- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.621
Listede en aşağılardayken orta sıralara çıktım. İlk başlarda zaman hiç geçmiyor gibi gelirken, şimdi su gibi akıp gidiyor. 24. haftaya girmemle birlikte benmkiler çok hareketlendi. Hıçkırıklar, benim tarafıma yatma anne demeler, tekmeler, kalp atışlarını elle hissetmeler çok belirginleşti. Bu haftadan itibaren gerçekten hamile olduğumu hissettirdiler:) Allahım isteyen her kadını, anne olmayı tattırsın.
Canım biz kadınlar hoşumuza giden herşeyi isteriz. Boşver bence, o parayla başka eksiklerini alırsın. Bir sürü fotoğrafları olacak, sen onlardan kendine özel bir tasarım yaparsın sonra. Üzülmene değmez. Yaptıranlar da alıp başka bir kenara koyuyorlar. İki-üç aile görüyor, sonra rafa kaldırılıyor. Şahsen ben evlilik albümümün bile olmasını hiç istemedim. Hala gördükçe sinirlerim oynuyor. Çünkü boşa giden bir para. Bir sürü düğün fotoğrafım var zaten. Gidip de albüm niye yaptırılır hiç anlamam.
Cnm ben de şeker yüklemesi için 10 gün sonraya randevu aldım. Benim doktor bana çalışma dedi. Yüksek riskli gebeyiz sonuçta. Mayıstan itibaren çalışmayacağım. Heyet yazacak. Sen de seninkine bir danış. Sonuçta hangi hastanın çalışıp çalışmadığını akıllarında tutamazlar. Benim de el parmaklarımda şişlikler var. Gece de sağ ayağım şişiyor. Sık sık dinlenmeye bak. Az kaldı.
şükür olsun canım ben 8 haftalıkken alttan muayene yüzünden bebelerimi kaybediyodum doktor yatıcan dedi annemi cagırdım 2,5 aydır yanımda hiç bir iş yaptırmyor esimde öyle şimdi ufak ufak yapıyorum yardım ediyorum ayaktada durabiliyorum bende nefes alamıyordum ama 3. aydan sonra herşey düzeliyor az kalmış ne var surada bi kaç hafta bişey sabret üzülme canım benim bebekler yukarıda top gibi karnım çok rahat ediyorum bide bundan
agır kaldırırsam eger erken suyum gelebilirmiş yorulmak yok dedi çünkü 2 bebek tek gibi degilsin kendini kesinlikle kıyaslamaman lazım onlarla rahim çok geriliyor ters harekette kan geliyor mesela benim ufak bi sitreste bunlar hep riskli durumun belirtileri uzak durucaksın tatlım ve yatıcaksın bırak evin çop olsun içindeki candan önemli degil
Selam, bahsettiğin ellerdeki eklem ağrısı birkaç haftadır bende de var. Malesef olabiyormuş, doktorum magnezyum verdi. Vucudum benim de epey şiş ancak tüm tahlillerim temiz çıkıyor. Hatta 20 kilo aldım ve hiç deaşırı yemiyorum. Kısacası kafana takma ama tahlilllerini de ihmal etme. Sevgilerkızlar deneyimli anneler,
dün gece uyandıgımda ve sabah kalktıgımda parmak eklemlerim ağrıyordu ya hala azalsa da agrımaya devam ediyor bu nedne olur? birisi ödemden demiş ödem var ondan da korkuyorum zaten sürekli tansiyon ölçüyorum
gecen hafta tam kan ve idrar tahlilim yapıldı çok şükür bir sorun çıkmadı.. ama ben gebelik zehirlenmesinden cok korkuyorum ikiz gebelikte risk yüksek olurmus bir de ben erken şişmeye başlamadım mı?
yarın kontrolüm var inşallah bir sorun yoktur....
tbsn sen nasılsın doktor bir doğum tarihi verdi mi? durumun nasıl?
Gunaydin kizlar...nasilsiniz bakalim?cok sukur biz iyiyiz, listede yavas yavas yukari cikiyoruz:))guzel bir gun olmasi dilegiyle...
merhaba kızlar ,,iyi hafta sonları hepinize...
bugün 35+3 deyim ..
bu hafta bitsin başka bişey istemiyom...
artık dayanıcak gücüm kalmadı valla,heryerim ağrıyo..
şimdide vajinada acayip bi kaşıntı var..
ve koyu bi akıntı var...
salı gitcem bakalım ne diycek...
bana beklediğin kadar bekliycez dedi ama ,
ben bu sefer sorucam yine 37 zor beklerim...
hepimiz için hayırlısını diliyorum...
bugün 35+3 deyim ..
ve koyu bi akıntı var...
bugün 35+3 deyim ..
ve koyu bi akıntı var...
cok sukur canim teskkur ederim.pazartesi ins.o zamana kadar bi aksilik olmazsa tabi.dua bekliyorum
Gunaydın milasıs .. Evet altıncı olmuşum. DHa bır ıkı ay öncesınde 25 lerdeydım zaman ole yada bole gecıyo33 2 oldum inşallah bıra daha dayanırız.. Sevgıler herkese..
bugün 35+3 deyim ..
ve koyu bi akıntı var...
sürekli yatarak dayanırsın dikkat et kendine yorma iş de yapma dinlen..
Süreklı yatma gıbı durumum olamuyo malesef.bes yasında oğlum var herşeyıyle ben ilgilenıyorum. Gunluk işlerimi yapıyorum ortalık topla makına boşalt çamaşır yemek gıbı hepsini gun içinde yapıyorum.Ağır iş yapmıyorum haftada bırgun kadın alıyorum.! Bukadar işide herkes yapıyodur sanırım. Yoksa hiçmi bişe yapmıyosunuz. Bu nlar erken doğuma neden olur mu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?