2013 ikiz anne adayları buraya

Hadi hayırlısı olsun. Carsamba tam kç hftalık olacaksın. İnşallah bbeişlerde iyidirlerdir hiç küveze girmeden çıkarsınız. Yine yazmaya çalış . Şimdiden geçmiş olsun aağlıkla. Kucağınıza almayı nasıp etsım rabbim.. Bizlerede dua et inş.

canım allah yardımcın olsun...
hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Hakkınızda hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

Bu carsamba miiiii?ayyyy heyecan yaptim ben de simdi birden hayirlisi olsun nadidenursu guzel hhaberlerini bekliyoruz insallah, rabbim yardimciniz olsun:)

canım zorlama wcde bıraz akışın abrak bol bol kayısı ye üstüne ılık su iç.
nasıl bir baskı hssediyorsun ?
belki rahım bagları geriliyordur? vajınada batma hissi oluyorsa.

cnm bu kabızlık hepp var bendee geçmiyo bi türlü =((((.. denedim bi çok şeyi ama bi işe yaramadı maalesef =(.... cnm afedersin ama vajina girişine bi baskı oluyodu üstten alta doğru bi bişey ittiriyo sanki orası açılacakmış gibi ama çok şükür bugün daha iyyiyim bişey yok şuan.. inş. bidahada olmaz

Yolun sonuna geldin demek ki.Hayırlısıyla bebeklerinizi alın gelin artık

inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınızı alırsanız. Darısı bizim başımıza

kızlar ben geldim. yarın sabah kan verildikten sonra inşl doğuma giricem. tam 35 artı 0 oluyorum. gebelik zehirlenmesinden şüpheleniyorlar.
dualarınız için teşekkürler... yine de eksik etmeyin dualarınızı. benim dualarımdasınız hepiniz.

Allah yardımcınız olsun canım.

arkadaşlar merhaba..inşallah hepiniz iyisinizdir..
**nadide**dualarımız seninle inşallah hakkında hayırlısı olsun canım..
kritik haftaları atlattın artık,,korkma allahın izniyle sağlıcakla alırsın
bebişlerini kucağına...

kızlar bugün kontrolüm vardı...
çok şükür herşey yolunda şimdilik.doktorum dinlenmen iyi gelmiş bebeklere dedi.
gelişimleri iyiymiş.
doğum tarihimiz belli oldu bi aksilik olmazsa* 8 - yada 9 mayısda*tuğçe ve merve*mize kavuşucaz inşallah..
bugün 35+6 dayım.15 gün var daha ama en azından tarih belli ve o belirsizlik kalktı kafamdan...
inşallah o zamana kadar bişey olmaz ve doğum yapmak zorunda kalmam ...tek dileğim bu.
hep aklımda olan ve dua ettğim planlı bi doğum olması allahım hayırlısını versin hepimiz için .
hepinizi öpüyorum..

ALLAH yardımcın olsun,işlerin rast gitsin, sağlıkla bebeklerine kavusursun inşallah!

ALLAH YARDIMCIN OLSUN HAYIRLISIYLA DOĞUR İNŞ.
maş. valla sen bu işi kıvırdın sanırım hadi hayırlısı .
bu arada sen face de yoksun sanırım neden yoksun

Maaşallah gelincik herşey gönlünce olur umarım, benim daha 3 haftam var annem yanımda ve her tarafım ağrıyor, senin vaktin nasıl geciyor ,

Maaşallah gelincik herşey gönlünce olur umarım, benim daha 3 haftam var annem yanımda ve her tarafım ağrıyor, senin vaktin nasıl geciyor ,

sağol canım ...benimde hergün ablamlar geliyo evlerimiz çok yakın..aynen canım inan bu haftalara geldim ama birde bana sor ağrımayan bi kulağım vardı..1 haftadır sanki su kaçmış gibi tıkalı...bugün doktora sorucaktım unuttum,vajina kaşıntısı için krem istiycektim onuda unuttum...doğum tarihini duyunca heyecan yaptım galiba...
vaktim sadece yatarak tv. seyrederek,ablamlar geliyo onlarla sohbetle geçiyo...
normalde hiç evde durmazdım birden eve kapanınca bunaldım.
sağolsun ablamlarda olmasaydı napardım bilmiyom..
he bide kaç gündür ellerim açıp kapatınca ağrıyo inşallah ilerlemez oda..
sen de yatarakmı geçiriyosun.
iyi seninde annen yanındaymış,bu ailelelerimiz olmasaydı napardık bilmiyom..
hadi öptüm byby...

maş. valla sen bu işi kıvırdın sanırım hadi hayırlısı .
bu arada sen face de yoksun sanırım neden yoksun[/QUOTE]

delikız sagol canım.anladımki erken dogum tehdidi olan sürekli yatarak birazda olsa uzatabiliyo....
face ne yazarak giricem.daha önce girdim olmadı....

Gelincik masallah diyorum, nazar degmesin canim baska bisey demiyorum harikasin!!!darisi bana ve tum ikiz hamilesi arkadaslarima
Ben dayanabilecekmiyim bilmiyorum, diyorsun ya her yerim agriyor diye, ustumden kamyon gecmis gibi artik nefes almayi gectim.ben agridan uyuyamiyorum.usutmus muyum ne oldu bilmiyorum ama gogsumde de hirilti var, oksurmekten korkuyorumkarnimin ici bile aciyor.sende deoldu mu karnin ici acidi mi cuma kontrolum var...bakalim ne diyecek doktorumuz..hayirlisi..

darısı bize ne güzel 38 haftayı geçmiş olacaksın harika bişi...Allah sağlıcakla kucağına almayı nsaip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…