2013 ikiz anne adayları buraya

Bugunlere o kadar zor geldim ki...bi saatten sonra moral falan kalmiyor.zaten 20gun once hastaneden taburcu oldum.bundan kat kat daha fazla sancim vardi.allah kimseyi dusurmesin hastanede yatmak kabustu.ilac kullaniyorum ben sanciyi kesmesi icin hala ama bi faydasi yok demek ki..ne diyeyim allah yardimcimiz olsun...dayanirim insallah

Uzunca bir aradan snra tekrar selamlar hepinize... Umarım hepinizin keyfi ve bebişlerinizin sağlığı yerindedir.. Ben ve ikizlerimde büyümeye devam ediyoruz 26 haftalık olduk çok şükür ve en başında buyana sıkıntısız huzurlu bir hamilelik yaşıyorum.. Kocaman göbeğimede alıştım artık sanki hep varmış, hiç göbeksiz değilmişim gibi hissediyorum gün geçtikçe heyecanlanmaya başladım sanırım sonlara dğru nihayet idrak etmeye başladım

gözün aydın kuzum, ailenle saadet versin Rabbim . hadi hayırlı doğumlara darısı inşallah.

yolculuk yapabilecek kadar iyimisin...benimde kardeşimin düşünü olabilir 26-28 haftalarda o nednele merak ediyorum...3 saatlik bir yer ...

herkes iyi inşallah kızlar. bi okul haftası daha bitti şükür, hayırlısıyla bi izne ayrılsaydım ii olacak ..
bugün sanırım 25 hafta olduk, 3 mayısta şeker yüklemem ve kontrolüm var. artık annem gelsin istiyorum ama çok şükür iyiyim dayanabiliyorum , o da dedem ve anneanneme bakıyo napsın kadıncağız. bikaç parça eşya giysi, biberon , emzik filan aldık ama daha park yatak, süt sağma makinası vs almadık. aslında park yatak istiyorum ama evim de dar yani. bilemiyorum napcaz. şimdi bu halde ev de değiştiremeyiz. bakalım nasıl yapıcaz. öpüyorum hepinizi ve kımıl kımıl bebişlerinizi.

16.haftamdan bu yana bütün ilaçlarımı kullanıyorum kramplarımı azaltıyor, ist. dayım

proteine yüklensen biraz daha kendini psikolojık iyi hissedersin,kıloları onemli degıl kı hem ,organ gelişimleri iyi olsun yeter ki. besler totolarını kocaman yaparız inşallah

merhaba kızlar bugün kontrollümüz vardı biri digerine fark atmış 720 biri 600 de biri kan ignesiyle b12 vitamin ignesi verdi düşükmüş15 gün sonraya tekrar cagırdı şekerim yüklemesi temiz cıktı ciger geliştirici ignesini sordum gerekli olursa 28 haftadan sonra yaparız dedi

merhaba, öncelikle bu haftaya kadar gemişsin allah yardım etmiş sana inş hayırlısıyla kucagına alırsın bebişlerini...bende idrar yolu enfeksiyonu vardı bı ilaç kullandım ertesi gün suyum gelmeye başlamış ama ben 18. haftada suyumun gelebileceğimi tahmin bile etmediğim için ilacın etkisidir dedim ama gerçekten çok geliyodu. daha sonra araştırdığımda doğum oncesinde su nasıl geliyorsa ole olduğu oğrendim. hastanede o sudan örnek aldılar daha sonra ultrasonda bebeklere baktılar bebeklerin 1 tanesinin kesesinin açıldıgını ve suyun geldiğine emin oldular. beni hastaneye yatırdılar bebklerden umudun olmasın sana bişey olmasın die antibiyotık vericez dediler...sancım gelmeye başladığı zaman normal doğumla cocukları alıcaklardı. allahın takdiri 2. gün benim suyum gelmemeye başladı. çok ama çok zor gunlerdi... perinatoloji uzmanlarına göründüm evet bu konuda şanslıydımm.... bu süreçte normal kadın doğum uzmanları bizim için çok yeterli olmayabiliomuş onu da gördüm... rabbim hepimizin yardımcısı olsun. ben şu anda ilk sorduğum şey çocukların suyu oluo... eğer bi problem olsaydı şimdiye kadar kendini gösterirdi... içini ferah tutmaya çalışşş.

bebeklerime tek basıma bakmak istiyorum kimsenin bana laf söylemesini karışmasını istemiyorum çok üzüyorlar beni ama şimdide böyle yıldırmaya kalkıyorlar cok zor bakamıcaksın çıldırıcaksın bir çok laf gece ruyalarıma girmeye basladı bu durum çok üzülüyorum gerçekten

Gelincik annen ve babana kavusmana sevindim gozun aydin. Annene sole bizlerede dua etsin o guzel yerlerden geldiler.
MilAsis canini sikma ultrason belki yanlis olcmustur kilolariini. Bide haftanda iyi ben 34 w 2 oldum . Doktorum cok gelmek istiyosalsr gelsinler diyo . Birz tabi sayif olurlar ama küveze falan gırmezler. TBi rabbim bilir inş. Kuvezlık bi durum olmaz. Ciğer iğnesını oldum. Ddoktor onada guvenıyo tabi.. Rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsin. Kendım için ıkı hafta daha dayan diyorum inş.

Merhaba canim, merak etme Rabbim baska bir guc veriyor insan sanki. Asla yilma ama kimseyede caktirma zamani geldiginde gorsunler. Zaten yardim ettiklerinde durum dahada zorlasiyor. Kendin duzen kurabilirsen daha kolay olur. Yardim etmek isteyen bebeklerin oturincaya kadar ev islerini yapsin bir bebegin sende ve digeri baskasindaysa baskasinda olan sana oyle bir bakiyorki icin eriyor vicdanin sizliyor.O yuzden hakkaniyetli davranabilmek ve iyi bir anne olabilmek icin canini disini takip bebeklerine bakabiliyorsun. Heleki tek tek bebek buyutenler ikizler icin ezbere yorum yapmazsa iyi our cunku ikiz buyutmek farkli bir durum, tek buyutenlerede saygim var herkesin zorlugu var tabi yanlis anlasilmasin.
Ben kendim buyuttum esimde yardim etti Allah ima sukurler olsun 18 ayliklar. Yardim ettmek istediklerine yasafigim problemleri anlatsam buralara sigmaz
Allah yar ve yardimciniz olsun elinizden geldigince kendiniz bakin
Basarabileceginize inaniyorum yorumlar sizi uzmesin tam tersine bicak gibi bilesin
Benki herkes bana bakamaz demis birde minyonum ve hic cocuk bakmamistim yeni doganlarida ellemezdim hatta hamilelligimde tasiyamaz erken olur filan gibi yorum yaptilar ve arakamdanda yapmislar bir kac kisi itiraf etti bizi utandirdin diye . Hic meraklanmayin yeteerki sizde bebeklerde saglikli olsun asilmayacak bir durum degil hatta eglenceli tabi zaman zaman zorluklar olacaktir ama onlarada alisip ustesinden geleceksiniz

cok teşekkür ederim gerçekten inanıyorum kendime zaten bilinerek iki evlat sahibi oldum bana sürpriz olmadı bu bi kaç yemek yaptılar bana hemen biz baktık sana lafları soylemeye basladılar bize bi saygısızlık yapsınlar bacaklarını kırarrım demeye evladımın ne sucu var dimi bunda dedim ben kendimi topladım çok iyim allah razı olsunda dedim bakana yolladım gitti ..
esimle yapıyoruz herseyi allah razı olsun ondan hiç esirgemiyor kendini dogumda izin kullanıcak zor gunlerimi atlatırım onunla hem bize daha iyi motive olur daha çabuk toplarım kendimi rabbimin izniyle korkmuyorum hiç evladım için canım feda sevgim sonsuzyapıcam inanıyorum hiç bu kadar güvenmemiştim kendime annelik bana deli cesareti veriyor resmen canım

arkadaslar iyi geceler hepinize...iki gündür sabah gidip akşam geliyorum annemlerden.ordada hep yatıyorum ama evdede duramıyom...
hepinize yazdıklarınız icin tesekkur ederim.annem hep dua ediyo benim gibi zorda olanları allahım hayırlısıyla kurtarsın diye....

milasis....sıkma canını bundan sonra insallah hersey olunda gider canım...
hepinizi öpüyorum .....

yolculuk yapabilecek kadar iyimisin...benimde kardeşimin düşünü olabilir 26-28 haftalarda o nednele merak ediyorum...3 saatlik bir yer ...

Gayet iyiyim benimde ailem bursada ben izmirdeyim en son gecen hafta gittik ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ama yinede dktr tavsiyesi olmadan cukma derım ben, hoş bnm doktorumda izin vermedi ama ben ii hissediyorum ve şu yargıya çok kızıyorum hasta gibi davranıyor herkes, oysa ben " hasta değil, hamileyim" die çıkışıyorum...

Banada öyle diyen cok oluyor ama ben artık takmıyorum ben 20 yaşındayım ilk hamileliğim ikiz bebeklerim olucag için uçuyorum herkes bakamasın nasi bakcan diolar ama Rabbim o gücü sanki icime şimdiden werdi kendime cok daha fazla güveniyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.insallah darda bırakmaz allahım hepimizin yardımcısı olsun. Kıskanıyorlar bizi :)) ikizleri yok die

En son cumlen herseyi ozetlemis zaten ve ne kadar hazirlandiginida cok iyi ifade ediyorsun
Cildiracaksin demisler ya sana emin ol dogru soylemisler ama bilmedikleri sey sevgiden ve sevincten cildiracaksin .
Oyle bir guzellikki ve duyguki tarif edilmez yasanir
Bende dedigin gibi en sonunda bebekleri ve bizi ozleyen gelsin istedigi kadar kalsin onun haricinde kendimizi Allah a sukur idare edebiliyoruz demistim.
Ha birde bana sizin icin degil bebekler icin is yapiyoruz dediler bende iyi sagolun sayelerinde bende sebepleniyorum iyi oluyor dedim aldi cevabi bidaha hirsindan gelemedi soyleyen gelen ve yarim edecek olan edebini bilin dimi ama

Bide Benimde çevrem de yardım edicek kimse yok görümcem var biraz yakın ama oda olmaz beklemiyorum zaten ondan yardım hatta hiç kimseden beklemiyorum insanlar yaptıkları yardımı da sonradan başa kakıyorlar ben bunu yasadm Allah'ın izniyle Rabbim yardımcımız olucak insallah.

selam yazdıklarını okuyunca dayanamadım genelde feysteki gruptayız :26:
sevgili milasis çok zor şeyler yaşıyosun evet çok gerginsin ama biraz sakin olmaya çalış haftalarımız aynı dr unu değiştirmekle iyi yapmışsın ne erken doğumlar oldu nice melekler aramıza katıldı bunları düşün bebişlerde gerilmesin..insan kendi başına gelince çaresiz kalıyo yerinde olsaydım eminim senin gibi olurdum ama bizler bunun için varız bi nebzede olsa rahatlamak dert ortağı olmak çözüm üretmek için lütfen sakin ol...
BU ARADA TÜM YENİ KATILAN HAMİŞLERE SAĞLIKLI Bİ GEBELİK YENİ DOĞAN BEBİŞLEREDE SAĞLIKLI BİR ÖMÜR DİLİYORUM

Bunları düşünmek için bence çok erken.Zamanı gelince nasıl olsa bir şekilde bakıcaz sokağa atacak değiliz ya.Bebeklerimizi veren Rabbim gücünü de verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…