- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.761
herkese günaydın arkadaşlar.....
dün çok çokkkkkkkkkkkk güzeldi..
hacı annemler umreden geldiler.
hep diyodum onlar gelmeden doğum yapmiyim..çok şükür..
ama dün biraz fazla oturdum galiba bu gece her zamankinden daha çok ağrım oldu..
ama insanın anne,babası yanında olması gibi bişey yokmuş,onların varlığı....
Uzunca bir aradan snra tekrar selamlar hepinize... Umarım hepinizin keyfi ve bebişlerinizin sağlığı yerindedir.. Ben ve ikizlerimde büyümeye devam ediyoruz 26 haftalık olduk çok şükür ve en başında buyana sıkıntısız huzurlu bir hamilelik yaşıyorum.. Kocaman göbeğimede alıştım artıksanki hep varmış, hiç göbeksiz değilmişim gibi hissediyorum gün geçtikçe heyecanlanmaya başladım sanırım sonlara dğru nihayet idrak etmeye başladım
ayyy ne güzel inş. darısı başımıza..benexol b12 yi başlarda kullandım sonra bıraktım..bu dr a sormadım..bende osteocare ve demir ilacı kullanıyorum... osteocareı nakadar zamandır kullanıyorsun?ben de kendimi kötü hissettiğim an bırakacağım işi..dr da 30 haftadan sonra istirahat demişti...nerdesin bu arada hangi ilde
Sagol canim...zayif benim kuzularim cok uzuluyorum.zaten bunca zaman tek plasenta transfuzyon varmi korkusu icinde gectison adete gore benim bugun 33+1olmam gerek ama onlar 1hafta geriden geliyolar doktorumu degistirmek zorunda kaldim bikac ay once onunda ultrasonu mu eski ne hic bi kagit falan da vermiyor, haftayida kiloyuda yuvarlak soyluyor.bazen iki haftada bir gidiyorum, ayni haftayi soyluyor bana..hic mi buyumediler diyorum, karnim sisti kocaman oldu, catlagim yoktu her yanim catlak simdi.buyumuyolarsa bunlar ne dedim..birebir olcum bekleme hata payi var, diyip duruyor..15gun once 4hafta dayan dedi.2hafta dayandim kaldi 2haftam diye sevinerek gittim simdi.3~4hafta daha dayan diyor...valla sastim kaldim..
Ne kadar sanslisiniz...imkanlari olan bi hastanede takibiniz yapiliyor.ben ankaradaydim,sonra tayinimiz cikinca doguya geldik.cok sukur yinede ama burda riskli gebelik bolumu yok.doktor az...allah emanet bi surec gecirdim basima bi suru sey geldi.hepsi bi sekilde atlatildi..suyum geldi demissin, tarif edermisin ne kadardi, nasil farkettin? O haftalarda benim de basima boyle bisi geldi.sivi seklinde akiskan su gibi islaklik farkettim.hemen doktora gittim, doktor sularina bakti.normal dedi.alsense diye bi ped verdi.ped cok cok hafif renk degistrdi.boyle olunca ya bebegin suyu ya da iltihap oluyormus.doktora napicaz dedigimde yapacak bisi yok, suyun geliyo dedi.sok gecirdim.baska mudahale yapmadi iki gun sonrada haber vermeden hastaneyi terk etti.baska bi doktor buldum, o da su ic dedi, anyibiyotik verdi muayene bile etmedi.yetinmedim ankaraya gittim en buyuk kadin dogum hastanesine.ordaki uyuz adam da dinlemedi bile, damla damla su gelmez, gunluk ped al dedi!ben 4ayliktan beri bu sorunu yasiyorum.hala var bu sikayetim ama bakan yok..cok buyuk bi sorun bu cok ciddi ama bugunlere kadar gelebilirmiydim gercekten su mu, baska bisey mi cozemedim.sen yazinca paylasmak istedim.erken haftalarinda olan arkadaslarimiz var, bu konuda uyanik olsunlar.bu arada bende transfuzyondan cok korkmustum ama baska seyler oldu...rabbim herkesin yardimcisi olsun insallah
bebeklerime tek basıma bakmak istiyorum kimsenin bana laf söylemesini karışmasını istemiyorum çok üzüyorlar beni ama şimdide böyle yıldırmaya kalkıyorlar cok zor bakamıcaksın çıldırıcaksın bir çok laf gece ruyalarıma girmeye basladı bu durum çok üzülüyorum gerçekten
Merhaba canim, merak etme Rabbim baska bir guc veriyor insan sanki. Asla yilma ama kimseyede caktirma zamani geldiginde gorsunler. Zaten yardim ettiklerinde durum dahada zorlasiyor. Kendin duzen kurabilirsen daha kolay olur. Yardim etmek isteyen bebeklerin oturincaya kadar ev islerini yapsinbir bebegin sende ve digeri baskasindaysa baskasinda olan sana oyle bir bakiyorki icin eriyor vicdanin sizliyor.O yuzden hakkaniyetli davranabilmek ve iyi bir anne olabilmek icin canini disini takip bebeklerine bakabiliyorsun. Heleki tek tek bebek buyutenler ikizler icin ezbere yorum yapmazsa iyi our cunku ikiz buyutmek farkli bir durum, tek buyutenlerede saygim var herkesin zorlugu var tabi yanlis anlasilmasin.
Ben kendim buyuttum esimde yardim etti Allah ima sukurler olsun 18 ayliklar. Yardim ettmek istediklerine yasafigim problemleri anlatsam buralara sigmaz
Allah yar ve yardimciniz olsun elinizden geldigince kendiniz bakin
Basarabileceginize inaniyorum yorumlar sizi uzmesin tam tersine bicak gibi bilesin
Benki herkes bana bakamaz demis birde minyonum ve hic cocuk bakmamistim yeni doganlarida ellemezdimhatta hamilelligimde tasiyamaz erken olur filan gibi yorum yaptilar ve arakamdanda yapmislar bir kac kisi itiraf etti bizi utandirdin diye . Hic meraklanmayin yeteerki sizde bebeklerde saglikli olsun asilmayacak bir durum degil hatta eglenceli tabi zaman zaman zorluklar olacaktir ama onlarada alisip ustesinden geleceksiniz
yolculuk yapabilecek kadar iyimisin...benimde kardeşimin düşünü olabilir 26-28 haftalarda o nednele merak ediyorum...3 saatlik bir yer ...
bebeklerime tek basıma bakmak istiyorum kimsenin bana laf söylemesini karışmasını istemiyorum çok üzüyorlar beni ama şimdide böyle yıldırmaya kalkıyorlar cok zor bakamıcaksın çıldırıcaksın bir çok laf gece ruyalarıma girmeye basladı bu durum çok üzülüyorum gerçekten
cok teşekkür ederim gerçekten inanıyorum kendime zaten bilinerek iki evlat sahibi oldum bana sürpriz olmadı bu bi kaç yemek yaptılar bana hemen biz baktık sana lafları soylemeye basladılar bize bi saygısızlık yapsınlar bacaklarını kırarrım demeye evladımın ne sucu var dimi bunda dedim ben kendimi topladım çok iyim allah razı olsunda dedim bakana yolladım gitti ..
esimle yapıyoruz herseyi allah razı olsun ondan hiç esirgemiyor kendini dogumda izin kullanıcak zor gunlerimi atlatırım onunla hem bize daha iyi motive olur daha çabuk toplarım kendimi rabbimin izniyle korkmuyorum hiç evladım için canım feda sevgim sonsuzyapıcam inanıyorum hiç bu kadar güvenmemiştim kendime annelik bana deli cesareti veriyor resmen canım
selam yazdıklarını okuyunca dayanamadım genelde feysteki gruptayız :26:Coooookkkkk canim sikkin yaaaaaa(( bgn kontrolum vardi, benim sipalar az kilo aliyolar ona mii uzuleyim yoksa yine nst de sancim cikti ona mi...o kadar zor durumdayim ki sandalye ustunde bile oturamiyorum.belim feci agridi!!!3saat bekledim, hastanede.muayeneydi , nst falan filan derken perisan oldum.yarin sabah bi daha giricem nst ye.yine sanci cikarsa yatiracak tekrardan...offf....ben bu isi kiviramiycam galibaaaa kizlaarr.. ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?