2013 ikiz anne adayları buraya

Canım ıstanbul daysan ben yenıbosna nısa da yaptırdım. Memnunda kaldım.. Ikız 300 dü küsüratını hatırlamıyorum. Bı ara sor ıstersen.

canım bende prof recep has,a yaptırdım 350 tl di cok güzel baktı yani mecidiyeköy de yeri

bilmem tatlım bak sende gitmişin hemde profa gitmişin böle ezbere laflar pek ii seyler degil sen profa bedavaya yaptırmadın galba sende gideydin ucuza bebegine bişeyler alaydın annenin zamanıyla benim zamanım bir degil senin annen hormonlu seylerle beslenmiyodu hava kirli degildi para yoktu yol yoktu belki bu devirde olsaydı oda giderdi emin ol evlat bu kolay bulunmuyor senin gibi çocugu kolay yoldan bulan ise hiç anlamıyor seni ben mantıga davat ediyorum bazı düşünceler insanın kendi zekasında kalmalı açıga vurulmamalı okey

Canım ıstanbul daysan ben yenıbosna nısa da yaptırdım. Memnunda kaldım.. Ikız 300 dü küsüratını hatırlamıyorum. Bı ara sor ıstersen.

aradım hayatım 400 dedi orasıda banamı bu acaba tüm hastaneler feci fiyatlar diyo 320 olur dedi en son hehehe bakırköyde ultramed varmıs tatlım doktorum önerdi halil gökalp susuzlu radyolok uzmanı 350 dedi asistanı normali 650 doktor indirimi bu gidicez heralde baska care yok uzmana gitmek daha mantıklı n azından doktorumu tanıyo hatrı sayılır biri ii ilğilnir diye düşünüyorum

Evet doktorum baba ya nısa yada ultramedi önerdi. Ben bayan doktor tercıh ettığım için . Sen içini ferah tut. İnşallah bişwy cıkmaz. Benim ablam bebiğne memorılde yaptırdı prof. Ama doğduğunda kalp damarları tersmış delikte vardı ıkıkere amelıyat oldu on gunlukkken. Moralını boZmak için yazmıyorum rabbım göstermeyınce elden bişey gelmiyor. İnşallah hepimi sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı..

düzeltme yapım dedim nisa hastanesi 230 dedi ikiz gebelik için uzmanlar yapıomus

Ankara da ayrıntılı ultrasona giden varmı?

Rana ben bulundugum yerdeki ayrintili ultrasonu begenmemistim.ankaraya ailemin yanina gittim apar topar.orda bi tane hacettepenin profunu onermisti kizlar.bu iste uzmanmis.650demisti ama ben 3gunlugune kalabilirdim, randevusu bana uyan gunlere denk gelmiyordu.profun adi ozgur deren...ankarada yine yanlis hatrlamiyorsam, daha uygun fiyata ama hstanelerin onerdigi biri varmis.demettte beyaz pinar ya da sifa poliklnigiydi galiba.ordaki adam da radyolog , iyi bakiyor dediler.ben sonradan ogrendim, burdaki bi arkadastan...her neyse cok uzattim en sonunda zamanim kisitli oldugu icin devlet hstanesine de guvendigim icin zekai tahire gittim.sonucta en buyuk kadin doguim hastanesi, baska sehirlerden bi suru kadin geliyordu.biraz kisa surdu ama sonucta farklilik cikmadi.deneyimlerimi paylasmak istedim.insallah yardimci olmusumdupr

sezer,

kimini kolay yoldan nasip ediyo YARADAN kimine zor NE ALAKA CANIM??senin bebeğin bebek de bizimkisi başka şey mi:)))ben sizin ayrıntılı ultrason için prof a gitmekten başka bişey yaptığınızı zannettim fiyatları görünce bizim burda prof 200 tl alıyo aylık..yanlış anlamışım afedersin ama bu uslup ne Allah aşkına..bu forum da senin beğendiğin şeyleri paylaşmak zorunda değiliz herhalde herkes fikrini paylaşıyo ayrıca da belirttim ama hamilelik hormonları diyelim artık ..(düşünceler zeka da kalmaz pek anlamlı bi cümle olmamış bunu de belirteyim..sen de aynı şeyleri kendin için uygula o zmn senin fikirlerin de sende kalsın..)hayırlı sağlıklı hamilelikler Allah a emanet olun.

Ankara da ayrıntılı ultrasona giden varmı?

kız ne kadar pahalı öyle...ankarada tek mi ikizmi diye soruyorlar ama ücret değişmiyor..Allah yardımcınız olsun...

değişmez olurmu çift fiyat veriyosun ben bi kaç yeri aradım hepsi ikisi için ayrı ayrı istedi
birini aradım 350 biri ise 550 demişti
ben de ali ipeke gittim150 tl ye ikisine de baktırdım
gayet de ayrıntılı inceledi

ben ali ipek (180tl) ve akrapolu(210tl) biliyorum desem doğru olur ikisinde de ikiz olduğunu belirttim fakat fiyat farkı olduğunu söylemediler hatta akrapolda yarım saat ayırıyrlarmış heralde size 1 saat yazayım dedi...dur ben tekrar arayım bak içime kurt düştü

ne dedigini anlayamadım pek tuhaf yazmısın canım devrik devrik olmus cümlelerin neyse tek anladıgım yanlış anlamısım afedersin lafı oldu önemli degil olur böyle yanlış anlaşılmalar sorun degil canımcım sen git dinlen az günün kalmıs sınır yapma böle insanlara çemkirme hiç yakısı kalır bi tavır degil hormonlarına sahip çık öpüldün

ozgecmisim

kızlar bişey buldum ama benim içime yattı sizler ne dersiniz ayrıntılı ultrason ücreti 300 lira ikiz gebelikte resim cd veriyomus çokta iyi ilgileniyomus asistanı oyle dedi bilmiyorum ama özgeçmişi beni cezbetti esim yaslı diyo ama resimde hiç öyle durmuyor ne diyosunuz ??:44:

anlama kapasiten çok iimiş..sevindim:))

anlama kapasiten çok iimiş..sevindim:))

çok garip bir kişiliksin gerçekten ne yapmaya çalışıyorsun anlam veremiyorum ama saygısız biri oldugun belli daha fazla seninle diyaloga girmicem bu muhabbetin sonu iyi bitmicek çünkü sende kendini toplamıcaksın mahalle insanı kültürüyle ugrasamıcam kendi kendine kudur dur orada

bugün bebişlerin doktoruyla görüşmeye gittim. bir 10 gün daha kalsınlar diyor. sonra bana emzirme denemelerine verceklermiş. 9 ay geçti bu süreç de geçer herhalde.

tablo için yazayım ben 20 kilo aldım. yani 58 ile hamile kaldım 78 le doğurdum. ama 8 kiloyu son 3 haftada aldım. daha haftası yeni olan arkadaşlara söylemek istiyorum. ilk başlarda kilo almıyoruz diye üzülmeyin son haftalarda özellikle 30 ve 32 den sonra alınıyor. ödem de başlıyor. hareket kısıtlanıyor. bir de tansiyon eklenince direk alıyorlar bebekleri.

milasis doğum öncesi izni sonraya aktardın değil mi? unutma bu bizim hakkımız. benim doktorum saolsun kendi ayarladı ayağıma kadar getirdi. unutma bu yoğunlukta. gerçi senin belki gerekmez ama ben yine de hatırlatayım dedim.

bonyy nasılsın... siz doğum yapan annelerimizi burda görmek ne güzel ...
bebişlerde inşllah iyidir..

sana bişey sorucam face den konuşmak için delikız bana mail at ben eklerim dedi ama beceremedim napıcam ...

bonyy nasılsın... siz doğum yapan annelerimizi burda görmek ne güzel ...
bebişlerde inşllah iyidir..

sana bişey sorucam face den konuşmak için delikız bana mail at ben eklerim dedi ama beceremedim napıcam ...

İyiyim canım, bebişleri uyuttum nette takılıyorum. :) Grubun bir kısmı burada kalınca, aklımız da sizde kalıyor, göz atıyoruz buralara. Face adresi açtıysan özel mesajla ismini bana at, ben eklerim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…