2013 ikiz anne adayları buraya

Sizlerde de kahverrngi akinti geldimi cok yogun degil ama her gun geliyirr

Endişelenme birçoğumuzun yaşadığı bir durum. Doktorlar kahverengi değil de açık kırmızı renkli kanamaların tehlikeli olduğunu söylüyor. Sen yine de doktorunu haberdar et ama dediğim gibi birçoğumuz yaşadık aynı durumu.

Sizlerde de kahverrngi akinti geldimi cok yogun degil ama her gun geliyirr

Kac haftaliksin goremiyorum ama doktoruna hemen durumunu bildirmen gerekir.kahverengi lekelerden degil kirmizi kanamadan kork deseler de, tum kahve kirmizi leke~kanama dusuk tehliklesi olarak algilanir.o yuzden ihmal etmemlisiniz..doktorun sana ilac verir, igne verir.insallah allahin izniyle hic bisiy olmaz yavrularina:)bu arada benim kahve renkli kanamam da kirmizi kanamam da oldu, hem de 3 ay...ama herkesin durumu farkli..seninkisi kisa zamanda gecer insallah canim..uzan dinlen canim.yorma kendini.allah emanet olun

çok teşekkür ederim ilglendigin için ben calışmıyorum evdeyim hep tek yaptıgım iş kendime gün içinde kahvaltı ve yemek hazırlamak esim ütü çamasır bulaşık hepsini yapıyor sagolsun ama agırlaşmaya basladım galba magnezyumu not aldım daha dogrusu ağrılarımı not aldım çift yumoslarım var çok hareketliler kasıklarımda kıramplar oluyor aynı anda hareket ettiklerinde maşallahları var canımı yakıcak kadar güçlü vuruyorlar p tesi ayrıntılımız var sonrası hemen doktorumuza gidicez hayırlısıyla atlatabilsek bizde 35 li haftaları görebilsek rabbimin izniyle bazen korkuyorum agrım olunca hemen gidip uzanıyorum gecince yemegimi hazırlıyorum rabbim herkese yardımcı olsun kolay hamilleik nasip etsin saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin ...amin

Nisan 13 te transfer yapildi 22 de hamile oldugumu ogrendim ikiz olma olasilgi yuksek yarin ultrason var kese gorcez nasipse ama arada kahverengi akinti geliyor korkuyorummm sizce neden olabilir lutfn cevap
merhaba bende tüp bebekle anne olanlardanım .. 3 mayısta kontrolun varmış umarım iyi sonuçlar almışsındr. herkezde farklı etkiler görülebiliyor ama bende olması daha doğrusu kullandığım jel zaten yolu tıkatıdığı için ben görmedim akıntı. ama o dönem bakınırken nette herkez normal olduğunu yazıyordu akıntının sen gönlünü ferah tut. kendini nekadar rahat hissedersen bebişlerinde o kadar rahat olur bu arada haberleni bekliyoruz listeye katılmayıda unutma....

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK :)

korkuyorummmmm allaha emanet aftaliksin goremiyorum ama doktoruna hemen durumunu bildirmen gerekir.kahverengi lekelerden degil kirmizi kanamadan kork deseler de, tum kahve kirmizi leke~kanama dusuk tehliklesi olarak algilanir.o yuzden ihmal etmemlisiniz..doktorun sana ilac verir, igne verir.insallah allahin izniyle hic bisiy olmaz yavrularina:)bu arada benim kahve renkli kanamam da kirmizi kanamam da oldu, hem de 3 ay...ama herkesin durumu farkli..seninkisi kisa zamanda gecer insallah canim..uzan dinlen canim.yorma kendini.allah emanet olun[/QUOTE]

Cuma gunu ilk defa keseleri gorgum 1 5hafta1 gunluk dedi digeri 4 hafta6gunluk doktor sordu o gun sıkıntin var mi die bende tek sikintnin kahverengi leke oldugunu soyledim gelsinnnn dedi bir sey olmaz amaaaaa iste yinede endise allaha emanet yavrularim

Cok sagol cnm allhasukur iyi gordukyavrularimi 18inde kalp atislarini fuyucaz rabbi izin verirse

Özellikle tecrübeli annelere soruyorummm. Malum 7 ayıma 1 hafta kaldı ve şimdiden inanılmaz ağırlaştım. Dolayısıyla daha fazla hareket kabiliyetim ortadan kalkmadan bebeklerimin eşyalarını yıkayım ütüleyim dolaplarına yerleştireyim dedim. En çok bana söylenen bebekler için uygun olan makine deterjanı dalan roxy aldım bugün. Ama yenidoğanlar için emin olamadım iyi yapmış mıyım? bir de yumuşatıcı kullanacak mıyım bilemedim. Bazıları kullan bazıları kullanma 3-4 ay sonra kullan diyor. Konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Bir de hastane çantasına neler koymam lazım. Bebek kozmetiğine gerek var mı (şampuan, bebe yağı, bebe sabunu gibi)...

Nisan 13 te transfer yapildi 22 de hamile oldugumu ogrendim ikiz olma olasilgi yuksek yarin ultrason var kese gorcez nasipse ama arada kahverengi akinti geliyor korkuyorummm sizce neden olabilir lutfn cevap

Tüp bebekle bende hamile kaldım. Benimde kahverengi lekelenmem vardı. Çünkü bebiklerimiz rahime yerleşiyor. Onlar yerleşmek için rahimi kazıyorlar dolayısıyla arada bir kılcal damarlara denk geliyor ve bu şekilde kahverengi lekelenme oluşmasına neden oluyorlar. Yerleşme kanamasıdır annesi. Benimde 6 hafta kadar sürdü. Ancak kan sulandırıcı kullanıyorsan benim doktorum bıraktırmıştı haberin olsun. Leke şeklindeyse sorun yok ama kanama şeklinde yoğun olursa doktoruna danış cnm

tatlım tecrubem yok ama tanıdıklarım dalinin yumusatıcı ile sıvı deterjanını alıyolardı en iyisi o diyolardı bide sabun tozu var bulamadım markasını yazıcaktım sana .. sey bide özel hastanedeyse sadece bez yeterli oluyomus devlette istiyolarmıs sampuan sabun küçüklerinden al devlette geri vermiyolarmış orada kalıyomus :44:

canım bende yıkandıktan sonra tekrar durulama yapıp sıktırıyorum. benim ilk dogumum da gerek olmamıştı bebek kozmetigine.

meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin

Gökçeee
Maşallah zaman ne hızlı dimi inşallah bn de bu aftalara gelebilirim
Bildiğimiz sabun tozu kullandı benım arkadaslarım iyice de duruladı annem de sabun tozu almış
Yumusatıcı kullanılmıycak diye biliyorum
Oda takımı fılan aldınız mı hazırlıkların ne alemde

Merhaba
Ben de tüp bebekler ıkızlere hamilerim, ege üniversitesinde yaptırdım. Aslında forumumuza biraz baktım ama çok yazı oldugundan bulamadım. İzmirde ikiz gebelik için onerebileceginiz doktor var mı? Kırız gebelikte uzman birisini istiyorum, daha dogrusu Iraklı gebelikte uzman. Ama bunun yanında konuşlandı bırı de olmasını ısıtıyorum. Onerebilecegınız doktor var mı?

Kusura bakmayın bılgısayar cogu kelimeyi duzelteceğim diye değiştirmiş. İkiz gebelikte uzman birini istiyorum, daha dogrusu riskli gebelikte uzman. Ancak tüm 9 ay boyunca bir perinatologa gitmek anlamlı mı bilmiyorum. Genelde perinatologlar Prof oldugundan ağızlarını bıçak acmıyor dendi bana. Siz memnun kaldığınız İzmirli doktorları söyler misiniz?

canım ben 18. haftamda yeşim bülbül baytur'a gittim kendisi perinatolog, çok memnun kaldım fakat biraz pahalı.
zaten ona 1 kez gittim googledan aratınca çıkar. şimdi de egepolde kontrollerime devam ediyorum . sanırım bi sıkıntı olmazsa orda yapıcam doğumu.
benim de ikiz gebelik ama öğretmenim 6 aydır çalışıyorum , okula gidip geliyorum hamdolsun. evham yapma,canını herşeye sıkma, gül eğlen. sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebekleri..kaç haftalıksın şimdi??

Sagol canım, not ettigim doktorlar arasında vardı. Canım benim bu 3. Tüp bebegım, ilk kez tuttu. Bir de ikiz olunca daha tedirgin oldum isin aslı. Yeşim hanım detaylıda mutlaka konuşmustur, sanırım bir saat için 400-500 tl civarı alıyorlar, ama normal hastaları için durum nasıl acaba, onlarla da ılgılı mı? Nasıl bır kadın genel olarak? Sahiden siz detayı ultrason için ne ücret ödendiniz?
Umarım bebekleri sağalım alırsınız kucağınıza vaktiyle, ne heyecanlı işlermiş. İçim içime sığmıyor :)

Öncelikle hayırlı olsun canım.Aklına olumsuz ihtimalleri getirme, çok daha rahat geçirirsin bu süreci.Ben 21 haftalıkken Yeşim Baytura gittim detaylı ultrason için.İzmirde yaşamıyorum ama benim yaşadığım yerde perinatolog yok.İnternetten araştırıp karar vermiştim.İkizlerde detaylı ultrasona 350 alıyor normal kontrollerin o kadar tutacağını sanmam çünkü bu işlem uzun sürüyor.Benim oğlum yüzünü göstermediği için uzun süre bekledik tam 3 saatte çıktık muayenehaneden.Ayrıca bana bile saçma gelen ama aklıma takılan her şeyi sordum.Sabırla hepsini uzun uzun cevapladı çok memnun ayrıldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…