- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.721
bugün 25 hafta olduk iki tane paşam olucak. kiloları 785 gr mış az gbı geldi siz ne diosunuz normal mi sizce.
dogum yapan arkadaslarin gozu aydin Allah evlatlarniza saglik sihhat versin. herkese de hayirli dogumlar nasip etsn.
13+0 olduk bizde bugun. ancak hala tek yumurta ikizi miyiz cift yumurta kizi miyiz bilmiyoruz?11+1 de ogrendik zaten ikizlerimizi o zaman da doktor malesef cok belli olmuyo dedi. daha da ilerleyen haftalarda belli olanlar oldu mu acaba? yoksa hailelige kadar bekleyecek miz ogrenmek icin ?
allah yardımcımız olsun cnm ...eşim konuşmuştu bı kaç hafta önce yani sadece fiyat almıştı 3 bin tl demişlerdi. haftaya randevum var ayrıntılı olarak o zaman konuşucaz.benimki de cift yumurta 2 erkek şimdiye kadar ufak tefek sıkıntılarımız oldu ama cok ciddi birşeyimiz yok şimdilik cnm medipol hastanesiyle hic konuştunuzmu fiyat konusunu bir bilgin varmı
dogum yapan arkadaslarin gozu aydin Allah evlatlarniza saglik sihhat versin. herkese de hayirli dogumlar nasip etsn.
13+0 olduk bizde bugun. ancak hala tek yumurta ikizi miyiz cift yumurta kizi miyiz bilmiyoruz?11+1 de ogrendik zaten ikizlerimizi o zaman da doktor malesef cok belli olmuyo dedi. daha da ilerleyen haftalarda belli olanlar oldu mu acaba? yoksa hailelige kadar bekleyecek miz ogrenmek icin ?
kızlar merhaba şimdi kontrolden geldim allaha şükür bebeklerim çok iyi birer kiloya ulaşmışlar sonunda :)
siz nasılsınız
çok iyi gözünaydın canım...nasıl gidiyor hamilelik..
bnde şeker yuklemesi yapıldı. bebeklermde cok iyimiş. saat 3 de sonucu alıcaz inş bsey ckmaz.
kızlar merhaba şimdi kontrolden geldim allaha şükür bebeklerim çok iyi birer kiloya ulaşmışlar sonunda :)
siz nasılsınız
darısı basımıza inşallah canım maşallah sag salim kucagına alırsın ınsallah yawrularını
Aminn canım inşallah
Reflü, sırt ağrıları, kramplar,sürekli yatmak demişsinya bu ilk 5 ay yaşadıkların mı şimdi mi?
allah yardımcımız olsun cnm ...eşim konuşmuştu bı kaç hafta önce yani sadece fiyat almıştı 3 bin tl demişlerdi. haftaya randevum var ayrıntılı olarak o zaman konuşucaz.
30. haftanın içindeyim cnm benim tek yumurta 2 erkek, çok zor geçti şimdiye kadar...ben her hafta çapada 2. düzey ultrasona da giriyorum. senin nasıl geçiyor inşallah çok sıkıntın yoktur.
inşallah iyi çıkar sonuçların ben geçen hafta yaptırdım şeker yüklemesini temiz çıktı çok şükür inşallah seninnde öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?