- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.641
Ortalik toplama, yemek, camasir falan..masallah sana canim ya ..gayet iyisin sen o zaman.bunlar uzun zaman once mazide kaldi benim icin..ben bu dediklerinden hicbirini yapamiyorum beyazinci...yapmak istemedigimden degil yapamadgim icin gercekten.dizlerim beni tasimiyoki artik.surekli yatiyorum sadece tuvalete kalkiyorum ya da hava almak icin balkona..o kadarayaga kalkmakta zorluk cekiyorum, dizlerim kirilmis sanki...banyo icin ayakta durunca da karnim tas kesiliyo, nefes alamiyorum,birde surekli idrar var gibi his olusuyo,bebekler kasiklarima baski yapiyor.yere birsey dusse egilip alamiyorum... burnum iki tarafli tikali, hic nefes alamiyorum o da ayri bisey daha bi suru sey...buyusunler icimde kuzularim da dayanirim napiyim
Maşallah gelin ik iyi gelmişsin salıya kadar 36 olursun. O bile çok güzel ben ce bebişlerde 2.5 kılo olmuşlardır. Hakkında hayırlısı olsun. Habersız bırakma bşzleri. Kaşıntın çoksa doktoruna ara sole bence bilgisi olsun.
Kasinti muhtemelen mantar dir. Bendede oldu travozol kullandim iyi geliyor. Akinti degisikmi. Mantar akintisida olabilir. Rahim agzini korumak icin olan ve dogum nisani da denen akinti koyu kivamda yesilimsi-kahverengi karisik ve hafif kanli oluyor. Nacizane bilginize sunarim. Bir arkadasimin ikiz dogumu sadece bu akintiyla basladi. Benim sanci azcik akinti ve 10 saat sanci sonrasi bir avuc akinti geldi 18 saat sancidan sonrada sezeryan ve kuularim geldiiiiiiiiiidarisi basiniza
ben de 34 artı 3 teyim tam 1 hafta var aramızda gelincik. ben de ptesi gidicem ama bekletiyorlar dediğin gibi. gelsin de doktorlar bize sorsunlar nasıl dayanıyoruz. iyi haberlerini bekliyoruz hoşçakal...
teşekkür ederim canım.mantar kaşıntısı gibi travazol gebelikten önce kullandım bi kaç kez bende..
ama mantarda benim parça parça beyaz bişeyler geliyodu. şimdi akıntı şeklinde ne beyaz ne sarı ortası...
sen de çok sancı çekmişsin geçmiş olsun .sağlıcakla büyüsünler inşallah...
ben darıca-bayramoğlunda oturuyorum canım...sen nerdesin...hangi hastanede doğum yaptın..
sağol canım benim.en son bebişler 2300 lerdeydiler.kaşıntım mantar kaşıntısına benziyo bakalım doktor ne diycek..sende oğlunla uğraşıyosun bi yandan da allah kolaylık versin ..günlük gelebilicek annen ablan yada kardeşin yokmu...
benim sağolsun ablamlar geliyo hiç bişey yapmıyom.zaten yapamıyomda ...ben kendi adıma söyliyim hergün bi kadın gelse evime yardım için rahat edemezdim..ablamlar bile evimin planını değiştirdiler...bir an önce kendim işimi yapmaya başlasam diyorum...
Merhaba,
Bende 7 haftalık,ikizlerime hamileyim.Birinin kalp atışını geçen hafta gördüm benim için dua edin yarın dr gideceğim ve ikincisininde kalp atışlarını görelim.
kızlar günaydın koşuyolu medipol hastanesinde kontrollere giden varmı varsa hangi doktora gidiyosunuz?
yok canım ben anadolu yakasındaki medipole gidiyorum doktorumdan memnunum fakat cok gelişi güzel tahlil yaptırıyor:44:medıpol megayı dıyosan ben banu kumbak aygune gıttım memnunum kendısı doçent
ama yolu uzak geldıgı ıcın bakırkoy tarafında oturuyorum ozel aracımız olmadıgı ıcın daha yakın bır hastaneye basladım.
selaamm herkeseee nasılsınıızzz??
benimm bugünn garip bi ağrımm varrrr bana yardımcı olunn noluurr.. biraz kabızlığım var ve tuvalete çıkarken azıcık zorluyorum kendimiii ve bundan dolayımıdır bilmiyorum ama vajinam garip bi baskı varrsanki yukardan bişey vajinama doğru bastırıyo orası açılacakmış gibi hissediyorumm
bu normalmii 15. haftamdayımm bana cevap verinn lürfeeenn acayip tedirgin oldummm.. şu erken doğum korkusu rüylarıma giriyo sürekli
kızlar günaydın koşuyolu medipol hastanesinde kontrollere giden varmı varsa hangi doktora gidiyosunuz?
günaydın hanımlar...
bugün tbsn doğum yapacaktı inşl sağlıkla haberini alırız.
ben de yine bugün kontrole gidicem bakalım paşalarım kilo almışlar mı gelişiyorlar mı. inşl iyi haberler alırım. belki doğum tarihi bile belli olur. heyecan dorukta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?