2013 ikiz anne adayları buraya

Walla canım yavas yavas dınlenerek yapıyorum. Yapamasaydım bende yatardım senın gıbı. Dedığın gıbı yeterkı onlar buyusunler. Bazen kendıme kızıyorum hatamı yapıyorum dıye kendımı iyyi hıssedıyorum bişeyler yapıyrum hatamı yapıyorum acaba diye. Sanada rabbım yardımcın olsun. İnşallah dha iyi olursun..

sağol canım benim.en son bebişler 2300 lerdeydiler.kaşıntım mantar kaşıntısına benziyo bakalım doktor ne diycek..sende oğlunla uğraşıyosun bi yandan da allah kolaylık versin ..günlük gelebilicek annen ablan yada kardeşin yokmu...
benim sağolsun ablamlar geliyo hiç bişey yapmıyom.zaten yapamıyomda ...ben kendi adıma söyliyim hergün bi kadın gelse evime yardım için rahat edemezdim..ablamlar bile evimin planını değiştirdiler...bir an önce kendim işimi yapmaya başlasam diyorum...

teşekkür ederim canım.mantar kaşıntısı gibi travazol gebelikten önce kullandım bi kaç kez bende..
ama mantarda benim parça parça beyaz bişeyler geliyodu. şimdi akıntı şeklinde ne beyaz ne sarı ortası...
sen de çok sancı çekmişsin geçmiş olsun .sağlıcakla büyüsünler inşallah...
ben darıca-bayramoğlunda oturuyorum canım...sen nerdesin...hangi hastanede doğum yaptın..

ben de 34 artı 3 teyim tam 1 hafta var aramızda gelincik. ben de ptesi gidicem ama bekletiyorlar dediğin gibi. gelsin de doktorlar bize sorsunlar nasıl dayanıyoruz. iyi haberlerini bekliyoruz hoşçakal...

sağol canım dediğin gibi sabretmek zor ama bebişlerimin sağlığı aklıma gelince 40 hafta beklerim diyorum..

eğer doğum yaparda size yazamazsam yiyenime söyledim o haber vericek size...
hepimize allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

Ben izmit bayindirlikta oturuyorum. Ozel bir hastaneye gidiyirdum. Dr um erken dogum riskinden dolayi dogum uni. Yada alikahyada yap ama uni de uer olmaz alikahyada yap dedi. Ben ozelde yapamicam diye korktum once oda bana bebek yogun bakimi onemli daha guvende olursunuz o yuzden dedi. Kuvez durumu olabilir magdur olmayin dedo ve dogru demis. İyiki orda yapmisim ozel gibi ilgilendiler dogumda. Sonra sekerleri dustu 3 gun kuvez.

Amin canım inşallah doğumdan sonra kendı işimizi kendimiz görebiliriz. Rabbim hepmize yardım etsin. Hergun gelebilecek yok. Annem doğuma gelecek. Hayırlısı olsun diyelim. Ablamlar çalışıyo bana bi faydaları yok yani. Kv saolsun yakınımda o var.

günaydın hanımlar.... hava harika. çıkıp gezebilen değerlendirsin. kocam mangal yapalım diyor dedim ben yürüyemiyorum sen ne diyorsun :)) adam bile sıkıldı artık...

iyi pazarlar arkadaşlar...
kimseler yok herkes dışarımı çıktı...
bende öyle özledimki,bi markete gitmek bile şuan aklıma geldimi ,
seviniyorum ..
doğumdan 1 kaç ay sonra inşallah kızlarımla her fırsatta dışarı çıkcam,,
nasıl olsa önümüz yaz...

Merhaba,

Bende 7 haftalık,ikizlerime hamileyim.Birinin kalp atışını geçen hafta gördüm benim için dua edin yarın dr gideceğim ve ikincisininde kalp atışlarını görelim.

kızlar günaydın koşuyolu medipol hastanesinde kontrollere giden varmı varsa hangi doktora gidiyosunuz?

medıpol megayı dıyosan ben banu kumbak aygune gıttım memnunum kendısı doçent
ama yolu uzak geldıgı ıcın bakırkoy tarafında oturuyorum ozel aracımız olmadıgı ıcın daha yakın bır hastaneye basladım.

günaydın hanımlar...
bugün tbsn doğum yapacaktı inşl sağlıkla haberini alırız.
ben de yine bugün kontrole gidicem bakalım paşalarım kilo almışlar mı gelişiyorlar mı. inşl iyi haberler alırım. belki doğum tarihi bile belli olur. heyecan dorukta.

selaamm herkeseee nasılsınıızzz??
benimm bugünn garip bi ağrımm varrrr bana yardımcı olunn noluurr.. biraz kabızlığım var ve tuvalete çıkarken azıcık zorluyorum kendimiii ve bundan dolayımıdır bilmiyorum ama vajinam garip bi baskı varr sanki yukardan bişey vajinama doğru bastırıyo orası açılacakmış gibi hissediyorumm
bu normalmii 15. haftamdayımm bana cevap verinn lürfeeenn acayip tedirgin oldummm.. şu erken doğum korkusu rüylarıma giriyo sürekli

yok canım ben anadolu yakasındaki medipole gidiyorum doktorumdan memnunum fakat cok gelişi güzel tahlil yaptırıyor:44:

canım zorlama wcde bıraz akışın abrak bol bol kayısı ye üstüne ılık su iç.
nasıl bir baskı hssediyorsun ?
belki rahım bagları geriliyordur? vajınada batma hissi oluyorsa.

kızlarrrrr geç kaldım ama iyi mi kötü mü bilmem bir haberim var size.
bir haftada 3 kilo almışım yine. hızlı kilo alımım ve tansiyonumun yüksek çıkmasından ve kan değerimin düşük olmasından dolayı 3 gün yine demir verecekler.veeeeeeeeeeeeeeeeee çarşamba günü alalım dedi doktorlarım. gebelik zehirlenmesinden korktular ikisi de. bugünkü ultrasonda bebişlerin kiloları 2 kg civarında dedi doktor ama çok sıkıştıkları için ölçemiyor tam olarak. inşl küveze girmeye gerek kalmaz.nasip olursa çarşamba öğleden sonra kavuşacağım bebişlere. size yazamazsam bir süre bilin ki hastanedeyim yada evdeyim ama yoğunum. hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…