- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.601
benimki de gereksiz diyo ve eminim yaptırmayacakkk
ben çok istiyorum ama eşim gereksiz o kadar zengin değiliz biz diyo aslında doğru ona bütçe ayırmak şuanki durumumuz için mantıklı değil ama içimde de kalmıyor değil yaptıramıyorum diye üzülüyorum açıkcası(
perşembe dk.a gittik , doğumu yapmak istediğim hastaneye başladım artık. şükür kızlarımız iyi.
biri 536 öteki 514gr. bi sorun yok dedi doktor, kramplarım için calsium takviyesi verdi.
okul çok yoruyor, ayaklarım çok şişiyor ama idare etmeye çalışıorum, mayısta şeker yüklemesi için tekrar gidicez.
hamdolsun. yen doğum yapacaklara ve tüm anne adaylarımıza kolaylıklar diliyorum. öpüyorum
kızlar selam farkettim ki beni kimse merak etmemiş
bir haftadır kımıldamadan yatıyorum
kahverengi lekelenmeden 1 hafta sonra kırmızılar gorundu aklım cıktı
iğneler yapıldı ve kosulsuz yattım
yazık kocam ise gıderken kahvaltımı hazırladı oglen geldı yemeğimi koydu Allah razı olsun ondan
aklım cıkıyor hala yatıyorum su 3 ay bı geceydı sag salim
önceyi okuyamadım yatmam gerekıyor yenıden
herkesi cok ozledim ama yokluğumu kımse farketmedi diye cok bozuldum
1 tane bıle ozelden neredlerdesin dıye yazmamıs kımse
çok geçmiş olsun canım benim valla ben tanısam seni yazardım üzülme gerçekten rabbim evladını bagızlamıs sana sükürler olsun 3 ayı atlatınca geciyor tehliken rahatlıyorsun az daha dayan kuzum herşey güzel olucak benim hala düşük tehlikem var doktor hiç iş yaptırmıyor gerekirse yapmıcaksın çok iyi bak kendine saglıkl haberlerinide alırız inşallah
saolasın arkadasım
rapor verdı doktor habire yatıyorum evde haftaya iş baslıyo nasıl olacak bılmıyorum
cok oturunca sankı nefes alamıyorum uzanmaya yer arıyorum
su 3 ay geceydı hayırlısıyla
sen bayağ ıyı durumdasın anlasılan masallah
Evet tarihlerimiz aynıymış süper. Ben de hiç sancılanmadım ara ara kasılmalarım oluyordu bikaç haftadır, ancak bu hafta tamamen sert dolaşıyorum arda yumuşamıyor yani bu da beni mahvetti. Bakalım doktorum ne der danışıcam hsonu. Bebekler de pek hareketli değiller bu hafta, enteresan yani canım sıkkın o yüzden biraz. Oğlum zaten oynasa bşle hissetmiyorum onu aşağıda kalıyor, duuşu nasılsa hiç farketmiyorum onu . Kızı da tam tersi sürekli hissediyordum fırt fırt oynuyodu ama bu hafta o da azaldı gibi. Allah sonumuzu hayır etsin, olumlu düşünmeye çalışıyorum ve bol bol dua ediyorum...Doğum tarihimiz aynı görünüyor.25+4 te bakıldı bebeklerimin ikisi de 150 şer gr azdı seninkilerden.Bana da küçükmüş gibi geliyorlar ama dr normal buluyor.Sancı nasıl bir şey daha bilmiyorum ama benim de karnım bazen uyuşuyor, sanki büzülüyor gibi.Bu ara bazen de üşütmüşüm gibi ağrıyor.Grip oldum bununla ilgili olabileceğini düşündüm.Hafta sonu kontrolüm var sormayı planlıyorum.Senin de kafana takılıyorsa doktoruna bir danış.
Yasemin, bu sürekli sert, gevşeme olmuyor yani. Haftalar ilerlerse inşallah hep beraber göreceğiz. Güzellikler dilerim hepinizeKg lar ve kasik agrisi normal yalniz karinda sertlesme dikkate alinmali. Sertlesip tekrar yavasca gevsiyorsa dogum sancisi olabiliyor. Beni. Sancimda kasilma gevseme seklinde oldu.
Arkadaslar oncelikle butun hamile arkadaslarima hayirli bir sekilde bebeklerini kucaklarina almalarini diliyorum.Bebek isteyenlere de Rabbim en kisa zamanda nasip etsin. bende ikizlere hamile oldugumu tam bir hafta once normal kontrolumde ogrendim.5 haftalikken gittgimizde keseyi gorduk ama kalp atisi icin erken dedi doktor. 2 hafta sonra gittgimizde kalp atislarini da gorduk cok sukur:) gecen hafta kontrole gittigimde doktorum " aa ben burda ne goruyorum" dedi. oyle korktum ki once cunku 10 ay once 8 haftalik bebegimi kaybetmistim. iki bebegimin olacagini soyledi :) 12 haftalikken ogrenmis oldum yani :)cifte mutluluk dedikleri bu olsa gerek.
bir sonraki kontrolum bir ay snra yani 16. haftamda. bu arad doktorm tek yumurta veya cift yumurta ikizine dair birsey demedi. cift yumurta ikizi olabilir dedi ama belli degil. cok merak ediyorum ya :) Acaba bir hafta sonra baska doktora gitsem mi yoksa 3 hafta daha beklesem mi?
Allah razi olsun :) bir de internetten okudugum kadariyla bebeklerin tek yumurta ikizi mi yoksa cift yumurta ikizi mi oldugu en iyi 9-14. haftalarda belli oluyormus.ilerleyen haftalarda bebekler daha da buyudugu icin ayirt etmek zor oluyormus sanirim. ben gittigimde 16. haftada olucam. 16. haftada birsey diyemezse doktorum ben doguma kadar tek yumurta ikizi mi cift yumurta ikizi mi diye dusunecek miyim ya :) esim de bekleyelim 16. haftada gidelim diyo.ne yapacagimi sasirdimhayrılı olsun caım..aslında görülebiliyor...çünkü 13.hafta içindesin bebekler bayağı büyümüş olmalılar
Allah razi olsun :) bir de internetten okudugum kadariyla bebeklerin tek yumurta ikizi mi yoksa cift yumurta ikizi mi oldugu en iyi 9-14. haftalarda belli oluyormus.ilerleyen haftalarda bebekler daha da buyudugu icin ayirt etmek zor oluyormus sanirim. ben gittigimde 16. haftada olucam. 16. haftada birsey diyemezse doktorum ben doguma kadar tek yumurta ikizi mi cift yumurta ikizi mi diye dusunecek miyim ya :) esim de bekleyelim 16. haftada gidelim diyo.ne yapacagimi sasirdim
aynen öle canım geçen gün gittim bir dr büyüdükleri için tek yumurta mı dedi arada bişi göremiyorum felan dedi...ben dedim çift olduğu kesin diye..doğru haklısın ilerde görülmez
bana da cift yumurta ikizi gibi sanki dedi. ama net olarak bisey diyemiycem dedi. sizin ki cift yumurta ikizi mi? cinsiyetleri de belli olmustur. ayy ne guzel ya rabbim hayirlisiyla kucaginiza almanizi nasip etsin
merhaba bende bugün cinsiyeltlerini öğrendim..16. haftamdayım.9. haftamda tek yumurta ikizi demişti...şimdi gittiğimde aradaki zar kalktığından anlaşılmıyor.önceden söylediği için telaş yapmadım.tek bildiğim tek yumurta ikizleri 5. haftadan sonra bölünme oluyor sizde böyle bir durum oldumu sonradan bölünüyo yani..bide çift yumurta ikizlerinde bi erkek bi kız ihtimali daha çok eğer öyleyce kesin çift yumurta ..
ALLAH hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ikiz annesi olmak acayip heyecan verici bir durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?