2013 ikiz anne adayları buraya

merhaba kızlar,
2 mayısta 33*5 te doğum yaptım. 1 mayıs akşam üstü yoğun bir bel ağrısı yaşadım kasıklarıma vuruyodu ağrı, acile gittik ve nst ye bağlandım sancım 90 lara vurmuştu muayene ettiler ve 3 cm açılmam olduğunu doğumun başladığını söylediler. şok oldum, hiç bu kadar erken beklemiyordum. dr sancıyı önlemeye yönelik bir ilaç verdi ve sabaha kadar nst ye bağlı kaldım. sabah dr um geldiğinde sancıların kesildiğini söyledi ancak bebeklerimden birinin kalp atışlarından çok hoşlanmadığını öğlen sezeryana alabileceğini söyledi. 5 dk sonra tekrar geldi ve hemen seni alıyorum dedi. neye uğradığımı şaşırdım apar topar ameliyata girdim. ameliyata girdiğimde 8:55 ti bebeklerim 9:07 - 9:08 de gelmişler. kızım 2200 kg oğlum ise 2040 kg doğdular. ancak durum şu ki oğlumun plesentası ayrılmış ve eğer biraz daha geç kalınsaymış oğlumu kaybedebilirmişiz. oğlumun durumu kritikti, bugün biraz iyiye gittiğini söylediler. kızımda küvözde ve solunum cihazına bağlı. benim sütüm gelmeye başladı. iki gündür süt götürüyor eşim. benim ise görmeye pek cesaretim yok. ilk gördüğümde çok kötü oldum, minicikler ve o kadar çaresizlerdi ki bebeklerim. dualarınızı eksik etmeyin, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..

Kızlar Merhaba Haftasonunu hastahanede geçirdim malesef kasılmalarım başladı ve 1 cm açılmam oldu şu an evimdeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun.Biraz daha dayanırlar umarım

merhaba benimde 27. haftamda kasilmalarim basladi acilmam yoktu fakat rahim agzi kisaldigi icin acil serklaj yapildi haa birde bunlarin ustune 30. haftamda sularim azaldi 31 dede gebelik kolektazi basladi.diyecegim su ki bol bol dinlen wc disi kalkma hersey olacagina variyor zaten bak biz halen direniyoruz

p

Canimm gecmis olsun..ben de senin gibi 1mayista acil sezeryana alindim.acilmam baslamisti..benimkiler de kuvozdeler.ancak toparlaniyorum..kuzularina acil sifalar diliyorum.seni cok iyi anliyorum cunku benim de gormeye cesaretim yoktu ilk zaman fakat onlarin sana ihtiyaci var annesi...onlar hisseder seni yalniz birakma kuzularin...rabbim sifalar versin bebeklerimize

Gelincikkk canimmmmmm...nihayet mutlu sona geldin..darisitum ikiz anne adayi arkadaaslarimiza canim..senin adina cok seviniyorum:)rabbim yardimcin olsun, guzel haberlerini bekliyorum:))al bebisleri de gel annesi...

evet canım senin durumunu okudum ve eşime de söylemiştim benimle çok yakın doğum yapıcak diye ama hiç aklıma getirmemiştim aynı şeyi yaşıcamı. ama allaha şükür ki ikimizde sağsalim atlatabildik bu durumu. darısı bebeklerimizin başına. seninkilerde küvözdeler değil mi?? durumları, kiloları nasıl canım, emzirebiliomusun, yoksa orda hemşireler mi veriolar sütü.. benim sütüm geliyo ama çok az. zaten sadece kızıma verebiliolar damla damla. dr belki 4-5 gün sonra seni emzirmeye çağırabiliriz dedi. inş öyle olur çünkü anne sütü alan bebek daha çabuk toparlanıyor. dün bi cesaret gördüm kuzularımı toparlamaya başlamışlardı. inş senin de benim de daha iyi olacak kuzularımız. bizim dualarımız senin ve kuzularınla canım.. allah en kısa zamanda kavuştursun bizi yavrularımıza..

Kuvozdeler canim ilk 3gun sutum gelmedi.daha dogrusu sut gelmesi icin caba harcamadim.acilarim dayanilacak gibi degildi.4.gun denedik ve geldi dukur.simdi azar azar sagiyorum.sagdigimi hastaneye goturuyorum.ilk gunler damla damla cikiyor zaten.sagdikca geliyor.sakin takma kafana.bebekleri 5ml ile beslemeye basladilar.gun gectikce arttiriyolar...buyuk olan kizim kilo aliyor.ama kucuk olan zayifladi baya ne zaman kilo almaya baslayacak bilmiyorum.cok uzuluyorum.insallah toparlanir yavrularimiz.emzirme refleksleri yok daha.dokundurmuyolar ikisine de.hatta kuvozun disindan bile 1~2dakika gormeye izin var.birazdan gidicem tekrar gormeye.insallah iyilerdir...sen de bebeklerin de allaha emanet olun..

deseha hayırlı olsun.. inşl tez zamanda kavuşursun bebeklerine.
milasis inşl bebişlerin kilo almaya başlar cnm.. takip ediyorum seni de...
ya sütün ne kadar geliyor? benim 1 hafta oldu gelmeye başlayalı ama artmadı. moralim bozuluyor. 2 bardak komposto 2 bardak humana 2 lt su içiyorum. bulgur semizotu tahin helvası yemeye çalışıyorum hergün düzenli. ama olmuyor. valla canım çok sıkkın. siz neler yapıyorsunuz süt arttırmak için?

Merhaba. Ben "Gelincik_41"in yeğeniyim. Teyzem doğum yaptı. Bebekler çok sağlıklı. Kendisi tekrar dönüş yapacak sadece benim buradan bildirmemi istedi.

merhaba güzel anneler ve onları mucizevi bebişleri ...

ayrıntılı ultrasonumuz sükürler olsun çok güzel geçti .. renkli fotomuz olamadı ama siyah beyazda olur onlar iyi olsunda ... 20,5 cm 370 gr olmuslar kızçelerim benim.. 1 saat o masada yattım ama inanın 1 dk gibi geldi bana onları izlemek çok güzeldi ..

bi kızım tam o anda idrarını yaptı gördüm hehehe digeri parmagını emdi allahım çok mutluyum rabbim herkeze bu duyguyu yaşatsın her gün her an dua ediyorum herkeze ..

tetanoz asımıda yaptırdım dun kolum çok acıyo kızardı biraz orası sisti olur demişti ebe umarım yakın zamanda gecer

sizleri ve miniklerinizi çok öpüyorum allaha emanet olun

ben her gün 3 lt su içiyorum, bir humana çayı bir rezene çayı içiyorum 2 saat arayla, tahin helvası yiyorum, kayısı suyu içiyorum, bol bol yeşillik yiyorum kuzu kulağı ekşi ekşi güzel oluyo, haşlama et ve suyu, bulgur pilavı yiyorum şimdilik fena değil gibi her geçen gün biraz biraz artıyo sütüm ama günde kaç ml olması gerekiyo bilmiyorum. 100ml ye yakın oluyo dün bugün..

Merhaba. Ben "Gelincik_41"in yeğeniyim. Teyzem doğum yaptı. Bebekler çok sağlıklı. Kendisi tekrar dönüş yapacak sadece benim buradan bildirmemi istedi.

Teşekkür ederim canım, çok şükür gelincik'in de güzel haberlerini aldık. Allah analı-babalı büyütsün inşallah, hep güzel haberlerini almayı nasip etsin.

Son düzenleme:

Deseha canım sen de doğum yapmışsın, hayırlı olsun.Sağlık ve mutlulukla büyütürsün bebişlerini inşallah. Aynı süreçleri yaşamış biri olarak kuzucuklarını görmeyi ihmal etme diyorum. Çok küçükler ama emin ol sesini tanıyorlar, varlığını hissedebiliyorlar. O yüzden onları yalnız bırakma anneleri. Birbirinizden güç alın.

canım çok geçmiş olsun, düzelir inşallah yavrular cabucak toparlarlar kendilerini. sütünün gelmesi de ii , hadi hayırlısı diyelim. erken olmuş azıcık ama böyle çok arkadaş var , sana ve bebeklerine sağlık dilşyorum. Rabbim size bağışlasın.

kızlar bu hamilelik bende acayip kafa karışıklığı yapıyor.
benım doktor ikiz oldukları için ikili teste gerek yok dedi

sizler yaptıdınız mı

ense ölçümü için 13+6 gününü uygun gördü

ayrıca ikili test için ne kadar zamanım var

napcam ben ya

ayrıca Perinatoloj Uzmanına görünmeli miyim

doktor 12+2 iken gittiğimde herşey yolunda dedı

bir haftan daha var canım 2 li test için ikiz bebek oldugu için kan tahlili istemiyorlar degerler çok yüksek çıkıyor diye .. perinatologa 20 . haftada gidiyorsun acele etme hepsinin zamanı var geldiginde yaptırırsın .. doktorun herşey yolunda diyorsa yolundadır bizde bu gunlerden geçtik endişelencek bişeyler olsa inan kendini belli eder .. minişlerin cinsiyetiyle ilgili birşey dedimi doktorun

yok cinsiyetle ilgili bişey demedi daha

benim doktor sağlamcıdır, temkinlidir ve çoook yoğundur

ona güvenim tam ama yoğunluğundan dolayı ya bişeyi atlarsa diye ödüm kopuyor.

cinsiyetide 18. hafta söyleyecekmiş

iyi yapıyo tatlım bizimkinin birine erkege benziyor dedi tüm sülale saha kalktı bense üzüldüm aynı cinsiyet olsun istiyodum rabbim gönlüme göre verdi iki kız söylememesi çok güzel bi tercih olmus .. atlamaz bişey merak etme onu göze alabilirmi bide daha çok küçükler çogu organı gelişmedi söle bi 18 20 lere gel bak organlarının hepsi olsun anca ozamana sana net bişey diyebilirler gelişme asamasında daha onlar sen bol bol et sut yogurt ıspanak tüket tepikleri kuvvetli olsun erken hisset tekmeleri 15. haftalarda felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…