- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.461
milasis,,,, sagol canım .doktora gittim.genel cerrahiye progtolog kullanıyom.devamlı kullandıgim bi krem ama bu sefer pek fayda etmedi.ancak sıcak suya oturmak kurtardı beni herkesin aklında bulunsun.sicak su bunun tek caresi.....erken dogumu tetikler diye ön tarafımı bi bezle kapatarak oturuyom.20 dk. yeterli sonra az bi agrıdan sonra rahatlama oluyo...daha önceleri kanamalı oluyodu.ama bukadar agrı yoktu.cok kötü bişey muayeneside insanı utandirıyo ama gözüm hic bisey görmüyodu o an yeterki agrim gecsin diyodum...neyse ilerde bu cektiklerimizi cocuklarimiza gulerek anlatiriz insallah...ben cok sukur 34+2 yi gördüm.sizlerde insallah görürsünüz ..ama bunu son üc haftadırhep yatmama borcluyum.sabahları ablamın biri geliyo.ögleden sonra öbürlerinden biri sirayla sagolsunlar...yoksa ayaga kalksaydim ben o kanamalarla coktan dogurmustum...en azından 30dan sonra hep yatmali bence ...benim tehlikeli gunlerim 28 de basladı....sende dikkat et kendine hayirlisiyla kavus bebislerine canim benim...
bonny cok sukür canım ,,,,gözün aydın.iki yavrunuda aldın yanına.eee ben herşeyi sana soruyodum napcaz simdi...insallah bebisler uslu olurlarda sende bol bol yazarsin bize...bizim yatak odamızda kac gundur besiklerimiz kurulu hazir bekliyo...ama hala gözümün önünde iki bebegi hayal edemiyorum.gunler gectikce heyeceanım artiyo..kendine ve bebislere iyi bak canim ......
..
rahatlamis olmana sevindim canim.bencede 30dan sonra kenara cekilmeli.ben 29 bitti dinlenmeye basladim hala ayni nine gibi bi kenarda oturuyorum.sirt agrilarimdan dolayi yatamiyorum cunku.kayinpederin nasil oldu?
Sağ ol canım benim, sana da çok çok geçmiş olsun. Biraz yoğun evde trafik. Ancak süt sağarken okuyabiliyorum yazdıklarınızı, dualarımdasınız her zamanki gibi ama yanıt veremiyorum çoğu zaman. bana hala hayal gibi geliyor, bir ona bakıyorum, bir ona. Sonra Rabbime şükrediyorum. Zor ama harika bir şey ikiz annesi olmak. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Sen yine sor sorularını elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım canım.
Bu konuda en tuhaf muameleye ben maruz kaldim galiba...benim sancilarim baslayinca, bir doz ciger gelistirici oldum...hastanede yatiyordum o sirada..aradan iki gun gecti baska vurulmadim.dayanamadim doktora sordum niye vurulmadigimi...4doz vurulmadin mi daha ne ignesi dedi.yooo, ben bi kez vuruldum dedim.akli bes karis havada hemsireler vurmayi unutmuslar.her neyse ilk igneden 55saat sonra bi daha igne vuruldum.baska da vurmadilar...bu konuda herkes farkli doz ve surelerde vuruluyor.doktoruna guven..zararli bisey olsa seni tehlikeye atmak ister mi...cok arastrma bence canim.herkese iyi akşamlar,
acil bişi danışmam lazım tecrübeli arkadaşlara, celeston ciğer geliştirici iğne olan arkadaşlar, kaçıncı haftanızda kaç doz yaptırdınız? ben iki haftadır yaptırıyorum tek seferde iki doz karıştırılarak uygulanıyo, dr um iki hafta daha devam etmemi söyledi yani toplamda 8 doz almış olucam bana çok ve gereksiz geldi sanki.. ilgilenirseniz sevinirim, bu kadar çok iğneye gerek var mı??
milasis,,,, sagol canım .doktora gittim.genel cerrahiye progtolog kullanıyom.devamlı kullandıgim bi krem ama bu sefer pek fayda etmedi.ancak sıcak suya oturmak kurtardı beni herkesin aklında bulunsun.sicak su bunun tek caresi.....erken dogumu tetikler diye ön tarafımı bi bezle kapatarak oturuyom.20 dk. yeterli sonra az bi agrıdan sonra rahatlama oluyo...daha önceleri kanamalı oluyodu.ama bukadar agrı yoktu.cok kötü bişey muayeneside insanı utandirıyo ama gözüm hic bisey görmüyodu o an yeterki agrim gecsin diyodum...neyse ilerde bu cektiklerimizi cocuklarimiza gulerek anlatiriz insallah...ben cok sukur 34+2 yi gördüm.sizlerde insallah görürsünüz ..ama bunu son üc haftadırhep yatmama borcluyum.sabahları ablamın biri geliyo.ögleden sonra öbürlerinden biri sirayla sagolsunlar...yoksa ayaga kalksaydim ben o kanamalarla coktan dogurmustum...en azından 30dan sonra hep yatmali bence ...benim tehlikeli gunlerim 28 de basladı....sende dikkat et kendine hayirlisiyla kavus bebislerine canim benim...
kızlar günaydın. bişey sormak istiyorum aranızda çalışan vardır mutlaka. bende çalışıyorum memurum. daha 20 haftalıkız ama kafama çok takılıyo doktorlarımız bizi zaten erken çıkarıyorlar doğum iznine bize sadece doğum sonrası 8 hafta kalıyo yani bebeklerimiz iki aylıkken işe başlamak zorunda kalıcaz.20 gün yıllık iznimi alsam diyorum 10 gün de rapor hadi etti 3 ay. ama yine de yetmez ki zaten minik olucaklar. ücretsiz izin de alamam. sizin çözümleriniz neler siz neler düşünüyosunuz bu konuda.
hımm anladım cnm çok haklısın. çok tşk. ediyorum cnmmm sanada hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden allah yardımcın olsun. sen kurtulmuş sayılırsın rabbim bizlere de 30lu haftaları görmeyi nasip etsin inş.hep içimde bi korku var hiç ileri ki haftaları bile hayal edemiyorum. bol dinlenip, iyi beslenmenin dışında özellikle şuna çok dikkat et dediğin başka bişi var mı?
bebişlerin hayırlı uğurlu ömürlü olsunlar inşallah canım.sana da çok geçmiş olsunherkese iyi geceler listede yokum ama arada girip yorum yaziyodum 28 martta cok sukur sezaryanla kizlatim dunyaya geldi kilolari 2400,2440 kuveze girmedik ama sarilik atlattik yatmadik hastanede cok sukur .benim sezaryan biraz bol kanamali oldu kansizlik var simdi ...bebisler dogunca ne oldugunu anlamadim daha 2-3saatte bir mama emzirme falan ugrasiyoruz annem yanimda o olasa bakamazdim zaten...hastane tecrubelerimi paylasayim emici kilot cok isime yaradi....bebekler zaten hep agliyo yani tup bebekle bile olsa ikiz bebek insanin duygu durumu etkiliyo ben yeni yeni kendime geldim ...sezetyan zpr bi ameliyatmis...benden bu kadar.. herkese kolay gelsin.....beni vekler bebislerim
canım senin haftalarında benim de öyleydi hatta daha öncesinde kesenin biri çok küçüktü.şimdi o ufaklık diğerinden daha çok hareketli maşallah.sen de içini ferah tut.dr bir sorun görmediyse sorun yoktur inşallah..cevabın için teşekkür ederim mukgu
ben diğer bebeğiminde azıcık hareketini görsem rahat olucağım ama o hiç kıpırdamadı inşallah rabbim hepimizinkini sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip eder
herkese iyi akşamlar,
acil bişi danışmam lazım tecrübeli arkadaşlara, celeston ciğer geliştirici iğne olan arkadaşlar, kaçıncı haftanızda kaç doz yaptırdınız? ben iki haftadır yaptırıyorum tek seferde iki doz karıştırılarak uygulanıyo, dr um iki hafta daha devam etmemi söyledi yani toplamda 8 doz almış olucam bana çok ve gereksiz geldi sanki.. ilgilenirseniz sevinirim, bu kadar çok iğneye gerek var mı??
Sevgili arkadaşlar ben de ikiz hamilesiyim
herkese sorunsuz bir hamilelik diliyorum.benim sizlere bir sorum olacak bugün dr a gittim bebekler 11 haftalık göründü yalnız birisi acaip hareketli yerinde duramıyor birisi ise hiiç hareket etmiyordu. dr a sordum sorun yok dedi kalp atışı ve gelişimi normal dedi
acaba siz böyle birşey yaşadınız mı bana tecrübelerinizden bahsedin lütfen biraz kafam karıştı
Kızlarrr sürpriz. Burak hastaneden çıktı bugün.İki yavrum yan yana gelebildi nihayet. Çok şükür Rabbimin bu gününe... Darısı tüm ana-babalarından ayrı kuzucuklara olsun inşallah.
Canım ben de aynı şeyi çok hesapladım.Benim doğumum yaza geliyor.Dolayısıyla doğum sonrası iznim yaz tatilinde yanıyor.2 aylıkken okula başlamam lazım.yılda 40 gün rapor hakkımız var ya ben onun 10 gününü kullanmak zorunda kaldım kanamam olmuştu.Kalanı 10+10+10 olarak aile hekiminden almayı düşünüyorum.Daha bebekler 3 aylık olacak.O zaman da 4 ay kadar ücretsiz izin almayı planlıyorum.7 aylık olurlar başkalarına emanet ederim o zaman.Aslında en azından 1 yaşına gelsinler istiyorum ama bu hayat şartlarında çok zor.Bazıları doğum sonrası da heyet raporu kullanıyor ama ben ona çok taraftar değilim içim rahat etmez o şekilde.
kanaman olduğu için kullandığın rapor diğer rapor hakkını etkilemiyo canım.biri analık raporu diğeri hastalık raporu diye biliyorum. evet canım ya bu şartlarda nasıl ücretsiz izin alıcaz çok zor vallahi. başımızdakiler doğurun deyip duruyolar ne tüp bebek ücretlerini karşılıyolar nede doğduktan sonra yardım var
merhaba arkadaşlar mide bulantım feci şekil aldı artık ne yapsam olmuyor birde çalışıorum çok zorlanıorum. siz neler yapıosunuz hap falan varmı doktorumada sorcam ama. bu arada bebişlerim 7 haftalık.
dün dopler ultrasona girdik cok sükür herseyleri normalmis iyiymis, birisi 380 gr digeri 353 gr mis. oglusum cok hareketli hemen gösteriyo kendini, digeri kibar kibar hareket ediyo %80 kiz diyor doktor am halaen %100 de100 diyemedi:)son dakika golü yaparda oglan derse benim oglan pembe zibinlarla büyücekcok sükür sagliklari iyi 25 haftalikken seker testi yapilcakmis. bana sanki cok gec gibi geldi ama burda böyle galiba hayirlisi bebislerimiz Allah emanet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?