- 17 Nisan 2013
- 361
- 121
- 83
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.861
tutunma rengi o tatlım dikkat et kendine yorulma fazla is yapma ayakta durma agır kaldırma okey otur surekli i saatte bir azcık dolan yoruunca yine otur tehlikeli döneme giriyosun üzülme sonra bide ilaç kullanıyormusun progestan clinona jel gibi ?
Progestan ftil kullaniyorum cnm 3 defa gunde yarin ultrasonum var keseleri gorucez nasipse
fitldende oluyodur korkma ama sakın alttan muayene ettirtme gerekiyorsa doktoruna karsı koy bu konuda ustten baksın çok tehlikeli ben düşük yapıyordum o yusden 8 haftalıkken usttende gayet net görülüp kalp atışları duyulabliyor
Ben tahminime gore 5-6 haftalgim yarin nasip olursa kalp atisi duyarmiyim pazartesi baska bir doktora gitmistim keseleri gorduk yarin esas kendi foktorum bakicak ona soylemiycem baska dr gittigimi
söyle kuzum ne olcak bişey olmaz benim doktorumun özel muayenanesine gidiyorum hastanesi bana çok uzak yakındaki hastaneme gidiyorum oradada doktor belirledim kendime .. doktorumada soyledim acil durumlarda ona gidicem diye bişey demedi diyemezde bu benim evladım benim tercihim .. hatta gecenlrde kasılmalarım oldu aradım hemen dktoruna git dedi beni ara dedidoktorunun iyi olup olmadıgını anlarsın hem sana ters çıkarsa anlaki adam degilmiş bencilmiş...
Ben kendimi cok dinliyorumm herhalde bu gun de goguslerim yumusadi yaaaaa niye boyleyim agliycam yaaaa evlatlarimi kaybetmekten cok korkuyorum tabiki verende alanda rabbim ama bu gun cok mutduzum goguslerim neden indi acaba
akşam dus aldıysan rahatlamışlardır hergün sis yada acıcak degil bebem benim korkma bu korkulardan gelcek basına düşündügün sal kendini memeden yada baska bişeyden bişey olmaz abartma lütfen daha yenisin hemencecik süt bezlerin gelişmez dur daha sabret ben 19 haftalıgım gögüslerim bi hafta sisse bi hafta yumusacık oluyo bazen karnım çok sert oluyo bazen mayısık oluyo korkuyla iş yapılmaz alanda alllah verende allah tek yapıcan mevlam evlatlarımı koru kolla bana sag salim nasip et de dinlenmeye çekil .. çalışıyormusun ev hanımımısın ?
Senden allah razi olsunnn rahatlattin beni ev hanimiyim her seyden bir sey cikariyorum insallh gelisir yavrularim allhin izni ile
gelişir gelişir yiyecegi ekmegi alıca nefesi varsa gelişir sen yeterki duanı et kendini yorma ev işlerini askıya al biraz ağır kaldırma en azından ilk 3 ay kendini koru sağlama alınsın evlatların yedigine içtigine dikkat et eger bunları dikkate alırsan mevlamın izniyle bişeycik olmaz ..
Cok sagol moeal oldun banaa
25 inde öğrendim gebeliğimi b-hcg 71 di 29 unda 600 küsürlere çıkmıştı. ve 30 unda 1500 lerin üstünde görünce doktorum ailede ikiz varmı dedi. sizde olabilirmi? deneyimli anneler lütfen yardım ...
Bozuluyorum ama. herkes kadar bende heyecanlıyım ve deneyimlerinze ihtiyacım var...(((
milasis gözün aydın:) inşallah en kısa zamanda toparlarlar kavusursun kuzularına.isimleri de çok güzel adlarıyla yasasın kuzular..ben 18 haftalık oldum.bakalım nasıl ilerleyecek bizim sürec? hakkımızda hayırlısı inşallah..
olabilir canım değerin bayağı katlanarak artmış
keseyi gördünüz mü peki kimi zaman 2.kese sonradan görünebiliyo.
Bozuluyorum ama. herkes kadar bende heyecanlıyım ve deneyimlerinze ihtiyacım var...(((
Canim aklimdaydin..o kadar zor gectiki surecim inan uyustum acidan, agridan sizidan...masallah sana , insallah sonuna kadar devam edeceksin.bu surecte bol bol dinlen.transfuzyonla ilgili son haftamda doktoruma bi soru sormustum.internet basimiza bela oldu demisti.ikizlerde gram farki da olur, geride gelirler normal demisti.adam yasli ve ucuz dorduz dogurtmus biri.bana hayatinda boyle iki ya da en fazla 3vaka gordugunu.sadece bi ihtimal oldugunu soylemisti.paylasmak istedim.gercekten o ihtimallere gelene kadar cok daha farkli seyler var.insallah hakkinda hayirlisi olur 36~37cleri gorursun.kizlarim icin de dua et olur mu.gidicem yavrularimi gormeye simdi.sutum yok kafam ccok bozuk...
tatlım benim hiç bir fikrim olmadıgı için yazmadım tüp bebekle ikiz sahibi oldugum için doğal yoldan ne nasıl olur bilmiyorum k bakma kızmada bize olurmu yanlış bilgi veripte kimsenin kafasını bulandırmak istemeyiz .. ikiz gebelik ailenin 7 ceddine bile dayanabilir canım genlerle alakalı bişey tek bilindik aile fertlerine bakma 3 kuşakta bir diye duymustum ikiz bebek ama ne kadarı söylenti bilemicem babannem ikiz annemde ikiz bebek düşürmüş ne kadarı doğru sen düşün
selam herkesee nasılsınıızz?? aranızda 4'lü test yaptıran varmı?? ben 2 li ve 3 lü test yaptırmadım ama 4 lü test istendi 15 gün sonra yapılacak ama tedirgin oldum şimdiden
bu arada benim minnaklarımda çift yumurta ikizivee iki tane kızım olacakmış kısmetsee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?