2013 ikiz anne adayları buraya

slm kızlar size yazamadım kusura bakmayın pazartesi sürpriz bir şekilde doğum gerçekleşti çok bebeklerim iyi küveze girmediler. biri 2950 biri 2550 doğdular şuan evimizdeyiz çok şükür sadece ağrım var kendinize iyi bkın .bebişlerede.

canım sanada merhaba..öncelikle benim için olan güzel dileklerine teşekkürler,inşallah sende bu haftalara gelirsin sağlıkla...
bende normalde balığı çok severdim ama hamilelikte adını bile duymak istemiyodum..
gebeliğim ilerleyince doktorum mide bulantılarım geçip iştahım yerine gelince balık yiyebiliyomusun diye sordu ..
bu imkansızdı okadar nefret etmiştim...ve bana üzerine omega 3-700 yazan bi balık yağı verdi.kapsül şeklinde..hergün 1 tane alıyorum..
içinde 60 adet var ve 72 tl..ikinci kutum bitmek üzere.kramp benimde oluyodu magnesıum diasporal verdi.buda paketlerde toz.ona başladığımdan beridir kramp nedir unuttum..gece yatacağım zaman 1 tane içiyom..
burun tıkanıklığı benimde vardı hala oluyo ve 10 gündür kulaklarıma sanki su kaçmış.netten baktım normalmiş.artık doktoruma okadar yerim ağrıyo diyomki bunlarıda boşverdim...
anlıycan hazırlıklı ol daha neler görücez ama doğumdan sonra hepsini unutuyo insan..zamanda su gibi akıp gidiyo...

tebrik ederim canım ...sanada acil şifalar...ne güzel kavuştun yavrularına...maşallah size darısı başımıza inşallah..

canım çok sevindim..allaha şükür iyisiniz bi sorun yok..sütünde çoğalır inşallah..güzel yazılarını bekliyoruz...

canım benim inşallah kontrolün güzel geçer..insan doktorundan güzel şeyler duyunca moreli tavan yapıyor..evet ağrılarımız çok fazla ve ben hep diyodumki 34 ü göremem..eşim 38 de doğurucan diyince dalgamı geçiyosun diyodum ben o zamana kadar patlarım herhalde diyodum..bak şükürler olsun ...inşallah sende beklersin..bu karın içimdeki ağrı bendede vardı ve şimdi songünlerde özellikle yatakta hareket edince daha çok oluyo..sağa ve sola yatamıyorum yatsam ozaman sanki çocuklar karnımda yara varda oraya baskı yapıyolar gibi hissediyom..doktora sormadım sanırım normal bişey ağırlaştıkları için...hepimiz için hayırlısını diliyorum..öptüm hoşçakal..

tebrik ederim canım hepinizin ii olmasına cok sevindim. Rabbim size bağışlasınn yavruları

30. haftanın içindeyim cnm benim tek yumurta 2 erkek, çok zor geçti şimdiye kadar...ben her hafta çapada 2. düzey ultrasona da giriyorum. senin nasıl geçiyor inşallah çok sıkıntın yoktur.

benimki de cift yumurta 2 erkek şimdiye kadar ufak tefek sıkıntılarımız oldu ama cok ciddi birşeyimiz yok şimdilik cnm medipol hastanesiyle hic konuştunuzmu fiyat konusunu bir bilgin varmı

Bebeklerini kucağına alan arkadaşlar .... Gözünüz aydın olsun Tebrik ed,yorum hepinizi...
Çarşamba nadide arkadaşımız doğum yapacakmış kendimi onun yerine koydum acayip bir heyecan bastı Allah yardımcısı olsun inşallah mutlulukla kucağına alır.
Anne olan arkadaşlar bebekleriniz ultrasondaki görüntülerden farklı mı. Yani andırıyo mu

Canim benim iyi dileklerin icin tesekkur ederim...bu haftayalari gormek de bi hayaldi benim icin.kismet olunca oluyor iste:))ama insallah darisi bize olur senin haftalarin:))bgn daha iyiyim..kendine cok cokkkk iyi bak bebislerine de tyabi:))

gözünüz aydın Allah uzun, sağlıklı ömürler versin.

öncelikle geçmiş olsun. omega 3 ben kullanmıyorum ama eltim kullanıyor bir problem olacağını düşünmüyorum. osteocare i doktorum bana verdi neredeyse 2. kutum bitecek uzun süredir kullanıyorum yani. bende herhangi bir etki yapmadı, psikolojik olabilir mi? ya da denk gelmiştir. doktoruna yine de sor belki farklı bir ilaç verir.

canım benim cvbın için teşkkürler..şimdi ilaçları itina ile almaya başladım:)gerçekten zaman çok hızlı geçmeye başladı ilk haftalarda günleri sayıyordum şimdi 19.haftanın içinde olduğuma inanamıyorum..inş. sıkıntısız atlatırız...senin herşey hazırdır...yatak, araba, vs.hangi marka aldın paylaşırsan sevinririm...

Reflü, sırt ağrıları, kramplar,sürekli yatmak demişsinya bu ilk 5 ay yaşadıkların mı şimdi mi?

dogum yapan arkadaslarin gozu aydin Allah evlatlarniza saglik sihhat versin. herkese de hayirli dogumlar nasip etsn.

13+0 olduk bizde bugun. ancak hala tek yumurta ikizi miyiz cift yumurta kizi miyiz bilmiyoruz? 11+1 de ogrendik zaten ikizlerimizi o zaman da doktor malesef cok belli olmuyo dedi. daha da ilerleyen haftalarda belli olanlar oldu mu acaba? yoksa hailelige kadar bekleyecek miz ogrenmek icin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…