2013 ikiz anne adayları buraya

canım hayırlı uğurlu olsun yavruların. inşallah az zamana düzelir durumlar. sütün de çoğalır inşallah, malt içecekler var bi de hoşaf der ya hep eskiler. bilemiyorum canım. geçen de kayısı ve ceviz+ incir yeyin dio doktor tvde.öperim. geçmiş olsun yeniden

arkadaşlar,merhaba herkese....
nasılsınız...ben bugün doktordaydım..
nst*ye bağlandık yine, çok uzun sürdü ama,
çok şükür herşey yolunda,36+6 dayız bugün.
ve doğum tarihimiz belli olduuuuuuuuuuuu...
7 mayıs haftaya salı sabah 7.30 da hastanede olucaz kısmetse,
9.00 da da başlıycak doğum.genel anestezi olucak.
yarın yine gitcez anestezi doktoruna randevü aldık..
cuma doktorumuz sonkez bebişlere,sularına bakalım dedi...
sonraki 3 gün nasıl geçer bilmiyom...
inşallah o güne kadar bi sorun çıkmaz.
allahıma okadar şükrediyorumki,bukadar sorunların içinde
bana ve canlarıma bu günlere kadar dayanma gücü verdi...
biliyosunuz bide ben fmf hastasıyım ve ilk 3 ay atak geçirdim.
sonraki aylarımda rabbim öyle bi aldıki o sancıları benden
hem hamilelik sorunlarım,hem hastalığım..
derler ya bi kapıyı kapatan rabbim diğerini açar.
benim için öyle oldu.hamileliğim nasıl geçer diye düşünürken
ikiz olduğunu öğrenince ben ve etrafımdaki herkes nasıl olucak diye korkuyoduk .
ama allah yardım ediyoki,aile hekimimiz bile şaşırıyo.
sen beni yalancı çıkardın diyo.ben seni erken doğurucan,çok küvezde kalırlar diye
tahmin ediyodum diyo..ama sen 40 ı görcen galiba diyo şimdide..
her an dua ediyorum allahım benim gibi gün sayan,daha başında olan tüm
hamilelere yardım et,güç kuvvet ver..ammiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn.....
buarada 62 idim şuan 82 yim..
hepinizi öpüyorum,hoşçakalın..

Ne güzel haberler.İnşallah doğumu da sorunsuz atlatırsınız.Rabbim ol deyince olmayacak şey yok.Tüm zorluklara rağmen iyi dayandın

hadi gözün aydın ,iyi haberlerini bekliyoruz,

canım ben de fmf hastasıyım atak gelecek diye korkuyorum bebeklere zararı olur mu diye ?sen ne güzel atlatmışsın çok az kalmış doğumuna allahım güç kuvvet versin canım sağlıcakla inşallah alırsın kucağına da....benim de 10 haftalık ikiz bekliyorum daha yolun çok başındayız...inşallah o haftaları görürüz biz de...

inşl o günü beklerler. hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm

ayy nee güzeell maşallaahhh inş. bizlerde görürüz bu haftalarıı rabbim hepimizin kuzularına sağlık sıhhat versin hayırla gelsinler inş...
Dun dogum yaptim...bebeklerim kuvozde ve hepinizden dua istiyorum.iyi dileklerinizi yavrularimdan esirgemeyin..

canım hayırlı olsun.. inş. miniklerine tez zamanda kavuşursunnn.. dualarımız seninle rabbim yardımcın olsunn..

Son düzenleme:
selam herkesee nasılsınıızz?? aranızda 4'lü test yaptıran varmı?? ben 2 li ve 3 lü test yaptırmadım ama 4 lü test istendi 15 gün sonra yapılacak ama tedirgin oldum şimdiden
bu arada benim minnaklarımda çift yumurta ikizi vee iki tane kızım olacakmış kısmetsee

senmi istemedin 2 li test yoksa doktorunmu yapmadı direk 4 lü istediler ..

canım benim ya kıyamam sana az kalmıs az daha dayan sonra bu acıları meyvesini yicez allahın iznıyle .. benimde sol tarafım agrıo sanki birşey asılıyomus gibi oturunca baslıo yatınca yada hareket edince yok anlamadım gitti derdi ne bende yarıladım yolu sükür olsun allahın ıznıyle bi 37 38 li haftaları görebilsem sag salim kucagıma alsam kızlarımı dünyalar benim olcak tatlım ..

rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin dualarım seninle

günaydınn arkadaşlar nasılız bakalım. üçüzlerim ii ama ben mide bulantısı yüzünden feci durumdayım ne zaman geçicek gücüm kalmadı

Pazar gunu saba bol miktarda gelen bi akintiyla uyandim.tum gun gelmeye devam etti..su olup olmadigini anlayamadim.hala bi umut vardi icimde.aklima getirmek istemedim.pazartesigecesi ise dayanilmaz agrilarim oldu.sabah apar topar nst ye geldim.sanci cikti hemen muayene oldum.muayene sirasinda. Acilmanin baslamis oldugunu durdurmayacagini hemen almasi gereektigini soyledi.uzuntuyle karisik garip bi bosluk yasadim.daha cok erkendi.mayisa kadar duracaklardi hani,oyle anlasmistik kuzularimla.olmayacakti...ameliyata kadar dogum sancisi cektim.kanamam da baslamisti..derken, sezeryana alindim.belden asagi uyusturuldum.kisa sure sonra da kuzularim geldi.hemen kuvoze kondular.biri 1690 digeri1590olarak dogdular.33+4.haftamdaydim fakat 1hafta geriden geldikleri icin kuzularim.zayif dogdular...ilk gun goremedim.ikinci gun gorebildim yavrularimi.tarifi imkansiz duygular yasattilar bana...ne kadar kalacaklari belli degil.kucugumun durumu buyugune gore daha iyi.insallah guclenir ve bir an once kucagima gelirler.onlara dokunamamak cok zor((
Rabbim hepinizin yardimcisi olsun...
Nadide seni merak ediyordum gozunaydin canim seninde:)
Gelincik tarihin belli olmus cok sevindim, saglikla gelsinler kuzularin:) destegini esiregemeyen ve tebrik eden arkadaslarim, hepinize tesekkur ederim...

hayırlı uğurlu olsun canım, dayanamadı senin minikler, sağlıkları iyi olsun da gerisi önemli değil.. kaç kilo doğdular bu arada, neyle besleniyorlar, sütün geldi mi? senin sağlığın nasıl??

günaydın kızlar! herkese güzel bir gün diliyorum.pzt kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür bebeklerden birinin cinsiyeti belli oldu erkek olacak inşallah.diğeri göstermedi 15 gün sonra 4 lü testim var

tekrar hayırlı olsun canım. seninle hep aynı şeyleri yaşadık neredeyse. ben dünden beri süt sağıp götürüyorum. inşl senin de sütün erken gelir. benim geç geldi ama. moralini yüksek tut. herşey çok güzel olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…