2013 ikiz anne adayları buraya

Listede en aşağılardayken orta sıralara çıktım. İlk başlarda zaman hiç geçmiyor gibi gelirken, şimdi su gibi akıp gidiyor. 24. haftaya girmemle birlikte benmkiler çok hareketlendi. Hıçkırıklar, benim tarafıma yatma anne demeler, tekmeler, kalp atışlarını elle hissetmeler çok belirginleşti. Bu haftadan itibaren gerçekten hamile olduğumu hissettirdiler:) Allahım isteyen her kadını, anne olmayı tattırsın.

Canım biz kadınlar hoşumuza giden herşeyi isteriz. Boşver bence, o parayla başka eksiklerini alırsın. Bir sürü fotoğrafları olacak, sen onlardan kendine özel bir tasarım yaparsın sonra. Üzülmene değmez. Yaptıranlar da alıp başka bir kenara koyuyorlar. İki-üç aile görüyor, sonra rafa kaldırılıyor. Şahsen ben evlilik albümümün bile olmasını hiç istemedim. Hala gördükçe sinirlerim oynuyor. Çünkü boşa giden bir para. Bir sürü düğün fotoğrafım var zaten. Gidip de albüm niye yaptırılır hiç anlamam.

Cnm ben de şeker yüklemesi için 10 gün sonraya randevu aldım. Benim doktor bana çalışma dedi. Yüksek riskli gebeyiz sonuçta. Mayıstan itibaren çalışmayacağım. Heyet yazacak. Sen de seninkine bir danış. Sonuçta hangi hastanın çalışıp çalışmadığını akıllarında tutamazlar. Benim de el parmaklarımda şişlikler var. Gece de sağ ayağım şişiyor. Sık sık dinlenmeye bak. Az kaldı.

merhaba arkadaşlar nasılsınız...
sorunsuz,mutlu bir gün diliyorum hepimiz için...
allahıma şükürler olsun hala doğurmadım....
bekliyoruz 37 yi görürüm diye aklıma gelmiyo değil...
hayallerle yaşamak güzel.zaten hayal kurmak olmasaydı,
bilmem napardık...hem doğumu bekliyorum hemde hacı annemlerin
umreden dönüşünü...haftaya perşembe inşallah burdalar ve
inşallah kızlarım ona kadar beklerler....

ben de 10 haftalık ikizlere hamileyim,çok şükür hamileliğim rahat geçiyor ama yüzüm de lekeler olustu,cildim sivilcelendi,halsizlik ve sık idrara çıkma yaşıyorum haftaya kontrole gidecegim ve cok heyecanlıyım çünkü 3 hafta evvel ki kontrolde bir kese daha büyük diğeri daha küçüktü ve birinin kalp atışı daha hızlıydı inşallah hayırlı haberler alırım..

çok geçmiş olsun canım benim valla ben tanısam seni yazardım üzülme gerçekten rabbim evladını bagızlamıs sana sükürler olsun 3 ayı atlatınca geciyor tehliken rahatlıyorsun az daha dayan kuzum herşey güzel olucak benim hala düşük tehlikem var doktor hiç iş yaptırmıyor gerekirse yapmıcaksın çok iyi bak kendine saglıkl haberlerinide alırız inşallah

saolasın arkadasım

rapor verdı doktor habire yatıyorum evde haftaya iş baslıyo nasıl olacak bılmıyorum

cok oturunca sankı nefes alamıyorum uzanmaya yer arıyorum

su 3 ay geceydı hayırlısıyla

sen bayağ ıyı durumdasın anlasılan masallah

aaaaa yanlıs okumusum atlattın dıye anlamıstım

dusuk tehlıken neden devam edıyor. ne kı belırtılerı
tabı hıc bı iş yapma
ben en ufak bırseyde degermı dıye soruyorum

şükür olsun canım ben 8 haftalıkken alttan muayene yüzünden bebelerimi kaybediyodum doktor yatıcan dedi annemi cagırdım 2,5 aydır yanımda hiç bir iş yaptırmyor esimde öyle şimdi ufak ufak yapıyorum yardım ediyorum ayaktada durabiliyorum bende nefes alamıyordum ama 3. aydan sonra herşey düzeliyor az kalmış ne var surada bi kaç hafta bişey sabret üzülme canım benim bebekler yukarıda top gibi karnım çok rahat ediyorum bide bundan

agır kaldırırsam eger erken suyum gelebilirmiş yorulmak yok dedi çünkü 2 bebek tek gibi degilsin kendini kesinlikle kıyaslamaman lazım onlarla rahim çok geriliyor ters harekette kan geliyor mesela benim ufak bi sitreste bunlar hep riskli durumun belirtileri uzak durucaksın tatlım ve yatıcaksın bırak evin çop olsun içindeki candan önemli degil

Son düzenleme:
Evet tarihlerimiz aynıymış süper. Ben de hiç sancılanmadım ara ara kasılmalarım oluyordu bikaç haftadır, ancak bu hafta tamamen sert dolaşıyorum arda yumuşamıyor yani bu da beni mahvetti. Bakalım doktorum ne der danışıcam hsonu. Bebekler de pek hareketli değiller bu hafta, enteresan yani canım sıkkın o yüzden biraz. Oğlum zaten oynasa bşle hissetmiyorum onu aşağıda kalıyor, duuşu nasılsa hiç farketmiyorum onu . Kızı da tam tersi sürekli hissediyordum fırt fırt oynuyodu ama bu hafta o da azaldı gibi. Allah sonumuzu hayır etsin, olumlu düşünmeye çalışıyorum ve bol bol dua ediyorum...

Kg lar ve kasik agrisi normal yalniz karinda sertlesme dikkate alinmali. Sertlesip tekrar yavasca gevsiyorsa dogum sancisi olabiliyor. Beni. Sancimda kasilma gevseme seklinde oldu.
Yasemin, bu sürekli sert, gevşeme olmuyor yani. Haftalar ilerlerse inşallah hep beraber göreceğiz. Güzellikler dilerim hepinize

herkese iyi geceler ...
telden girdigim icin kim var göremiyorum...ama gündüzden bu saate kadar pek kimse ugramamış...
bende yatıyom herkdese ve bebişlerine
rahat bi uyku diliyorum....

Bende 24 haftalık hamileym iki tane paşam olucak.cok mutluyum 20 yaşındayım buradaki yorumların yarısı ikiz bebek bakımı zor Dio bazısında kolay Dio benim çevremde yakınım da yok tek basimA bakıcam cok cok mufluyum ama minik iki tane bebeğim olucak yanlış bakarsam bisey olursa die korkuyorum. (

günaydın hanımlar... bugün bebişlerimin beşiklerini odalarını tam hazırlıyoruz artık. herşey hazır olsun da... ama şidi yoruldum yatışa geçtim bacaklarım şişti yine. görümcem ütü yapıyor saolsun.
ayrıca dün kan değerim biraz artmış sonuçlara göre dr yine p.tesi gelsin ilaç yazayım demiş. artık sona geldik ilaçtan da bıktım yaaa....

Arkadaslar oncelikle butun hamile arkadaslarima hayirli bir sekilde bebeklerini kucaklarina almalarini diliyorum.Bebek isteyenlere de Rabbim en kisa zamanda nasip etsin. bende ikizlere hamile oldugumu tam bir hafta once normal kontrolumde ogrendim.5 haftalikken gittgimizde keseyi gorduk ama kalp atisi icin erken dedi doktor. 2 hafta sonra gittgimizde kalp atislarini da gorduk cok sukur:) gecen hafta kontrole gittigimde doktorum " aa ben burda ne goruyorum" dedi. oyle korktum ki once cunku 10 ay once 8 haftalik bebegimi kaybetmistim. iki bebegimin olacagini soyledi :) 12 haftalikken ogrenmis oldum yani :)cifte mutluluk dedikleri bu olsa gerek.
bir sonraki kontrolum bir ay snra yani 16. haftamda. bu arad doktorm tek yumurta veya cift yumurta ikizine dair birsey demedi. cift yumurta ikizi olabilir dedi ama belli degil. cok merak ediyorum ya :) Acaba bir hafta sonra baska doktora gitsem mi yoksa 3 hafta daha beklesem mi?

hayrılı olsun caım..aslında görülebiliyor...çünkü 13.hafta içindesin bebekler bayağı büyümüş olmalılar

hayrılı olsun caım..aslında görülebiliyor...çünkü 13.hafta içindesin bebekler bayağı büyümüş olmalılar
Allah razi olsun :) bir de internetten okudugum kadariyla bebeklerin tek yumurta ikizi mi yoksa cift yumurta ikizi mi oldugu en iyi 9-14. haftalarda belli oluyormus.ilerleyen haftalarda bebekler daha da buyudugu icin ayirt etmek zor oluyormus sanirim. ben gittigimde 16. haftada olucam. 16. haftada birsey diyemezse doktorum ben doguma kadar tek yumurta ikizi mi cift yumurta ikizi mi diye dusunecek miyim ya :) esim de bekleyelim 16. haftada gidelim diyo.ne yapacagimi sasirdim

aynen öle canım geçen gün gittim bir dr büyüdükleri için tek yumurta mı dedi arada bişi göremiyorum felan dedi...ben dedim çift olduğu kesin diye..doğru haklısın ilerde görülmez

aynen öle canım geçen gün gittim bir dr büyüdükleri için tek yumurta mı dedi arada bişi göremiyorum felan dedi...ben dedim çift olduğu kesin diye..doğru haklısın ilerde görülmez

bana da cift yumurta ikizi gibi sanki dedi. ama net olarak bisey diyemiycem dedi. sizin ki cift yumurta ikizi mi? cinsiyetleri de belli olmustur. ayy ne guzel ya rabbim hayirlisiyla kucaginiza almanizi nasip etsin

merhaba bende bugün cinsiyeltlerini öğrendim..16. haftamdayım.9. haftamda tek yumurta ikizi demişti...şimdi gittiğimde aradaki zar kalktığından anlaşılmıyor.önceden söylediği için telaş yapmadım.tek bildiğim tek yumurta ikizleri 5. haftadan sonra bölünme oluyor sizde böyle bir durum oldumu sonradan bölünüyo yani..bide çift yumurta ikizlerinde bi erkek bi kız ihtimali daha çok eğer öyleyce kesin çift yumurta ..
ALLAH hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ikiz annesi olmak acayip heyecan verici bir durum...

bana da cift yumurta ikizi gibi sanki dedi. ama net olarak bisey diyemiycem dedi. sizin ki cift yumurta ikizi mi? cinsiyetleri de belli olmustur. ayy ne guzel ya rabbim hayirlisiyla kucaginiza almanizi nasip etsin

evet çift yumrta cnsiyetleri 2 tane olunca teki kız dedi ama diğerini göremedik artık ayrıntılı ultrasona kaldı ...

Allah evlatlarinizi sizlere bagislasin. bende kontrole gittigimde 16.haftamda olucam insallah. ben 5 haftalikken gittigimde sadece kese gormustu kalp atisini gormek icin 7.haftada gelin dedi. 7. haftada kalp atislarini da gorduk. ama o zaman iki bebegimin oldugunu gormedi doktor. 11+1 de gittigimde supriiiiiiiiz. ama iste doktor pek belli olmadi ama coft yumurta ikizi gibi dedi. ya simdi 16. haftada eger sadece cinsiyetleri farkli ise cift yumurt ikizi oldugunu anlayabilecegiz yoksa anlayamayacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…