2013 ikiz anne adayları buraya

samsunluuu;30052458]dogum yapan arkadaslarin gozu aydin Allah evlatlarniza saglik sihhat versin. herkese de hayirli dogumlar nasip etsn.

13+0 olduk bizde bugun. ancak hala tek yumurta ikizi miyiz cift yumurta kizi miyiz bilmiyoruz? 11+1 de ogrendik zaten ikizlerimizi o zaman da doktor malesef cok belli olmuyo dedi. daha da ilerleyen haftalarda belli olanlar oldu mu acaba? yoksa hailelige kadar bekleyecek miz ogrenmek icin



ben 8 haftalıkken tek yumurta ikizi olduğunu öğrendm.
 

canım ilerleyen haftalarda görmek çok daha zor...ilk haftalarda net görülüyor
 
benimki de cift yumurta 2 erkek şimdiye kadar ufak tefek sıkıntılarımız oldu ama cok ciddi birşeyimiz yok şimdilik cnm medipol hastanesiyle hic konuştunuzmu fiyat konusunu bir bilgin varmı
allah yardımcımız olsun cnm ...eşim konuşmuştu bı kaç hafta önce yani sadece fiyat almıştı 3 bin tl demişlerdi. haftaya randevum var ayrıntılı olarak o zaman konuşucaz.
 

aa neden öyle acaba bnm 4+5 te çift yumurta ikizi olduğu 6 haftada üçüz olduğu belli oldu. çok beklemezsin kesinleşir başka bi doktora git çok merak ediosan :)
 
kızlar merhaba şimdi kontrolden geldim allaha şükür bebeklerim çok iyi birer kiloya ulaşmışlar sonunda :)
siz nasılsınız
 
çok iyi gözünaydın canım...nasıl gidiyor hamilelik..

ilk başlarda çok zorluk çektim canım çok yoğun kanamalar geçirdim hamileliğimin 3.ayından beri yatarak geçiriyorum mucizelerim herşeye rağmen beni bırakmadılar.Erken doğum olmasından çok korkuyorum kalan süreyide sağsalim atlatırız inş.
 
Reflü, sırt ağrıları, kramplar,sürekli yatmak demişsinya bu ilk 5 ay yaşadıkların mı şimdi mi?

Bunlar şu zamanlardaki sıkıntılarım canım.Bir de artık erken doğum korkusu var.Gerçi ciğer geliştiricileri vurulunca içim daha rahat oldu.İlk 5 ay sürekli kusuyordum, kilo veriyordum.Düşük tehlikemiz oldu çok zor günler geçirdim.Şu anki sorunlara çok takılmıyorum o yüzden çok daha iyiyim
 
allah yardımcımız olsun cnm ...eşim konuşmuştu bı kaç hafta önce yani sadece fiyat almıştı 3 bin tl demişlerdi. haftaya randevum var ayrıntılı olarak o zaman konuşucaz.

cnm benim ilk dogumumda pazarlık yaparak fiyatı indirmişlerdi muhasebede hacı diye birisi var o yapıyor benimde kontrolüm var yarın kendine iyi bak
 
Son düzenleme:
30. haftanın içindeyim cnm benim tek yumurta 2 erkek, çok zor geçti şimdiye kadar...ben her hafta çapada 2. düzey ultrasona da giriyorum. senin nasıl geçiyor inşallah çok sıkıntın yoktur.

Merhaba.. Elif benimde tek yumurta ikizi 32+5 haftayım 2. düzey yaptırdığımda doktorum capa ya gitmemi söyledi fakat uzak olduğu için gitmedim. zeynep kamil i tercih ettim her hafta 2. düzey ultrasona girdiğini yazmışsın bana 2. düzey de bakılmıyor.. Acaba bir sorun olur mu ki?Benim bebişlerim diamniyotik monokoryonik
 
25. haftanın içindeyim tek yumurta ikizi.ilk 4 ay cok bulantm wardı smdi hç yok. ama ağrım var nefes almkta zorlanıyorum. yatarkn zorlanıyorum.iyice buyudu karnım. her işimi kendm yapıyorum cevremde yardm edck kmse yok. işlerimi yapablyrum ama artk braz zorlnmaya başldm ayakta fazla duramıyorum. allah tum annelern hamilelern yardmcsı olsn. ama bı yandan da bı kımıldaması herseye degıo.artk şımarmayada başladılar bnm paşalarım. :)) bugün seker yuklemesı yaptlar. brazdan cıkcaz sonucu alcaz. herkse iyi sağlklı gnler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…