- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.881
Pazar gunu saba bol miktarda gelen bi akintiyla uyandim.tum gun gelmeye devam etti..su olup olmadigini anlayamadim.hala bi umut vardi icimde.aklima getirmek istemedim.pazartesigecesi ise dayanilmaz agrilarim oldu.sabah apar topar nst ye geldim.sanci cikti hemen muayene oldum.muayene sirasinda. Acilmanin baslamis oldugunu durdurmayacagini hemen almasi gereektigini soyledi.uzuntuyle karisik garip bi bosluk yasadim.daha cok erkendi.mayisa kadar duracaklardi hani,oyle anlasmistik kuzularimla.olmayacakti...ameliyata kadar dogum sancisi cektim.kanamam da baslamisti..derken, sezeryana alindim.belden asagi uyusturuldum.kisa sure sonra da kuzularim geldi.hemen kuvoze kondular.biri 1690 digeri1590olarak dogdular.33+4.haftamdaydim fakat 1hafta geriden geldikleri icin kuzularim.zayif dogdular...ilk gun goremedim.ikinci gun gorebildim yavrularimi.tarifi imkansiz duygular yasattilar bana...ne kadar kalacaklari belli degil.kucugumun durumu buyugune gore daha iyi.insallah guclenir ve bir an once kucagima gelirler.onlara dokunamamak cok zor((
Rabbim hepinizin yardimcisi olsun...
Nadide seni merak ediyordum gozunaydin canim seninde:)
Gelincik tarihin belli olmus cok sevindim, saglikla gelsinler kuzularin:) destegini esiregemeyen ve tebrik eden arkadaslarim, hepinize tesekkur ederim...
benimkide heyecan hali aslında. kızmıyorum tabiki... sadece boşluk bi tuhafmış. ilk gebeliğim. heyecan dorukta bu sebeple. eşimin anneannesi ikiz. benimde annaannem ikizlere hamile kalmış bebeklerin kalbi durmuş. annemin kuzenide ikiz çocuk sahibi. ay ne biliyim. çok tuhaf bi heyecan var. işe konsantre bile olamıyorum. şaşkın ördek yavrusu gibiyim.
oh ikizler döngüsü varmıs sızde maşallah size hayırlısı tatlım benim olursa güzel olur bir kerede iki bebek sahibi oluyosun ayrıcalıklı bi durum haklısın heyecanlanmakta hak veriyorum sana .. ikizlerin netleşincede yaz olurmu bizide meraklandırdın habersiz bırakma
merhaba fıstıklar ve tatlı bebişleri ,,
yarın şeker yüklemesi ve doppler için doktora gidicez. bebeklerden birisi az hareket edince bazen moralim bozuluyor ama olurmuş böyle . biri daha hareketli.
bizim için dua edin, boyları kiloları herbişeyleri ii çıksın. artık sıcaklar da iiden iiye bastırdı. Allah son ayları bu aylara rastalayn ve diğer tüm anne adaylarına sabır ve güç versin.
bi de benim ayaklarım çok şişiyo , siz de de haftası bana yakın olanlarda var mı böyle bi durum.
kestane kebap acele cevap??????
bi dee ,şeker yüklemesi öncesi aç gidicez ya,,,, su içebiliyor muyuz???
tatlım 2 li test bi kan bir ultrason olarak 2 türlü yapılıyor ikizlerde genelde ultrasondan ense kalınlıgına bakıp dawn sendromu varmı diye bakıyorlar eger risk varsa 4 lüyü istiyo doktorlar sen yaptırmadıgn için direk 4 lüyü istemiztir endiselenme tammı ama kan testinide ikiz gebelikte dogru sonuç vermedigi için istemiyorlar okey mı tatlım
sen de bendensin desene , bizim de iki prensesimiz olacak. sağlıkla gelsinler kuzum. ben sadece 2li test yaptırdım, bi de perinatologa gidip anomali die bişey var onu yaptırdım. hayırlısı evham etme sakın. Rabbim en güzelini yaşatsın bize
arkadaşlar iyi akşamlar...
nasılsınız hep aklımdasınız ama fazla oturamadığım için akşam eşimin tel. bakıyorum ama yazamıyorum..
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,ilgilendiğiniz için..
dün anestezi doktoruyla görüştük yarın kendi doktoruma son kez muayene olucam.bakalım hayırlısı.
bugün ablam geldi evi ufak ufak temizlemeye başladı 2 gün daha gelicek.pazarteside yatağımı hazırlıycaz yarın bebişlerin yorgan yastığını
havalandırıcaz..
tek dileğim salıyı bekleyebilmek...allahım sizlerede benim haftalarımı görmeyi nasip etsin..
zordu ama sayılı gün çabuk geçiyor.
bi arkadaşımız sormuş nasıl bu haftalara gelebildin diye...kusura bakma canım ismini okudum ama unuttum..
şunu söyliyim 28-29. haftalarda nerdeyse doğum yapacaktım..
hastanede yattım.ama duramayınca evde hep yatmayı tercih ettim.doktorum çok sakıncalı dediği halde ben bi kızım daha olduğu için evi tercih ettim.ama herşey bahane rabbim istedimi herşey oluyo..
ben diyorum bu günleri görücekmişim ama o sıkıntılarıda çekmem gerekiyomuş..
ssahin83**canım sende fmf mişsin.allahım yardım etsin..inşallah ataksız geçirirsin..sende kolşisin kullanıyomusun..benim doktorum başından beri bıraktırmadı..bugüne kadar bi sorun yok dedi doktor bebişlerde. inşallah sağlıklı olurlar tek dileğim bu...inşallah dedikleri gibi ilaç zararsızdır..
ben 62 idim şuan 82 yim ..bebişlerimin biri 2600,biride 2700 aşağı yukarı...
benden bukadar hepinizi öpüyorum ...
amin canım inşallah hayırlısıyla kucağımızada alırız bebişlerimizi ben bu haftalara bile geleceğimi tahmin etmiyordum o kadar sıkıntılı geçmişte çok şükür daha ağırlaşmaya başlamadım 3 gündür ayaklarım şişmeye başladı halsizlik artık bu cuma gideceğim bakalım doktor ne diyecek seninkiler nasıl kiloları filan ben 33+4 e girdim gecen 10 gün önce gitmiştim doktora kiloları 1730 diğeri 1600 gr.dı
milasis kuzum , düzelecek inşallah miniklerin. Rabbim yanınızda olacak , ikizsine de sana da sağlık versin. tebrik ederim taze annecikk
Pazartesi iyi haberlerını beklıyoruz gelıncik. Rabbım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsşn. Sıra bıze gelıyo listede ucuncu sıraya cıkıyorum. Rabbım hepımıze kolaylık versın..
Yenı hamış klAn arkadaşlar hamıleliliğiniizn keyfını surun çok kendınızı dınlemeyı. Yanı kuruntu stres yapmayın. Rabbım ne dılerse o olur. Sağlıcakla kalın..
merhaba fıstıklar ve tatlı bebişleri ,,
yarın şeker yüklemesi ve doppler için doktora gidicez. bebeklerden birisi az hareket edince bazen moralim bozuluyor ama olurmuş böyle . biri daha hareketli.
bizim için dua edin, boyları kiloları herbişeyleri ii çıksın. artık sıcaklar da iiden iiye bastırdı. Allah son ayları bu aylara rastalayn ve diğer tüm anne adaylarına sabır ve güç versin.
bi de benim ayaklarım çok şişiyo , siz de de haftası bana yakın olanlarda var mı böyle bi durum.
kestane kebap acele cevap??????
bi dee ,şeker yüklemesi öncesi aç gidicez ya,,,, su içebiliyor muyuz???
ayrıntılı ultrasonu arastırdım haftaya mecbur yaptırmamız lazım fiyatlar felaket indirebildigim kadar indirim yaptırdım ama söyle söylim ikiz gebelikte fiyat farkı alıyorlarmıs her iki bebeklede ayrı ilgilenip ayrı cd veriyorlarmıs sasırdım hiç öyle tahmin etmemiştim..
ist bakırköyde ultramed tek bebek 320 dedi hekim indirimi 200 dedi ikiz gebelik 640 hekim indirimi 350 dedi ..
radyotom 250 dedi tek bebek cift 500 dedi indirimi ise 50 liracık oldu diger yerleri hiç demiyim size dudagınız ucuklar üçüzler yandı valla..
devletide arastırdım gün yok son 2 ay dolu saka gibi dimi keşke hamile kalmadan tüm randevularımı alsaydım
kız ne kadar pahalı öyle...ankarada tek mi ikizmi diye soruyorlar ama ücret değişmiyor..Allah yardımcınız olsun...
kız ne kadar pahalı öyle...ankarada tek mi ikizmi diye soruyorlar ama ücret değişmiyor..Allah yardımcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?