- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.701
kızlar merhaba sizlere bir sorularım olcak..Dr a balık yiyemediğimi söyleyince Omega3 verdi kullanan varmı?
ayrıca Osteocare (kalsiyum,d3,magnezyum ve çinko) ilacını verdi...normalde kramplarım yoktu bunu içince o gece ayaklarıma kramp girdi.bu ilaç hakkında bilgisi olan kullanan varmı?
birde çok burnum tıkanıyor...sürekli biri tıkalı diyebilrim...19.haftanın içindeyim normalmi bu durum?
slm kızlar size yazamadım kusura bakmayın pazartesi sürpriz bir şekilde doğum gerçekleşti çok bebeklerim iyi küveze girmediler. biri 2950 biri 2550 doğdular şuan evimizdeyiz çok şükür sadece ağrım var kendinize iyi bkın .bebişlerede.
arkadaslar pazartesi sabahi ogluslarimizi kucagimiza aldik cok sukur.mukemmel bir his.baktikca sukrediyoruz esimle.Rabbim hepinize saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.bebeklerimin biri 2700 digeri 2580 gram.cok sukur sagliklilar kuvozede girmediler.sutumuz cok cok azmama veriyoruz.sagiyorum ama 5 ml anca geliyor.sut cayi iciyorum ins cogalir.kendimde iyilesmeyi bekliyorum agrilarim gecmedi daha.dua bekliyorum.hepinize saglikli hamilelikler,dogumu yakin olanlara saglikli hayirli dogumlar diliyorum
canım sabırla buldun bu haftaları darısı bize inşallah. kazasız belasız sağlıklı bi şekilde gelsin inşallah kuzucukların . biz de seni öpüoozz.
Gelincik masallah diyorum, nazar degmesin canimbaska bisey demiyorum harikasin!!!darisi bana ve tum ikiz hamilesi arkadaslarima
Ben dayanabilecekmiyim bilmiyorum, diyorsun ya her yerim agriyor diye, ustumden kamyon gecmis gibi artik nefes almayi gectim.ben agridan uyuyamiyorum.usutmus muyum ne oldu bilmiyorum ama gogsumde de hirilti var, oksurmekten korkuyorumkarnimin ici bile aciyor.sende deoldu mu karnin ici acidi mi cuma kontrolum var...bakalim ne diyecek doktorumuz..hayirlisi..
Kızlar merhaba nasılsınız
Ben medipolde Cevahir Tekcan'a gidiyorum cnm ... kontrollerimi o yaptı doğumu da orda yapıcam inşallahhh:)
slm kızlar size yazamadım kusura bakmayın pazartesi sürpriz bir şekilde doğum gerçekleşti çok bebeklerim iyi küveze girmediler. biri 2950 biri 2550 doğdular şuan evimizdeyiz çok şükür sadece ağrım var kendinize iyi bkın .bebişlerede.
haftanı göremiyorum canım kac haftalıksın bende seval pataya gidiyorum bende dogumumu orda yapacam.
30. haftanın içindeyim cnm benim tek yumurta 2 erkek, çok zor geçti şimdiye kadar...ben her hafta çapada 2. düzey ultrasona da giriyorum. senin nasıl geçiyor inşallah çok sıkıntın yoktur.
canım benim inşallah kontrolün güzel geçer..insan doktorundan güzel şeyler duyunca moreli tavan yapıyor..evet ağrılarımız çok fazla ve ben hep diyodumki 34 ü göremem..eşim 38 de doğurucan diyince dalgamı geçiyosun diyodum ben o zamana kadar patlarım herhalde diyodum..bak şükürler olsun ...inşallah sende beklersin..bu karın içimdeki ağrı bendede vardı ve şimdi songünlerde özellikle yatakta hareket edince daha çok oluyo..sağa ve sola yatamıyorum yatsam ozaman sanki çocuklar karnımda yara varda oraya baskı yapıyolar gibi hissediyom..doktora sormadım sanırım normal bişey ağırlaştıkları için...hepimiz için hayırlısını diliyorum..öptüm hoşçakal..
arkadaslar pazartesi sabahi ogluslarimizi kucagimiza aldik cok sukur.mukemmel bir his.baktikca sukrediyoruz esimle.Rabbim hepinize saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.bebeklerimin biri 2700 digeri 2580 gram.cok sukur sagliklilar kuvozede girmediler.sutumuz cok cok azmama veriyoruz.sagiyorum ama 5 ml anca geliyor.sut cayi iciyorum ins cogalir.kendimde iyilesmeyi bekliyorum agrilarim gecmedi daha.dua bekliyorum.hepinize saglikli hamilelikler,dogumu yakin olanlara saglikli hayirli dogumlar diliyorum
kızlar merhaba sizlere bir sorularım olcak..Dr a balık yiyemediğimi söyleyince Omega3 verdi kullanan varmı?
ayrıca Osteocare (kalsiyum,d3,magnezyum ve çinko) ilacını verdi...normalde kramplarım yoktu bunu içince o gece ayaklarıma kramp girdi.bu ilaç hakkında bilgisi olan kullanan varmı?
birde çok burnum tıkanıyor...sürekli biri tıkalı diyebilrim...19.haftanın içindeyim normalmi bu durum?
canım sanada merhaba..öncelikle benim için olan güzel dileklerine teşekkürler,inşallah sende bu haftalara gelirsin sağlıkla...
bende normalde balığı çok severdim ama hamilelikte adını bile duymak istemiyodum..
gebeliğim ilerleyince doktorum mide bulantılarım geçip iştahım yerine gelince balık yiyebiliyomusun diye sordu ..
bu imkansızdı okadar nefret etmiştim...ve bana üzerine omega 3-700 yazan bi balık yağı verdi.kapsül şeklinde..hergün 1 tane alıyorum..
içinde 60 adet var ve 72 tl..ikinci kutum bitmek üzere.kramp benimde oluyodu magnesıum diasporal verdi.buda paketlerde toz.ona başladığımdan beridir kramp nedir unuttum..gece yatacağım zaman 1 tane içiyom..
burun tıkanıklığı benimde vardı hala oluyo ve 10 gündür kulaklarıma sanki su kaçmış.netten baktım normalmiş.artık doktoruma okadar yerim ağrıyo diyomki bunlarıda boşverdim...
anlıycan hazırlıklı ol daha neler görücez ama doğumdan sonra hepsini unutuyo insan..zamanda su gibi akıp gidiyo...
Buna şükür diyelim.İlk 5 ayı çok kötü geçirmiştim o günleri hatırladıkça hiçbir şeyim yok diyorum.Reflü, sırt ağrıları, kramplar,sürekli yatmak...Çok bir şey sayılmazeleviti eskiden kullanmıştım sonra multibionta ya geçtim.Ayrıca kan sulandırıcı ve demir hapı kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?