- 17 Nisan 2013
- 361
- 121
- 83
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.941
Sizlerde de kahverrngi akinti geldimi cok yogun degil ama her gun geliyirr
Sizlerde de kahverrngi akinti geldimi cok yogun degil ama her gun geliyirr
Hatirlamaz olurmuym canim..yasadigim herseyi hatirliyorum...o haftalarda olmustu, hatta biraz daha once baslamisti...sana vucudun dinlen, is yapma sinyali veriyor.hemen doktoruna soyle sana magnezyum versin bi zarari yok.suya atip icersin gevsemene yardimci olur.vermezsede sen hatrlat.calisiyorsan isi gucu birak dinlen..bu isin sirri bol bol dinlenmek.ben cok erken istirahata cekildim, aylarca yattim hatta yurumeyi unuttum.tek yumos ikizleri biraz daha farkli oluyor.ancak buraya kadar dayanabildim.sormak istedigin ne varsa cekinmeden hep sorabilirsin..hepinize saglikli hamilelikler dilerim..
merhaba bende tüp bebekle anne olanlardanım .. 3 mayısta kontrolun varmış umarım iyi sonuçlar almışsındr. herkezde farklı etkiler görülebiliyor ama bende olması daha doğrusu kullandığım jel zaten yolu tıkatıdığı için ben görmedim akıntı. ama o dönem bakınırken nette herkez normal olduğunu yazıyordu akıntının sen gönlünü ferah tut. kendini nekadar rahat hissedersen bebişlerinde o kadar rahat olur bu arada haberleni bekliyoruz listeye katılmayıda unutma....Nisan 13 te transfer yapildi 22 de hamile oldugumu ogrendim ikiz olma olasilgi yuksek yarin ultrason var kese gorcez nasipse ama arada kahverengi akinti geliyor korkuyorummm sizce neden olabilir lutfn cevap
merhaba bende tüp bebekle anne olanlardanım .. 3 mayısta kontrolun varmış umarım iyi sonuçlar almışsındr. herkezde farklı etkiler görülebiliyor ama bende olması daha doğrusu kullandığım jel zaten yolu tıkatıdığı için ben görmedim akıntı. ama o dönem bakınırken nette herkez normal olduğunu yazıyordu akıntının sen gönlünü ferah tut. kendini nekadar rahat hissedersen bebişlerinde o kadar rahat olur bu arada haberleni bekliyoruz listeye katılmayıda unutma....
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK :)
Nisan 13 te transfer yapildi 22 de hamile oldugumu ogrendim ikiz olma olasilgi yuksek yarin ultrason var kese gorcez nasipse ama arada kahverengi akinti geliyor korkuyorummm sizce neden olabilir lutfn cevap
Özellikle tecrübeli annelere soruyorummm. Malum 7 ayıma 1 hafta kaldı ve şimdiden inanılmaz ağırlaştım. Dolayısıyla daha fazla hareket kabiliyetim ortadan kalkmadan bebeklerimin eşyalarını yıkayım ütüleyim dolaplarına yerleştireyim dedim. En çok bana söylenen bebekler için uygun olan makine deterjanı dalan roxy aldım bugün. Ama yenidoğanlar için emin olamadım iyi yapmış mıyım? bir de yumuşatıcı kullanacak mıyım bilemedim. Bazıları kullan bazıları kullanma 3-4 ay sonra kullan diyor. Konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Bir de hastane çantasına neler koymam lazım. Bebek kozmetiğine gerek var mı (şampuan, bebe yağı, bebe sabunu gibi)...
Özellikle tecrübeli annelere soruyorummm. Malum 7 ayıma 1 hafta kaldı ve şimdiden inanılmaz ağırlaştım. Dolayısıyla daha fazla hareket kabiliyetim ortadan kalkmadan bebeklerimin eşyalarını yıkayım ütüleyim dolaplarına yerleştireyim dedim. En çok bana söylenen bebekler için uygun olan makine deterjanı dalan roxy aldım bugün. Ama yenidoğanlar için emin olamadım iyi yapmış mıyım? bir de yumuşatıcı kullanacak mıyım bilemedim. Bazıları kullan bazıları kullanma 3-4 ay sonra kullan diyor. Konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Bir de hastane çantasına neler koymam lazım. Bebek kozmetiğine gerek var mı (şampuan, bebe yağı, bebe sabunu gibi)...
meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba
Ben de tüp bebekler ıkızlere hamilerim, ege üniversitesinde yaptırdım. Aslında forumumuza biraz baktım ama çok yazı oldugundan bulamadım. İzmirde ikiz gebelik için onerebileceginiz doktor var mı? Kırız gebelikte uzman birisini istiyorum, daha dogrusu Iraklı gebelikte uzman. Ama bunun yanında konuşlandı bırı de olmasını ısıtıyorum. Onerebilecegınız doktor var mı?
Kusura bakmayın bılgısayar cogu kelimeyi duzelteceğim diye değiştirmiş. İkiz gebelikte uzman birini istiyorum, daha dogrusu riskli gebelikte uzman. Ancak tüm 9 ay boyunca bir perinatologa gitmek anlamlı mı bilmiyorum. Genelde perinatologlar Prof oldugundan ağızlarını bıçak acmıyor dendi bana. Siz memnun kaldığınız İzmirli doktorları söyler misiniz?
meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
canım ben 18. haftamda yeşim bülbül baytur'a gittim kendisi perinatolog, çok memnun kaldım fakat biraz pahalı.
zaten ona 1 kez gittim googledan aratınca çıkar. şimdi de egepolde kontrollerime devam ediyorum . sanırım bi sıkıntı olmazsa orda yapıcam doğumu.
benim de ikiz gebelik ama öğretmenim 6 aydır çalışıyorum , okula gidip geliyorum hamdolsun. evham yapma,canını herşeye sıkma, gül eğlen. sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebekleri..kaç haftalıksın şimdi??
Kusura bakmayın bılgısayar cogu kelimeyi duzelteceğim diye değiştirmiş. İkiz gebelikte uzman birini istiyorum, daha dogrusu riskli gebelikte uzman. Ancak tüm 9 ay boyunca bir perinatologa gitmek anlamlı mı bilmiyorum. Genelde perinatologlar Prof oldugundan ağızlarını bıçak acmıyor dendi bana. Siz memnun kaldığınız İzmirli doktorları söyler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?