- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.801
merhaba hanımlar ben geldim. bildiğiniz gibi çarşamba günü 35 haftalıkken doğum yaptım. genel sezeryan oldum. ameliyatta problemim olmadı. bebişlerin biri 1 840 biri 2 540 doğdular. yarım saat yanımda durduktan sonra küvöze aldılar. o gece bütün hastane ayaktaydı. 3 torba kan verdiler tansiyonumu düşüremediler 8-9 torba serum verdiler.verdikleri kan sulanmadığı için sulandırıcı iğneye başlandı. ayaktaki ödemlerim daha da arttı.gezmem gerekirken yattım hep ayaklarım şişmesin diye.annemler çok korktu. neyse atlattık çok şükür. bu sabah da bebişlerin doktorlarıyla görüştüm emme refleksi tam oluşmadığı için zamana ihtiyaçları var 10-15 gün küvözde kalacaklar belki daha erken çıkarlar dedi.ben bugün eve çıktım. bebişler küvözde. süt sağmaya geç başladım az az gelmeye başladı. benden haberler bu kadar. inşl siz de iyisinizdir. herkese hayırlı doğumlar dilerim....
2013 ikiz anneleri diye ama gizli grup oldu artık :))kızlar bu face, e ne yazarak giriyoz...
ayrı bi topikmi var ....
ne güzel moral olmuş sanaiyi geceler canlarım..
insallah herkes iyidir.iki gündür annemde kalıyodum.kardesimde ablamlarda,hepimiz birarada cok guzeldi...bu aksam eve geldim...
salı kontrolüm var..bakalım hayırlısı ...
keske bu hafta alıcaz dese oyle rahatsız oluyomki...
bgün ayaklarım fecı sisti.gece bide ellerimin agrısı cıktı basıma...
benden simdilik bu kadar hepinizi öpüyorum..
hayırlısıyla küvezden de çıkarlar inş. zaman çabuk geçiyor ,.RABBİM sağlık versinmerhaba hanımlar ben geldim. bildiğiniz gibi çarşamba günü 35 haftalıkken doğum yaptım. genel sezeryan oldum. ameliyatta problemim olmadı. bebişlerin biri 1 840 biri 2 540 doğdular. yarım saat yanımda durduktan sonra küvöze aldılar. o gece bütün hastane ayaktaydı. 3 torba kan verdiler tansiyonumu düşüremediler 8-9 torba serum verdiler.verdikleri kan sulanmadığı için sulandırıcı iğneye başlandı. ayaktaki ödemlerim daha da arttı.gezmem gerekirken yattım hep ayaklarım şişmesin diye.annemler çok korktu. neyse atlattık çok şükür. bu sabah da bebişlerin doktorlarıyla görüştüm emme refleksi tam oluşmadığı için zamana ihtiyaçları var 10-15 gün küvözde kalacaklar belki daha erken çıkarlar dedi.ben bugün eve çıktım. bebişler küvözde. süt sağmaya geç başladım az az gelmeye başladı. benden haberler bu kadar. inşl siz de iyisinizdir. herkese hayırlı doğumlar dilerim....
Hayırlı olsun bebeklerin sağlıklı, ömürlü olsunlar.İnşallah çabucak eve gelirlermerhaba hanımlar ben geldim. bildiğiniz gibi çarşamba günü 35 haftalıkken doğum yaptım. genel sezeryan oldum. ameliyatta problemim olmadı. bebişlerin biri 1 840 biri 2 540 doğdular. yarım saat yanımda durduktan sonra küvöze aldılar. o gece bütün hastane ayaktaydı. 3 torba kan verdiler tansiyonumu düşüremediler 8-9 torba serum verdiler.verdikleri kan sulanmadığı için sulandırıcı iğneye başlandı. ayaktaki ödemlerim daha da arttı.gezmem gerekirken yattım hep ayaklarım şişmesin diye.annemler çok korktu. neyse atlattık çok şükür. bu sabah da bebişlerin doktorlarıyla görüştüm emme refleksi tam oluşmadığı için zamana ihtiyaçları var 10-15 gün küvözde kalacaklar belki daha erken çıkarlar dedi.ben bugün eve çıktım. bebişler küvözde. süt sağmaya geç başladım az az gelmeye başladı. benden haberler bu kadar. inşl siz de iyisinizdir. herkese hayırlı doğumlar dilerim....
merhaba hanımlar ben geldim. bildiğiniz gibi çarşamba günü 35 haftalıkken doğum yaptım. genel sezeryan oldum. ameliyatta problemim olmadı. bebişlerin biri 1 840 biri 2 540 doğdular. yarım saat yanımda durduktan sonra küvöze aldılar. o gece bütün hastane ayaktaydı. 3 torba kan verdiler tansiyonumu düşüremediler 8-9 torba serum verdiler.verdikleri kan sulanmadığı için sulandırıcı iğneye başlandı. ayaktaki ödemlerim daha da arttı.gezmem gerekirken yattım hep ayaklarım şişmesin diye.annemler çok korktu. neyse atlattık çok şükür. bu sabah da bebişlerin doktorlarıyla görüştüm emme refleksi tam oluşmadığı için zamana ihtiyaçları var 10-15 gün küvözde kalacaklar belki daha erken çıkarlar dedi.ben bugün eve çıktım. bebişler küvözde. süt sağmaya geç başladım az az gelmeye başladı. benden haberler bu kadar. inşl siz de iyisinizdir. herkese hayırlı doğumlar dilerim....
Merhaba arkadaslar ben tup bebekle hamile kaldim cok sukur 13.de transferim oldu 22 sinde hmile oldugumu ogrendim cuma keseyi gorucez nasipse amaaaa ben dayanamadim bu gun baska bir doktora gittim sukurler olsun keseleri gorduk beni. Size sorum kesenin biri net belli digeri biraz daha kucuk cuma esas doktoruma gidicem o gune kadar ikisi daha net blli olurmu 4-5haftaliksin dedi dr.
kızlar yaw karnım büyüdükçe sırt kaslarım çok agırmaya basladı böle bişey cekiyor onları yatınca geciyor kalkınca baslıyor işkence gibi bir agrı bide tek rarafta sol tarafta gecermi yoksa doguma kadar böylemi agrıcak .. bide bazen kemiklerim acaip kütlüo çıt cıt korkuom bazen canım acımıo ama garip gelio
Ben 33 haftalikken sirtimda sol kuregimin yaninda ari ve tutulma oldu. Kremde kullanilmiyor. Agliyordum, esim yatirip kaldirdi. Sonra net den arastirdim dogal ne yapabilirim neden oluyor diye. Asiri baskidan sinir sikismasi olabilirmis, bal-tarcin-iliksu karistirip macun gibi yapip tutulan yere surduk 15 dk sonra mukemmel bir sonuc. 3-4 kez uygiuladim yani tutuldukca cok iyi geldi. Onu nete yazanada hala dua ederi. Ceken bilir.
Sizede cok gecmis olsun insaallah iyilesirsiniz, belki osonize yarar diye anlattim
kızlar yaw karnım büyüdükçe sırt kaslarım çok agırmaya basladı böle bişey cekiyor onları yatınca geciyor kalkınca baslıyor işkence gibi bir agrı bide tek rarafta sol tarafta gecermi yoksa doguma kadar böylemi agrıcak .. bide bazen kemiklerim acaip kütlüo çıt cıt korkuom bazen canım acımıo ama garip gelio
merhaba cnm, benim 18. haftada suyum gelmeye başladı 1 hafta çapada yattım, suyun gelişi durduğu için beni çıkardılar ama her hafta geliceksin 2. düzey ultrasona dediler... o zamandn itibaren gidiyorum. benim de monokoryonik diamniyotik bizim riskler diger ikiz gebeliğe göre daha fazla oluo. biz tranfüzyondan korkarken bambaşka sorunlar geldi...doktorun sıkıntı görmediyse o nedenle göndermemiştir. içini ferah tut cnm inş sağ salim allah yüzlerini görmeyi nasip eder:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?