlar doğum iznine bize sadece doğum sonrası 8 hafta kalıyo yani bebeklerimiz iki aylıkken işe başlamak zorunda kalıcaz.20 gün yıllık iznimi alsam diyorum 10 gün de rapor hadi etti 3 ay. ama yine de yetmez ki zaten minik olucaklar. ücretsiz izin de alamam. sizin çözümleriniz neler siz neler düşünüyosunuz bu konuda.

Bu konuda en tuhaf muameleye ben maruz kaldim galiba...benim sancilarim baslayinca, bir doz ciger gelistirici oldum...hastanede yatiyordum o sirada..aradan iki gun gecti baska vurulmadim.dayanamadim doktora sordum niye vurulmadigimi...4doz vurulmadin mi daha ne ignesi dedi.yooo, ben bi kez vuruldum dedim.akli bes karis havada hemsireler vurmayi unutmuslar.her neyse ilk igneden 55saat sonra bi daha igne vuruldum.baska da vurmadilar...bu konuda herkes farkli doz ve surelerde vuruluyor.doktoruna guven..zararli bisey olsa seni tehlikeye atmak ister mi...cok arastrma bence canim.

Dogru soyluyosun canim.yatmak bu isin en iyi cozumuu..ben bastan beri yatiyorum zaten her yanim aciyo artik ama su iki haftadir sadece tuvalete kalkiyorum...bebeklerim dursunlarda ben yatarim viz gelir:)) annem olmasa napardim ya...bana bakiyor her isimi yapiyor.rabbim kimseyi boyle durumlarda yalniz birakmasin.canim sen 34u gectin ya artik bisicikler olmaz rabbimin izniyle, gecti bitti 36ya bisey kalmadi:))cok seviniyorum senin icin:) darisi benim basima:)

Canım ben de aynı şeyi çok hesapladım.Benim doğumum yaza geliyor.Dolayısıyla doğum sonrası iznim yaz tatilinde yanıyor.2 aylıkken okula başlamam lazım.yılda 40 gün rapor hakkımız var ya ben onun 10 gününü kullanmak zorunda kaldım kanamam olmuştu.Kalanı 10+10+10 olarak aile hekiminden almayı düşünüyorum.Daha bebekler 3 aylık olacak.O zaman da 4 ay kadar ücretsiz izin almayı planlıyorum.7 aylık olurlar başkalarına emanet ederim o zaman.Aslında en azından 1 yaşına gelsinler istiyorum ama bu hayat şartlarında çok zor.Bazıları doğum sonrası da heyet raporu kullanıyor ama ben ona çok taraftar değilim içim rahat etmez o şekilde.

"Kıyamet gününde, kulun ayakları, Rabbinin huzurundan şu beş şey soruluncaya kadar bir yere kıpırdamaz:

Ömrünü nasıl harcadığından, gençliğini nerede geçirdiğinden, malını nereden kazanıp nereye harcadığından ve bildiklerini uygulayıp uygulamadığından sorulacaktır."

RABBİM TÜM DUALRIMIZI KABUL ETSİN Hayırlı Nurlu Cumalar

ınsallah hepımız basarı ve saglıkla dogumları atlatırız ya her ıkız hamılesının işi zor valla ..
bende calısan hamilelerdenım ama gercekten cabuk yoruluyorum
dogum sonrası nasıl calıscam bılmıyorum calısmadan cok zor ..Allah kolaylık versın hepımıze

bebişlerin hayırlı uğurlu ömürlü olsunlar inşallah canım.sana da çok geçmiş olsun
canım senin haftalarında benim de öyleydi hatta daha öncesinde kesenin biri çok küçüktü.şimdi o ufaklık diğerinden daha çok hareketli maşallah.sen de içini ferah tut.dr bir sorun görmediyse sorun yoktur inşallah..

dün yani 28+1 de 2 doz celeston tek seferde enjekte edildi,24 saat sonra tekrar yapılacak dedi.sonrası yok ama.hatta ben dr a sordum iğnenin bir zararı olup olmadığını.bazı drlar haftalık yaptırıyorlar ama kanıtlanmış olan ve avrupada da uygulanan şekli 2 seferde 4 doz dedi.bu şekilde uygulamak dahaiyi dedi.druma güveniyorum.sen de başka bir dra daha danış istersen canım.sonuçta belki de duruma göre farklılıklar oluşabiliyordur

canim hic telas etme bende cok teslaslanmistim , hatta ikisi arasinda yariyariya fark eden kg farklari oluyor ilk basllarda, sonra hepsi denhgeleniyor, genelde erkekler cok hareketli kizlar sakin oluyor, belki bir kiz bir oglandir:) icini ferah tut beslenmene dikkat et iyi düsünelim hersey iyi olsun

kanaman olduğu için kullandığın rapor diğer rapor hakkını etkilemiyo canım.biri analık raporu diğeri hastalık raporu diye biliyorum. evet canım ya bu şartlarda nasıl ücretsiz izin alıcaz çok zor vallahi. başımızdakiler doğurun deyip duruyolar ne tüp bebek ücretlerini karşılıyolar nede doğduktan sonra yardım var

dün dopler ultrasona girdik cok sükür herseyleri normalmis iyiymis, birisi 380 gr digeri 353 gr mis. oglusum cok hareketli hemen gösteriyo kendini, digeri kibar kibar hareket ediyo %80 kiz diyor doktor am halaen %100 de100 diyemedi:)son dakika golü yaparda oglan derse benim oglan pembe zibinlarla büyücek cok sükür sagliklari iyi 25 haftalikken seker testi yapilcakmis. bana sanki cok gec gibi geldi ama burda böyle galiba hayirlisi bebislerimiz Allah emanet..

Yok canım 8 haftalık analık izni dışındaki yıllık rapor hakkımızdan bahsediyorum.O da hastalık raporu yani ben daha şimdiden başladım o bölüme.Rabbim bir yol gösterecektir bizlere.Bebeklerimizin rızkını verir.Şimdiden kafaya takmayalım biz en iyisi

merhaba arkadaşlar mide bulantım feci şekil aldı artık ne yapsam olmuyor birde çalışıorum çok zorlanıorum. siz neler yapıosunuz hap falan varmı doktorumada sorcam ama. bu arada bebişlerim 7 haftalık.

bende aynı şekildeyim cnm 7+5 haflığım bende dün serum taktılar 6 saat hastanede yattım. premesis diye bir ilaç verdi doktorum bugün başladım serumdan mı yoksa ilaçtanmı bilmiyorum ama bu öyle uzun zamandan beri ilk defa iştahla bir yemek yedim. 2 kilo vermişim zaten su bile içemiyordum. doktoruna görün bence halsizlkten çalışmaz duruma gelmiştim bende.. yarında böyle devam eder inş. çok korkuyorum onlara balamıycam diye ama bebişlerimin maaşşaallahhı var. :)

21.haftada haa cinsiyetini net söyleyemiyrmı? ayrıntılı ultrasonda da mı görünmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…