- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.901
ayrıntılı ultrasonu arastırdım haftaya mecbur yaptırmamız lazım fiyatlar felaket indirebildigim kadar indirim yaptırdım ama söyle söylim ikiz gebelikte fiyat farkı alıyorlarmıs her iki bebeklede ayrı ilgilenip ayrı cd veriyorlarmıs sasırdım hiç öyle tahmin etmemiştim..
ist bakırköyde ultramed tek bebek 320 dedi hekim indirimi 200 dedi ikiz gebelik 640 hekim indirimi 350 dedi ..
radyotom 250 dedi tek bebek cift 500 dedi indirimi ise 50 liracık oldu diger yerleri hiç demiyim size dudagınız ucuklar üçüzler yandı valla..
devletide arastırdım gün yok son 2 ay dolu saka gibi dimi keşke hamile kalmadan tüm randevularımı alsaydım
ayrıntılı ultrasonu arastırdım haftaya mecbur yaptırmamız lazım fiyatlar felaket indirebildigim kadar indirim yaptırdım ama söyle söylim ikiz gebelikte fiyat farkı alıyorlarmıs her iki bebeklede ayrı ilgilenip ayrı cd veriyorlarmıs sasırdım hiç öyle tahmin etmemiştim..
ist bakırköyde ultramed tek bebek 320 dedi hekim indirimi 200 dedi ikiz gebelik 640 hekim indirimi 350 dedi ..
radyotom 250 dedi tek bebek cift 500 dedi indirimi ise 50 liracık oldu diger yerleri hiç demiyim size dudagınız ucuklar üçüzler yandı valla..
devletide arastırdım gün yok son 2 ay dolu saka gibi dimi keşke hamile kalmadan tüm randevularımı alsaydım
kızlar ne bu fiyatlar anlayamadım?bi prof a gidin herşeyine bakıyo zaten..aklınıza da kötü şeyler getirmeyelim bence..çok gereksiz..eskiden ayrıntılı ultrason mu vardı?ne yapıyolar ki bu kadar pahalı anlamadım.ben prof ta muayene oldum..bişi yok dedi..rahat ol stres yapma Allah a emanet onlar dedi...bitti..iyice ticarete dönmüş işler ya..benim annem ikizimle beni köyde doğurmuş bi kere de dr a gitmemiş yani.bu tabi ki naçizane fikrim paylaşmak istedim..o paralarla çocuklara bişiler almak daha mantıklı yani..çok konuştum..hayılrı sağlıklı günler inş hepinize
Canım ıstanbul daysan ben yenıbosna nısa da yaptırdım. Memnunda kaldım.. Ikız 300 dü küsüratını hatırlamıyorum. Bı ara sor ıstersen.
canım bende prof recep has,a yaptırdım 350 tl di cok güzel baktı yani mecidiyeköy de yeri
aradım hayatım 400 dedi orasıda banamı bu acaba tüm hastaneler feci fiyatlar diyo 320 olur dedi en son hehehe bakırköyde ultramed varmıs tatlım doktorum önerdi halil gökalp susuzlu radyolok uzmanı 350 dedi asistanı normali 650 doktor indirimi bu gidicez heralde baska care yok uzmana gitmek daha mantıklı n azından doktorumu tanıyo hatrı sayılır biri ii ilğilnir diye düşünüyorum
aradım hayatım 400 dedi orasıda banamı bu acaba tüm hastaneler feci fiyatlar diyo 320 olur dedi en son hehehe bakırköyde ultramed varmıs tatlım doktorum önerdi halil gökalp susuzlu radyolok uzmanı 350 dedi asistanı normali 650 doktor indirimi bu gidicez heralde baska care yok uzmana gitmek daha mantıklı n azından doktorumu tanıyo hatrı sayılır biri ii ilğilnir diye düşünüyorum
Ankara da ayrıntılı ultrasona giden varmı?
bilmem tatlım bak sende gitmişin hemde profa gitmişin böle ezbere laflar pek ii seyler degil sen profa bedavaya yaptırmadın galba sende gideydin ucuza bebegine bişeyler alaydın annenin zamanıyla benim zamanım bir degil senin annen hormonlu seylerle beslenmiyodu hava kirli degildi para yoktu yol yoktu belki bu devirde olsaydı oda giderdi emin ol evlat bu kolay bulunmuyor senin gibi çocugu kolay yoldan bulan ise hiç anlamıyor seni ben mantıga davat ediyorum bazı düşünceler insanın kendi zekasında kalmalı açıga vurulmamalı okey
Ankara da ayrıntılı ultrasona giden varmı?
kız ne kadar pahalı öyle...ankarada tek mi ikizmi diye soruyorlar ama ücret değişmiyor..Allah yardımcınız olsun...
değişmez olurmu çift fiyat veriyosun ben bi kaç yeri aradım hepsi ikisi için ayrı ayrı istedi
birini aradım 350 biri ise 550 demişti
ben de ali ipeke gittim150 tl ye ikisine de baktırdım
gayet de ayrıntılı inceledi
sezer,
kimini kolay yoldan nasip ediyo YARADAN kimine zor NE ALAKA CANIM??senin bebeğin bebek de bizimkisi başka şey mi:)))ben sizin ayrıntılı ultrason için prof a gitmekten başka bişey yaptığınızı zannettim fiyatları görünce bizim burda prof 200 tl alıyo aylık..yanlış anlamışım afedersin ama bu uslup ne Allah aşkına..bu forum da senin beğendiğin şeyleri paylaşmak zorunda değiliz herhalde herkes fikrini paylaşıyo ayrıca da belirttim ama hamilelik hormonları diyelim artık ..(düşünceler zeka da kalmaz pek anlamlı bi cümle olmamış bunu de belirteyim..sen de aynı şeyleri kendin için uygula o zmn senin fikirlerin de sende kalsın..)hayırlı sağlıklı hamilelikler Allah a emanet olun.
ne dedigini anlayamadım pek tuhaf yazmısın canım devrik devrik olmus cümlelerin neyse tek anladıgım yanlış anlamısım afedersin lafı oldu önemli degil olur böyle yanlış anlaşılmalar sorun degil canımcım sen git dinlen az günün kalmıs sınır yapma böle insanlara çemkirme hiç yakısı kalır bi tavır degil hormonlarına sahip çık öpüldün
anlama kapasiten çok iimiş..sevindim:))
bonyy nasılsın... siz doğum yapan annelerimizi burda görmek ne güzel ...
bebişlerde inşllah iyidir..
sana bişey sorucam face den konuşmak için delikız bana mail at ben eklerim dedi ama beceremedim napıcam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?