- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.741
Bunlar şu zamanlardaki sıkıntılarım canım.Bir de artık erken doğum korkusu var.Gerçi ciğer geliştiricileri vurulunca içim daha rahat oldu.İlk 5 ay sürekli kusuyordum, kilo veriyordum.Düşük tehlikemiz oldu çok zor günler geçirdim.Şu anki sorunlara çok takılmıyorum o yüzden çok daha iyiyim
ciğer geliştiriciyi kaçıncı haftadan itibaren vuruyorlar...ben 30 u geçince biliyordum
ciğer geliştiriciyi kaçıncı haftadan itibaren vuruyorlar...ben 30 u geçince biliyordum
25. haftanın içindeyim tek yumurta ikizi.ilk 4 ay cok bulantm wardı smdi hç yok. ama ağrım var nefes almkta zorlanıyorum. yatarkn zorlanıyorum.iyice buyudu karnım. her işimi kendm yapıyorum cevremde yardm edck kmse yok. işlerimi yapablyrum ama artk braz zorlnmaya başldm ayakta fazla duramıyorum. allah tum annelern hamilelern yardmcsı olsn. ama bı yandan da bı kımıldaması herseye degıo.artk şımarmayada başladılar bnm paşalarım. :)) bugün seker yuklemesı yaptlar. brazdan cıkcaz sonucu alcaz. herkse iyi sağlklı gnler.
Merhaba.. Elif benimde tek yumurta ikizi 32+5 haftayım 2. düzey yaptırdığımda doktorum capa ya gitmemi söyledi fakat uzak olduğu için gitmedim. zeynep kamil i tercih ettim her hafta 2. düzey ultrasona girdiğini yazmışsın bana 2. düzey de bakılmıyor.. Acaba bir sorun olur mu ki?Benim bebişlerim diamniyotik monokoryonik
cnm benim ilk dogumumda pazarlık yaparak fiyatı indirmişlerdi muhasebede hacı diye birisi var o yapıyor benimde kontrolüm var yarın kendine iyi bak
canım benim cvbın için teşkkürler..şimdi ilaçları itina ile almaya başladım:)gerçekten zaman çok hızlı geçmeye başladı ilk haftalarda günleri sayıyordum şimdi 19.haftanın içinde olduğuma inanamıyorum..inş. sıkıntısız atlatırız...senin herşey hazırdır...yatak, araba, vs.hangi marka aldın paylaşırsan sevinririm...
merhaba cnm, benim 18. haftada suyum gelmeye başladı 1 hafta çapada yattım, suyun gelişi durduğu için beni çıkardılar ama her hafta geliceksin 2. düzey ultrasona dediler... o zamandn itibaren gidiyorum. benim de monokoryonik diamniyotik bizim riskler diger ikiz gebeliğe göre daha fazla oluo. biz tranfüzyondan korkarken bambaşka sorunlar geldi...doktorun sıkıntı görmediyse o nedenle göndermemiştir. içini ferah tut cnm inş sağ salim allah yüzlerini görmeyi nasip eder:)
sağol canım ...benimde hergün ablamlar geliyo evlerimiz çok yakın..aynen canım inan bu haftalara geldim ama birde bana sor ağrımayan bi kulağım vardı..1 haftadır sanki su kaçmış gibi tıkalı...bugün doktora sorucaktım unuttum,vajina kaşıntısı için krem istiycektim onuda unuttum...doğum tarihini duyunca heyecan yaptım galiba...
vaktim sadece yatarak tv. seyrederek,ablamlar geliyo onlarla sohbetle geçiyo...
normalde hiç evde durmazdım birden eve kapanınca bunaldım.
sağolsun ablamlarda olmasaydı napardım bilmiyom..
he bide kaç gündür ellerim açıp kapatınca ağrıyo inşallah ilerlemez oda..
sen de yatarakmı geçiriyosun.
iyi seninde annen yanındaymış,bu ailelelerimiz olmasaydı napardık bilmiyom..
hadi öptüm byby...
aa neden öyle acaba bnm 4+5 te çift yumurta ikizi olduğu 6 haftada üçüz olduğu belli oldu. çok beklemezsin kesinleşir başka bi doktora git çok merak ediosan :)
Face te oldugumuz için sana yazmayı unuttum gelincik,ben cok zorlanıyorum vakit gecmiyor patlayacak gibiyim,karnım hep catladı ve acıyor ,her tarafım agrıyor ,gece uykum yok ,yürürken bile zorlanıyorum.pazartesi kontrolum var bakalım ne diyecek doktorumuz,en son iki hafta once 2.150 gr dılar sımdı kılo almıslarmıdır merak edıyorum. Senin bebişlerin kilosu ne durumda, Allah yardımcımız olsun hersey bebekler için dimi napalım dayanıcaz
ne güzel sona yaklaşmışsın bebeklerinin durumu iyidir.2 buçukun üstünde doğacaklar küveze girmelerine gerek kalmayacak..nasıl geçirdin hamileliğini genel olarak...ciğer geliştirici ilaç vs aldınmı?
Coooookkkkk canim sikkin yaaaaaa(( bgn kontrolum vardi, benim sipalar az kilo aliyolar ona mii uzuleyim yoksa yine nst de sancim cikti ona mi...o kadar zor durumdayim ki sandalye ustunde bile oturamiyorum.belim feci agridi!!!3saat bekledim, hastanede.muayeneydi , nst falan filan derken perisan oldum.yarin sabah bi daha giricem nst ye.yine sanci cikarsa yatiracak tekrardan...offf....ben bu isi kiviramiycam galibaaaa kizlaarr.. ((
İnşallah rana , benexol (vitamin) ,osteocare ve demir ilacı kullanıyorum düzenli olarak.bana ciğer geliştirici iğne yapılmadı ,hamileliğimde bol bol dinlendim 30.haftadan sonra calısmadım.sürekli elim karnımda onları severek gecirdim hamileliği, kimseyi hiçbirseyi takmadım yani stresten uzak durdum :) İnşallah sizde rahat ve mutlu bir hamilelik gecirirsiniz ve sağlıkla bebeklerımızı kollarımıza alırız
Geçmiş olsun kiloları ne kadarki ? haftan hiçte kotu degil gayet iyi ,1-2 hafta idare edersen hiç problem kalmaz inşallah ,
gözünüz aydın,Allah kabul etsin.sen de maşallah hepimizin görmek istediği haftaya gelmişsin.Rabbim bebelerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahherkese günaydın arkadaşlar.....
dün çok çokkkkkkkkkkkk güzeldi..
hacı annemler umreden geldiler.
hep diyodum onlar gelmeden doğum yapmiyim..çok şükür..
ama dün biraz fazla oturdum galiba bu gece her zamankinden daha çok ağrım oldu..
ama insanın anne,babası yanında olması gibi bişey yokmuş,onların varlığı....
Coooookkkkk canim sikkin yaaaaaa(( bgn kontrolum vardi, benim sipalar az kilo aliyolar ona mii uzuleyim yoksa yine nst de sancim cikti ona mi...o kadar zor durumdayim ki sandalye ustunde bile oturamiyorum.belim feci agridi!!!3saat bekledim, hastanede.muayeneydi , nst falan filan derken perisan oldum.yarin sabah bi daha giricem nst ye.yine sanci cikarsa yatiracak tekrardan...offf....ben bu isi kiviramiycam galibaaaa kizlaarr.. ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?