2013 ikiz anne adayları buraya

Destek olan moral veren tum arkadaslarim, hepinize tesekkur ederim...iyi ki varsiniz..bugun yine hastaneye gidicem.duruma gore yatisim yapilacak ya da tekrar evime donucem.guzel haberlerle donerim insallah..hepiniz allaha emanet olun..

allah bagızlasın canım benim kucagına sag salim almayı nasip etsin dedigin gibi kıskanıyorlar bizi bakamazsın diyorlar bakarım diyorum yaparsan senden cok ben sevinirim diyor sen kimsin yaw da bana sevincen kaç defa halimi hatrımı sormusun kapıma gelip derdin ne demişin hiç laf işte .. kendimize güveniyoruz biz dedigin gibi hıh çatlasınlar patlasınar

ii cvp vermişsin gerçekten cuk diye oturmus benimkiler bana soylemiyor esime söylenıyorlar sikayet ediyorlar kendi annem bile yemegi bagenmemisim migdem bulanmıs kız ona diyo allahım diyorum hiçmi hamile olmamış kendine gelince yok hiç yiemedim yok hiç yatamadım bana gelince yapçak yicek vicdansız diyorum ben allah korkusu yok diyorum kendi annem bile olsa esim de demiş hemen sacından suruyorum sofraya oturtup taba suratına geciriyorum demiş nasıl yemiyo odu kopmus oda beni bırakıcak iki çocukla ortada kalcam diye dayak yicem diye degil hahaha gülyorum bi bilseniz ruya gibi sırf evlatlarım kızlarım için uyanmak ıstemiyorum bu ruyadan annemide evine yolladım oda bır kat ustum hahahaha çok uzak dimi hahahaha

Bunları düşünmek için bence çok erken.Zamanı gelince nasıl olsa bir şekilde bakıcaz sokağa atacak değiliz ya.Bebeklerimizi veren Rabbim gücünü de verir

dogru diyosun tatlım aslında böyle yapmak lazımda olmuyo işte bazen yapamıyorsun seni öyle yıldırıyorlarki düşünüyorsun bende sokagamı atım napım mevzusunu diyenlere söylüyorum cvp bile veremiyorlar bana ama sinir etmiş oluyolar bi kere

Kontrolden geldik...dune gore daha az sancimiz cikti.dolayisiyla simdilik hastaneye yatmiyoruz cok sukur:) sali gunu bir daha nst; 1hafta sonra da muayene olucaz insallah hersey yolunda giderse..o zamana kadar kuzularim kilo alirlar insallah

Kontrolden geldik...dune gore daha az sancimiz cikti.dolayisiyla simdilik hastaneye yatmiyoruz cok sukur:) sali gunu bir daha nst; 1hafta sonra da muayene olucaz insallah hersey yolunda giderse..o zamana kadar kuzularim kilo alirlar insallah

Allah yardımcın olsun canım, sıkma canını. Maşallah nereden nerelere geldin. Rabbim yardım eder inşallah. Sağlıkları yerinde olsun da sen doğduktan sonra da beslersin kuzuları, sorun etme.

Allah yardımcın olsun canım, sıkma canını. Maşallah nereden nerelere geldin. Rabbim yardım eder inşallah. Sağlıkları yerinde olsun da sen doğduktan sonra da beslersin kuzuları, sorun etme.

Sagol bonnycim ya..ben bile inanamiyorum, zar zor geldik iste bugunlere kadar allaha bin sukur..sen nasilsin tatlim, kuzularin nasillar annesi:)) bu arada nadide ne yaptiki cok merak ettim..insallah ucude iyidir..

Sagol bonnycim ya..ben bile inanamiyorum, zar zor geldik iste bugunlere kadar allaha bin sukur..sen nasilsin tatlim, kuzularin nasillar annesi:)) bu arada nadide ne yaptiki cok merak ettim..insallah ucude iyidir..

İyiyim canım, bebişlerimi uyuttum, nette takılıyorum. Bebişlerim büyüyorlar maşallah, hayatıma anlam kattılar. Gaz sancıları olmadığı zaman çok fazla yormuyorlar ama sancıları varsa çaresizlik çok yıpratıyor insanı. Acı çekiyor ve sen bir şey yapamıyorsun...

Nadideyi ben de merak ediyorum, yoğun olduğu için yazamamıştır sanırım. Allah ona ve bebişlerine iyilikler versin inşallah.

Gozun aydin milasis birgun birgundur kuzular icin.. Insallah guzel haberlerle donersin sali gunu. Ogun benimxe kontrvar bakLim buyumuslermi

Allah yar ve yardımcın olsun cnm sanada bebişlerinede sağlık sıhat versin geçmiş olsun

Canim kirk bir kere masallah, allah nazarlardan saklasin yavrularini:)saglikla huzurla buyusunler insallah annesi:)

Gozun aydin milasis birgun birgundur kuzular icin.. Insallah guzel haberlerle donersin sali gunu. Ogun benimxe kontrvar bakLim buyumuslermi

Sagol beyazincicim :)onlar iyi olunca bende iyi oluyorum.daha da iyi olurlar insallah:)buyumuslerdir annesi, 1~2hafta daha dursunlar ohh ne tombik olurlar yumuk yumuk:))

kızlar pisicik buldum minnacık bi kaç haftalık azcık büyüyene kadar bakıcam çok tatlı dişi esimi anca ikna edebildim bi güzel temizledim bi görsenin kasıyorum hemen göbüşünü veriyor

kızlar pisicik buldum minnacık bi kaç haftalık azcık büyüyene kadar bakıcam çok tatlı dişi esimi anca ikna edebildim bi güzel temizledim bi görsenin kasıyorum hemen göbüşünü veriyor

canım ben de çoks everim senin gibi hayvanları,, bi muhabbet kuşumuz var bizim de neler sölüyo bi bilsen. şakir ismi:))
eşim bi de eş alalım dio buna ama ben b u halde bile pisliğine katlanamıom ne kadar sevsem de bi de bebişler olunca ilgilenenmem kiii(
ööle işte , pisiciklerim benim de vardı küçükken . çok tatlıdır o şimdi. yine desakın öpme filan bazen istenmedik seyler yaşanabilio.. dikkat et ,, minik pisiye de selamlar

Sanci ciktiginda kontrollerde acilma varmi yokmu diye doktor muayene ediyormu??

Canim ilk sancim asiri cikmisti, 100lerdeydi. O zaman hemen bakmisti alttan elle acilma var mi diye..simdiki sancim 50lerdeydi bakmadi.bakar diye dusunmustum ama...bakmadi..ya benden de boyle seffaf uzayan, sumuksu kokusuz bisiler baya yogun bisekilde geliyo.tikac denen sey olmasin sakin?doktora da sormadim hos sorsam da normal diyo herseye.jel gibi boyle 1haftadir falan var.cok dikkatimi cekti..

Bütün anne adayları ve annelere bebişleriyle birlikte mutlu, huzurlu bir gün dilerim.

sezer60 doktorun testlerini yapmış mıydı? Benim ilk testlerimi yaptıktan sonra kedilerden uzak durmamı söylemişti. Çiğ et ya da kedilerden toksoplazma mikrobu Allah korusun anneye oradan da bebeğe geçebiliyor. Bu mikroba bağışıklığın yoksa dikkat et yine de...

Gunaydın kızlar nasıldınız
Ben grıp olmuşum dün gece atesım cıktı bıraz dru aramadan parol aldım gectı sabah da aradım gunde 3 tane alabilirsin dedi neyseki bir tane daha aldım baska almadım. Bol bol limonlu içecek tuketıyorum şimdilik biraz düzeldim şükür. Kontrolume daha bana kalsa 2 esıme kalsa 3 hafta var, erken gıtmek için eşimi nasıl ikna etcem bilmem o da aybaşı gelsin diye düşünüyo kendince püfff ama ben bebişleri çok merak edıyorum

Cnm ne guzel benım de ıkı kedım var asıları tam
Bence hemen bır dr gotur ılk asısını olsun
Çiğ et ve pastorıze olmayan süt vermezsen ve dıskısını sen temizlemezsen toxo riskin olmaz

Son düzenleme:

gunaydın canım ..benimde evde muhabbet kusum var adı sadi hahaha doktoruma sordum kuş için daha iyi dedi motive eder dedi çok temiz benimki öyle heryere gidip pisletmiyo en cok kafesinin üstüne çıkıyor bize alışık bir kus degil zaten esi ölünce uzaklaştı baya nesesi iyi ama bize küstü gibi :) yok öpmüyorum çok seviyorumda o kadar degil canım çoraptan elbise yaptım ona öyle dolanıyor evin içinde hehehe

benim hayvanlara alerjım yok tatlım küçükken yapıldı tüm kümes kedi köpek kus sükür olsun yok ilgin için teşekkür ederim dogru diyorsun olsa öyle birşey çok kötü sonuçlar olabilir çok öpüyorum seni

veterineri aradım ben ilk aşısına daha var kuyruk boyunu dedim 15 20 gunluk dedi eldivenle al dışkısını bişey olmaz dedi elbisecik yap dedi bende yaptım hehehe digerlerini yapıyorum tatlım zaten pastorıze süt içioz bebeler için oda içio hehehe çok tşk ederim ilgilendigin için

az büyüsün bahcemde bakıcam ona alt katta oturuyorum eger alıstıra bilirsem camıma gelir yemegini veririm beslerim bi 20 gün tutucam kızlar asısını yaptırıp tabikide beni bırakırsada napalım .. annesi sandım kediyi pisi pisi diye cagırdım yawruyu çıkardım ama dövdü kuzumu annesi degimiş galba çok üzüldüm vurunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…