2013 ikiz anne adayları buraya

Progestan ftil kullaniyorum cnm 3 defa gunde yarin ultrasonum var keseleri gorucez nasipse

Progestan ftil kullaniyorum cnm 3 defa gunde yarin ultrasonum var keseleri gorucez nasipse

fitldende oluyodur korkma ama sakın alttan muayene ettirtme gerekiyorsa doktoruna karsı koy bu konuda ustten baksın çok tehlikeli ben düşük yapıyordum o yusden 8 haftalıkken usttende gayet net görülüp kalp atışları duyulabliyor

Ben tahminime gore 5-6 haftalgim yarin nasip olursa kalp atisi duyarmiyim pazartesi baska bir doktora gitmistim keseleri gorduk yarin esas kendi foktorum bakicak ona soylemiycem baska dr gittigimi

Ben tahminime gore 5-6 haftalgim yarin nasip olursa kalp atisi duyarmiyim pazartesi baska bir doktora gitmistim keseleri gorduk yarin esas kendi foktorum bakicak ona soylemiycem baska dr gittigimi

söyle kuzum ne olcak bişey olmaz benim doktorumun özel muayenanesine gidiyorum hastanesi bana çok uzak yakındaki hastaneme gidiyorum oradada doktor belirledim kendime .. doktorumada soyledim acil durumlarda ona gidicem diye bişey demedi diyemezde bu benim evladım benim tercihim .. hatta gecenlrde kasılmalarım oldu aradım hemen dktoruna git dedi beni ara dedi doktorunun iyi olup olmadıgını anlarsın hem sana ters çıkarsa anlaki adam degilmiş bencilmiş...

Ben kendimi cok dinliyorumm herhalde bu gun de goguslerim yumusadi yaaaaa niye boyleyim agliycam yaaaa evlatlarimi kaybetmekten cok korkuyorum tabiki verende alanda rabbim ama bu gun cok mutduzum goguslerim neden indi acaba

Ben kendimi cok dinliyorumm herhalde bu gun de goguslerim yumusadi yaaaaa niye boyleyim agliycam yaaaa evlatlarimi kaybetmekten cok korkuyorum tabiki verende alanda rabbim ama bu gun cok mutduzum goguslerim neden indi acaba

akşam dus aldıysan rahatlamışlardır hergün sis yada acıcak degil bebem benim korkma bu korkulardan gelcek basına düşündügün sal kendini memeden yada baska bişeyden bişey olmaz abartma lütfen daha yenisin hemencecik süt bezlerin gelişmez dur daha sabret ben 19 haftalıgım gögüslerim bi hafta sisse bi hafta yumusacık oluyo bazen karnım çok sert oluyo bazen mayısık oluyo korkuyla iş yapılmaz alanda alllah verende allah tek yapıcan mevlam evlatlarımı koru kolla bana sag salim nasip et de dinlenmeye çekil .. çalışıyormusun ev hanımımısın ?

Senden allah razi olsunnn rahatlattin beni ev hanimiyim her seyden bir sey cikariyorum insallh gelisir yavrularim allhin izni ile

Senden allah razi olsunnn rahatlattin beni ev hanimiyim her seyden bir sey cikariyorum insallh gelisir yavrularim allhin izni ile

gelişir gelişir yiyecegi ekmegi alıca nefesi varsa gelişir sen yeterki duanı et kendini yorma ev işlerini askıya al biraz ağır kaldırma en azından ilk 3 ay kendini koru sağlama alınsın evlatların yedigine içtigine dikkat et eger bunları dikkate alırsan mevlamın izniyle bişeycik olmaz ..

Cok sagol moeal oldun banaa

25 inde öğrendim gebeliğimi b-hcg 71 di 29 unda 600 küsürlere çıkmıştı. ve 30 unda 1500 lerin üstünde görünce doktorum ailede ikiz varmı dedi. sizde olabilirmi? deneyimli anneler lütfen yardım ...

Bozuluyorum ama. herkes kadar bende heyecanlıyım ve deneyimlerinze ihtiyacım var... (((

merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak
ben 3.tüp bebek denememde hamile kaldım ve 2 embriyo transfer edilmişti bana
5,5 haftalıkken tek kese görüldü ve 10 gün sonra yeniden kontrole gittiğimde kalp atışlarını da duydum fakat
bu kesenin yanında ondan daha küçük bir kese daha göründü bunun yanında da
sürekli kanamam ve lekelenmelerim oluyo
dr.um da gelişememiş bi yapı dedi bu küçük kese için
kanamayı da bu yapının yapmış olacağını söyledi
çok şükür ağrım sızım olmuyo sadece zaman zaman artıp azalan lekelenmelerim devam ediyo
kalp atışını duyduğumuz bebeğimiz için bir sıkıntının olmadığını söylüyo dr.um
acaba gelişir mi o 2.kese böyle bi durum yaşayan oldu mu benim gibi?

Canim aklimdaydin..o kadar zor gectiki surecim inan uyustum acidan, agridan sizidan...masallah sana , insallah sonuna kadar devam edeceksin.bu surecte bol bol dinlen.transfuzyonla ilgili son haftamda doktoruma bi soru sormustum.internet basimiza bela oldu demisti.ikizlerde gram farki da olur, geride gelirler normal demisti.adam yasli ve ucuz dorduz dogurtmus biri.bana hayatinda boyle iki ya da en fazla 3vaka gordugunu.sadece bi ihtimal oldugunu soylemisti.paylasmak istedim.gercekten o ihtimallere gelene kadar cok daha farkli seyler var.insallah hakkinda hayirlisi olur 36~37cleri gorursun.kizlarim icin de dua et olur mu.gidicem yavrularimi gormeye simdi.sutum yok kafam ccok bozuk...

Bozuluyorum ama. herkes kadar bende heyecanlıyım ve deneyimlerinze ihtiyacım var... (((

tatlım benim hiç bir fikrim olmadıgı için yazmadım tüp bebekle ikiz sahibi oldugum için doğal yoldan ne nasıl olur bilmiyorum k bakma kızmada bize olurmu yanlış bilgi veripte kimsenin kafasını bulandırmak istemeyiz .. ikiz gebelik ailenin 7 ceddine bile dayanabilir canım genlerle alakalı bişey tek bilindik aile fertlerine bakma 3 kuşakta bir diye duymustum ikiz bebek ama ne kadarı söylenti bilemicem babannem ikiz annemde ikiz bebek düşürmüş ne kadarı doğru sen düşün

cok düşünme hemen gelir inşallah sütün.stres altında gelmez cünkü.benim canım bişeye sıkılınca azalırdı hemen.bu arada benimkiler de kızmış:)) evde 3 cimcime olacak inşallah:)) cerrahpaşaya gidicem bütün doktorla sözleşmiş gibi oraya gitmemi söylüyor.hayırlısı bakalım..

benimkide heyecan hali aslında. kızmıyorum tabiki... sadece boşluk bi tuhafmış. ilk gebeliğim. heyecan dorukta bu sebeple. eşimin anneannesi ikiz. benimde annaannem ikizlere hamile kalmış bebeklerin kalbi durmuş. annemin kuzenide ikiz çocuk sahibi. ay ne biliyim. çok tuhaf bi heyecan var. işe konsantre bile olamıyorum. şaşkın ördek yavrusu gibiyim.

Son düzenleme:

benimkide heyecan hali aslında. kızmıyorum tabiki... sadece boşluk bi tuhafmış. ilk gebeliğim. heyecan dorukta bu sebeple. eşimin anneannesi ikiz. benimde annaannem ikizlere hamile kalmış bebeklerin kalbi durmuş. annemin kuzenide ikiz çocuk sahibi. ay ne biliyim. çok tuhaf bi heyecan var. işe konsantre bile olamıyorum. şaşkın ördek yavrusu gibiyim.

sen de bendensin desene , bizim de iki prensesimiz olacak. sağlıkla gelsinler kuzum. ben sadece 2li test yaptırdım, bi de perinatologa gidip anomali die bişey var onu yaptırdım. hayırlısı evham etme sakın. Rabbim en güzelini yaşatsın bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…